Én is meglehetősen utálom őket, de a többi klónjukat is a kereskedelmi rádiókban. Ezek a "Reggeli show" jellegű műsorok szvsz a 0 körüli IQ-val megáldott hallagatókra vannak kihegyezve, a százas skálán kb 90 ponttal múlják alul színvonalban a leggyengébb közszolgálati kabarét pedig az már nem semmi. Úgy hogy reggelenként inkább Kossuth rulez, úgy kb 9 óráig, addigra általában elmúlnak.
Úgy sajnálom azokat a topiknyitókat, akik kitalálnak valami tök fasságot, és akkor azt úgy terjesztik, mintha így lenne.
Az, hogy a Bumerángban nem veszik emberszámaba a hallgatót, egyszerűen nem igaz. A Sláger Rádiónak amerikai tulajdonosa van, a műsorvezetőknek muszáj tisztelniük a hallgatót, még ha valami oltári nagy baromságot mond is.
hopp! most nézem:
nem azóta halgatom szivesebben öket mióta a Daunabajuszból leléptek, ha nem azóta Dunabajusz helyet a másik adót hallgatom (ha úgy adódik)
Ami azt illeti régen halgattam mind a két m?sort, de akárhogy, is mióta a "Boros-Bocskor-Voga trió" eljött a Dunabajuszrádiótól inkább hallgattam (amikor úgy alakult, hogy egyáltalán halgattam vmit) a fenti trió "bunkóságait, mint Dunabajusz Gabi idétlen vihogását, meg Tix Sanyit! Azt se felejtsük el megemliteni, hogy a Kapucsinót a fent emlitett három emberke vezette sokáig!! Akkor miért nem volt szidva, hogy bunkó m?sor???
Ha esetleg állatságot mondtam volna javitsatok ki bátran!!
Én nagyon rühellem a bocskor-boros-voga trió bunkó, tahó stílusát! Jó hogy elmentek a slágerbe, odavalók! Szerintem sokkal jobb a Danubius Cappucinó, igaz néha kicsit unalmas, de legalább ott emberszámba veszik a hallgatót, s nem mennek le tahóba! Ennek is köszönhető, hogy a Cappucinót sokkal többen hallgatják, mint a bumerángot, hisz csak kevesen vevők arra a bunkóparaszt stílusra, amit a bocskorék adnak elő! A bocskorék bunkósága mellett azt rühellem, hogy a politizáláson, és szexen kívül nincs más témájuk! A bumerángosok beképzelt majmok, viszont a Cappucinósok közvetlenek, aranyosak!