Keresés

Részletes keresés

bzsoli Creative Commons License 2001.08.31 0 0 18
Csá!
Az a Bajzi, az a Bajzi... Ő az aki most itt játszik nálunk a Lokiban.
Nekem is játszik ott egy barátom, ugyhogy Hajrá Eger !

U.i: a jövő heti Csaba elleni meccsre megyünk innen Debrecenből szurkolni !!!!

Cső!

G. Peti Creative Commons License 2001.08.31 0 0 17
Múltkor Sopron-ETO meccs előtt összeakadtam a buszmegállóban egy középkorú úrral, aki szintén a meccsre ment, így aztán adott volt, hogy elbeszéltünk erről-arról. Mondta, hogy az egri Bajzát Péternek az édesapja (aki csak névrokona a lokista zseléssel). Nos én utánanéztem, de az Eger játékoskeretében se tavaly, sem idén nem találtam Bajzát Péter nevű játékost. Most kamuzott az öreg?
au Creative Commons License 2001.08.31 0 0 16
Üdvözlöm Henky-t az AgriaAngelsből!!! Kedden találkozunk, szerdán meg megyünk. Ahogy megbeszéltük. (vagy 1.000.000-szor!) :)))

Lehet egy osztályban fogunk játszani jövőre?

Mert jelenleg ebben az osztályban: "Eger, a legjobb csapat, Eger, gyerünk ne hagyd magad..."

üdv.!

au

Creative Commons License 2001.08.31 0 0 15
Jó lenne az Eger az NB I-ben, annak idején félelmetes bulik voltak az egri kirándulások.
Sajnos nem fog összejönni, az Eger még a magyar második vonal mércéjével mérve is szegény kiscsapat. Kár:-(

Üdv:

Csak a Loki, érted élek én...

Wisey_ Creative Commons License 2001.08.31 0 0 14
Lehet, hogy kinézek majd 1-2 meccsre, de csak akkor, ha nem ütközik a Fradiéval! :-)
TOMcat Creative Commons License 2001.08.30 0 0 13
Most nem leszek! Nem szoktam idegenbe menni de a Békéscsaba ellen ott leszek!

Remélem nyerünk!

Tomcat

Előzmény: zolchee_d (12)
zolchee_d Creative Commons License 2001.08.30 0 0 12
Na, most, hogy már csak a bajnoki aranyra kell koncentrálnunk, irány Fót. Szerintem én Pestrôl elugrok, jön valaki Egerbôl is? Bemutathatnánk egy háromkartonos koreográfiát.
TOMcat Creative Commons License 2001.08.30 0 0 11
Honnan tudtam volna, hogy van más is rajtam kívül???? Zolchee (41), Kópé (18) hozzászólás a DK3 kezdete óta! Nem vagytok túl aktívak! Kiscit utánnanéztem a hozzászólásaitoknak és pl. ki sem derül belőlük az egri kötődés! (Panzer General2 rulez) Viszont nagyon örülök nektek! Üdv Fakopi neked is! Jó kocsmázást!

Tényleg kiestünk.... Vazzeg.. :(
Nem baj kit érdekel a kupa! :)
Előre a bajnokságban! :))

Te csacskakispest! Te gyűjtsed a pénzt mert nagyon sokat tudok inni! Bikavéred meg akkor lesz ha majd veszel a boltban! De ott is tablettásat sóznak rád! :)))

Akkor mostmár talán nem süllyed el a topic! Talán még Wiswy is benéz és többen leszünk mint az MTK-sok!!! :))))

Tomcat

CSAKAKISPEST Creative Commons License 2001.08.30 0 0 10
A kupából már kiestetek. Így lesz ez a bajnoksággal is....
TOMBOY Creative Commons License 2001.08.30 0 0 9
Nyugi a Fót elég gyenge, nálunk egy 4-est kaptak, szvsz meglesz nektek is!

ui:Mi 8-3-ra nyertünk a kupában, hosszabbítás után.A rendes játékidő vége 2-2 lett:-)))

HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ DIÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓSGYŐŐŐŐŐŐŐŐŐR!!!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: zolchee_d (8)
zolchee_d Creative Commons License 2001.08.29 0 0 8
Méghogy mindenki Fótra?
Kicsit szkeptikus vagyok a szerdai kupameccs után: Tomor-Lak – Eger 1–0
Szegény Filó most csak azért nem menthetett meg bennünket az utolsó percben egy fejessel, mert akkor éppen kiállították.
Ja, holnap megint írhatja az újság: Tovább tart az egri csoda
Kópé_d Creative Commons License 2001.08.29 0 0 7
TOMcat! Amint látod, nem vagy egyedüli "Egerdrukker" a kocsmában. Zolchee mellett én is erősítem kis táborunkat.
Most csak egyet mondhatok: mindenki Fótra! Mi ott leszünk.
BELABACSI Creative Commons License 2001.08.29 0 0 6
Na-na!

Azért hajrá Bikavér!

Előzmény: TOMcat (3)
Fakopi Creative Commons License 2001.08.29 0 0 5
Lombard-szindróma helyett ott van a BKV-szindróma. Nagyon sajnálnám, ha az Eger nem indulna az NB1-ben (persze korai még erről beszélni). Egyébként kik ezek a játékosok? És ki a szponzor? Tényleg a feljutás a cél?
Bocs, nagyon keveset tudok az egri fociról, a Hevesi Hírlap Online nem nagyon működik...
De Fóton azért illene nyerni, nem? És végre több góllal! Kicsit furcsa az a +4-es gólarány...

Hajrá Eger!

zolchee_d Creative Commons License 2001.08.28 0 0 4
Na, végre, nyílt egy ilyen topic is, mint egykori egri én is bízom a srácok feljutásában. De azért nem kell félni egy Eger–Újpest derbitôl, masszív szponzorunk úgyis kiszállna, ha tartani lehetne a feljutástól.
Na mindegy, nyerjük meg a kupát, állítólag holnap Tomorlakon játszunk. Egy utolsó perces Filó-bólintás megint kinéz.
TOMcat Creative Commons License 2001.08.28 0 0 3
Hát erre én is nagyon kíváncsi vagyok! Remélem igen! SZVSZ Lombard szindróma nem lesz mert minden játékos tök fiatal! Esetleg egy jó eredmény után szedik szét őket, mert tudomásom szerint az anyagi háttér nem tükrözi a jelenlegi helyezést!

Egyenlőre még nem gondolkodtam rajta, hogy egy Eger-Újpest meccsen melyik táborba ülök de ha a fiúk így folytatják...... :)

Tomcat

Előzmény: CVZ (2)
CVZ Creative Commons License 2001.08.28 0 0 2
Vaj'h , fél év múlva is ilyen igéretes lesz ez a csapat?
frankjohn Creative Commons License 2001.08.28 0 0 1
Eger az egyik kedvenc városom.
Csank a kedvenc edzőm.
Ezért szurkolok nektek!!
Előzmény: TOMcat (-)
kfancsi Creative Commons License 2001.08.28 0 0 0
Az Eger Fc igen szimpatikus csapat,nálunk 0:2 után sem estek össze -nagy bánatomra -. Minden elismerésem az eddigi szereplésetekért. Szentes Lázár pedig jó edző,látszik azon is,ahogy meccsel.Dicsér és helyezkedéssel kapcsolatosan ad utasításokat.További sok sikert!
Előzmény: TOMcat (-)
TOMcat Creative Commons License 2001.08.28 0 0 topiknyitó
Azt hisze az ideji szereplésük után már megérdemlik, hogy nyissak egy topicot - mégha egyedüli "Egerdrukker" is vagyok a DK-ban!

Rögtön egy cikk a Heves Megyei Hírlapból:

"NB I/B Keleti csoport
Az 5. forduló eredményei:
Eger, 600 néző. V.: Kalmár (Tóth S., Rischák).
EGER: Molnár – Földvári, Kellner, Horváth T. (Katona, szünetben), Vidakovics (Herold, 73.) – Ördög, Szabó, Zahorecz, Filó – Truczka, Szarvas (Kasza, 55.). Edző: Szentes Lázár.
REAC: Szentpéteri – Dinka, Hungler, Gricajuk, Hajba – M'bemba, Fehér, Gál, Werle (Zabundu, 60.) – Györök (Koltai, szünetben), Nyerges (Nagy R., 73.). Edző: Simon Tibor.
A gól története: a 91. percben Ördög bal oldali szögletéből Filó 6 méterről éles, erős fejessel továbbította hálóba a labdát, 1–0.
Sárga lap: Fehér az 57., Filó a 65., Gál a 85. percben.
Kiállítva: Fehér (2. sárga lap miatt) a 69. percben.
Szögletarány: 1:3 (0:1).
A mérkőzés előtt, amikor a hangosbemondón keresztül egyebek mellett arról is értesült a közönség, hogy Kalmár László játékvezető első NB I/B-s fellépése az egri, sokan felmordultak. Amit tapasztaltunk: Kalmár nem egy ideges típus, nem szórja a lapokat, nyugalmával nyugalmat akar kölcsönözni. Esetleges tévedéseire mindkét oldalon lehetett panasz, ítéleteivel azonban nem befolyásolta a meccs végeredményét. Annak a hazaiak és a vendégek egyaránt örülhettek, hogy egy-két sárgával megúszták. A kiállítást vitatni dőreség.
Agresszív harcmodorban, támadólag lépett fel a REAC és már a 4. percben majdnem bepréselt egy gólt az Eger hálójába, Hajba azonban mellé fejelte a ziccert. Tovább tartott a vendégek nyomása, az egriek csak 20 perc elteltével tudtak fellélegezni. A rákospalotaiak túlfűtötték az egyébként is forró légkört, paprikás jelenetek adódtak ennek következtében. Erőszakos fellépésük túlzásokba csapott, s ezért bizony érkezett számukra is egy-két válasz. A sok törlesztésben nehéz volt eldönteni, hogy ki rúgott (ütött) vissza. A 24. percben Filó is gólt fejelhetett volna, ám nem lefelé bólintott, így kapu fölé szállt a labda. A 33. percben Truczka bombázta szintén kapu fölé a labdát, pedig Ördögtől jó indítást kapott. Kiegyenlített, nyílt lett a küzdelem, bár az ütközések továbbra is szúrtak... A 38. percben Molnár merész vetődéssel szedte fel a labdát az egyedül robogó Werle elől.
Szünetben mindkét edző cserélt. Szentes Lázár azért, mert Horváth Tibor megsérült. Simon Tibor a támadások hatékonyságát igyekezett növelni a gólképes Koltai Tamással.
Fordulás után fokozódott az öldöklő harc, olykor szikrázott a labda. A túlzott akarás következtében az 50. percben Dinka és Hungler összefutott, a labda Truczka elé került, aki egyből a kapu fölé ívelt. (Ha türelmes az egri támadó: gólba vezethette volna a labdát.) A szakvezetők újabb cseréket alkalmaztak, mert gólra vágytak. Kapu előtti kavarodás után a 60. percben Koltai közelről a kapufára pattintotta a labdát. (Ha ésszel dolgozik: könnyedén a hálóba passzol.) A könnyedségnek ezen a meccsen nyoma nem volt. Aki játszani akart, annak „oda tettek”. Fehér például előbb Szabót kaszálta el, majd legyalulta Kaszát, így tíz főre csökkentek a vendégek. A játék képe azonban nem változott, ment a darálás és a birkózás, a játék szépsége teljesen elveszett a pálya közepén. Szögletekig alig jutottak a csapatok, az egriek a 90. percben harcolták ki az elsőt! Már a hoszszabbításban (3 perc) haladt az óra mutatója, amikor Ördög leállította a labdát a bal oldali zászlónál. Remekül ívelt középre, érkezett Filó, és fejesével kidagasztotta a háló közepét. A hazai öröm leírhatatlan volt. A vendégek rátettek még egy lapáttal, a játékvezető is megnyújtotta a ráadást, de a drámai végjáték eredménye már nem változott.
A REAC erőszakossága elűzte a futball szépségét az egri stadionból szombaton, s ezért drágán megfizetett a vendég. Elvesztette veretlenségét a Rákospalota, pedig legalább egy pontra még így is feltétlen rászolgált volna. Az egriek talán azért nyertek, mert elviselték a megpróbáltatásokat, igazán kibontakozni ugyanis most nem tudtak.
Egyénileg Molnárnak volt egy bizonytalansága, egyszer viszont bravúrosan mentett. A védősávból Kellner tűnt ki, Horváth T. majd Vidakovics cseréjét sérülés indokolta. Középen Szabó és Ördög igyekezett megjátszani a labdákat. A bal oldal nem remekelt, Filó viszont hős lett a fejesével. A támadók vergődtek a szorításban, leginkább Kasza vette fel a harcot.
Szentes Lázár: – Fogcsikorgató küzdelem, labdarúgástól idegen elemekkel fűszerezve, de a lényeg a győzelem.
Simon Tibor: – A játékvezető mindent megtett azért, hogy a javunkra mutatkozó osztálykülönbséget csökkentse, ezért szakmai értékelésnek nincs is értelme.
Fesztbaum Béla

További eredmények: Kecskemét – Nyíregyháza 4–0 (3–0), Monor – Csepel 2–1 (1–0), BKV Előre – Diósgyőr 2–0 (0–0), Fót – Szolnok 2–2 (0–2), ESMTK – Békéscsaba 1–1 (1–0).

A bajnokság állása
1. Eger 5 4 1 0 11-7 13
2. Békéscsaba 5 3 2 0 13-5 11
3. REAC 5 2 2 1 13-7 8
4. BKV Előre 5 2 2 1 9-10 8
5. Diósgyőr 5 2 1 2 10-7 7
6. Csepel 5 2 1 2 11-12 7
7. Nyíregyháza 5 2 0 3 13-10 6
8. Kecskemét 5 1 2 2 11-10 5
9. Szolnok 5 1 2 2 9-10 5
10. ESMTK 5 0 4 1 10-11 4
11. Monor 5 1 1 3 4-16 4
12. Fót 5 0 2 3 5-14 2
A 6. forduló párosítása. Szeptember 2., vasárnap, 16.30: Fót – Eger, Szolnok – BKV Előre, Diósgyőr – Monor, Csepel – Kecskemét, Nyíregyháza – ESMTK, Békéscsaba – REAC.

A kispadról harsogott
A REAC edzője Simon Tibor, az FTC egykori válogatott hátvédje játékosként sem ment a szomszédba az erőszakosságért. Most a kispadról űzi, hajtja a futballistáit, akik keménységben alig ismernek határt. Lehet elfogadható, amit Simon a siker érdekében a csapatával tesz, ám az már érthetetlen, ahogy a játékvezetőt – az első perctől kezdve végig – megengedhetetlen hangnemben és hangerővel szidalmazta. Tibor barátunk csak köszönettel tartozhat azért, mert a hasztalan asszisztensi figyelmeztetések ellenére is a kispadon maradhatott. Hivatalos nyilatkozata nem erről tanúskodik. A rákospalotai vezetők egyébként elsődlegesen messze nem a játékvezetőt okolták a vereségért."

Nos akkor mostmár ilyen is van!

Tomcat

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!