Keresés

Részletes keresés

Sárkány Creative Commons License 2001.10.10 0 0 75
Két szőke pasas vitatkozik....
Előzmény: KicsiHuszár (74)
KicsiHuszár Creative Commons License 2001.10.10 0 0 74
Egészen biztosan van ilyen is.
Ellenben egy-két általad ismertetett némber miatt még nem kell megkongatni a vészharangot. Inkább röhincsélj a haverokkal egy jó pofa sör mellet!. :-))
Előzmény: Törölt nick (73)
KicsiHuszár Creative Commons License 2001.10.10 0 0 72
Dehogy mesélek ilyesmit! Az, hogy adott esetben mi a bunkó/bunkóság, azt mindamellett amit a szocializációd során elsajáítottál, a partner tűrőképessége, mentalitása is befolyásolja.
Mit kajolnak a legjobban? Nem szoktam kajoltatni! Van aki a piros BMW-re, van aki egy jó szóra bukik. Hülyeség felsorolni az esetleges "jó kajoltatós szövegeket"! No meg ostobaság is. :-)
Előzmény: napra-forgo (68)
358honap Creative Commons License 2001.10.10 0 0 71
Csak egy adat, én azt tapasztaltam szűkebb és tágabb ismerettségi körömben hogy az alant leírtak 26+ életkor esetén működnek.
358honap Creative Commons License 2001.10.10 0 0 70
Amúgy a legtöbb boldog és kiegyensúlyozott kapcsolatot nem adják ingyen. Többnyire mindkét félnek nagyon sokat kell szívnia másokkal-másoktól hogy megtalálja azt aki mellett színlelés nélkül önmaga lehet, és csak minimális kompromisszumokra kényszerül.
(pl: te utálod a tökfőzeléket, én pedig minden szökőévben egyszer megkívánom, így hát ne főzzünk otthon tökfőzeléket.)

Csak fel kell ismerni a lehetőséget, és nem szabad elszalasztani, gátlások-görcsök ide vagy oda, nem szabad megijedni végig kell csinálni.
Néha még elhinni is nehéz, hogy igaz...

358honap Creative Commons License 2001.10.10 0 0 69
Hát, az utóbbi 6-7 évben nem bukom a szolibarna szőkékre, a pofáraesések sem ezektől származnak.
Lehet hogy valaha én sem voltam jobb a Deákné vásznánál, de ma 31 éves vagyok nem 23. Mást várok és egyre-másra azt tapasztalom hogy nem működik. Pedig csak olyan nőkkel kezdek akiknek lelke, és agya is van. A mostani barátnőm is ilyen, és most azt gondolom hogy ő talán a szavakon túl is hű a meggyőződéséhez, de már tele vagyok görcsökkel. Még azt is nehéz megállni, hogy ne hagyjam ott, csak azért hogy elkerüljem a csalódást...

Pedig nekem ő az Ő. Minden téren.
Az életem egyébként kiegyensúlyozott, csak az a hatalmas bizalmatlanság a nőkkel szemben (tartós párkapcsolati téren), az ne lenne bennem...

Előzmény: napra-forgo (64)
napra-forgo Creative Commons License 2001.10.10 0 0 68
Figyellek ám...
Elmesélnéd, hogyan kell "udvarolni" bunkó és nem bunkó módon? Mit kajolnak a legjobban? Érdekelne, kösz.
Előzmény: KicsiHuszár (67)
KicsiHuszár Creative Commons License 2001.10.09 0 0 67
Gép01: "...én azt látom, de már tömegesen, hogy aki az elejétől kezdve bunkó, az sikeres és nem lesz kérdés, hogy minden úgy lesz, ahogy akarja..."
Fityfenét!!! Lehet, hogy az elején így van, de aztán a kislány is előveszi a jobbik eszét és a sarkára áll! Ez tuti! Jó néhány cimborám és bevallom én is űztem ezt az undorító a játékot, aminek az lett a vége, hogy úgy kirúgtak minket, a lábunk sem érte a földet! Akkor persze már késő nyavalyogni és ígérgetni. Csúny dolog volt visszaélni mások érzelmeivel. Soha többé nem csinálom.
Ja, és én mindig elmehettem kocsmázni, stb. Ilyesmiből soha nem volt cirkusz.
Előzmény: Törölt nick (62)
KicsiHuszár Creative Commons License 2001.10.09 0 0 66
Hogyhogy "hogyan"?!? Hát írj az Emilemre! :-)
Előzmény: Sárkány (54)
napra-forgo Creative Commons License 2001.10.09 0 0 65
Gép01:"az, hogy valaki egy hónapban 2-3 alkalommal nem ér rá, és inkább a barátnőjével van, az már kóros, és mindig feltűnő, hogy ezt a nő alakítja így," Talán, mert több az eszkimó, mint a fóka. Sajnálom, hogy ilyen rosszak a tapasztalataid. Nekem nincsenek délután vodkázgató ismerőseim, a gyerekeik között sem (elég jóban vannak velem).
SzVSz inteligencia kérdése a kiegyensúlyozott párkapcsolat. Olyan nincs, hogy két ember mindent egyformán akar. Akkor működnek együtt jól, ha úgy alkalmazkodnak egymáshoz, hogy ráéreznek, mikor melyiküknek könnyebb engedni. A makacsság a primitívség egyik foka. Annyira vesz engem emberszámba, ahogyan én veszem őt. És mindig tartsuk szem előtt: a boldogság apró örömök sorozatából áll, csak tudni kell észrevenni, és értékelni őket. A közösen megoldott gondok is összekovácsolnak. (Sok pasi bepánikol, és szégyelli, ha valami baj éri.)
napra-forgo Creative Commons License 2001.10.09 0 0 64
358h:"Van olyan nő, aki nem ilyet akar, és a szavakon túl is hű e meggyőződéséhez? Ténylegesen jól érzi magát egy kiegyensúlyozott kapcsolatban ahol emberszámba veszik, és nem a lé a meghatározó?" Legyél optimista, mert sokan vannak, csak nehezebb felfedezni őket, mint a hosszúcombú, szolibarna szőkéket. (De az sem kizáró ok!)
Előzmény: 358honap (59)
Senkiházy Creative Commons License 2001.10.09 0 0 63
Nagyon igazad van!!!
358honap Creative Commons License 2001.10.09 0 0 61
Nem feltétlen. Sokszor automatizmusok működtetik. Egyszer meglöktek, vagy lendületet vettél és mész.
De mi van, ha megszűnik a lendület, a biztos állás, és elfogynak a tartalékok és épp nem tudsz elhelyezkedni? A saját cég megrendül és esetleg cég,kocsi,lakás bankszámla odavan? Ha nem laboratóriumi körülmények között kell működni, hanem tényleg gáz van?
Néha egy apróság elég...
Akkor látod meg hogy ki az életképes.
(nem önkaserolás, én még nem voltam ilyen kiszorított helyzetben)

Előzmény: Törölt nick (60)
358honap Creative Commons License 2001.10.09 0 0 59
Sok-sok igazság van a szavaidban.

Van olyan nő, aki nem ilyet akar, és a szavakon túl is hű e meggyőződéséhez? Ténylegesen jól érzi magát egy kiegyensúlyozott kapcsolatban ahol emberszámba veszik, és nem a lé a meghatározó?

Mi a fontosabb, egy olyan pasi aki minden szarban veled van, segít kimászni vagy kihúz, minden helyzetben élet-versenyképes, vagy egy olyan akire főleg anyagilag számíthatsz és ha baj van nagyon sajnál, elküld orvoshoz, pszichológushoz stb, ő meg elmegy a barátnőjéhez, és az életképessége a buksza-hitelkártya függvénye?

Előzmény: napra-forgo (57)
napra-forgo Creative Commons License 2001.10.09 0 0 58
Valaki ajánlotta a Tiszántúli Emanuelle c. könyvet. Én megszereztem, most olvasom. A tanulságon kívül fergeteges a humora. Pedig csak az életről szól.
napra-forgo Creative Commons License 2001.10.09 0 0 57
Belátom, nem tisztességes, hogy én csak kérdezek, és nem szólok.
Szerintem a férfi és a nő szexuálisan másképpen van programozva. Az őskorból maradt meg a férfiember folytonos vágya, hogy magját minnél többször elhintse, ez anno a faj fenntartását szolgálta. A nők feladata volt a tűzhely őrzése, a szülés, gyermekápolás. Mivel ez nagyon kényelmes dolog, a legtöbb férfi ma is erre törekszik. A nők is azt szeretnék, hogy minnél jobb körülmények között nevelhessék fel utódaikat. Ki ne szeretne a szerelem mellé anyagilag is gondtalanul élni!
Sok-sok nő úgy érzi, az anyagi biztonsága érdekében kénytelen megalkudni. Azok a nők, akik ezt nem szeretik, duplán dolgoznak, hogy megteremtsék önállóságukat.
Koromnál fogva láttam sok párkapcsolat kezdetét és (sokszor rút) végét. Bizony, a nők többnyire megnézik, melyik pasinak van többje, hol járna jobban. Ne irígyeljük őket, a végén (gyakran közben is), rosszul járnak.
A kapcsolatok elején egyébként pont a nők rontják el a férfiakat. Elkényeztetik őket, s nem őszinték a szexben sem. Így aztán a férfiak beállnak egy beváltnak vélt viselkedési sémára, nem is tudják mire vélni, ha a bili kiborul. Ebben az asszonyok a bűnösök. Hogy a férfinép miben, az egy másik topic témája lehetne.
Sárkány Creative Commons License 2001.10.09 0 0 56
Vasárnap a fölöttemlakó az erkélyemre borította...
Biztos valami hótsötét alkoholista pöcs volt... Vagy nem...
Előzmény: 358honap (55)
358honap Creative Commons License 2001.10.09 0 0 55
Kedves napra-forgo!

Csak bátran! Ha negatív, hát negatív!
Azért vagyunk itt, vitatkozzunk sorakoztassunk fel érveket, és ellenérveket ha nyulaskodunk akkor bedöglik a topic, vagy egyszerü chateléssé silányul mint rengeteg másik topic.

Lányok, bátran borítsátok ki az éjjeliedényt!

Előzmény: napra-forgo (51)
Sárkány Creative Commons License 2001.10.09 0 0 54
Akkor mi vagy??? Hogyan hívjalak így randira....
Előzmény: KicsiHuszár (53)
KicsiHuszár Creative Commons License 2001.10.08 0 0 53
Én még nem váltam el és nem is készülök, igaz nős sem vagyok! Ellenben egy aranyos kis szöszi fiú vagyok tengerkék szemekkel. Csajok! Ha randizni akartok csak írjatok! (OFF) Bocsi! :-)
Ami az anya-modellt illeti: "358honap" által a 40. pontban leírtak állank hozzám a legközelebb. Én sem szeretném ha az életem abból állna pl, hogy esténként az asztalnál vagy a TV mellett atléta-trikóban, elhízottan ücsörögve várnám a pörkölt elkészültét (hogy csak egy momentumot kiragadjak egy sivár kis életből), az asszony meg mint egy szakadt-marha gürizik.
Gai-luron Creative Commons License 2001.10.08 0 0 52
Csókolom.
Előzmény: napra-forgo (51)
napra-forgo Creative Commons License 2001.10.08 0 0 51
Valójában arra voltam kíváncsi, mi a nők véleménye a férfiak nőkről alkotott véleményéről, ezen keresztül pedig saját magukról.
Úgy látom, ez nem jött össze. (Magam nem írom le a nőkről alkotott véleményemet, félek, a végeredmény negatív lenne.) Szíven ütött a legelső hozzászólás, de az őszinteségét nagyra értékeltem. (Én is szőke vagyok :-) )
Előzmény: Törölt nick (47)
hippie Creative Commons License 2001.10.08 0 0 50
nem titok, csak hosszu lenne....
diohejban annyi hogy a hatter biztositasa nem mindig eleg ahhoz hogy az eloterben is susson a nap es tiszta legyen minden...sajnalom neha hogy igy alakult, ES azt is tudom ,hogy ketton all a vasar es nem szabad csak az egyik felet hibaztatni ha berozsdasodik valami....itt sokan hibaznak

hippie

Előzmény: 358honap (49)
358honap Creative Commons License 2001.10.08 0 0 49
Miért nem jött össze? (ha nem titok)
Előzmény: hippie (41)
Sárkány Creative Commons License 2001.10.08 0 0 48
Mért nem?? Kifejtenéd?
Előzmény: Törölt nick (47)
358honap Creative Commons License 2001.10.08 0 0 46
Nem teszem versbe, mert e helyzet ferde s eme ex-nej lelkemnek terhe...
Előzmény: originalqszi (44)
Sárkány Creative Commons License 2001.10.08 0 0 45
Hasonlóképp....
Előzmény: 358honap (42)
originalqszi Creative Commons License 2001.10.08 0 0 44
Mért nem teszed versbe????:

Ismerős helyzet...
Ilyet ember tervez!
Már én is túlvagyok egy házasságon...
Nem hiányzott ezen élmény, de most másra vágyom:))
Nagyon jó :), többet ilyet nem teszek,
Máskor okosabb leszek.

Előzmény: 358honap (42)
napra-forgo Creative Commons License 2001.10.08 0 0 43
:-)
Előzmény: 358honap (40)
358honap Creative Commons License 2001.10.08 0 0 42
Ismerős helyzet...
Már én is túlvagyok egy házasságon...
Nem hiányzott ezen élmény, de most nagyon jó :)
Máskor okosabb leszek.
Előzmény: hippie (41)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!