Segítenék, ha tudnék, de nem nagyon tudok.... Esetleg keress rá a Youtube-on, hátha valami régi felvételen megtalálod. Mert így, a dal címe nélkül nagyon nehéz.
Próbáltam most keresőben keresni, de nem találtam semmi használhatót. Ha tudnád a címét vagy legalább egy kis részletet a szövegből, az nagyban megkönnyítené a dolgot :)
Azér nehéz így megtalálni, mert net ide vagy oda, azért a pol-beat nem könnyű dió... nem igazán van - vagy csak kevés - konkrét info róla, hiszen mégiscsak egy rendszer "szidtak" benne, érted.
Ha valami közelebbi eszedbe jut esetleg, írd le s próbálok segíteni. De ennyi info kevés :(
Bocs, olasz de nem a Rama hanem Adriano. Egy régi polbitbe játszott dalát keresem, talán lemezen nem is volt. A Magyar Rádió Polbit időszakában 64 körül ment. Hol keressem???????????????
Bő 2 óra múlva, azaz 2008. október 28-án EROS 45. éves lesz!
Természetesen tudom, hogy nem jutnak el Hozzá ezek a sorok, de hiszem, hogy tudja: a világ minden pontján sok-sok ezer/tízezer/százezer Őt kedvelő ember küldi el Neki holnap a maga kis jókívánságait, és szívből jövő szeretettel gondol Rá. Sokat ad a dalaival, a hangjával, a kisugárzásával az embereknek. Szeretetet. Megértést. Békét. Nyugalmat. Szenvedélyt. Bármit. Vagyis: MINDENT.
Bízom benne, hogy még nagyon sokáig lesz lehetőségünk hallani / hallgatni Őt.
Igen, a Klubtalálkozó Budapesten lesz, egy szombati napon, kora délutántól.
Győrben laksz? A Klubban is van egy Hölgy, aki Győrben lakik :)
Én a 2006-os Eros turnén voltam Olaszországban, Horvátországban, Szerbiában, s persze Magyarországon is. Minden pénzt és fáradtságot megér egy ilyen Eros koncert :) Én pl saját kezűleg festettem zászlót Eros-nak s minden egyes helyszínen dobta a puszit, mikor meglátta. Ez a zászló kérdés is érdekes, mert piros-fehér-zöld és zöld-fehér-piros, ugyanazok a színek, csak visszafelé.
Még a horvát újságba is bekerültem az első sorommal és a zászlómmal :)
Hol lesz a találkozó? Budapesten? Mert most költöztem vissza pestről Győrbe.
Persze a pestire is elmegyek, de ez a római koncert nagyon jó lenne, ha összejönne, mert sosem voltam Rómában! És a 2 együtt micsoda párosítás lenne! :-)
Nálam egyértelmű, hogy ki a nyerő a két csapat közül :) Mármint a szívem szerint. Az eszem persze lehet mást súg... de élőben mindenképpen hatalmas élmény lesz Neked!
Ma nyert a Milan, a Zürich ellen. ( Le sem tagadhatom, hogy a Milannak drukkolok).
Felhívnám a figyelmeteket arra, hogy az egyik megbízható online cd bolt október hónapban nagy leárazást tart, 20-50% engedménnyel. Ennek keretén belül 10 db különböző Eros kiadvány remek áron kapható náluk. Itt a link: http://shop.unas.hu/shop_art.php?shop_id=3857&cat=217403,6
S nem csak Eros cd-k vannak akcióban...érdemes körülnézni. Megbízhatóak, én már többször rendeltem tőlük.
Érdekesnek ígérkezik, tavasszal a Real Madrid nevű "kiscsapat" vendégszereplését láttuk ;) Bár ez OFF, de utána éppen a születésnapomon harcolta ki ellenük a továbbjutást az ASR..
Én még sosem voltam Rómában, de szeretnék jövőre menni, és ha lesz ott Eros koncert, akkor összekötném a kettőt. Volt már valaki Rómában Eros koncerten? Mennyi lehet rá a jegy?
Veszélyes szemek, az index persze jól lerontja a feltöltött képek minőségét.. Nov. 3-6 között véletlenül megint Rómában leszek :) Mindjárt meghallgatom a dalt én is.