Keresés

Részletes keresés

Boss Creative Commons License 2002.04.11 0 0 2
Tisztelt,Egy_felhasználó!

Azért mert nem vagy 40 év feletti szivesen meghalgatjuk(meghalgatom) a véleményed.

Tisztelettel, Boss

Előzmény: Egy_felhasználó (1)
Egy_felhasználó Creative Commons License 2002.04.11 0 0 1
nem írom ide a vélemenyemet, nem vagyok 40 év feletti, viszont a topic címe tetszik, szívesen meghallganám mások élményeit, a tieidet is

Üdv

Előzmény: Boss (-)
di manó Creative Commons License 2002.04.11 0 0 0
Csatlakozom. Pontosan ugyanilyen ellenérzesekről számolhatok be én is.
Előzmény: Boss (-)
Boss Creative Commons License 2002.04.11 0 0 topiknyitó
Elvetemült és ezért mélyen tisztelt polfórumlakó társaim.

Szeretném, ha mi, akik az életünk igen jelentős és meghatározó részét az elmúlt rendszerben éltük meg, beszélgetnénk, de szigorúan indulatmentesen, és véleményt cserélnénk az elmúlt időszak eseményeiről és természetesen az első forduló választási eredményeiről, meg persze az elkövetkező, mindannyiunk számára igen fontos jövőről.
A magam részéről bekopyznám egy korábban a „kommunizmust soha” vagy hasonló című topikban irt véleményemet (csak a lustaság miatt) vitaindító gyanánt.
Megtisztelnétek, ha elmondanátok saját emlékeiteket, és természetesen kifejtenétek a mai helyzetről, ehhez képest, mit gondoltok.

„Ez a kommunistázás, tényleg egy baromság! Semmi értelme lehetetlen, hogy bárki még egyszer próbálkozzon vele.
Viszont az MSZP választási előnyétől ismét nagyon el vagyok keseredve és nem, azért mert azt gondolom, hogy a választói nemzetellenesek vagy mit tudom én miféle baromságokat illik mondani rájuk nem, ráadásul tiszteletben is tartom a választás részeredményei, mi több tudomásul is veszem!
A nagy bajom a párt listavezetőivel van, nem azért mert nem szimpatikusak, vagy ellenszenvesek! Az én bajom a múltjukkal van.
Koromnál fogva végig élhettem a kommunista rendszer nagy részét 1952 óta „élvezhettem” áldásait és hátrányait.
De, bevallom még ma is könnybe lábad a szemem mikor eszembe, jut, az a délelőtt, amikor az országgyűlést hallgattuk a rádióban és meghallottuk a szavazás végeredményét „az országgyűlés a többpártrendszerről szóló törvényt elfogadta!” nem szégyellem sírva fakadtunk!
El sem hittük, hogy ezt mi megélhettük, részesei lehetünk majd egy új számunkra addig elérhetetlennek tűnő világnak.
Reméltük ekkor még, hogy a diktatúra vezetői örökre eltűnnek a közéletből és tiszta a mi érdekeinket képviselő színes többpárti demokrácia előtt állunk. Én nem mondom, hogy le velük, szívesen látnám a szakértelmüket bárhol, bármely területen akár még a politikában is! Hiszen Ők, is a mi kutyánk kölkei.
De, könyörgöm ne Ők, vezessék újra az országot! Miféle rendszerváltás, miféle szocialista párt az ahol a rendszerváltás után 13 évvel nincs más vezető egyéniség csak a már többszörösen is leváltott diktatúra elitje!
Igaz, a polgári kormány követet el számtalan hibát, és bizonyára törvénytelenségeket is bár ezt csak hallomásból feltételezzük, de nincs más! Nem kéne ennyire birkáknak lennünk, ha egyszer már megszabadultunk tőlük. Ne engedjük vissza a hatalomba őket!
Szeretném hangsúlyozni, hogy semmi gyűlölet nincs és nem is volt bennem egyik párt vezetője, tagja, vagy szimpatizánsa iránt sem, úgy hogy kérem soraimat se, suttogásnak se kirekesztőnek vagy uszítónak ne vegyétek.
Tisztelettel, az elkeseredett Boss
Aki nem ezt remélte 1989-ben

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!