Keresés

Részletes keresés

Kockahas_és_spongyanadrág Creative Commons License 2019.12.15 0 0 4016

"Álarc mögé bújnak az emberek a neten a sok rossz tapasztalat miatt és ugyanaz a hölgy élőben lehet, hogy egészen máshogy áll a férfihoz, mint neten, ahol a legkisebb bizonytalanságnál is rögtön balra húzza, mert az a legegyszerűbb."

Igen, én olyat is tapasztaltam, hogy a nők a kezdeti egyezőségek feltérképezése után önvédelemből átváltanak sárkányba, hogy elijesszék a pasast. Mert azt könyebb megemészteni, hogy direkt leléptetik mint azt, hogy a pasas azért lép ki az ismerkedésből, mert jobban megismerte őket és úgy már nem kellenek. 
Most alakul egy ígéretes kapcsolat, pár nap után még nem is taliztunk, de már összevesztünk. 
De érdekesnek találtuk azt, hogy érvek ütköztetésével vesztünk össze, egyikünk sem ment át személyeskedésbe. És ezzel tulajdonképpen egymást is teszteltük, hol vannak a határok, és milyen ember a másik egy konfliktusban. Mondanom sem kell, pár nap múlva már jelét adta, hogy érdeklem, és újra felvettük a kapcsolatot, és most egész jól haladunk. 
Nehezen hisznek és bíznak abban, hogy a férfi képes lemondani másokkal ismerkedésről az ő kedvükért. 

Előzmény: Törölt nick (4011)
Kockahas_és_spongyanadrág Creative Commons License 2019.12.15 0 0 4015

Biztos van valami régi dédelgetett álmod, amit a párkapcsolatban nem tudtál megvalósítani.
Mondjuk venni magadnak egy fényképezőgépet és fotózgatni. vagy beiratkozni nyelvtanfolyamra, ahol közösségben tanulhatsz nyelveket, ezáltal fejlődsz és megismersz új embereket is. 
Sok nő elég jól beszél nyelveket, számukra vonzóak a nyelveket beszélő pasik. 

Ott van a sport, ami egyúttal önfejlesztés is. Rengeteg filmet és zenét is be kell pótolnod, hogy egy értelmes nővel el tudj beszélgetni. Nálam sok nő azért esett ki, mert kulturálisan egysíkú, egy-két féle stílust kedvelt, vagy olyan egyszerű stílust amit nem tudok összeegyeztetni a következő párommal kapcsolatos elképzeléseimmel. Jól lejön az ember személyisége, hogy mennyire vált közömbössé a világ és minden iránt abból, hogy mennyire változatos kulturális ízlése van. 

Előzmény: Tockoló (4006)
Kód 001 Creative Commons License 2019.12.15 -1 0 4014
Az egyedüllét agyonnyom, ilyenkor a magány érzete elég szár.
Ki kell mozdulnod, de nem a csajok keresés miatt, hanem programok okán.
Ami kicsit is érdekel: program. Inkább menj haza fáradtan, könnyebb az alvás.
Uszoda, wellness, bármi.
Előzmény: Tockoló (4008)
Törölt nick Creative Commons License 2019.12.14 -1 0 4013

Szerintem az igazság inkább a kettő között van. Én sem járok hetente kirándulni, rendezvényekre, de az utóbbi időben késztetést éreztem például többet kimozdulni és jól esett. Mondom ezt olyan családi házas otthonnal rendelkezve, ahol az otthonom is tele van élmény lehetőségekkel. Azonban ha pl én lakásba kényszerülnék, akkor megpusztulnék hamar, ha nem mozdulnék rendszeresen ki programokra, természetbe. Sem a TV, sem a könyvek nem kötnek le annyira - de még a szex sem pótolja a "szabadságot". Egyre jobban érdekelnek a konvcertek, kulturális programok is. 

Nyilván a Tinder ilyen téren is eltorzult. Aki tudja, összevakarja akár a 10-20 éves nyaralós fotóit is, amivel időnként már túllő a célon. Én is rengeteg nőt X-eltem már, mert olvastam az adatlapján, hogy "szeretek kirándulni, világot látni, új kultúrákat megismerni" stb..

Úgy vagyok velük, hogy kell a fenének ilyen nő - nekem biztosan nem :).. Egy nyaralás, pár hosszú hétvége belefér nekem is, de hogy én évente utazgassak vele a világ másik felébe, az nem hiányzik a zsebemnek meg nekem sem - én tök jól elvagyok otthon is és a szűkebb környezetemben.  Abból sem olyan kapcsolat lesz, amire én vágyok..

Biztos trendi ez a világjárás, de aki már tényleg utazott messzebb, az tudja, hogy ez nyűg is. kínlódás a hosszú utakkal, rossz kaják, rossz fekhelyek-szálláshelyek, turista-lehúzások, magas páratartalom+hőség, bogarak, csúszómászók, vadállatok,  stb-stb. Fotókon mindig minden sokkal szebbnek látszik. A családom tele van néhai világjárókkal, de ők is beleuntak javarészt.  

Előzmény: Törölt nick (4000)
Törölt nick Creative Commons License 2019.12.14 0 0 4012

Ezt csak a nők gondolják így szerintem. Ki küzdene értük? Az alfahím? Neki minek küzdeni, ha van 10 másik nő a matchek között? Az életben talán így van egy buliban, mert ott tud a többiek előtt arcoskodni, hogy sikerült bekapatnia a legyet egy elérhetetlennek tűnő nővel. A neten azt sem tudod,hogy ki ellen "küzdesz". Azt sem, hogy kinek mennyi esélye van. Bétahímtől lefelé meg már azért sem küzd az ember, mert nincs is hozzá önbizalma és optimizmusa.

Előzmény: AliBack (3993)
Törölt nick Creative Commons License 2019.12.14 0 0 4011

Talán az a legnagyobb baj az online társkeresőkkel, hogy a haszonszerzés az egész motorja iparági szinten. Túl nagy a liberalizmus és a Tindert meg a többit abszolut nem érdekli, hogy hány ember lesz világszerte öngyilkos közvetett módon a rajtuk keresztül elért sikertelenség miatt vagy hány párkeresésbe belefáradt tartós szingli lesz miattuk. Tudják a fejlesztők is, hogy mik a legnagyobb gondok ezekkel a rendszerekkel, de csak olyan fejlesztéseket hajtanak végre, ami az elvárt hasznot nem csökkenti. Egészen biztos vagyok benne, hogy lehetne ezeket a platformokat jobban is szabályozni, illetve kevésbé manipulálni (pl, hogy kinek, mikor, hányszor dobja egyáltalán fel a profilt), de ez óriási haszonvesztéssel járna nekik. 

Van egy virtuális valóság emiatt és egy igazi. Mindkettőben mások a játékszabályok. A világ felgyorsulásával együtt az utóbbi egyre kevesebbeknél tud működni, a másik pedig durván eltorzult. Már régen ezt látom én is, hogy a saját esetemben is óriási a kontraszt az élőben történt megítélésemnek, mint a neten. Álarc mögé bújnak az emberek a neten a sok rossz tapasztalat miatt és ugyanaz a hölgy élőben lehet, hogy egészen máshogy áll a férfihoz, mint neten, ahol a legkisebb bizonytalanságnál is rögtön balra húzza, mert az a legegyszerűbb. A legelső fura mondatánál törli a kapcsolatot - holott lehet, hogy némi türelemmel kiderülne, hogy tök jól összeillenek. 

Én azon szoktam gondolkodni, hogy ha mostanra ide fajult a világ, akkor mi lesz 10-20-30 év múlva? Az ember szerintem jelenleg nem tud mást tenni, mint fejben megfelelő helyen kezelni a dolgokat. Túl nagy általánosítás, hogy Tinderen, Badoon és társain nincsenek értelmes emberek. Érdekes, mert én mindegyiken találkoztam értelmes, érdekes, intelligens emberekkel. De ehhez óriási türelem és kitartás kell és fel kell tudni venni azt a stílust és álarcot, amivel eléri az ember a lájkokat, majd utána szűrni kell rendesen.. Aztán persze az is lehetséges, hogy az én értékrendem szerint más az értelmes vagy a szép, mint a többi férfi szemében - és a kettyós is. Már ez is szubjektív, hogy ki a kettyós. Az egyik azért fordul be, mert karrierista sikeres multikatona és hozzá van szokva a túlidealizált élethez és a sikerhez (ezzel együtt a felszínes kapcsolatokhoz), a másik azért, mert amúgy egy normális, józan gondolkodású ember lenne, de nem azt dobta neki a gép és idővel felőrölte. Az egyiknek már a szülei is elváltak voltak vagy alkeszek, agresszivek stb - másnak meg gyönyörű gyerekkora volt - talán túlságosan is kis hercegnőnek vagy hercegnek érezhette magát. 

Előzmény: Tsega (3995)
Törölt nick Creative Commons License 2019.12.14 0 0 4010
vagy ülj be a kocsiba és kezdj kéktúrázni.
Törölt nick Creative Commons License 2019.12.14 0 1 4009
szerezz be egy macskát
Előzmény: Tockoló (4006)
Tockoló Creative Commons License 2019.12.14 0 0 4008
Vidéken
Előzmény: Kód 001 (4007)
Kód 001 Creative Commons License 2019.12.14 -1 0 4007
Vidéken vagy BP én élsz?
Nyilván az utóbbiban több a lehetőség...
Előzmény: Tockoló (4006)
Tockoló Creative Commons License 2019.12.14 -1 0 4006

Abban segítsetek, hogy a szakítás utáni időszakot, hogyan lehet túlélni? A hiánya nehéz, de azon még túl teszem magam. 

Viszont a magánytól már lassan megörülök. Barátaimnak nem sok idejük jut rám, főleg az ünnepek előtt. 

A hétköznapok még elmennek, ott csak az esték rosszak. De a hétvége rendes szenvedés. 

Hova lehet egyedül elmenni? Mit lehet csinálni? Főleg egy hideg, szürke, esős időben. 

Törölt nick Creative Commons License 2019.12.14 -2 2 4005
nem azt mondom, hogy sosem kell kimozdulni, de van, aki az otthonletet az unalommal azonositja. mintha otthon nem lehetne egy jot beszelgetni, tarsasozni, nevetni, filmet nezni, osszekucorodni, kozosen alkotni valamit, tervezgetni, akarmi.
Kód 001 Creative Commons License 2019.12.14 -1 2 4004
Aki mozgékony, az menni akar. Aki nyugodtabb típus, az szereti a bázist.

Mindenki a maga habitusával kell, hogy éljen: aki csupán a trendiség miatt szaladgál, - pedig nem szeret- hát, az meg is érdemli.
Előzmény: Tsega (4003)
Tsega Creative Commons License 2019.12.14 0 0 4003
Alapvetően trendi a folyamatos mozgás, cselekvés, az extrovertáltság sőt úgy érzem ezek jelenleg alapkövetelmények lettek. Nagyon ciki úgymond otthonülősnek lenni.
Előzmény: Kód 001 (4002)
Kód 001 Creative Commons License 2019.12.14 -1 1 4002
Pedig nem, vannak egyszerűen mozgó tipusuak. Szeretnék utazni, kirándulni, túrázni, programozni..... Ilyen karakterek....
Előzmény: Törölt nick (4000)
Tsega Creative Commons License 2019.12.14 -1 1 4001
Igen, tapasztalataim szerint 10 netes társkereső nőből legalább 6 igazából sofőrt és programszervezőt keres.:)
Előzmény: Törölt nick (4000)
Törölt nick Creative Commons License 2019.12.14 0 3 4000
szerintem ha egy ember a saját otthonában nem talál elég izgalmat, hanem mindenképp menni kell valahova, akkor valamit nagyon elcseszett az életében. ha egy ember a társával csak akkor nem unatkozik, ha valami külső programra mennek, ha egymást otthon untatják, akkor vagy egyik vagy mindkét féllel komoly bajok vannak. az ilyen kapcsolat szar. az ilyen kapcsolatban nem társak vagyunk hanem csak szexpartnerek. az ilyen folyton nyüzsgésre vágyó unatkozóknak előbb a saját értékeiket kellene végiggondolni, vannak-e egyáltalán.
Kód 001 Creative Commons License 2019.12.14 -1 1 3999
Asszem, már gond, ha egy nyűzzögni vágyó, vs nyugalmat kereső ember talizik.

Nem harmonikus....

Nem könnyű
Előzmény: Kockahas_és_spongyanadrág (3998)
Kockahas_és_spongyanadrág Creative Commons License 2019.12.14 0 1 3998

Namost vagy ez a cikk ordas nagy kamu, vagy egészen más keresési szempontjaik vannak a huszonéves srácoknak, mint nekem negyven felett. 

Más negyven feletti pasiktól is hallottam már, hogy arra vágynak, egy partnerrel nyugiban a munkával telt fárasztó hét után bekuckózzanak és megnézzenek egy filmet, és egymással törődjenek. Mert már szénné dolgozták magukat, nyugira és társra ágynak. 
De a negyvenes társkereső nők meg jórészt csupa besózott seggű tyúkok, csak szórakoztató központot keresnek, aki lenyűgözi őket programokkal, és utazásokkal. Mert maguk nem tudnak meglenni öt percig egy szobában, valami értelmes időtöltéssel elfoglalni magukat. Volt, hogy elhívtam filmet nézni. Normális filmeket, mondanivalóval. Figyelem zavaros volt, a film közben elkezdte basztatni a telefonját, nem volt képes követni a történetet...

Előzmény: Kód 001 (3990)
Kód 001 Creative Commons License 2019.12.14 -1 1 3997
A nőknek másképp szar.A pasik azért vannak gondban, mert a késztetés ük arra irányítja őket, hogy legyen szex..... Aztán persze vannak más, fontos szempontok is, de ez a megközelités.

Így aztán a netes randik elött a pasik azért fohászjosnak, hogy jaj, csak olyan legyen legalább, mint a képen.... Vagy ahogy mondta.

A nők ezzel szemben a randik elött leginkább azért fohászkodnak, hogy:

a: ne kéjgyilkos legyen

b: legalább tudjon értelmesen elnindani 3 mondatot...
Előzmény: Tsega (3995)
Kód 001 Creative Commons License 2019.12.14 -1 0 3996
Lehet, egymást kerestek.... :)
Előzmény: AliBack (3992)
Tsega Creative Commons License 2019.12.14 0 0 3995
Szerintem a cikk rendkívül egyoldalúan szemléli a netes társkeresést. A "normális" nők nem azért nem találnak "normális" pasit mert kihaltak hanem mert pl. a tinderen is a normalitás egyszerűen nem szempont hisz csak a fénykép dönt. Amúgy pedig tökéletesen tudunk önigazolni. Inkább mondjuk azt hogy minden pasi defektes minthogy magunkba nézzünk és esetleg más preferenciák mellett döntsünk. Megjegyzem a nőnek se könnyű. Hirtelen kapnak ezer megkeresést amit szerintem egyszerűen nem lehet normálisan kezelni.
Előzmény: Kód 001 (3990)
AliBack Creative Commons License 2019.12.14 0 0 3994

Jó írás am:)

Előzmény: AliBack (3993)
AliBack Creative Commons License 2019.12.14 0 2 3993

Azzal is vitatkozni tudok: "ha ez a nő ennyire kelendő, küzdök érte, már csak azért is az enyém legyen"

Ez sincs így. Nálam nem vágygerjesztő tényező ez abszolút.

Előzmény: AliBack (3992)
AliBack Creative Commons License 2019.12.14 0 0 3992

Tovább olvastam a cikket, én meg "mit nem adnék" (azért egy Tesla-t nem adnék:) ha már belém futna egy egyszerűséggel aranyos lány. És a maga természetes módján alakulna. Látjátok, vannak kivételek. De sose tartoztam a nagy átlaghoz és nem is fogok. Ez is tény.

 

Előzmény: AliBack (3991)
AliBack Creative Commons License 2019.12.14 0 1 3991

Jó írás, de már szeretnék reagálni, egyáltalán nem unalmas az olyan nő aki "csak"!!! nő háztartást vezet, dolgozik és vannak önálló gondolatai, unalmas. Már miért lenne unalmas? komolyan mondom az emberek kezdenek megkergülni már..

Előzmény: Kód 001 (3990)
Kód 001 Creative Commons License 2019.12.14 -1 0 3990
AliBack Creative Commons License 2019.12.14 0 1 3989

Egyébként amitől én kifejezetten "rosszul vagyok" a bemutatkozó helyén a sok kis bugyuta ikon (ami elvileg azt szimbolizáőlja ami kapcsolódik hozzá sport ez meg az) még nőknél megérti az ember, hálisten pasikat nem dob ki a rendszer, de biztos van aki használja (pasi léttére), hát :)) na nekem ez már nyálas selyemfius idiótaság. (sose tennék ki ilyen marhaságot) akkor inkább szöveg (idézeteket szigorúan kerülve, meg a plátói bölcsességeket):o

Annyira tul variálják sokan ezt a tinderesdit, csak lazán

Előzmény: wonder82 (3984)
AliBack Creative Commons License 2019.12.14 0 0 3988

Pedig ez nem megy másként, újra és újra le kell zongorázni "ki vagy honnan vagy stb dolgokat". Véleményem szerint semmi jelentősége a bemutatkozóknak. Csak annak hatására sose döntöttem másként:) nem vagyunk egyformák

AliBack Creative Commons License 2019.12.14 0 0 3987

Te galád:)  egy match az online térben egy válaszolásra szerződtetett találat is egyben:)

 

Akkor lehet Te voltál akivel a minap találtam irtam es eltünt :)

Előzmény: wonder82 (3984)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!