Keresés

Részletes keresés

Tiger205 Creative Commons License 2006.03.31 0 0 987

bocsika!

A szpecnazot küldtem neki természetesen

:o)

TGR

Előzmény: Dworkyll (986)
Dworkyll Creative Commons License 2006.03.31 0 0 986

???

A Szpecnaz könyvet szórtam szét régebben, most az Akvárium került elő. Ha nem lettem volna egyértelmű :-)

Előzmény: Tiger205 (985)
Tiger205 Creative Commons License 2006.03.31 0 0 985

szia B-D!

nekem megvan (thanks to Dworkyll)- meg is szerkesztettem, el is küldtem neked ma!!!!

TGR

Előzmény: blue-dragonfly (984)
blue-dragonfly Creative Commons License 2006.03.31 0 0 984

Hali,

Engem erdekelne.

dragonfly

Előzmény: Dworkyll (983)
Dworkyll Creative Commons License 2006.03.30 0 0 983

Egyetertek az elottem szolokkal, az Akvarium-nal meg en sem lattam jobbat Szpecnaz temaban (persze ez nem azt jelenti, hogy nincs is).

Üdv népek,

ha valakit érdekel ez a klasszikus, dobjon egy emilt. Előkerült villanyon ;-) És fut egy projekt pár katonai témájú villanykönyvre, a keegan-ek ;-), vagy a patkányháború pl.

Uff

Előzmény: recon (679)
Tiger205 Creative Commons License 2005.12.15 0 0 982

Utalom, amikor vannak olyan dolgok, amelyeket nem tudok befolyasolni...

....mondta 1919-ben leszerelése után egy alacson, osztrák származású bajszos német tizedes IS....

(vicc)

TGR

Előzmény: blue-dragonfly (981)
blue-dragonfly Creative Commons License 2005.12.14 0 0 981

Sejtem kinek szolt:( Utalom, amikor vannak olyan dolgok, amelyeket nem tudok befolyasolni...

udv

dragonfly

Előzmény: Dworkyll (980)
Dworkyll Creative Commons License 2005.12.14 0 0 980

Szupervigyorodnak üzenem, hogy szégyellje magát, ha nem kevesebb mint 3 diga civilista képes volt arra, amit ő meg se próbált (azaz kijutni a tett helyére). Tényleg korai lenne még ezt a brigádot professzionális hadseregnek nevezni, ha a magunkfajták űberperformálják.

Azt meg csak egész halkan suttogom ide, hogy a Nagy Ember szupercsövével 100 méteren 2 centit hibáztam egy nem kontrasztos célon (életem első lövése volt bolt action cuccal!!!, és egyből milyen ásszal :-))))

Utána a "diákok" csöveit és kipróbáltam,  és ahhoz képest, hogy milyen ritkán jutok hozzá, hogy is mondjam csak, nem voltak meggyőzően jobbak. És ez nem az akarna lenni, hogy mekkora király vagyok, hanem hogy a TITÁNOK NEM GYAKOROLHATNAK ELEGET!!!

(Ha a szupervigyorod megijed 2 centi hótól, akkor persze mit csodálkozzak)

Bocs, ez nem neked szól, de gondolom sejted, kiknek...

Előzmény: blue-dragonfly (977)
blue-dragonfly Creative Commons License 2005.12.14 0 0 979
Ja... Én is attól félek, hogy vége lesz... :( de azért holnaptól királyság, lesz egércincogás:)))))
Előzmény: Tiger205 (978)
Tiger205 Creative Commons License 2005.12.14 0 0 978

Hali Dulifuli!

jelszó:

Minden jónak vége lesz egyszer!

:o)

TGR

Előzmény: blue-dragonfly (977)
blue-dragonfly Creative Commons License 2005.12.14 0 0 977

:)

Hali,

EN nyakig Matternhorban becsattogtam az irodaba, mint egy amator sarkkutato, erre kedves szupervigyorom kozli, hogy ellenorizhetetlen felderitesi adatok arra utalnak, hogy Tatabanya magassagaban jeg-az-uton korulmenyek nehezitik (eredetiben: prevent!) a mokahely megkozeliteset. Par perces psyops hadviselem kudarca utan visszavonultam sarkomban es csendes dulassal-fulassal toltottem a napom hatralevo reszet. Koszonom szepen, hogy elmondod, hogy milyen jobol-szepbol es mokabol maradtam ki... It will MAKE my day.... NC:)

udv

dragonfly

Előzmény: Dworkyll (976)
Dworkyll Creative Commons License 2005.12.13 0 0 976

Halló Z!

Hóban ti már nem operáltok? Pedig mesés volt, nemcsak a Nirvána volt ott, hanem két tag a Leicától, egy vagon távcsővel. Én meg nem csak jattoltam a Nagy Emberrel, de még a csúzlijával is lőhettem :-P

Dworkyll Creative Commons License 2005.12.06 0 0 975

én a baráti alfa-kentur-szexon bnaprendszer ötödik bolygójáról jötem!

Sejtettem, a hejesírásódbol :-)))) Egyébként visszatérve a múltkori doksivadászatra, a haditechnika mailboxa meg van forwardolva egy nemlétező/nem működő freemailesre, és jól visszapattanak róla a levelek :-(

Viszont sikerült papiron szerezni jó kis ballisztikai doksikat, igaz csak 7.62-es skulókra. Érdekes módon azt a ruszkik tesztelték/mérték ki szépen, és vagy 50 évvel ezelőtt.

Előzmény: Tiger205 (974)
Tiger205 Creative Commons License 2005.12.06 0 0 974

hellllo földlakó!

én a baráti alfa-kentur-szexon bnaprendszer ötödik bolygójáról jötem!

időutazni csak én tudok!!!

amúgy meg a mai napra tekintettel:

Előzmény: Dworkyll (973)
Dworkyll Creative Commons License 2005.12.06 0 0 973

:-)))

Hát te? Időutaztál? :-)))

Előzmény: casreb (972)
casreb Creative Commons License 2005.12.02 0 0 972

azt a kiszámíthatatlanműködésű bejelentkezetlen... fhúúúú...

na, az előző HSZ-em zsombi2000 válasz | megnéz | könyvjelző 2004.09.28 12:15:29 (96)

(hát igen, a ctrl+v megoldás) szal erre volt a válasz.

csak nem voltam bejelentkezve, ás amikor megtörtént, akkor meg elfelejtette, hogy mire is írtam én ezt.

bwoo

>:-|

Előzmény: casreb (971)
casreb Creative Commons License 2005.12.02 0 0 971

kicsit késői a reakció...

De nem azért vicces, mert gyerek, hanem, mert kissé érdekes a helyesírása, és kevés az ismerete. Ha nyelvtanilag helyesen írt volna, akkor talán komolyabban vettétek volna.

Dworkyll Creative Commons License 2005.11.08 0 0 970

Hacsak úgy nem ;-)

már csak az a fránya ballisztikai koefficienst kéne kitalálni. Ami mellesleg sebességfüggő, azaz jó eséllyel is csak egy átlagos érték. Nem egyszerű ez a móka, az tisztán látszik.

Előzmény: belic (968)
_Szlejer_ Creative Commons License 2005.11.06 0 0 969

"őőő, látszik rajta a lövedék? :-)))"

Intéztek nekem egy Gepárdot, csinálok olyan fotót, amin látszik a lövedék. ;-)

Előzmény: Dworkyll (959)
belic Creative Commons License 2005.11.06 0 0 968
Hello!

progit kipróbáljuk. Nekem kicsit sok hibaüzenetet köhög,

Ja, efelejtettem mondani, hogy alitsd at a kornyezetet (vagy hogy mondjak, ami eldonti, hogy tiezedesPONT vagy tizedesVESSZO legyen) US-ra.

Bel

Előzmény: Dworkyll (967)
Dworkyll Creative Commons License 2005.11.05 0 0 967

Köszönöm, embert megkeressük, progit kipróbáljuk. Nekem kicsit sok hibaüzenetet köhög, de majd másik gépen is megpördítem.

belic Creative Commons License 2005.11.05 0 0 966
Hello!

Pályaadatok kellenek, adott távolságig eltelt repülési idő, pályamagasság, adott távolságon mért lövedéksebesség, ilyesmi.

Viszont ezeket csapatkörülmények között elég macerás, ha ugyan nem lehetetlen kimérni. MIvel a kapcsolódó szabályzatot, vagy a fejlesztési doksikat nem láttam, ezért csak tippelem, hogy ezeket a vizsgálatokat megcsinálták, dokumentálták.

Persze a legegyszerubb egy mar letezo doksit elkerni, de ha ez valamiert nem megy, szerintem csak 2 nem trivialis dolgot kell tudni: a ballisztikai egyuthatojat a loszernek es a kezdosebesseget.
Innentol kezdve mar eleg megmerni a tavcsomagassagot es valami programmal (pl. www.ballistics-software.com/shoot.htm) ki tudod magadnak szamolni a roppalyat.

Bel
Előzmény: Dworkyll (964)
Gyöki II Creative Commons License 2005.11.05 0 0 965

szvsz csak az MH TH tud segíteni ebben.

Hajdú Ferenc segítőkésznek tűnt, ő a hadtecnika szerkesztője (hajdu.ferenc kukac mhth.)

Előzmény: Dworkyll (964)
Dworkyll Creative Commons License 2005.11.05 0 0 964

Jepp, részben marketing, részben kevés. HOgy magyarul mondjam az "egylövéses" találatokhoz ezek elég keveset adnak hozzá.

Pályaadatok kellenek, adott távolságig eltelt repülési idő, pályamagasság, adott távolságon mért lövedéksebesség, ilyesmi.

Viszont ezeket csapatkörülmények között elég macerás, ha ugyan nem lehetetlen kimérni. MIvel a kapcsolódó szabályzatot, vagy a fejlesztési doksikat nem láttam, ezért csak tippelem, hogy ezeket a vizsgálatokat megcsinálták, dokumentálták.

Előzmény: Gyöki II (963)
Gyöki II Creative Commons License 2005.11.05 0 0 963

Alapadatok vannak csak itt: MH TH fejlesztések

Földi Ferenc féle: GEPÁRD – nagyteljesítményű lövészfegyvercsalád

extra.hu/gepárd

A fegyvertar.hu-n van infó de az fizetős és szvsz hasonló ezekhez.

Gondolom ezekez ismerted...

Előzmény: Dworkyll (962)
Dworkyll Creative Commons License 2005.11.05 0 0 962

Hmmm. Mondjuk úgy, hogy az Intézettel nem a legfelhőtlenebbek a tapasztalatok. Esetleg ismersz ott valakit konkrétan, akit érdemes keresni?

Éhesló kartácsnak utánanézek :-)

Előzmény: zsukov 1944 (960)
Tiger205 Creative Commons License 2005.11.05 0 0 961

Hali!

Már nem ez  a neve!!!!

:o(

Keressed  Éhesló olvtársat, ő biztos tud valamit mondani (ez amolyan "női megérzés"   :o)    )

TGR

Előzmény: zsukov 1944 (960)
zsukov 1944 Creative Commons License 2005.11.04 0 0 960

Szevasz tesó!

Tudnám javasolni, főleg ha ennyire hivatalosan akarod csinálni a MH. Haditechnikai Intézetét. Ott aztán van minden a csúzliról.

Üdv!

Zsukov marsal

Előzmény: Dworkyll (959)
Dworkyll Creative Commons License 2005.11.04 0 0 959

őőő, látszik rajta a lövedék? :-)))

A viccet félretéve, csúzlik azok vannak, úgyhogy kép is tud lenni rogyásig. Műszaki doksi kell, vagy kénytelenek leszünk hetekig tesztelni, az meg nagyon macerás, ha egyáltalán össze tudjuk szervezni. Főleg a röppálya és az irányzóvonal közti távolságok érdekelnek a röppálya különböző szakaszain, ne adj isten különböző időjárási viszonyok között.

Vagy utópia lenne, hogy ilyen létezik? Nem kell maga a doksi, főleg ha szig biz. elég ha tudjuk, kinek van ilyen, onnantól meg hivatalos úton csak utolérjük az illetőt.

Előzmény: belic (958)
belic Creative Commons License 2005.11.04 0 0 958
Szia!

En csak fotokat tudok nyujtani. Ha erdekel, keresek neked parat az oldalamon (foto.belse.hu , a puskas hajduhadhazi kepek kozott).

Bel
Előzmény: Dworkyll (957)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!