Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2002.06.10 0 0 2301
" Akinek suli van, az délben nem tudja megnézni, este meg csak éjfélig szoktam fennmaradni. Na mindegy."

Élj veszályesen! Legyél lázadó! Maradj fönn éjfél után is!! :D

Előzmény: GDávid (2300)
GDávid Creative Commons License 2002.06.10 0 0 2300
Kár, hogy csak este 21, 45-kor kezdik a meccset ismételni. Akinek suli van, az délben nem tudja megnézni, este meg csak éjfélig szoktam fennmaradni. Na mindegy.

Amúgy valaki írta előttem, hogy a LA az alapszakaszban kiszopott mindenkitől, most meg jó. És ez így szokott lenni. Mert mindig van valami formahanyatlás. Ezért se örültem anyira, amikor a Spurs folyamatosan nyerte a meccseket, mert gondoltam, hogy a playoffban már nem lesz olyan jó. És sajna be is jött.

gee-em Creative Commons License 2002.06.10 0 0 2299
YA igen, Kenyon Martin.
Neeeem, nem fakezű ő.
A statiasztika sem ezt mutatja, és bevallom, hogy átaludtama meccset, de majd ma este pótlom, szal még a Game 1ből táplálkozok..
emlékszel hogy mentek neki a középtávoli dobások?
Csak Webber meg Duncan ilyen PF, akinek ezek mennek.
Igem, itt kell még fejlődnie, de néha kap el napokat.
A fakezű, mint általánosítás... túlzás.
Előzmény: Törölt nick (2295)
gee-em Creative Commons License 2002.06.10 0 0 2298
Na izé O'Nealnek szerintem bemesélték, hogy centerposzton villogjon, és ne csak játsszon mert amiket csinál az túlmutat a sokéves átlagán, mármint ezekre kis drbblingekre gondolok, hogy prög forog a palán alatt, mintha tudni horgon kívül mást is dobni... ;-D

Még vmit akartam, de az az előző hozászólásodban van, szal exit.

Előzmény: Pippen Abaújszántóról (2297)
Pippen Abaújszántóról Creative Commons License 2002.06.10 0 0 2297
Bíráskodással kapcsolatban a következőkre gondolnék...

A Lakers kárára: Kobe arcában K-Mart és az utolsó kosara, plusz még egy-két dobása. Rick Fox, amikor ellöki két kézzel Martin. Ebből kapja a flagrant faUltot.

A Nets kárára: Collins, amikor Kobe szétüti a kezét, valamint egy csomó kamu pozícióharc alatt fújt faUlt, amikor O'Neal keresi a helyét. Szóval az OK, hogy nem fújják be támadónak, amit a palánk alatt csinál, de akkor ezeket se fújjuk már le!

Ezen kívül a támadókat is rohadt következetlenül ítélik meg folyamatosan. Szerintem az idei év rájátszásának a bíráskodása több éves mélypont. Konkrétan meccsek mennek el rajtuk. Szinte minden buzzer-beatert benyelnek, a SAC-LAL párharcban össze-vissza fújtak ésatöbbi, ésatöbbi.

Sport 1 Classics - Zsiros Tibi O'Nealról: "Felgyorsultak az apró mozgásai. Nagyon jól pörög." :)

Előzmény: Törölt nick (2295)
Ewron Creative Commons License 2002.06.10 0 0 2296
Tényleg nagyon jó meccs volt, és ez volt az első, ami alatt nem voltam elalvás közeli állapotban.

Láttátok a legutóbbi NHL meccs előtti bemutatást (Carolina-ét)? Na annak aztán volt hangulata (kb. mint Kidd-é, csak az egész).

Szerintem sweep lesz.

Előzmény: Pippen Abaújszántóról (2294)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.10 0 0 2295
jÓ gáme volt, még kicsit izgultam is....Kobi ma nagyon megmutatta, mit kell tenni, a shaq-nek nehéz eljuttatni a labdát.

vazze, dáminik arra verte a nyálát, hogy vmi sztrítbólon a kis köcsögök "egy-egy kosár után kis szarvacskákat formálnak a kezükkel" mint a Clippers "vagy ahogy Amerikában nevezik őket, a Klipsz" játékosai, felemás zokni, hát bazze, ha ez lenne a kosárlabda, rövid időn belül én is az enbíéjben nyomhatnám....

Mire gondolsz a bíráskodással kapcsolatban? mert pl. amikor kobi kidd felett dobta azt a furcsa 1kezest, miután majdnem elvesztette a labdát, hát akkor a lassításon tisztán látszott, hogy Kidd gyakorlatilag a derekánál rángatja, dobáskor meg megüti a könyökét. Kicsit ott is megrökönyödtam, amikor Horrynak fújtak vmit, ami után futott egy kört, és azért még e tech-it is kapott, ja igen, kéjmart keze kobi arcában az sem túl tiszta, bár igaz, h no blood no foul...;)
de volt egy olyan, h Kobi tisztán leüti Collins kezét a labda helyett, hát bizony az alapvonali bíró pont Collins másik oldalán állt oszt nem látott semmit....

az kurva jó volt, az élő hangból behallatszott, hogy vmi courtside fan állandóan 3 second violation-t üvöltözik....:)

dícsérjük meg Brájen Szkáttot, ismét nagyon elegáns volt

Martin télleg fakezű, de nagyon tehetséges meg atletikus, és áradt belőle a bézik insztikt, eddig imádtam, de tennap egy picit idegesített, szinte kinyírta Foxot...

*** a shawn Meriott-ot én akartam írni!! (vki megelőzött...)

Előzmény: Pippen Abaújszántóról (2294)
Pippen Abaújszántóról Creative Commons License 2002.06.10 0 0 2294
Ha minden meccs ilyen fasza lenne, azt hiszem pont leszarnám ki nyer. Ez a tegnapi nagyon rendben volt. Jól dobtak a csapatok, volt sok hármas és zsákolás és mi itt Abaújszántón azt szeretjük. Signature game-nek nevezném, mert mindent láttunk, amit a két csapatból látni kell. A Nets-ben Kidd dobta a tempót és az elképesztő ziccereit (az utolsó plusz egyére emlékeztek?) és szórta az asszisztokat, Martin zsákolt és harcolt, mint egy gladiátor, futott a csapat meg minden. A Lakers-ben O'Neal megmutatott mindent, amit tud és Kobe is varászolt nem keveset. Az a majdnem hármasa, amikor K-Mart letörli közben az arcáról az izzadtságot, nem hagyott aludni. :) Ehhez jött a szokásos supporting cast, Horry, Róka Ricsi és Fisher. Szóval nagyon jó kis meccs volt.

Kár, hogy a bírók (szerintem) megint minősíthetetlenül fújtak. Vagy csak én látom így?

És most következzen a Sport 1 közvetítéséről egy-két megjegyzés. Török "Pilátus, mosom kezeimet, csak tolmácsolom a szakírók véleményét" Péter és Zsiros Tibi bácsi megirigyelte, hogy Kornél mindig olyan flashy cuccokban jár (bár a fuksz tegnap otthon maradt) ezért ők is kitettek magukért. Aki nem látta volna vagy elkerülte a figyelmét: Péter egy sötétbarna színű, közepesen kitérdepelt makrokord nadrágot, valamint egy piros színű kissé testre feszülős teniszpolót viselt. Tibi bá' pedig fehér ingben, fekete mellényben és egy makulátlan lila csokornyakkendőben (Go Lakers) tette tiszteletét a stúdióban. Nem is tudtam hirtelen hová nézni, ezért inkább a stúdióbeszélgetések helyett átkapcsoltam a másik sportközvetítésre (fedettpályás sz*patás, stb.) az XXL adón.

A bemutatás nekem nagyon tetszett, a srác nagyon lelkes volt és ahogy beüvöltötte, hogy DZSÉJ-SZON KIDD, az hátborzongató volt. Köszi, hogy nem volt duma.

Dominikon lassan már fel sem tudom húzni magam. A VB-csapatban szereplő Shawn Mariott volt a legmenőbb, mert ugye kiejteni nagyon jól tudunk, de olvasni kicsit gyengébben.

De a meccs közben és után az interjú! Tervbe vettem, hogy este végignézem és kijegyzetelem, amit mondanak és amit fordít. Szánalmas. Azon röhögtünk, hogy kész szerencse, hogy nem a külügyben dolgozik, mint szinkrontolmács, mert kb. 10 perc alatt kirobbantana egy világháborút egy jól sikerült fordítással.

Ja és amikor mondta, hogy a Sportszigeten sokan felemás zokniban játszottak, mint Kobe. EMBER! Nézz azokkal a gülü szemekkel! Egyrészt méterekről látszik, hogy az gumi, vagy valami hasonló, de az biztos, hogy szorít és nem zokni. Másrészt a színe lila, az NBA-ben meg csak fehér vagy fekete színűt lehet hordani.

Csak tényleg ne lenne másnaponta NHL-döntő, hogy lássam és halljam, hogy itthon is lehet ezt másképp csinálni. De inkább bekussolok, örülök, hogy van.

muybien Creative Commons License 2002.06.10 0 0 2293
szerintem is sweep lesz, annak nagyobb a valószínűsége, de ne írjuk még le a NJN-t mert volt már ilyen Phil apónak a Bulls-szal is... még elcsíphetnek egyet-kettőt...
air Creative Commons License 2002.06.10 0 0 2292
Persze azért semmi pálfordulás nincs a részemről. ettől még a következő meccsen is szurkolok a Nets-nek. :)))
Előzmény: air (2291)
air Creative Commons License 2002.06.10 0 0 2291
Azt hiszem gratulálhatunk a Lakers-nek.
Egészen fantasztikus, hogy mindíg tudnak nyerni amikor fontos.

-Szerintem Auerbach-nak elvette az eszét az irigység, hogy Phil Jackson behozza, sőt majd meg is előzheti. Ostobaság, hogy nem rajta, hanem a kész csapaton múlik a bajnokság amiket nyer. Meggyőződésem, hogy Phil Jackson nélkül az idei Lakers nem nyert volna. (persze hol vagyok én Auerbach-hoz? :))) de akkor is. Én nem vagyok féltékeny Phil papára) Ugyanis amikor tél végén/tavasz elején, és magam is epés megjegyzéseket tettem a Lakers-re amikor az utolsóktól megbízhatóan mindíg kikapott. Most úgy látom Phil papa, akkor pihent rá a rájátszásra. Mert így elegendő ideje volt újra formába lendíteni a csapatot. A többiek még javában rohantak a jó helyekért. Igenám de a rájátszás előtt két héttel már hiába pihenteti a többi edző a játékosait. Nincs idő újra belelendülni, illetve jönnek az apróbb nagyobb sérülések. Azzal, hogy a két kulcs játékosa akart és tudott a kellő időben nagyokat játszani, és az alapszakaszben gyengélkedő kiegészítők is annyit azért tudtak tenni, hogy amikor kellett teljesítményt nyújtottak, meg tudta(tudja) nyerni a bajnokságot.

Kalapot le mindenki előtt.

u.i: O'Neal pedíg nem csak lefordulásból szerzett pontot, hanem bébihúkolt, betört, fédövéjt dobott (egészen laza csuklóval, és pontosan. Nem értem a bűntetőt mért nem úgy dobja) bűntetőket is bedobta. megérdemli majd az MVP-t. /Szerintem neki fogják adni, bár Kobe is hajt rá. Ki tudja ha így lesz továbbra is ilyen jó tesók maradnak-e, de ezt majd jövő szezonban megbeszéljük. :)))/

gee-em Creative Commons License 2002.06.10 0 0 2290
Kiddnél 10 st = 10 ast
Előzmény: gee-em (2289)
gee-em Creative Commons License 2002.06.10 0 0 2289
Hihetetlen, hogy sose pártol hozzájuk a szerencse...nan igen, megint Horry volt aki dobott egy kulcs-triplát a vége felé, Kenyon Martin 11/17es dobás, 26 pont, Kobe 36, Shaq 35, Kidd hihetetlen 30 pont és még 10 st is befért hozzá..na igen, ő egy nagyon erős húzóember egy amúgy közepes csapatban.
De
It was about Kobe Bryant scoring a game-high 36 points and hitting two dagger-in the-heart jumpers in the final minutes to offset Jason Kidd's heroics...
Szal a LAL bajnokcsapat, erre mást nem lehet mondani - jelenleg a legojbbak a Ligában.
Lehet őket nem szeretni (utálni...), de le kell nyelni a békát, hogy meglesz neki a 3. gyűrű is.

ByRon Scott meg azt mondja, hogy Shaq a Memphissel is bajnok tudna lenni. Szerintem csak annyi az egész, hogy megtanulta a post-up centermozgást


meg a segítségére van az egyik legjobb SG a ligában. Edzője meg Phil Jackson. Többet minek beszélni, nem kell ide magyarázat. Izgalmasabb döbtőt vártam volna, "DE MAJD JÖVŐRE "....fakken

:-/

GDávid Creative Commons License 2002.06.10 0 0 2288
Ilyen nincs. 3 ponttal győzött a Lakers. Így asszem lezártnak tekinthetjük a bajnokságot, de azért a 4. meccset még elcsípheti a Nets.
Kiváncsi vagyok a meccsre. Szerintem utánna még idegesebb leszek. :-)
Ewron Creative Commons License 2002.06.10 0 0 2287
Nnnna, volt játékosbemutatás :)
gee-em Creative Commons License 2002.06.09 0 0 2286
rosszul linkeltél, de végülis mind1, mert még egy Somewhat nemsokat odbott volna a dolgon
Előzmény: huszabi (2283)
big l Creative Commons License 2002.06.09 0 0 2285
Sajna nekem nem jön be az oldal ......
Előzmény: huszabi (2283)
huszabi Creative Commons License 2002.06.09 0 0 2284
Na hátha így jobb:

Vote of the Fan:

How interested are you in the NBA Finals at this point?
Not at all: (47%)
Somewhat: (33%)
Very: (20%)

Előzmény: huszabi (2283)
huszabi Creative Commons License 2002.06.09 0 0 2283
Nagyjából ezért akarják "felpumpálni" a keleti főcsoportot:
szavazás az érdeklődésről
big l Creative Commons License 2002.06.09 0 0 2282
02:15 kor lesz a meccs !!!
Én már az ismétléssel is megleszek elégedve !!
Előzmény: gee-em (2280)
huszabi Creative Commons License 2002.06.09 0 0 2281
Fél 3-kor, ha minden igaz. (8.30 ET)
Előzmény: gee-em (2280)
gee-em Creative Commons License 2002.06.09 0 0 2280
"Hánykor lesz ma meccs?" - kérdezi big L és gee-em.
deke Creative Commons License 2002.06.09 0 0 2279
portland, utah
Előzmény: Kralik Vencell (2277)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.09 0 0 2278
ezt a pletykát én is hallottam, de azt többen (szakértők meg ilyenek -- nem TP :) ) kizártnak tartották, ráadásuk földrajzilag Memphis keletebbre van
(az Orlando első szenzonjában a Houstonnal egy divízióban volt nyugaton, a Detroit az NHL-ben a nyugati konferenciába tartozik, úgyhogy bármi lehet...)
Előzmény: huszabi (2275)
Kralik Vencell Creative Commons License 2002.06.09 0 0 2277
ha mar szo esett a Phoenix-rol.
azt tudtatok, hogy mar valami 17-18 eve most eloszor nem jutottak be a rajatszasba?
Ez lehet hogy valami rekord, legalabbis most igy hirtelen nem tudom, hogy ven-e most egy masik olyan csapat ami mar regebb ota szerepel(t) a rajatszasban folyamatosan!
muybien Creative Commons License 2002.06.09 0 0 2276
jó lenne ha a vmi csapat jönne keletre... olyan gyengusz az a főcsoport.. és nem is rossz választás a Wolves...
Előzmény: huszabi (2275)
huszabi Creative Commons License 2002.06.09 0 0 2275
Hogy ne csak a "döntőről" essen szó:

A 'Wolves állítólag jövőre a keleti főcsoportban fog nyomulni.

Hármas trade van előkészületben: Portland-Miami-Phoenix.
Stoudamire&Randolph menne a Heat-hez. Cserébe egy 1st round pick és Penny Hardaway Portlandbe, Grant pedig Miamiból Phoenixbe.

gee-em Creative Commons License 2002.06.09 0 0 2274
kí*f van Horn.
GDávid Creative Commons License 2002.06.09 0 0 2273
Ez durva. Megérdemli a börtönt!
Előzmény: dsg (2272)
dsg Creative Commons License 2002.06.08 0 0 2272
shotgunnal lőtték mellbe a sofőrt, Jayson Will ráadásul el akarta titkolni a dolgot és több emredt rábeszélt hogy tüntessék el a nyomokat, megpróbálták eltüntetni J Will a lövéskor vislet ruháját, meg a sofőr újjlenyomatát akarták rátenni a fegyverre

Williams 45 évet kaphat, és úgy olvastam hogy 1 ember akit rá akart beszélni a simlizésre már ellene vallott, ő és asszem egy másik társa (aki fölött 30 év lebeg) ártatlannak vallották magukat

az esetleges alkoholos befolyásoltságról nem írtak, de épp buliból hozta haza a társaságot a sofőr, úgyhogy lehet hogy volt bennük valami

Előzmény: Celtics34 (2258)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!