Eladó egy-egy repülőjegy Budapest - Barcelona (ápr. 4.) és Róma-Budapest (ápr. 11.) vonalon 70.000 Ft-ért - jelenleg 123.000 Ft-ba kerül ez a két repjegy. Úgy foglaltuk a jegyet, hogy később is le lehet adni a nevet, ezért tudjuk eladni. Tudok segíteni meccsjegyek, szállás beszerzésében is. Ápr. 4-én játszunk a Róma ellen, majd 8-án a Leganes ellen otthon. Mi 9-én repülünk át Rómába, ahol 10-én kedden játszunk a BL visszavágón, majd az említett repülővel 11-én haza. 7 nap, 3 meccs! Végső esetben a repjegyek külön-külön is megvásárolhatóak.
Sürgős! Kb. féláron eladó egy db. repülőjegy jegy WIZZ AIR Budapest-Brüsszel oda-visszaút. Oda: 2018. márc. 20. 18.15. Vissza: 2018. márc. 22. 20.55. 30.000,- Ft+ átírás. Egy kézipoggyász benne van az árban (10kg.) E-mail: a_dosa@hotmail.com
Segítséget szeretnék kérni. Rómába utazunk a férjemmel, a kiwin foglaltam le a repjegyet, elsőbbségi beszállást szeretnék még a jegyekhez, de nem tudok csak ülést választani már a kiwin, a ryanairnél pedig nem enged mivel nem ott foglaltam az utazást. Szóval kérdésem az lenne, hogy tudok elsőbbségi beszállást hozzáadni az már megvásárolt jegyhez. A kiwin olyan lehetőséget enged, hogy prémium ülőhelyet tudok választani felárért, ami elvileg a ryanair honlapján az elsőbbségi beszállást is tartalmazza. Tud valaki erről valamit?
Van 2 eladó repjegyem Budapest-Amsterdam oda-vissza viszonylatban március 02 oda és március 05 vissza+ 1 db 23 kg-os poggyász jegy hozzá, turista osztály, extra lábtérrel. Akit érdekel, írjon privátban. Osztani ér.
E-mail címem, ahová írhatsz, ha érdekel: amsterdam_occo_repjegy@freemail.hu
Nem veszek semmi szart, így, ha valamit rám akarsz sózni, nem érdemes ezen az e-mailen próbálkoznod, arra ott a teleshop... mondjuk azt pont nem nézem... na mindegy
Eladóvá vált családi okok miatt egy repülőjegy, Budapest- Barcelona útvonalon, csak odaút, február 27-én. Jegy ára 19.000 + módosítás. Az ár tartalmaz egy 20 kg-os feladhatóbőröndöt.
Mivel fix az időpont és amúgy is a nyári szezon közepén van az utazás, amikor a legdrágábbak a jegyek, lehet érdemes. Elképzelhető, hogy a közvetlen Wizz jegy ára fog csökkenni, mert irreálisan magas egy útra jelenleg ez az ár, de erre nincs garancia. A TAP ára pedig így átszállással még éppen elfogadható.
Átszállással is érdemes keresni. Azon a napon jelenleg a TAP Air Portugállal 41ezer a jegy, 23 kg feladott csomaggal. Wizz pedig ennek duplája csomaggal (lehet olcsóbb lesz majd, de ezt nem lehet tudni).
Malagába fogok kiutazni július 31-én, repjegyet kéne vennem. Az lenne a kérdésem hogy mikor érdemes megvenni a jegyet hogy relatíve költséghatékony legyek? Aznap kell kiutazzak mindenképp, 20kg-os poggyásszal szeretnék menni. 2 hete néztem wizzair-es jegyet, azóta min. 20.000ft-al drágult a jegy. Érdemes még várnom, vagy vegyem meg most? Október 25-én jövök haza majd. Azt mondják hogy majd a visszaútra pedig érdemes októberben megvenni a jegyet mert szezon nem lévén olcsó lesz a jegy.
Eladóvá vált egy jegyem Budapest-Aberdeen között. A KLM-nél vásároltam 104ezerért, így mivel ez nem tartalmazza a módosítás költségeit, eladnám 75 ezer forintért. Az indulás 2018.06.01-én a 11:30-as járattal lenne, vissza pedig 5 hét múlva 2018.07.08-án a 9.10-essel. A repjegy tartalmaz egy 23 kg-os feladott poggyászt és egy kézipoggyászt.