Nekem az email címemre küldjél eredeti nagyfelbontású képeket, amiből készíthetek a honlapra. Ezeket nem tudom szépen megcsinálni, amiket ide teszel, kicsik és már nem az eredeti minőségűek.:)
Vannak nagyon jó fájlküldő programok, te is tudod használni. pl.:
igen kedves meglapetés, hogy Pankáról írt apró történeteket eltetted és felhívtad rá a figyelmem, köszönöm. Megpróbálok írni még, ötletem van jó pár. szép napot
Már sürgősen gazdira van szüksége ennek a kutyusnak:
Ez egy 2011.11.14-i hirdetés az Expressen:
Tibet Csillaga Carlo (Csutka) a nevem, 2002.-ben születtem, jelenleg a 8. kerületben lakom, (a Baross utcában), a bundám fekete-ezüst, a törzskönyvembe az van írva, hogy tibeti terrier vagyok:) Friss oltásom is van! Szerető gazdim elhunyt :( , az ő fia kérésére most ismerősök segítenek nekem, hogy találjak egy új otthont. Eddig lakásban éltem, ezért CSAK LAKÁSBA tudok költözni, mert nem növesztettem téli bundát!!! Kertes házba csak akkor mehetek, ha bent lehetek. Sürgősen szükségem lenne egy új otthonra, szerető gazdira, aki naponta többször le tudna vinni engem sétálni. Kérem, csak felelősségteljes gazdi-jelöltek jelentkezzenek értem, akik tisztában vannak azzal, hogy most szomorú vagyok, és nagyon-nagyon sok odafigyelést, szeretgetést, törődést igényelek. Nagyon aranyos és hálás kutyus vagyok. A kedvenc tápomból adnak mellém 3kg-t, amíg ezt megeszem biztos kitalálja majd az új gazdim, hogy milyen ételeket szeretek még:) A törzskönyvem másolatát el tudják küldeni e-mail-ben, ha komolyan érdeklődsz irántam: lilluci3@gmail.com Ezen a számon vagyok folyamatosan elérhető: Ferenc, 06-20/ 931-66-27
Panka mindig is a típusom volt, és tényleg gyönyörű!
Nincs valaki, aki készítene róla képeket?
Nálam fenn van egyik honlapomon részletesen a naplója, amit írtál régebben, oda is fel lehetne tenni róla még képeket! Az a pár fenn van, ami van róla nekem.
Tegnap voltunk Pankával kozmetikában, megdicsértek, hogy jól fésültem, alig volt csomó, de viszont a lábain olyan hosszú volt a szőr, hogy - most látom igazán - alig tudott menni, ma már nagyon fürgén illegette magát. Megyünk fel a Várba sétálni, a Nap rásüt és olyan a szőre, mint az arany. Végigsétálunk a sétányon, illegeti magát és megcsodálják, és hízik a májam.
TENYÉSZEMLE! 2011. MÁRCIUS 10.-én Szombaton Budapest X. ker. Népliget STRÁZSA SE területén a TKOK TENYÉSZSZEMLÉT tart Az FCI VIII-as fajtacsoportból angol cocker spanielek, és amerikai cocker spanielek. Valamint az FCI IX-es FAJTACSOPORT részére. A tenyészszemle 9-12 óráig tart! Bírálnak: Dr. Pozsonyi Anikó, Kiss Ibolya, Gröschl Ferenc.
nagyon szép kort élt meg, biztosan nagy szerepük volt ebben a gazdiknak is! ő is tibetke volt? A mi közelünkben egy 17 éves tacsit és egy 16 éves keverék kutyust ismertem. 18 évet együtt tölteni egy kedves baráttal, az nagyszerű lehetett.
Aki részt akar venni a tibeti terrier genetikai öröklődő betegségeinek vizsgálatáról a genetikussal dr. Nagy Zsolttal folytatott kerekasztal beszélgetésen az jelezze!