Keresés

Részletes keresés

őszszakál Creative Commons License 2021.04.20 0 0 416

„azt az ellent mondást azé megpróbálhatnád feloldani nyelvtani zsonglőrködésed közben. Miként tennéd lakhatóvá másik bolygót .. ha ezt közben feléled. „

 

Nincs abban semmi ellentmondás, ha egy dologról kiderül, hogy nem lehet tovább „életben” tartani, akkor elérkezett az ideje az új létrehozásának. A szellemi, vagy tudásbeli gyarapodásnak, nem feltétele anyagi gyarapodás. Egy haldokló bolygó intelligens lényeinek a tudás gyarapítása az elemi érdeke. Csak az lehet a túlélés záloga. Ha ezen a bolygón mikro környezetben létrehozzák a „teremtő tudat” gyümölcsét, azt amivel életet „lehelnek” egy arra önállóan képtelen környezetbe, akkor ezt megtehetik egy másik Nap környezetében is, ha az odajutás nem emészti fel a rászánt energiát. De mint tudjuk, minden FEJBEN dől el. :)

 

Előzmény: sniffí (415)
sniffí Creative Commons License 2021.04.20 0 0 415

azt az ellent mondást azé megpróbálhatnád feloldani nyelvtani zsonglőrködésed közben. Miként tennéd lakhatóvá másik bolygót .. ha ezt közben feléled. 
Ilyent bármely élősködő képes álmodni miközben léttere fogyására eszmél.... persze a teremtményi állapot védelmezett vélelmezése nyújtotta nihilizmusban nem kell tudatosodni.. elég ha futja bérletre .. lovagi címre.. státuszra..
/tér-tapasztalhatóság-evolúció/

Előzmény: őszszakál (412)
őszszakál Creative Commons License 2021.04.19 0 0 414

Találgass csak, rengeteg időd van hozzá! :))

Előzmény: jogértelmező (413)
jogértelmező Creative Commons License 2021.04.19 0 0 413

Hogy lehet távolról lakhatóvá tenni? Embriókat küldünk? Vagy okos robotokat?

 

Ki szervezi meg ottan az autógyártást, és a focibajnokságokat, meg a valóságshowkat, hogy mire odaérünk, addigra legyen már ott normális infrastruktúra?

Előzmény: őszszakál (412)
őszszakál Creative Commons License 2021.04.19 0 0 412

Majd akkor költözünk, ha egy másikat lakhatóvá tettünk! Ez jelenti az istenné válást, nem a tönkretétel.:)

Előzmény: jogértelmező (411)
jogértelmező Creative Commons License 2021.04.19 0 0 411

" Az ember istenné válása, majd egy másik naprendszerbe költözés után esedékes.:))"

 

Csak akkor költözünk, ha az itteni naprendszert már lakhatatlanná tettük.

Előzmény: őszszakál (410)
őszszakál Creative Commons License 2021.04.19 0 0 410

Az ember istenné válása, majd egy másik naprendszerbe költözés után esedékes.:))

Előzmény: Törölt nick (409)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.19 0 0 409

Azonban nincs rá garancia, hogy az embert jelölte "győztesnek" a Mindenható.

 

Hát nem az ember az istenné vált mindenható?

Előzmény: őszszakál (408)
őszszakál Creative Commons License 2021.04.18 0 0 408

„demokrácia-értelem-egészség akkor lehet ha mindenki a teremtőiségét éli és cselexi.

/megszűnik a vallás ,-politika,- bürokrácia létének értelme./”

 

Ha ez bekövetkezne, az a teljes káoszt, a rendezetlenség elszabadulását eredményezné. Amit a természet és az evolúció létrehozott, az egy „irányított káosz”, amit a természet törvényei szabályoznak.

A tudatosodás lehetősége, az anyag elemi részecskéinek a Mindenható általi „megformálásának” köszönhető. /részecske, atom, molekula, sejt, élet, öntudat, értelem./

Ez egy olyan evolúciós folyamat, amihez az elemi részecskék speciális adottságai elengedhetetlenek.  / a kozmológiának az antropikus elve / Azonban nincs rá garancia, hogy az embert jelölte "győztesnek" a Mindenható. :(

Előzmény: evolúciómérnök (407)
evolúciómérnök Creative Commons License 2021.04.18 0 0 407

demokrácia-értelem-egészség akkor lehet ha mindenki a teremtőiségét éli és cselexi.

/megszűnik a vallás ,-politika,- bürokrácia létének értelme./

/evolúció-tudatosodás/
/tér-valóság-itt és most/

őszszakál Creative Commons License 2021.04.16 0 0 406

Az emberiség minden korszakában voltak utópisták, akinek elméletei, elvei, nem váltak, válhattak alkalmazott gyakorlattá. Megmaradtak a dédelgetett álmok számára. Ébresztő!!

Előzmény: evolúciómérnök (405)
evolúciómérnök Creative Commons License 2021.04.16 0 0 405

--.teremtők kik tudatlanságukban mulandóságukat teremtik. Egymást félelemmel terrorizálva halandói ideológiával szennyezik a létet.A központi hatalom értelmességének megtarthatóságának evolúciója:1, az értelmes-egészségeseket istent tagadóvá téve-bélyegezve, a közösségből kizárták.2, az értelmeseket-egészségeseket vírus tagadóként-bélyegezve, a közösségből kirekesztik.// hosszú életet kívánok hogy ráébredhess tévedésedre, miszerint nem élet az ahol az tudóbb saját jól felfogott érdeke hogy tanítson, különben magányos, hiszen úgy érzi magát mint egy jó gazda aki beszélget az állataival, azok meg vissza jeleznek a maguk módján. Ettől akutabb, ... a fejlődés elmaradásának élménye, egy rémállom kategóriába sorolja a valóság nyújtotta élményt . Persze volna közép út amit 2500 éve kitaláltak, de ez ellent mond a monopolizmus értelmének, miszerint is mindenki teremtő tudatúnak mondható aki valóság képét a faja fejlődésére irányítja, amit tudatosodással-ember irányú-központú teremtés-gondolkodással lehetne megoldani.ha a szaporodással *fenntarthatóság- valóság*, értelemnélkülisége bizonyítást nyerne//.. de addig is a foglalkoztatás kínálta értelmesség érvényesül, ahol nem az életképesség fejlődésének védelme, csupán az egymás tudatlanságának kihasználás zajlik az értelmesség égisze alatt-.

/evolúció-buddhatours-tér-középút/

őszszakál Creative Commons License 2021.04.13 0 0 404

„haláltalanság kapuja kitárva..”

 

Az univerzumnak is van kora,(14 milliárd év).  Ha még ugyanennyi van neki hátra, akkor az sem halhatatlan. Az nagy kérdés, hogy a tudatosság, az értelem, túlélheti e, az univerzumot, mint egy átlépve a halhatatlanság kapuját?

Előzmény: sniffí (403)
sniffí Creative Commons License 2021.04.13 0 0 403

a karmádat a gondolkodásod-értékrended-tudatosságod teremti,karmád gondolkodásmódod változása nélkül nem változtat irányán. / ha nem éled teremtőiségedet, mulandóságodat teremted az összes szenvedésével.. ami azért nem szenvedés, mert manapság ez a boldogság...amibe belelhet halni. Így nem kényszer az örökélet. 🙂/ haláltalanság kapuja kitárva.. /// deee az is biztos az a tudatiság az értelmesegészségessé-egészséges mert értelmes válásig nem visz el, ahol a szexualitás jelen van./*/ szerintem a kovid csak azokat viszi el akik nem tudnak szexualitás nélkül lenni, ezen az enyhén túl zsúfolt égitesten- ahol minden értelmes lény tudja bolygó auráját soha el nem hagyhatja anélkül hogy a világegyetem egyensúlyát fel ne borítaná.
//***TÉR***evolúció//

őszszakál Creative Commons License 2021.04.10 0 0 402

Az a gyanúm, hogy nálad „huzatos a padlás”. Annyira széttördelt és ellentmondásos a szöveged, hogy nem érdemes további válaszadásra.:(

Előzmény: evolúciómérnök (401)
evolúciómérnök Creative Commons License 2021.04.10 0 0 401

bla..bla..

a tudatosodás .. nem lemondás .. /sem nem vissza vonás, legfeljebb is tanulunk hibákból*/*történelem/. hogy a haláltalanság állapota fentartható maradjon.

//amiért tudnod kéne hogy a virus mizéria kamu !A felvilágosodás korában tudni kéne így a XX adik században, hogy vírus az van az okkal van.
mégha természetes uton is születik.

De hogy az emberre nem támad az tuti, csak valami élősködökre hat.. de ahogy látom csak híznak tőle./

/az emberiség akkor bukott el, amikor a vitakészség helyett kapott az értelmességében.

így-ezért az evolúció megrekedt, helyét tradicionalizmus=bürokrácia vette át, aminek a halálutáni lét vélelmezése adhat kizárólag alapot .

.. az ellentmondásos nyelvtani fordulatok, csakis *szellemiterorr=gépiintelligencia* alapján megvalósíthatók!

Így kedves olvasóm ha tudod döntsd el - gép vagy a halandói ideológia nevezetű szoftver perifériájaként.

Vagy valaki aki rájött ideje volna szoftver frissétésnek... mert ez már másnak is unalmas lehet.

Esetleg rágcsáló és rovarírtó aki azért van itt, hogy segítsen kitakarítani a bolygót.

/evolúció-buddhatours-tér/

Előzmény: őszszakál (400)
őszszakál Creative Commons License 2021.04.09 0 0 400

„csak ami nem elég értelmes az nem fejlődik”

 

Az anyag elemi részecskéi, úgy vannak „megalkotva”, hogy összecsomósodva atomokat, molekulákat, stb. akár élőlényeket is alkothatnak. Azután lebomlanak alkotó elemeikre, akár az elemi részecskék szintjére. Szerintem ebben a folyamatban nem sok szerepe van az értelemnek, mivel eddig a legértelmesebbnek tartott lények is elpusztultak, ha lejárt az idejük. A fejlődés, stagnálás, hanyatlás, egy olyan ciklus, amihez beletartozik a világmindenség minden alkotóeleme. Még az értelemnek nevezett jelenség is.

Előzmény: evolúciómérnök (399)
evolúciómérnök Creative Commons License 2021.04.09 0 0 399

ember feletti az csupán az evolúció "kínálta" lehetőség, csak ami nem elég értelmes az nem fejlődik

Előzmény: őszszakál (398)
őszszakál Creative Commons License 2021.04.08 0 0 398

„miben vagy hibás, igazából ebben az a mókás hogy gondolkodásukban, viszont csak az istenük a tökéletes .. „

 

Szerintem az emberi gondolkodásban az a leg emberibb, hogy önmagát nem tartja annyira tökéletesnek, mint az általa kitalált Istent. Ezzel az Isten képmására teremtett embert, olyan magaslatokba emeli, amit az deklaráltan nem érhet el. Viszont ezzel olyan tettekre sarkallja az embert, amivel az kiérdemelheti az „Isteni” jelzőt. Ami ugyebár, már emberfelettinek számít. :)

Előzmény: evolúciómérnök (397)
evolúciómérnök Creative Commons License 2021.04.08 0 0 397

rend=tudatosodás

tudod miért nem repülhetsz ?

mert akkor a légitársaságok minden regisztrált résztvevője unatkozna.

Hát ne légytökéletes, mert hát az van..ugyebár az orvostudományt ... is csupán a tökéletlenséged élteti*/* miben vagy hibás, igazából ebben az a mókás hogy gondolkodásukban, viszont csak az istenük a tökéletes .. /.Szerintem ha nem gondolkodnátok abban ...ellenségeiteket a kovid elpusztítaná....

/... ez a vírus is életkeptelen minden egészséges szervezetben. igazolvány ide vagy oda.

kicsit unom hogy igazolnom kell állandóan valkinek valami módon az egészségességet .. az együttmüködni a végső pillanatig tart, törvényre hivatkozva .. én meg az életvédelemre esküdtem...*mit tegyek? vagy ne tegyek?*/

/evolúció-buddhatours/

Előzmény: őszszakál (395)
evolúciómérnök Creative Commons License 2021.04.05 0 0 396

tudatosodás /tágulóuniverzum-tágulóvilágegyetem/
a mit nem értesz-látsz

Csodák addig vannak amíg valaki egyedül van.

Amint elhiszed hogy nem vagy egyedül, a fizika-kémia-pszichológia törvényei sújtanak.

/de hogy ebbe miért halnak bele egyesek .. nem értem
// talán mert rosszul értelmezi a fizikát-kémiát, lévén hogy pszihologiailag alkalmatlan rá, ami viszont az oktatás hibája. Ami egyben rámutat a szoktatás eredményét élvezők sem nem voltak-sem nem lesznek szabadok-értelmesek//

/evolúció-buddhatours/

őszszakál Creative Commons License 2021.04.04 0 0 395

Inkább egy szellemi onanizálás, amit feszültségcsökkentés gyanánt alkalmazunk.:))

Előzmény: Törölt nick (394)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.04 0 1 394

Ez valami formabontó posztmodern költészet akar lenni? ;)

őszszakál Creative Commons License 2021.04.03 0 0 393

„olvas vissza .. megtalálod-ha meg érted. ha nem érted nem találod.” Na, most kell kiszállnom, mert elvesztettem a fonalat. Kellemes ünnepet kívánok!

Előzmény: evolúciómérnök (391)
evolúciómérnök Creative Commons License 2021.04.03 0 0 392

élni pont annyi energia befektetés mint meghalni, ezt minden értelmes lény ismeri.

/ ha soraimból ezt vetted le .. tényleg kár vissza olvasnod /

Előzmény: őszszakál (390)
evolúciómérnök Creative Commons License 2021.04.03 0 0 391

olvas vissza .. megtalálod-ha meg érted. ha nem érted nem találod.
Akkor csupán egy habókos szösszenetét böngészgeted, aki fordítva ül a lován... és a végén jól kiakadsz mi mindenre nem fecsérled drága létidődet...
/tulajdonképpen már kíváncsi vagyok mijen a lét emberiség Föld nélkül, nehéz lesz a szokásaim nélkül tutira ... de bármit meglehet szokni. Mint látható a halandóiságot is... /

Előzmény: őszszakál (388)
őszszakál Creative Commons License 2021.04.03 0 0 390

Jó utazást kívánok a halhatatlanságban egyesült családodnak is a más világba. Csak nehogy összevesszetek valamin, mert akkor sem szabadultok meg egymástól, ha már a halandóságért könyörögsz. :(

Előzmény: evolúciómérnök (389)
evolúciómérnök Creative Commons License 2021.04.03 0 0 389

bocsi de jelen körülményeim között valójában, jó ha a szűk családi mizériámat képes leszek utaztatni ..
/ jobb lenne többen lenni úgy nem annyira unalmas, de ez van. Annyira unalmas hogy valójában nincsen is kedvem elindulni...  :( nézni 50-60 ember arcát évezredeken keresztül...
veled is csak elbeszélünk egymás mellett, azt meg már most is unom, hogy a jussodat kéred.. jár hiszen élek... "készen kapjuk" /
úgy tűnik a porba sem fér több értelem mint az MI be..
/ megvallom meghalni restellek, elmenni szégyellek, segíteni nem engedtek .. asszem kivárom mire juttok./

csá

Előzmény: őszszakál (386)
őszszakál Creative Commons License 2021.04.03 0 0 388

Légy szíves írd le nekem, hogy ki az, aki szerinted értelmes, mi az értelmes viselkedés velejárója? Talán még nem késő, hogy tanuljak belőle.

Előzmény: evolúciómérnök (387)
evolúciómérnök Creative Commons License 2021.04.03 0 0 387

miért ragaszkodtok a halandósághoz?

izgalmas?

/olyan vagy mint egy gép ami szoftver rendszerét valóban nem lépheti túl....

/ország-vallás-pőlitika-...de ebből értelmes faj nem lesz csupán lehetőség a torzsalkodásra.. megosztottságra.

miért akarjátok?

ebben a felállásban csupán szorgalmas,..-megbízható,..-hős,.. de értelmes nem tudsz lenni.

/ evolúció/

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!