A Vasas elleni idegenbeli meccs azért is fontos lesz, mert látni fogjuk, hogy mentálisan hogyan áll most a csapat. Ma kicsit úgy éreztem, hogy nagy volt a nyomás, és emiatt hibáztunk is sokat. Szerintem sokkal jobb csapat vagyunk a Vasasnál, és remélem ezt meg is tudjuk mutattni. A MAFC szerintem döntős lesz.
Arról az ágról én a MAFC-ot várom a döntőbe, de abban azért bízom, hogy legalább négy meccsre tudja kényszeríteni őket a Fót, ha már pálya előnyből indultak neki a párharcnak. De jóval rövidebb a keretük, BKG ellen is döcögős volt.
Nekem azért erősen kérdőjeles Lóránt helyezete. Az vitán felül áll, hogy ebből a ligából még ennyi idősen, hosszú kihagyás után is kilóg tudásban felfelé, de szufla azért már fogytán van. Nem látom azt, hogy egy elhúzódó döntőben tényező legyen végig.
Ezek persze csak találgatások részemről, aztán majd csak meglátjuk, amikor már mindenkinek mindent meg kell mutatnia.
Remélem, hogy annyi a kerdes, hogy tudunk-e elsore nyerni Vasasban, vmi viszont sajnos azt súgja nekem, hogy nagyon nehez lesz, ezert azt mondom 3-1 ide, egy nagyon szoros 4. meccsel.
Innen már nem fog fordítani a DEAC, szóval a Vasassal fogunk játszani. Nem lesz egyszerű, de az idegenbeli meccsre nagyon össze kell szednünk magunkat fejben (sőt a hazain is, mert a Vasas mindent feltesz majd ellenünk egy lapra). Hajrá Kaposvár!