Keresés

Részletes keresés

Birka vagyok BEEE Creative Commons License 2002.04.25 0 0 57
Esetleg nekem is, ha BEEElefér az idődBEEE! ;-)
Előzmény: Foti (54)
RGABOR Creative Commons License 2002.04.25 0 0 56
Én tiszteltem,szerettem és büszke voltam rá amiatt, amit a sportban (egész Magyarország képviseletében) véghezvitt. Most is ezt teszem. Azonban van egy barátom, aki együtt járt vele iskolába. Ott se volt egy lángész. Nem volt egy olyan nyilatkozata se, ahol ez ne látszott volna. De ez nem baj, nem az eszéért kellett és lehetett őt szeretni, hanem a teljesítménye miatt. Ebből a nyilatkozatából is látszik, hogy a Fidesz már előzőleg is megpróbálta őt felhasználni. A hangoztatott kampánycélra felkorbácsolt érzelmek őt is megérintették és végül beállt a sorba. Most egy picit megijedt és rájött, hogy semmi keresnivalója a politikában. Azt viszont nem értem, hogy miért is nem akar ő a nemzet Egérkéje lenni? Ha valaki egy buta lépésért beletaposott azt jogosan nem szeretheti. De eddig nem arról volt szó, hogy ő mindannyiunké? Pontosan úgy járt ezzel a szerencsétlen politikai szereppel, mint az egyház. Belemászott valamibe, amihez semmi köze. Egyébként ténybeli tévedései is vannak és az ő szíve és esze is összeveszett az olimpia kapcsán. Egy picit elszomorító, hogy végülis hogy került a tribünre. Akkor Pokorni miért is állította közszemlére? Egész egyszerűen a Fidesz kihasználta őt. Nem baj, azért az első két mondatom még mindig igaz.
Birka vagyok BEEE Creative Commons License 2002.04.25 0 0 55
Szerintem olvass vissza egy kicsit! Azt hiszem voltunk egy páran korábban is, akik nehezményeztük, hogy Vári politizálni kezdett!

BEEE

Előzmény: Mercurius (44)
Foti Creative Commons License 2002.04.25 0 0 54
Jöhet a sztori !

Foti@index.hu

Előzmény: Víz Fejű (47)
Millenniumbetyár Creative Commons License 2002.04.25 0 0 53
Nezd, nem akarok mast megvedeni, valojaban nem is igen ertek egyet en sem, h megvaltozott volna a szemelyisege, de az azert szerintem elgondolkoztato, amit, ahogy es amikor csinalt. Egerszegi visszahuzodo eletet elt (amivel en nem ertek egyet, tehetne pl. valamit az uszosportert, ahogy alant kettovel irta a hozzaszolo), es ebbe az imazsba nem illik a fellepese. Olyan szerintem nincs, hogy valaki foallasu anya, tudatosan visszavonult eletet el, majd Orbant latva elpiyteredik (pedig a legtobben jol megijedtuk a beszed hallatan), es rittyent egy levelet, majd "amugy is kimegy a terre" es veletlenul felul a podiumra.

Egerke arra szavaz, akire akar, az melle all, aki melle akar, de nem ertem, hogy miert abban a pillanatban, amikor a Fidesz amugy is arra jatszott, h megnyerjen minel tobb (ismert) embert maga melle. Mindez tobb okbol is atlatszo. Egyreszt, ugye, azert, mert Eger felbukkanasa a sajatr eletet tekintve nem illik a kepbe, masreszt mert a Fidesznel nem igy mennek a dolgok. Nem igy. Ennel sokkal kisebb ugyeket is precizen megszerveznek. Es ezert nem tetszik ez nekem, es ezert nem ertem, h miert kell tagani???? Ha beismeri, hogy igen, a Fidesz megkeresett, stb., akkor semmi gond, bar az sem tetszene, de legalabb nyilt dolog lenne.

Előzmény: MajomEmber (52)
MajomEmber Creative Commons License 2002.04.25 0 0 52
"Személyisége azonban most nagyon rosszirányba fordult."

Miert ? Mert ki mert allni az onkent valasztott meggyozodese mellett ? Nem lehet tisztelni egy olyan embert aki ezt nyilvanosan vallalja ? Honnan veszed magadnak a batorsagot, hogy palcat torj felette ? Honnan kaptal felhatalmazast hogy osztalyozz, kinek fordul jo es kinek rossz iranyban a szemelyisege ?

Előzmény: Ébredés (-)
Kárpáti Zoli Creative Commons License 2002.04.25 0 0 51
Kedves Egerszegi Krisztina!

Úgy vélem,hogy politikai meggyőződése mindenkinek a magánügye,ezért erre nem is kívánok reagálni.
Az interjúban azonban elhangzott,hogy"...az Orbán-kormány lényegesen jobban támogatta a sportot,
mint a szocialisták."
Egér!
Az UTE úszószakosztálya,ahol Darnyi és Güttler is nevelődött egykoron,csak annak köszönheti
a puszta létét,hogy egy-két megszállott "úszó-szülő"saját adózott jövedelméből fenntartja,mert az
Orbán-kormány annyira támogatja a sportot,hogy Darnyiék egykori nevelőegyesülete egy megveszekedett
fillért sem kap az államtól! A Te idődben is a Te szüleid fizették a pályadíjat?
És még annyira támogattják a sportot,hogy egy Világbajnoki érmes búvárúszónak 8000-Ft-t kellett
azért fizetnie,hogy a múlt hét végén részt vehessen egy nemzetközi felkészülési versenyen,a roppant
exkluzív,és egzotikus Hajduszoboszló városában!
Bár "nem kívánsz a nemzet Egérkéje lenni",azért én még szeretlek és tisztellek,de azt javaslom Neked
,hogy kérdezd meg Deutsch Tamás úrtól,és Pokorni úrtól,hogy miért is támogatták ennyire aTe egykori
sportágadat?! És mindig kérdezd meg majd az utódaiktól is,mert mint volt kiváló sportoló,ez a LEGTÖBB
amit TE tehetsz meg a TE utódaidért!
Őszinte tisztelettel:
Kárpáti Zoltán(cosys@chello.hu)
u.i. Tisztelt Szerkesztőség!
Kérem,hogy amennyiben nem áll módjukban írásomat közölni,juttassák el azt Egerszegi Krisztina részére!
Köszönettel: K.Z.

zsánpól bemondó Creative Commons License 2002.04.25 0 0 50
olvasd el kedves qszika a topik alján lévő cikket, abból megtudod, hogy az "önszerveződés" mekkora stáb csinálja...
Előzmény: originalqszi (48)
WILLIS Creative Commons License 2002.04.25 0 0 49
Mindig elolvasom a hozzászólásaidat, mert értelmesek.
Most azonban nem értek veled egyet.
Bár nem tudom, a felnőtt országok mit takarnak, azt azonban bizton állíthatom, hogy az Egyesült Államokban azért - most aktív sportolót nem tudok mondani - aktív színészek, hollywoodi übermogulok, simán fényképezkednek szenátorokkal és elnökökkel. Ez ugyanaz a politikai hovatartozás coming outja, mint amit E.K. vagy Koko vagy Jancsó csinált. Ez megszokott és bevállt ott. És itt is bevállt, amennyiben ez valakinek a véleményét megváltoztatta és emiatt a Fideszre szavazott. Ha csak egy emberét, akkor egy emberét. Az egész mögött ez van, nem több, nem kevesebb.

Előzmény: Hayloft Ezekiel (19)
originalqszi Creative Commons License 2002.04.25 0 0 48
Nem kellett volna Neki, se KOKOnak a FIDESZ mellé állni, meg a többi 2 és félmilliónak sem, hanem dalolva visszakivánni az elvtársak és liberális szoptatóik uralmát!:((((((((
Ne csináljátok már!!!!!! vegyétek már észre, hogy ez egy önszerveződő erő és hamarosan még egy millióan rájönnek, hogy nem jó helyre adták a voksukat:))))))
Előzmény: Millenniumbetyár (42)
Víz Fejű Creative Commons License 2002.04.25 0 0 47
Nem a kitüntetésre gondoltam. Ha érdekel a story, akkor leírom emilben.
Üdv.
Előzmény: zsánpól bemondó (46)
zsánpól bemondó Creative Commons License 2002.04.25 0 0 46
ha arra a simlire gondolsz, hogy Kokót 3 perccel a megjelenése után kitüntették, az aljas rágalom!!!! :))))
Előzmény: Víz Fejű (45)
Víz Fejű Creative Commons License 2002.04.25 0 0 45
Ha tudnád, hogy mennyire a lényegre tapintottál a 3. bekezdésedben. Nem a véletlen műve, hogy Egér ott volt. Az sem, hogy Koko.
Annyit azért elmondok, hogy vannak simlik a háttérben.

Üdv.

Előzmény: Millenniumbetyár (42)
Mercurius Creative Commons License 2002.04.25 0 0 44
Hülye egy topic és jellemzö a ballib oldalra. Érdekes, hoyg Vári örnagyra egy rossz szavunk sem volt jobbról, amikor MSZP szinekben elindult. Attól még ugyanugy szeretjük. Ebböl is csak azt tünt ki számomra, hogy, képszerüen szólva, a ballib oldal sárdobálással akarja betemetni a lövészárkot.
lépcsömászó Creative Commons License 2002.04.25 0 0 43
Hüje vagy.
Előzmény: Ébredés (-)
Millenniumbetyár Creative Commons License 2002.04.25 0 0 42
Egerszegi szamomra peldakep marad, de a viselkedeset megiscsak megkerdojelezem. Az azert erdekes, hogy peldakepkent emlegetjuk, mikozben o a hata kozepere kivan bennunket (mar aki "leegerkezi", tehat szeretetet mutat feleje, peldat venne tole), es ezt nyilvanosan meg is mondja.

Masreszt szamomra furcsa es erthetelen, h egy ekkora "sztar", a nemzet egyik buszkesege _teljesen_ hatat fordit a kozszereplesnek. En ugy gondolom, h - bar joga van maganemberkent maganeletet elni - az altala elert eredmenyek, es a feleje iranyulo szerete arra kotelezi, h vallaljon kozszereplest. Egyszeruen ennyi evesen, fiatalon nem teheti meg, h "zardaba vonul" (azt pedig, h a medencetol elfordult, vegkepp.)

Az, h ezen elozmenyek utan most megis megtette, raadasul pont a politikaba tenyerelt bele, szamomra teljesen hiteltelenne teszi a viselkedeset. Egyszeruen nem hiszem el, h onszantabol csinalta, o irta a levelet. Az meg feletebb hihetelen, ahogy leirja a "dobogora valo feljutasat (tkp. a veletlen muve, volt egy hely, ezert felhivtal).

En ugy gondolom, h Egerszeginek nem kellett volna mindezt elfogadnia, egy ekkora sportolo ne hagyja magat a politika altal "lenyulni". Es mindez nem az O hibaja, hanem sajnos a Fidesze. Amenniyben Egerke hetek ota a Fidesz kampanyembere lett volna - bar akkor sem ertenek vele egyet - de elfogadnam tenykedeset.

Foti Creative Commons License 2002.04.25 0 0 41
Magyarán qrvára leszarja, hogy egy ország tiszteli, szereti.
Nem egy ismerősömet mellbevágta ez a kijelentés....

Ne tekerd már ki, hogy mit mondott !!!!

IDÉZEM A KÖRNYEZETÉT IS !

Miután abbahagytam a versenyzést, jócskán megváltoztam. Elfogadtam egy részemről hétköznapinak tartott értékrendszert, és azóta e szerint próbálok élni. Ma már csak az fontos igazán számomra, hogy azok szeressenek, akiket én is szeretek. Nem kívánok a nemzet Egérkéje lenni. Egy átlagos ember életét élem, nem mentem el egy kereskedelmi tévéhez dolgozni, vagy más módon pénzre váltani a sportsikereimet.

Előzmény: cicatappancs (26)
CAIN Creative Commons License 2002.04.25 0 0 40
Hmmm. Az iskolában szövegértelmezést is kéne tanítani nem csak írást, olvasást...

Személyes kérdés. Próbáltál már valaha valamit a szövegkörnyezetében értelmezni ? Az utolsó két mondatoddal egyetértek. Szvsz alkalmazd :).

Előzmény: cicatappancs (26)
originalqszi Creative Commons License 2002.04.25 0 0 39
Hát már nekem se Ő, hanem Pethő Iván:DDDDDDDDDDD
Az Iván, a Pethő,
Mint a méhpempő,
Amikor procos képét
Totál mutatja a TV:DDDDD
Felstuccolt haja őszül,
Mert FIDESZ fricskán bőszül:DDD
Majd most láthatod eleget,
Meg kiket támogat, a sok meleget!:((((DDDDDDD
Mindenkinek szadeszos példaképet,
Vezessétek csak félre a népet:((((
Járassátok le jól az országot,
Csináljatok népéből jószágot!:((((
Te meg Királynő légy büszke,
S arra, hogy szavaztál a FIDESZre!:)))
A párat, ki nem tisztel,
Nem is magyar, mert nem ismer!
iudex Creative Commons License 2002.04.25 0 0 38
Egy sportolónak mért kéne tudnia? Egy popzenésznek vagy egy filmrendezőnek vagy egy színésznek nem kell tudnia? Cf. Jancsó, Darvas, Koncz, Moór, Bodrogi, ...
Előzmény: Jokeman (4)
Subiaco Creative Commons License 2002.04.25 0 0 37
Személyisége azonban most nagyon rosszirányba fordult.

Ha Fideszes, akkor egy beteg lelkületű ember.

Gratula.

Amúgy meg pontosan tudod, miért írtam: mocsok beszéd Egerszegire csak azért, mert kiállt oda, gusztustalan.

Előzmény: zsánpól bemondó (25)
Foti Creative Commons License 2002.04.25 0 0 36
Kedves Ébredés !

Amíg a "példaképem" nálad két pével íratik, addig te nem vagy példaképem.

ELolvastam a nyitódban lévő interjút. Nem értem mi bajod vele ?
Nem többszörös olimpiai bajnok többé ?

Legkevesebb, hogy lehülyézlek.
Ezzel a hozzáállásoddal pont olyan begyepesedett agyú vagy, mint a kokárda alapján hovaszavazást feltételező ökrök.

Előzmény: Ébredés (-)
gejziR Creative Commons License 2002.04.25 0 0 35
Ennyit rólad Ébredés. mert mést gondol mint te már nem bírod a szagát sem.
Hajjaj, az ismerős balos tolerancia.......
Előzmény: Ébredés (-)
jdobos Creative Commons License 2002.04.25 0 0 34
Nem tudom mit szólnál hozzá, ha a szüleid, baráti köröd kitagadna, mert a FIDESZ-re szavaztak ???
Előzmény: Ébredés (-)
zsele4 Creative Commons License 2002.04.25 0 0 33
Nekem most lett az.
egy korsó sör Creative Commons License 2002.04.25 0 0 32
Úgy tünik néhányunkat már annyira elkapott a hév, hogy olvasni sem tudnak.
stranger123 Creative Commons License 2002.04.25 0 0 31
Ez SZVSZ szerint csak azt jelenti, hogy nem akar mindenkinek megfelelni, mert nem lehet úgy élni, hogy állandóan azt kell lesni mit mond a másik, és a másiktól való félelmében a meggyőződése ellen cselekedni vagy gyáván semmit sem tenni.

Egyébként az itteni hozzászólásokból látszik, ki ássa az árkokat.

Előzmény: cicatappancs (26)
stones Creative Commons License 2002.04.25 0 0 30
Szeretünk Egérke!

tisztelünk a kemény munkával elért sport eredményeid miatt, szeretünk, mert anyaként kiálltál a pódiumra a családod jövője érdekében.
Hajrá magyarok!

a kritikusaid meg húzzák le magukat
üdvözlettel: Klozettka

nyestcsel Creative Commons License 2002.04.25 0 0 29
Miért ne tehetné?
Mit számít az, hogy sportoló?
Előzmény: Jokeman (4)
DarU Creative Commons License 2002.04.25 0 0 28
Azert hagy dontse el,hogy mit akar.Egyebkent lehet,hogy mar faraszto neki ez az Egerkezes.O most csaladanya,egyszeru polgar.Az interjuban is nagyon visszafogodtan valaszolt.Az,hogy milyen nezeteket vall az o dolga.Nem mint sportolo(kulonben sem aktiv mar)hanem,mint allampolgar vallot szint.A sportbeli eredmenyeit elvitatni nem lehet.
Udv: Daru balrol
Előzmény: cicatappancs (26)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!