Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Az 1996. évi LV. törvény (vadászati törvény) , illetve a földművelésügyi miniszter 24/2017. (V. 17.)rendelkezése szerint a "vadászat rendje megsértésének minősül" a törvény 71.§ (2. bek.) e) és k) pontjában meghatározott éjjellátó eszközök vadászat során történő birtoklása !
Állatkínzásnak minősül
266/B. § (1) ...
(2) .. aki a vadászatról szóló törvény által tiltott vadászati eszközzel vagy tiltott vadászati módon vadászik...
Baigish6 átalakításáról szeretném kérdezni,hogy a gyári akksi helyett 9v elem beépítése abból áll,hogy a pozitív-negatív pólusok kikábelezése elegendő vagy jobban bele kell nyúlni az elektronikájába.
Nagy értéket képviselő optikai eszköz esetében keressük meg a gyártó cég honlapját és ha előírja a gyártó cég a termék regisztrálását a honlapjukon, akkor azt tegyük meg, mert különben nem lesz elérhető a gyártói év garancia csak az egy éves magyar kötelező.
Garanciális idő alatt számlaképes, hivatalos szakembernek se adjuk javításra a terméket, mert ezzel a gyártói garancia meg fog szűnni.
Fegyverjavítók nem szakképzett optika javítók, nem képezi ismeretanyaguk ezt a szakirányt.
Csak szakmai végzettséggel, engedéllyel, számlaképes szakemberrel konzultáljunk, mert ellenkező esetben a gyártó cég nem kaphat kimerítő tájékoztatást arról, hogy mi az elsődleges szakvélemény.
Lövésállóság, parallaxis hiba, kettőskép, képferdeség, stb. stb. garanciális idő alatt keletkezett hiba esetén, kérjünk munkalapot, szakvéleményt, számlát, (lőlapot), és ezt biztosítsuk a gyártó cég felé, ezzel is a felmerülő vitákat meg tudjuk előzni.
Minden meghibásodhat , még a prémium gyártmányok is, van mikor elismeri a gyártó van mikor nem, de fű alatt azt kijavítja, hogy a cég nevére ne kerüljön paca.
Csak erre szerettem volna felhívni a figyelmet itt a fórumon.
Lenne egy Baigish 6.Van a képcsövébe egy kicsi beégés(nem annyira zavaró).Az lenne a kérdésem,hogy lehetne valamit csinálni vele és nagyságrendileg mennyi lenne?
Van rajta egy Pulsar 808-as vető,lehetne-e rakni rá nagyobbat ami nem megy a képminőség javára?Esetleg valami "láthatatlant"?
Ez nem a reklám helye,csak tapasztalat! Hirdetnek ma már mindenhol mindent ígéretekkel kedvezménnyel,áfa nélkül.....stb, megveszed sok pénzért aztán futhatsz a pénzed,meg a garancia után a legtöbb cégnél hiába...!! Nekem a BEO-PA kft vel volt garanciális esetem amit végtelen nagyvonalúan és korrekten megoldottak.!! Köszönöm!
Köszönöm, hogy válaszoét,és tudom hogy nem itt éli sem a valódi életét, sem a társaságit. Ám én magamból kiindulva gondoltam, hogy ha hirdetek,vagy posztolok akkor néha azért ránézek az email-jeimre, hátha valaki kérdez. Elismerem tévedtem.Nem is erőltetem vagy erőltetném a társálgást ezek után, csupán azt kérdezném, hogy az említett szereléket ezek után hogy nem tudja használni eladná-é,? avagy valami hasznos dologra el csrélné-é??? ha igen, akkor a:janibácsi2194@gmail.com cimen megtudjuk beszélni
mégegyszer köszönöm hogy megtisztelt a válaszával. üdv
kösszi szépen,nemértem másiknál miért volt jo,másabb a vetö?ez a mostani pulsar digiforce digital nv 870 vs 910nm vetö amit nem lát a vad,az elözö A Pulsar Recon 550 805 nm infravetövel de azt kiszurta a vad,de azzal még minden fény nélkűl is éles volt kép.a két vetö közti kűlönbség miatt lehet?kösszi
Üdv.Lenne egy Pulsar X 970.Amikor felére csökken a töltési állapot használatkor,többször csikos kép jelenik meg.Aztán pár ki-be kapcsolás után ismét rendes képet ad.Mi lehet a probléma?Akksi?
Bocsásson meg, de nem ülök a gép előtt állandóan, nem itt élem az életem.
Szóval én egy kereskedőtől vettem, adapterral stb. Addig megígért mindent, ilyen jó stb stb...
Még nem variábel távcsövem volt, arra fogta azért nem tudom összezummolni. Vettem variábelt, azzal sem látni semmit. Alap esetben szóróra jó, max 60 méter. Erre írtam, hogy használhatatlan, kidobott pénz volt! Eladnám, de gondolom még egy balekot nem találok....
hasonlo,ilyen jellegü,mintha el lenne mosodva,de csak ha zsák sötét van,holdnál félholdnál tü éles,csak érdekes elötte masik pulsarom volt azzal hold nélkűl is éles volt.
Hagyományos EOK-al rendelkező éjjellátó készüléket soha nem szabad venni.
Ennek oka, hogy az EOK-nak van üzemideje alapból és nem tudni, hogy az mennyire használt és azt sem tudni, hogy annak használati idejét mennyire szűkítették le nem megfelelő használatból eredendően.
Maradékfényerősítés elvén üzemelő éjjellátók esetében a külső sugárvető használata függ a G tudástól, a környezeti viszonyoktól, és még sok mindentől.
Technikai adatokat a google használatával könnyen meg lehet találni.
Detektálási, észlelési távolság megadásakor abból vonjunk le 20-30% legalább, mert szeretnek túlozni néha.