Keresés

Részletes keresés

Derek Creative Commons License 2002.06.19 0 0 81
" ez volt az egyetlen lehetséges megszólítás. Jó, ha tudjuk."

Mondjuk ez azert tulzas,mert en csak a honvedsegnel hasznaltam, bar lehet ,hogy szamodra tenyleg ez volt az egyetlen lehetseges megszolitas.

Előzmény: Derek (78)
BaSand Creative Commons License 2002.06.19 0 0 80
Kedves Manfréd bátyám!

Tökéletesen értettem, amit írtál. A kérdést azonban rossz helyre címezted. Tessék az MSZP-SZDSZ koalíciótól kérdezni. A Fidesz csupán annyit tett hozzá, hogy, ha már nyilvánosságra hozzák, akkor a közéletből is tiltsák ki. Magyarul, igyuk ki fenékig a méregpoharat. Egyetértünk abban, hogy egy ilyen eljárás nem szolgálja az ország érdekét (kivéve a 3/3), de, ha a kormánypártok ezt akarják...
Tudod, van egy mondás. Ha egy történést nem tudsz megakadályozni, állj az élére. Ez történt most is.

Előzmény: Zaturek Manfred (71)
Wágner úr Creative Commons License 2002.06.19 0 0 79
Pakaszkoggy meg... én meg majd belédpakaszkodok... csak ne dülöngéjj... hukk, bocsánat... pontosan ezekre a kódolosokra és REJTŐzködőkre gondoltam, ugyanis az ilyen teknika mind-mind a BM felügyelete alá tartozott, még a kotonai is, ja... mindegyik mukinak, aki csak a közelébe tántorgott BM III-as nyilvántartása volt... igaz, hogy a goló, amit kaphatott Lyól a sztrovacsek pofázásilag agykifolyólag vagy hogyanis... az nem rendőri, hanem kotonai mintájú rendszerető, izé... rendszeres... rendszeretősített... mindegy... szóval nagy lyukat tud csinálni és kifolyik a zemberől a Sör, ha nem vigyáz... Egészség!
Előzmény: kábelbúvár (77)
Derek Creative Commons License 2002.06.19 0 0 78
"Kedves BaSand elvtárs!
olyat is, hogy kedves Derek elvtárs!
Csak a fiatal versenyz?k kedvéért: ez volt az egyetlen lehetséges megszólítás. Jó, ha tudjuk."

Ez igaz ilyen megszolitassal sok levelet kaptunk, de en a rektort es a dekant sosem elvtarsaztam hanem dekan ur, pedig egyszer a fonokom mondta is,hogy inkabb irjak tanszekvezeto professzor(jo hulyen hangzik) elvtarsat ,mert azt a nagyfonok jobban szereti, en maradtam az urnal. Valoban az akkori tanszekvezeto eleg nagy partfunkci volt de aki javasolta ,hogy elvtarsazzam az viszont neofita jobboldali lett es minden Batthyany profeszorok kore felhivast lelkesen alair ,ott latom a nevet minden ilyenen.

Előzmény: BaSand (75)
kábelbúvár Creative Commons License 2002.06.19 0 0 77
Vannak Angliában, de Magyarországon is olyan matematikusok, akiknek példul egészen magas katonai rendfokozata van.

Neveket most nem említenék.

Általában ők értenek a rejtjelezésekhez, illetve
kódfejtéshez...

Mondjuk őket nem lehet óriásplakáton hirdetni.

Előzmény: Zaturek Manfred (66)
furzschrank Creative Commons License 2002.06.19 0 0 76
Úgy gondolom, hogy az eszetlenül vagdalkozó "polgárok" most alaposan túllőttek a célon, a fejükre húzták ama bizonyos éjjel használatos edény teljes tartalmát, mivel az ügynöklisták nyilvánosak lesznek. Sokukról ki fog derülni ez meg az. Nem véletlen, hogy az Orbán kormány 150 évre szerette volna titkosítani ezeket az iratokat, de csak 30 évre sikerült nekik.
Legalább ebben az ügyben tisztán fogunk látni és nem lehet minden kampányban politikai fegyvert kovácsolni a terhelő adatokból.
BaSand Creative Commons License 2002.06.19 0 0 75
Nagy kaland.
Számtalan olyan hivatalos levelet találhatsz, melyen az a megszólítás: Kedves BaSand elvtárs!
olyat is, hogy kedves Derek elvtárs!
Csak a fiatal versenyz?k kedvéért: ez volt az egyetlen lehetséges megszólítás. Jó, ha tudjuk.
Előzmény: Derek (73)
eztEgyed Creative Commons License 2002.06.19 0 0 74
Bocsi, bocsi.
Előzmény: BaSand (72)
Derek Creative Commons License 2002.06.19 0 0 73
"Szeretnem peldaul latni azokat a leveleket, amik annak idejen ugy indultak, hogy
"Kedves Pokorni Elvtars!!" Meg a valaszleveleket a vegukon az "Elvtarsi udvozlettel, Pokorni Zoltan." -nal"

Vagy ezeket:
Tisztelt Rektor Elvtars !
Sziveskedjek szamomra lehetove tenni,hogy kalap- es kabattani utovizsgamat az oszi szorgalmi idoszak elott tehessem le ....
stb stb...


Előzmény: minderbinder (67)
BaSand Creative Commons License 2002.06.19 0 0 72
Nem értetted, amit a titkosszolgákról írtam.
Előzmény: eztEgyed (70)
Zaturek Manfred Creative Commons License 2002.06.19 0 0 71
Én nem a politikai "titkoszolgákról", hanem a BM III-as főcsoportfőnökség teljes listájáról beszélek. Az ugyanis sokkal bővebb, mint a besúgóké, és főleg - politikai rendszertől független.

Mit gondolsz, mi lenne, ha csak úgy publikálnám a védett harcálláspontok és vezetési pontok listáját, felszerelését, berendezését és személyzeti adatait, mondjuk arra hivatkozva, hogy azt a komenisták építették és a varsói paktum tervei alapján használták vagy használták volna rendkívüli időszakban?

Előzmény: BaSand (64)
eztEgyed Creative Commons License 2002.06.19 0 0 70
Nem lenne egyoldalú. Csak most a Szocik vannak a hírforrásnál.
Előzmény: BaSand (68)
eiffel Creative Commons License 2002.06.19 0 0 69
Azok a kezek, melyek előhúzták a szig.titkos adatlapot, ugyanazok a kezek tüntették el saját lapjaikat is. üyeskednek a fiúk..közeleg a vég...
BaSand Creative Commons License 2002.06.19 0 0 68
Mib ől gondolod, hogy ez egy egyoldalu dolog?
Előzmény: eztEgyed (65)
minderbinder Creative Commons License 2002.06.19 0 0 67
Miert is kellene mindenkit kizarni a kozeletbol, aki valamelyik III-as osztalyhoz tartozott. Enyhen szolva gyermeteg alapallas az, amit mondjuk Rogan mai megnyilvanulasa sejtet, mely szerint itt a rendszervaltassal kezdodott el az elet.. Ha egyszer vegre elerne legalabb a pubertas kort, akkor talan magatol is rajonne, hogy itt a rendszervaltas elott is volt elet, akkor is voltak nemzeti erdekek, sot akkor is voltak olyanok, akik azokat az erdekeket vedtek es kepviseltek. Barmennyire is megeponek tunhet egyes koros agyu kepviseloknek, de a III-as ugyosztalyok kozul sok igen fontos feladatot latott el, ami nelkul az orszag sok vonatkozasban sokkal hatranyosabb helyzetben lett volna es lenne.

Pokorni meg nyugodtan elhajthat a sunyi p...ba az elvtarsozasaval. Pontosan tudnia kellene, hogy akkortajt mindenkit ugy szolitottak, raadasul pontosan ugyanolyan modon, mint ahogyan most meg ok polgaroznak. Szeretnem peldaul latni azokat a leveleket, amik annak idejen ugy indultak, hogy
"Kedves Pokorni Elvtars!!" Meg a valaszleveleket a vegukon az "Elvtarsi udvozlettel, Pokorni Zoltan." -nal

Zaturek Manfred Creative Commons License 2002.06.19 0 0 66
Mondjuk, én ismertem személyesen néhány olyan honvédtisztet, gyakorlatilag programozókat, akik átmentek a BM-be, mert egyrészt jobb és korszerűbb volt ott a technika, mint a hun-véd-hun-nem-védségnél, másrészt - és főleg - több a pénz!!! Most meg nagyon komoly cégek vezetői vagy legalábbis vezető munkatársai. Gondolod, hogy majd marhára fognak örülni, ha a BM-es technikai múltjukon fog csámcsogni akárki? Mellesleg épp azért kerülhettek komoly cégbe, mert kíváló szakembereknek találtattak, s a BM-es meló még külön jópontnak is számított (megtanultak kussolni és nem elpofázni a dolgokat).
Előzmény: Törölt nick (60)
eztEgyed Creative Commons License 2002.06.19 0 0 65
Én sem lepődnék meg, ha néhány FIDESZről jönne ki valami spontán...
Előzmény: BaSand (64)
BaSand Creative Commons License 2002.06.19 0 0 64
Azt hiszem, te is tudod, én is tudom, hogy a titkoszolgáknak egyfajta miniszterelnök a megfelelő. Aki békében hagyja őket. Az MSZP-SZDSZ paktum nem más, mint egy közvéleményhajhász akció. A Fidesz javaslata nem más, mint licit az előzőre. A titkosszolgák igencsak útálni fogják mindkét megoldást, főleg az elsőt, mert a második, csak hab a tortán. Nem lennék meglepve, ha az ujságok nemsokára különböző korrupciókról közölnének bizonyítékot, elsősorban az MSZP-SZDSZ oldaláról. Mi meg találgatni fogjuk, honnan vannak?
Előzmény: Zaturek Manfred (59)
Wágner úr Creative Commons License 2002.06.19 0 0 63
Jóvanna, azé' voltak, akik másutt ittak... Akkor is marhaság! Azonnal Söröt, de főleg sokat, mer' ezt a sok ökörséget csak úgy lehet elviselni! Egészség!
Előzmény: Törölt nick (60)
furzschrank Creative Commons License 2002.06.19 0 0 62
Szinte biztos vagyok abban, hogy az ügynöklisták nyilvánosságra hozatalát a Fidesz és az MDF minden eszközzel igyekszik majd megakadályozni. Egyrészt politikusaik érintettsége okán, másrészt amiatt, hogy nem lehet majd pallosként forgatni és fenyegetettségben tartani a politikai ellenfeleket ezekkel az adatokkal. Antall is ugyanezt tette Torgyán és Csurka esetében, amit a Fidesz tett most Medgyessyivel. Ki fog derülni a Fideszes és MDF-es fiúkról-lányokról is, hogy mégsem annyira tiszták, mint amennyire azt állítják magukról...
Előzmény: eztEgyed (58)
eztEgyed Creative Commons License 2002.06.19 0 0 61
Index.hu

"A legszembetűnőbb változás egyébként a Fidesznél volt, amely a Medgyessy kinevezéséről szóló parancshoz hasonló iratokat eredeti törvénymódosítása szerint 150 évre szándékozott titkosítani, ám végül megelégedett a 30 éves elzárással."

De megtalálod az Origón, Stopon is. Csak nem hazudnak mindanyian.

Előzmény: BaSand (57)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.19 0 0 60
"akkori legjobb informatikai szakemberek"
Zaturek ur ne rohogtessen ;-)))
Előzmény: Zaturek Manfred (50)
Zaturek Manfred Creative Commons License 2002.06.19 0 0 59
Bocs, de ez nagyon "utánam az özönvíz" stílus. Nekem személyesen persze tökmindegy, mert nem érint, de hatalmas baklövésnek tartom. Ez már nem a politikai játék szintere, hanem igenis az egész állami intézményrendszer ellehetetlenítése, ráadásul a magánszféra belekeverése is. Azért nemcsak újszülöttekből áll a világ.... Persze te is érted ezt nagyon jól, nem is tudom minek pofázok.
Előzmény: BaSand (53)
eztEgyed Creative Commons License 2002.06.19 0 0 58
A FIDESZ nem támogatja majd, a MSZP-s javaslatot. Az MSZP meg a FIDESZ-est nem. De most az MSZP diktál:
1, benyújtja a tervezetet a FIDESZ.
2, az MSZP elutasítja.
3, a FIDESZ nem szavazza meg.

És 2006-ban lehet mondani, hogy: NEM SZA-VAZ-TA MEG!!!

Előzmény: Tub (52)
BaSand Creative Commons License 2002.06.19 0 0 57
Te hontalan !

Eddig csak-csak elnéztem, hogy azzel a titkosítással dobállóztok. Most már azonban elég. Adj egy forrást rá légyszíves, vagy húzz el a búsba. Köszönöm megértésed.
Üdv: BaSand

Előzmény: ontalan (55)
egonca Creative Commons License 2002.06.19 0 0 56
És szerinted,ha nyilvánosságra hozzák a névsort,utána mi fog történni?Mi lesz,ha több jelenlegi politikust is láthatunk a listán??
Előzmény: Tub (52)
ontalan Creative Commons License 2002.06.19 0 0 55
Polgári tisztesség:
30 évre titkosítják ezeket az iratokat.
Amikor nyilvánosságra akarják hozni, akkor meg minden III-ast ki a közéletből!
Persze, nem gondolják komolyan, a túllicitálás a legbiztosabb módszer a megakadályozásra.
De nagyon átlátszó.
Ha a Fidesz akarja, megjelenhet a III/III-asok listája.
De valami miatt nem akarja.
Hontalan
Előzmény: Tub (52)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.19 0 0 54
Persze hogy nem lesz semmi az egeszbol. Ha megis, akkor az orszagban ko-kovon nem marad es ezt tudjak a fijugg mind a ket oldalon. Itt is, ott is bespejzoltak egy-ket iratot, elobb vagy utobb ervenyesul a "kolcsonos elrettentes" elve es a melnyikov buksijara meg adnak egy nagy barackot.
Előzmény: Bal (49)
BaSand Creative Commons License 2002.06.19 0 0 53
Ha egy méregpoharat ki kell inni, akkor azt fenékig.
Ha a III/x -es történet ismét el?kerül, mert fel fogja melegíteni a sebtében kötött MSZP-SZDSZ paktum, akkor illene tiszta munkát csinálni. Ha a Fidesz javaslatát fogadják el, akkor nem lehet mondani, hogy : na és?
Tudod, hogy én a magam részéről ezt nyugodtan mondhatom, ugyanis nem én figyeltem másokat, hanem engem figyeltek ezek a szinkronbudiban és másutt is :)))

Ezzel én is így vagyok. Az MDF tagkönyem 1988 ban kelt. Száma 3xxx.
Előzmény: Zaturek Manfred (50)
Tub Creative Commons License 2002.06.19 0 0 52
Ha az MSZP tényleg akarja, akkor megszülethet a törvény.

Az MSZP-n múlik.

Előzmény: Bal (49)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!