Igaz. Sajnos állítólag lesz:( Még párszor ki kell mozdulnom itthonról, ezt-azt elintézni. Ma megyeszékhelyen voltam. Örömmel, de meglepődve láttam, hogy sok kutya sétáltató maszkban tette. Egy hónappal ezelőtt mindez nem így volt.
Asszonyom főnöke felhozta a fél irodát.Asszonyom itthon dolgozik a héten.Sajnos nem megoldható,hogy tartósan,mindig cserélik,hogy ki dolgozzon otthon . de a szándék,és a hozzáállás nagyon pozitiv.
Mindezt nem szabad flegmán venni. Sajnos itt van és egyre jobban :( Ma valaki feltette nekem azt a kérdést, hogy nagyon sok helyen megszorítások, nálunk miért nincs. Nem reagáltam.
Vírust fikázónak kívánom, hogy soha ne tapasztalja meg sem ő , sem a hozzátartozói, hogy mivel is jár mindez. Nem szívesen használom az ostoba jelzőt, de néha kicsúszik belőlem.
már nem tudom szó nélkül hagyni de egy másik helyen egy nő annyira flegmán veszi a vírust, és fikázza az ellene való védekezést, hogy az már elképesztő, senkinek nem kívánok rosszat, de ő megérdemelné, hogy a összefusson a vírussal, és megtudja, hogy nem vicc, és milyen lélegeztető gépen kapkodni a szaros életéért
Jól tetted, hogy nem szóltál. Északi part fővárosában szüreti felvonulás volt, ne tudjátok meg milyen tömegeket vonzott. Dolgoztam, de különben sem vettem volna rajta részt.