Vaterás és egyéb licitnövelés portálok linkelése nem megengedett - törléssel, tiltással jár.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladó egy soha nem használt, új Hoya Fusion One Next polarizációs szűrő, 58mm-es méretben, dobozában. Ára 12000 Ft. Sn.: N/A. Átvétel személyesen vagy Foxpost. Tel.: 0670 3951187 vagy email. Az ár tartalmazza a szállítási költséget.
Eladó Sony a7 IV hibátlan állapotú vázam, dobozában, 1db gyári akksival,nyakpántal, töltővel.
Újszerű állapotban van, a kijelző nem karcos, az egész váz sérülésmentes. Expószám: 132429 Szériaszám:3776973 Ár: 650.000 Ft.
Eladó Sigma 105mm F1.4 DG HSM ART. / Sony E-mount FE SN: 53955628 Hibátlan állapotú az objektív és minden tartozéka hiánytalanul megvan dobozával együtt.
Ár: 420.000 Ft.
Személyesen Tatabányán vagy közelében vehető át ill. posta is megoldható a vevő terhére.
Akit érdekel kérem e-mailben keressen. Köszönöm! :)
Eladó egy Tamron SP 24-70mm f:2.8 VC USC Zoom Nikon F bajonettes optika.Gomba és por mentes. Apró karcolás a napellenzőn én már így vettem, dobozt már én sem kaptam hozzá. Első hátsó lencs védő és napellenző jár hozzá. Teszi a dolgát nekem fix optikára van szükségem ezért adom el. Sn:A007 034406 Kipróbálni , megvenni a XIX. kerületben lehet.
Eladó egy Sigma 10mm f:2.8 EX DC Fisheye HSM, Nikon F bajonettes optika.Gomba és por mentes. Sn:1008309 Nagyon jó kis objektív de én nagyon ritkán használom. Megnézhező és kipróbálható XIX .kerületben.
Eladóvá vált vagy cserére kínálom a következő fotós felszerelésemet:
- Panasonic Lumix S1R váz, tökéletes állapotban, gyári dobozában, 2 db akkumulátorral, nyakpánttal, magyar menüvel, leírással. (mindössze 10.300 expoval)
- Lumix S 20-60mm f/3.5-5.6 zoom objektív.
- Sigma 45mm f/2.8 DG DN Contemporary fix objektív. Mindkét objektívhez tartozik egy-egy K&F Concept szűrőkészlet (UV, ND, polarizációs szűrők).
A szett gondosan karbantartott, minimálisan használt, minden hibátlanul működik. Ideális táj-, természet- és portréfotózáshoz, gyönyörű képminőséget biztosít.
Típusváltás miatt eladó Canon fényképezőgépem. Típusa Canon PowerShot G3x. Keveset használt megkímélt állapot. 1"-os szenzor, 25x-ös ultrazoomos, fel-le dönthető kijelző, stb. A pixinfo.com-on minden részletes adat megtalálható. A fényképen lévő tartozékokkal. Úgy mint: 1 db eredeti Canon akksi +2 db után gyártott, töltő aljzat hord táska, vállpánt, adatkábel, valamint maga a gép. SN:063050000974 A gép ára 150e Ft. T: 20-481-39-04
Eladó egy szép állapotban lévő Canon PowerShot SX430 IS, használatra készen, sok kiegészítővel, illetve dobozával és papírjaival együtt. A csomag tartalma: Hama tripod, utángyártott akksi, töltő, Hama táska, Canon nyakpánt és egy 1gb SD kártya. Kezdők számára, illetve mindennapi használatra tökéletes választás. Bolti ára legutóbb 100.000Ft volt a gépnek.
Típusváltás miatt eladó szertett Canon fényképezőgépem. Típusa Canon PowerShot G3x. Megkímélt állapot. Ebben a kategóriában a Canonnak ez az egyetlen 1"-os ultrazoomos (25x) gépe. Sajnos a doboza már nincsen meg. A fényképen lévő tartozékokkal. Úgy mint: hord táska, eredeti Canon akksi, töltő aljzat adatkábel, valamint maga a gép. SN:063050000974 A gép ára 180e Ft. T: 20-481-39-04
Eladó egy újszerű, hibátlan Lowepro Hatchback BP 150 AW II (fekete) fotós hátizsák. Személyes átvétel Budán vagy Törökbálinton lehetséges, de akár postázok is.
Ár 200 000Ft.Ajándékba kaptam és csak a sorozatszám miatt nyitottam ki.
Sorozatszám 2021OJ169xx
A Manfrotto MVG300XM gimbal egy professzionális 3 tengelyen stabilizált kézi gimbal. A markolat könnyen leválasztható és távirányítóként használható, így a gimbalt többféle támasztékkal is kombinálhatjuk. MILC és DSLR fényképezőgépekhez tervezték ez a stabilizátort, akár 3,4 kg -ot is elbír és tökéletes a sokoldalúságot és modularitást kereső videósok számára. A Gimbal markolat LCD érintőképernyővel rendelkezik, amellyel egyszerűen válaszhatjuk ki a beállításokat. A joystickkal a gimbal mozgását irányíthatjuk, míg a multifunkciós gombbal a gép és fókusz beállításokat végezhetjük el. A markolatot levéve a gimbalt távolról is irányíthatjuk, az integrált giroszkópnak köszönhetően pedig a markolat mozgását is lekövetheti a gimbal. Az egyensúlyozást megkönnyíti a helyzetmemóriás piros pont mind a függőleges, mind a kereszt karon. A 300XM Gimbal különféle felvételi módokat kínál: - Timelapse - Inception - Panoráma - Portré - Szelfi A szett egy sokoldalú, levehető hátsó fogantyúval is rendelkezik, amely jó fogást biztosít különböző szögeknél. Tartalmaz egy mini állványt is a kamera egyszerű felszereléséhez és kiegyensúlyozásához. Dedikált Manfrotto Gimbal 300XM APP -pal is vezérelhető a gimbal, mellyel bionyos funkciók távolról is beállíthatók. A rázkódás elkerülése és a könnyű szállítás érdekében a motor minden tengelyen külön zárható. * Kérjük, ellenőrizd a kompatibilitási táblázatban a fényképezőgépedet
Eladó Lowepro Vertex 200 AW nagyméretű, erős, terhelhető fotós hátizsák.
Sokat használt, de még mindig nagyon strapabíró. Újra lett szabónál a a válpántjai szegecselve, így az most még erősebb és terhelhetőbb lett. Esőgátló huzatja megvan.
Belső mérete:
(300 x 165 x 439mm)
Külső mérete:
(320 x 259 x 470mm)
Gyári számot nem találtam a terméken.
Ára: 20.000 Ft
Személyes megtekintést és kipróbálást, továbbá készpénzes – helyszíni – vásárlást preferálok.
Tel.: +36306471129 martinophotography@gamil.com Üdvözlettel: Marci
U.I.: telóval készült képek, elnézéseteket kérem érte
Eladó pár alkalommal használt, szép állapotú, jól működő MANFROTTO 577 GYORSKIOLDÓ TALP ADAPTER CSÚSZÓTALPPAL, hosszú cseretelppal. Kis módosítás található a cseretalpon (régi gép rögzítése kívánta ezt meg) Foxpost ok, Budapesten található 111222kp@gmail.com
Kihasználatlanság miatt eladóvá vált a DJI Ronin kamerastabilizátorom. Kiválló állapotban van, alig haszált. Én is használtan vettem, de szerencsére az előző tulaj is jól bánt vele. :)
Ha felkeltette a termék az érdeklődésed, kérlek, hogy emailben keress!