Keresés

Részletes keresés

BZoltan Creative Commons License 2003.02.05 0 0 28
"Azért mert ezt mindenkinek saját magának kell megtanulnia, átélnie és ez elég nagy energiabefektetést és érdeklődést és elszántságot, odafigyelést, nyugodtságot igényel"

mindezzel egyut borsos aron tanfolyamokat azert lehet tartani beloluk :)

z

Előzmény: vpe (24)
BZoltan Creative Commons License 2003.02.05 0 2 27
"De, tett."

Tisztelettel es a meggyozendo ember alazataval varom a konkretumokat.

"Amerikában pl. van olyan oskola (néhány), ahol a gyerekek fakultatívan tanulhatnak agykontrollt is."

en meg lattam olyan embert akinek allitolag van olyan ismerose aki lehet, hogy hallot mar olyasmirol, hogy... :)

szoval ha targyilagos lennel :)

"Nem a dolog létezését kell vitatni"

Dehogynam.. vitatni minden t lehet. Meg kerdest feltennni is.. azt csinalom eppen :) Ha nem valasozlsz, akkor ki leszel rohogve, ha valaszolsz, akkor mindketten okosabbak leszunk.

"az egész oktatási rendszert át kéne alakítani."

egyetemi eveim alatt nagyon sok megvalosithatatlan es megvalositatlan de jo otletet lattam, olvastam szakdolgozat, tudomanyos munka formajaban... pont a tanarkepzes teruleten... Miota is van agykontroll? Egyetlen elfogadott szakdolgozatot, vagy TDK dolgozatot, vagy barmi megvedett es elfogadott tudomanyos munkat mondjak mar legyszives :) es meghajlok az alternativ agyakapacitasnovelo programok elott :)

z

Előzmény: iXman (23)
iXman Creative Commons License 2003.02.05 0 0 26
Ja. Ez is igaz.
Előzmény: vpe (24)
BZoltan Creative Commons License 2003.02.05 0 0 25
"Néhány üzletben lehet palackozott hegyi levegőt kapni!!!"

laziccsa mar ember... nem lehet palackozott hegyilevegot kapni sehol...

amugynem azt mondtam, hogy minden amiert fizetni kell az kamu, hanem azt, hogy valmilyen furcsa oknal fogva az anyagi motivaciot mindig erosebbnek ereztem az ilyen "tanfolyamoknal" mint barmi mast... amugy lekoteleznel, ha nem egy jelentektelen reszletbe kotnel bele es nem veszekednel :) beke es nyugalom van
z

Előzmény: iXman (22)
vpe Creative Commons License 2003.02.05 0 0 24
"Ha letezik egy olyan modszer ami egy ember gyogyitasi kepessegeit noveli meg meghozza radikalisan, akkor ezt a modszert miert nem hasznaljak az orvostudomanyi egyetemeken? Miert nem ruhazzal fel ezzel a fantasztikus kepesseggel az orvosainkat.

Ha letezik a tanulast ilyen mertekben meggyorsito es megkonnyito modszer akkor miert nem tanitjak ezta modszert a tanarkepzo foiskolakon/egyetemeken? "

Azért mert ezt mindenkinek saját magának kell megtanulnia, átélnie és ez elég nagy energiabefektetést és érdeklődést és elszántságot, odafigyelést, nyugodtságot igényel ami köztudottan elég kevés van az emberekben sajna. inkább a BB -t nézi a TV ben a nagy átlag.
sajna.

Előzmény: BZoltan (21)
iXman Creative Commons License 2003.02.05 0 0 23
"Ha letezik egy olyan modszer ami egy ember gyogyitasi kepessegeit noveli meg meghozza radikalisan, akkor ezt a modszert miert nem hasznaljak az orvostudomanyi egyetemeken? Miert nem ruhazzal fel ezzel a fantasztikus kepesseggel az orvosainkat. "
Ezek jó kérdések. Csakhogy sajnos ezzel a nem megmagyarázható, ritka dolgok esetleges létezését nem lehet elvetni, mert a jelenség sajna létezik, méghozzá bizonyíthatóan. Amerikában pl. van olyan oskola (néhány), ahol a gyerekek fakultatívan tanulhatnak agykontrollt is. A tanulmányi eredményeik és problémamegoldóképességük a többi gyerekhez képest megugrott. Nem a dolog létezését kell vitatni, inkább annak a következményeit (akár társadalmi, akár egyéni szinten).
Hogy ennek ellenére miért em alkalmazzák? Nem olyan egyszerű az. Tesztek, próbálgatások vannak. De ilyesmit bevezetni nagy váltást jelent, az egész oktatási rendszert át kéne alakítani. Ammeg nem könnyű.

"mert ugye az osszeeskuveselmeletekrol azt lehettudni, hogy nem igazak :)"

Peersze... :)))))))

"Nem gyanus, hogy meg ilyenre kiserletet senki nem tett???"

De, tett.

Előzmény: BZoltan (21)
iXman Creative Commons License 2003.02.05 0 0 22
Talán az a baj, hogy azt hiszed, ha valakinek fizetni kell egy témában, akkor az már csak a pénzről szól, és az egész csak kamu. Mindenért pénzt szednek, úgyhogy minden kamu.

Ne lélegezz!!! KAMU! Néhány üzletben lehet palackozott hegyi levegőt kapni!!!

Előzmény: BZoltan (19)
BZoltan Creative Commons License 2003.02.05 0 0 21
Ha letezik egy olyan modszer ami egy ember gyogyitasi kepessegeit noveli meg meghozza radikalisan, akkor ezt a modszert miert nem hasznaljak az orvostudomanyi egyetemeken? Miert nem ruhazzal fel ezzel a fantasztikus kepesseggel az orvosainkat.

Ha letezik a tanulast ilyen mertekben meggyorsito es megkonnyito modszer akkor miert nem tanitjak ezta modszert a tanarkepzo foiskolakon/egyetemeken?

Ugye nem azert van ez, mert a vilaghatalom osszeeskudott az alternativ modszerek ellen es armany Hokuszpokok es Vasorru babak uraljak az okattast... mert ugye az osszeeskuveselmeletekrol azt lehettudni, hogy nem igazak :)

Szoval ha van ilyen modszer akkor javaslom, hogy szakdolgozat, TDK, vagy PhD dolgozat formajaban dolgozzad ki es vedjed meg tudomanyos gremum elott :)
Nem gyanus, hogy meg ilyenre kiserletet senki nem tett???
Nem gyanus, hogy az ilyen suzpermenkepzo tanfolyamok a muvhazak-ban es gazdasagi okokbol berbeadott belvarosi kozepiskolak disztermeiben vannak megtartva?

nekem igen :)

z

Előzmény: iXman (20)
iXman Creative Commons License 2003.02.05 0 0 20
A meghülyülésről pedig: tuti, hogy valakinek nem tesz jót az agykontroll. De erre rájátszhat az is, hogy milyen módon sajátítja el a technikákat az ember. Egy tanfolyam (mondom) szerintem nagy veszélyt rejt magában. Pár nap alatt az agynak teljesen rejtett zugaiba nyerhet betekintést a halandó ember, hirtelen jön a változás, és nagy változás. Még jó, hogy meghülyül. Aki egy kicsit labilis szellemileg, az skizofrénné is válhat, elfordulhat a világtól, stb.
Ha könyvből tanulja az ember a dolgot, az más. Egyrészt lassan, nem veszélyes tempóban, ami neki esetleg gyors, és csak a képességeinek megfelelő mélységben. Így is lehet, hogy valaki idióta lesz, de biztos, hogy erre sokkal kisebb az esély.

Ezeket a technikákat egyébként elvileg egy felnőtt embernek évek alatt lenne egészséges fokozatosan megtanulni, nem az hogy DURR, öt nap, oszt gyógyítási képességem máris vetekszik Jézus Krisztuséval. Ijesztő! Még ha tapasztalt szakemberek is vezetik a tanfolyamot, szerintem akkor is veszélyes.

BZoltan Creative Commons License 2003.02.05 0 0 19
Szerintem a szemolcseidre es a vagasi sebeidre ha beszeded a gyogyszereket es koveted az orvos utasitasait, akkor fakultatiov modon szodasuveget is imdhatsz :) rosszabb nem lesz.

Jok ezek a misztikus, para cuccok.. csak z a abaj van veluk, hogy ha jobban utannanezek a dolgoknak akkor elobb utobb mindig talalok valakit aki a markat tartja es fizetni kell :) es olyankor mindig felebred bennema kisordog es azt mondja, hogy a zsengarol szol az egesz a tobbi meg kamu :)

z

Előzmény: iXman (18)
iXman Creative Commons License 2003.02.05 0 0 18
"De a technikák, amiket használgatok, működnek. Hihetetlen. És még nem is művelem régóta és magasfokon a dolgot."

nu! mesélj!"

Hát.. mondanék egy gusztustalan történetet. Vagy másfél éves szemölcs volt az egyik kezemen. Lusta voltam intézkedni. Aztán szépen-lassan elkezdett terjedni, egyre több jelent meg. Nosza, ennek a fele se tréfa, rámeditáltam, ahogy kell, agykontroll teknik, aztán 2-3 hét múlva már nem lehetett látni egyet sem. Ez az egyik ilyen eset.
Másik: régebben sokat barkácsoltam, és sokszor el is vágtam a kezemet. Jó kis sebek voltak. Meditate, meditate -> elmúlt a vérzés. Meditate, meditate -> összegyógyult 3 nap alatt.

Persze nagyon kell vigyázni, ugyanúgy kell orvoshoz járni, ugyanúgy meg kell fogadni a tanácsait, szedni a felírt gyógyszereket, stb. De az emberek sajnos ezt hajlamosak még jobban elhanyagolni, ha agykontrolloznak. Ezért mondják is nekik sokat, hogy az orvost úgyanúgy kezeljék, mint eddig. A technikák max. csak a gyógyulásban és annak a mértékén segíthetnek.

Látom mostmár, hogy ez a %-os nézet az agyra nem helytálló. De azért az megnyugtat, hogy rengeteg agyi funkciót nem ismerünk még. Mert ez új lehetőségeket jelenthet.

Előzmény: -invitromatyk dezygn- (7)
vpe Creative Commons License 2003.02.05 0 0 17
"Na a Silva-könyvet úgy 90 körül, amikor először jelent meg, én is kipróbáltam, eredmény nélkül."
Nekem nem sikerül alfába mennem. Erős a gyanúm, hogy másnak sem. "

azért mert eleve "ez úgyse sikerülhet" hozzáállásod volt,és ez a gondolat legátolta.
Az hogy neked nem sikerül mér gondolod hogy másnak sem??CSak helyesen kell értelmezni mi az hogy ellazulás stb. ezzel a jelenséggel a TP-nél is találkozunk passive striving néven. ugyanaz a jelenség szerintem.
.........................
Egyik ismerősöm elhatározta hogy pl reggel 6:03 kor fog felkelni. és bejött neki. pedig nem volt semmiféle tanfolyamon ,csak hallotta valakitől hogy ilyesmiket meg lehet csinálni csupán "tudatprogramozással".

Előzmény: Muster Mark (15)
BZoltan Creative Commons License 2003.02.04 0 0 16
"az emberi lustaságra alapoznak, és hát ez majdnem olyan tuti biznisz, mint az emberi hülyeég :)"

frankon megfogalmaztada lenyeget... ez kabe olyan minty a teveshop csodafogyaszto cuccai :)

z

Előzmény: Muster Mark (14)
Muster Mark Creative Commons License 2003.02.04 0 0 15
Na a Silva-könyvet úgy 90 körül, amikor először jelent meg, én is kipróbáltam, eredmény nélkül. Nekem nem sikerül alfába mennem. Erős a gyanúm, hogy másnak sem.

Alfába bármikor le tudok menni, csak én nem alfának, hanem elbambulásnak hívom. Ezzel az a fő probléma, hogy olyankor viszont nem tudom irányítani, hogy mire gondoljak. Ha irányítani próbálom, akkor már koncentrálok, és akkor az alfának annyi.

Előzmény: iXman (6)
Muster Mark Creative Commons License 2003.02.04 0 0 14
Például kaphatsz egy jó kis skizofréniát. De az is lehet, hogy csak évtizedekkel később jön majd ki rajtad. Aztán az is elképzelhető, hogy nem nőni, hanem csökkenni fog a tanulási képességed (drasztikusan).

Lehetséges az is, hogy a tanfolyam sikerül, és valóban SOKKAL jobb tanulási képességed alakul ki... és a rengeteg megszerzett plusz információ birtokában annyira elszakadsz a való világtól, hogy egy fél-elmebeteg szakbarbár lesz belőled, emberi kapcsolatok és megbecsültség nélkül. (Mint a netfüggő linuxguruk egy jelentős része.)

Egyébként a tanulási képesség fejlesztésének létezik teljesen biztonságos módja is: tanulni kell. Sokat. Szorgalmasan. Például végzős joghallgatók szinte egyszeri olvasás után képesek reprodukálni egy többszáz oldalas, jogszabályokat tartalmazó könyvet.

Én azt gondolom, hogy ezek az agykontroll-tanfolyamok nem azért vonzóak, mert fejlesztik a tanulási képességet, hanem azért, mert ezt kevés munkával teszik meg. Egyszerűbben: az emberi lustaságra alapoznak, és hát ez majdnem olyan tuti biznisz, mint az emberi hülyeég :)

Előzmény: iXman (6)
BZoltan Creative Commons License 2003.02.04 0 0 13
na jo.. nyilvan egy beszlegetesben hatasnovelo celbol benyogni egy ilyet az mas mint erre alapozni egy ideologiat...

z

Előzmény: NevemTeve (12)
NevemTeve Creative Commons License 2003.02.04 0 0 12
amugy ezek a %-os dobalozasok szerintem is hulyesegek..

Allitolag Einstein (is) mondta, bar nem tudom hogy o mint szabadalmi hivatalnok mennyire szaktekintely ;)

Előzmény: BZoltan (11)
BZoltan Creative Commons License 2003.02.04 0 0 11
vpe,

szkeptikusnak lenni majdnem mindiga nyero algoritmus egyik alapja :)

amugy ezek a %-os dobalozasok szerintem is hulyesegek.. en is ugy tudom, hogy az emberi agy mukodesenek tetemes reszerol fogalma sincsen a orvostudomny muveloinek, de meg a kutya agyat sem fejtettek meg teljesen.. talan egy csiga kozponti idegrendszerenek a mukodest ugy ahogy ertik :)

szoval amikor ilyen szazalekodsit hallok az nalami mindig a saraltanvedelmi es a koklerkirohogesi reakciokat valt ki belolem :)

Meg akkor is, ha amugy nagy hive vagyok a csoportos civil szemleyisegfejlesztesnek :)

z

vpe Creative Commons License 2003.02.04 0 0 10
"amiket használgatok, működnek. Hihetetlen"

ilyenek nekem is vannak. szerintem is hihetetlenek, már írtam esetet egyéb topicba.

Előzmény: iXman (6)
vpe Creative Commons License 2003.02.04 0 0 9
Agykontroll-Silva módszerével c. könyvet én is 1 hete vettem meg egy antikváriumban nagyon örültem. most éppen az alfába menést próbálgatom.
Előzmény: iXman (6)
vpe Creative Commons License 2003.02.04 0 0 8
azért nem olyan vészes a helyzet mint ahogy beállítod. nem feltétlenül muszály/j(?) tanfolyamra menni. fogsz egy könyvet ami a témával foglalkozik és elolvasod.

Te minden topikban az ellenzék szerepét töltöd be????

Előzmény: Muster Mark (5)
-invitromatyk dezygn- Creative Commons License 2003.02.04 0 0 7
"Gondolom az a valahány% az agy legaktívabb területei nagyságának a kiszámításával jött ki, vagy mi. De úgy tudom, hogy ez egy elfogadott dolog, hogy csak kis részét használjuk az agyunknak."

mondj forrást, plz... szerintem nem az, én legalábbis nem ezt tanultam (pszichológushallgató vagyok). mérő pont nemrég kelt ki az egyik előadásán az ilyen "csak az agyunk x%-át használjuk ki" szövegek ellen, őt is megkérdezheted, ha nekem nem hiszed el :]

kerestem neked így gyorsan egy kis olvasnivalót:
http://www.csicop.org/si/9903/ten-percent-myth.html
http://www.theness.com/articles/brain-nejs0201.html
http://www.brainconnection.com/topics/?main=fa/brain-myth

"Voltam már ilyen agykontroll tanfolyamon, de ezekben én nem nagyon bízom. Egész egyszerűen azért, mert nem szeretem, ha más turkál az agyamban."

ezt nem igazán értem. én régebben voltam a silva-féle tanfolyamon, a rokonok elcibáltak, de nem vagyok oda a dologért. de ott semmi ilyen turkálás nem volt, max. a másik irányba - ki kell találnod egy másik emberről a távolból, hogy milyen betegsége van, hogy aztán gyógyíthassad. (most azt inkább ne is firtassuk, hogy az mennyire tudományos úgy, hogy az a valaki, aki kérdezget, ismeri az alanyt, akiről kérdez téged... *sóhaj*)

"Mert a kárveszély úgy nagyon nagy (bár nem tudok agykontrolltanfolyam hatására megbolondult emberről)."

úgy tudom, az opni-ban a süle ferenc vezette valláslélektani osztályon (amíg még megvolt) több ilyen beteget is kezeltek.

azon kívül a silva tanfolyamvezető, amikor én voltam (jó régen), többször is megkérdezte "alfába lemenés" (jaj!) után, hogy mindenki visszajött-e, szóljunk, ha nem, és ő visszahozza. és mi van, ha otthon esik meg ilyesmi? ciki. :/ megjegyzem, nem véletlen, hogy a laikus hipnózist is törvény tiltja. (félre ne értsen senki, nem azt mondom, hogy az alfázás az hipnózis, mert nem az. ez csak párhuzam.)

"Vettem egy nagyon jó könyvet - amit alig lehet már megtalálni a könyvesboltokban - "Agykontroll - Sylva módszer" vagy mi."

ez nem a klasszikus alapkönyv? az a silvásoktól szerintem bármikor beszerezhető, de én nem tartom velük a kapcsolatot, szóval passz. de antikváriumban is szoktam látni.

"Az összes többi könyv, amit láttam a témában, szerintem bődületesen rossz, a karmáról meg lélekvándorlásról szóló misztikus könyvek színvonala alatt van."

mit akarsz pontosan az agykontrollal csinálni? talán tudok ajánlani tudományosabb szemléletű könyveket is.

"Vannak saját módszereim, és a Sylva-féle módszerben látok is apró hibákat. De a technikák, amiket használgatok, működnek. Hihetetlen. És még nem is művelem régóta és magasfokon a dolgot."

nu! mesélj!

-invitro-

Előzmény: iXman (6)
iXman Creative Commons License 2003.02.04 0 0 6
Milyen veszélyei lehetnek? - Tudom, hogy lehetnek, de te konkrétan mire gondolsz?

Gondolom az a valahány% az agy legaktívabb területei nagyságának a kiszámításával jött ki, vagy mi. De úgy tudom, hogy ez egy elfogadott dolog, hogy csak kis részét használjuk az agyunknak. Mindamellett, hogy pénzéhes, aggyal témázó emberek rátelepedtek a dologra.

Voltam már ilyen agykontroll tanfolyamon, de ezekben én nem nagyon bízom. Egész egyszerűen azért, mert nem szeretem, ha más turkál az agyamban. Mert a kárveszély úgy nagyon nagy (bár nem tudok agykontrolltanfolyam hatására megbolondult emberről). Vettem egy nagyon jó könyvet - amit alig lehet már megtalálni a könyvesboltokban - "Agykontroll - Sylva módszer" vagy mi. Kék, kicsi, vékony. Az összes többi könyv, amit láttam a témában, szerintem bődületesen rossz, a karmáról meg lélekvándorlásról szóló misztikus könyvek színvonala alatt van.
A könyvben olvasottak alapján próbálok haladni, de csak lassan (nem úgy, hogy egy hét alatt menő agykontroll-gyógyító leszek a tanfolyam miatt - ezt én is veszélyesnek tartom). Csak szépen lassan, nem sietünk. Vannak saját módszereim, és a Sylva-féle módszerben látok is apró hibákat. De a technikák, amiket használgatok, működnek. Hihetetlen. És még nem is művelem régóta és magasfokon a dolgot. Szerintem mindenképpen javára válna az emberiségnek, ha ténylegesen kihasználná a képességeit.

Előzmény: Muster Mark (5)
Muster Mark Creative Commons License 2003.02.03 0 0 5
Azt tudom, hogy a közoktatás direkt nem használ ilyen pszichológiai módszereket a gyermekek szellemi fejlődésének elősegítésére sehol a világon. Mivel ennek a dolognak lehetnek veszélyei is. Én spec ezzel nem értek egyet (nem hiszem el, hogy ne lehetne a dolgot biztonságosan és fakultatíven megoldani).

Amúgy az a szöveg, hogy "az emberi agynak csak ... %-át használjuk ki!", viszont egy urban legend. A "..." helyén eddig 1,3,5,10,15 százalékokkal találkoztam, illetve most jött iXman 30%-a. Miért óriási baromság ez? Hát azért, mert az idegsejtek az agyadban működésük közben elektromágneses teret gerjesztenek, és ennek vizsgálatával kimérhető, hogy pontosan mit is tesznek az idegsejtjeid és hogyan. Ezzel kapcsolatban egyrészt lila fingjuk sincs az orvosbiológusoknak a dolgok pontos menetéről, arról viszont igen, hogy az ÖSSZES agysejtünk, egész életünkben, gyorsabban vagy lassabban, de folyamatosan dolgozik.

Ez az urban legend persze igen jól jött egyes agykontrolltanfolyamoknak, szcientológusoknak, személyiségfejlesztő tréningek szervezőinek és más, néha felettébb kétes hitelességű személyeknek. Részemről alapból nem hiszek egyetlen ilyen sikátori agyfejlesztőnek, aki ezzel nyit.

További nagy veszélyt jelent ezekkel kapcsolatban, hogy az ilyen agykontrollosok egy része a szcientológia egyház fedőszervezete. Őket meg, gondolom, nem kell bemutatnom.

Ixman! Ha egy úgynevezett Oxford-tesztet akarnak veled kitöltetni, vagy ha egy "dianetika" nevű "tudomány"-t, esetleg egy Hubbard nevű ürgét kezdenek emlegetni, akkor a saját érdekedben azt javaslom neked, hogy nagyon gyorsan húzz el onnan! Amíg képes leszel rá.

iXman Creative Commons License 2003.02.03 0 0 4
Sniffí:"Talán,rájöttek több zavart okoz mint használ.A természetes fejlődéshez képpest." - mert mi az hogy természetes fejlődés? Ami úgymond állati? Hogy nem használjuk esetleg egy kicsit tudatosan is a testünket (akár az agyunkat is)? A legtöbb állatnak ha csipás a szeme mondjuk, akkor nem törli meg, a nyál a tehén szája szélén csak lifeg. Melyik tudósember vagy más mondta azt, hogy esetleg az agyunkat nem hyasználhatjuk ki tudatosan? Az agykontroll, mint kezdetleges módszer, ezt teszi lehetővé.
A tanulás erre egy jó példa. Ha az ember úgy tanul, hogy már megtanult tanulni, sokkal nagyobb teljesítményre képes. "Tudatos" módszerek is vannak a tanulásra. Jó kis technikák, amik működnek (meg tanfolyamok).

Szerintem nem kéne lebecsülni az agy kontrolljának lehetőségét.

Előzmény: sniffí (0)
iXman Creative Commons License 2003.02.03 0 0 3
Felfrissítve ezt a témát. Mint kezdő agykontrollos: én nem nagyon veszem azt észre, hogy az agykontroll bomlasztaná az agyat. (Az én életfelfogásom nem változott - negatív irányban semmiképp). De olyan dolgokat lehet vele csinálni, amit a bús életbe máshogy nem lehetne. Kis agyunk 3-30%-át használjuk ki állítólag. Kérdem én: az agyunk látszólag csökevényes vagy nem használt területei miért léteznek? Mikor jön el az idő, mikor azokat is használni fogjuk (nem mindenki az egész agyát, mondjuk mindenki más-más területet, tevékenysége, céljai szerint)?
Az evolúciós elmélet valószínűleg nem teljes. Ugyanis nem mondja ki, hogy egy faj véletlenül "túlfejlődhet" úgy, hogy olyan testrészei jelennek meg, amiket nem is használ. (toboz-mirigy, meg ilyesmi).
BigGabi Creative Commons License 2001.07.05 0 0 2
Igen Agykontroll tanfolyamot csak az Agykontroll Kft. tarthat Magyarországon. Azt hogy miért nincs Debrecenben tanfolyam nem tudom. Kérdezd meg Lacit emilben vagy telefonon.

BigGabi

Előzmény: csabagod (-)
Sárkány Creative Commons License 2001.06.18 0 0 1
Azért nincsenek mert te ott lax, és ezt ők tudják....
Előzmény: csabagod (-)
sniffí Creative Commons License 2001.06.17 0 0 0
Talán,rájöttek több zavart okoz mint használ.A természetes fejlődéshez képpest.
csabagod Creative Commons License 2001.06.17 0 0 topiknyitó
Alfajárók segítsetek!!!!!
Egy kérdés: MO-n csak az Agykontroll Kft. índít agykontroll tanfolyamokat? Egy másik: Debrecenbe miért nincsenek ilyen tanfolyamok.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!