Ha Almé és Alménétől látok képeket, biz' isten elgyengülök. Almé minek van kitéve nap mint nap!! Jöhetnek a képek, ígérem, ha látom ezeket a csodálatos formákat, nem fordulok el! :-)) Nagyon szépek vagytok HÖLGYEK, ezért a topicért, ezekért a képekért már megérte megtanulnom a számítógép használatát! :-))
mimi_bácsi
Hát izéé, szerintem egy kicsit sem hasonlitanak.
Pl. kiváncsipár már biztos, hogy szült, almé nem biztos. Szerintem a fenekük formája is egész más, egy dolog egyezik: a beállitás. De az nagyon. :-)
eléggé elhalt topic..frissit!!!!
nos legyen ez az amator sexy képek topikja:)))
Akár elcsipett, akár otthoni , esetleg "félre"úton készített képeknek:)
Persze johetnek a szep lanyok is. Az amator nem azt jelenti (szerintem), hogy nem szep. A foto elkeszitese amator, amitol sokkal eletszerubb.
Mondjuk hogy latszik rajtuk egy kis orom, pl szeretkezes kozben.
nekem amatőrben jobban tetszenek az eredeti széplányok, pl akivel angolra járok, smink és minden cicoma nélkül gyönyörű és szerencsére nem cicababa típus
Hát ez érdekes... Akkor a valós életben élő gyönyörű nők amatőr képei nem is jöhetnek? Csak olyat szabad betenni, amin öreg, csúnya és lógómellű nők vannak, vagy fiatalok, csinosak és feszeskeblúek is jöhetnek?
Mielőtt fikázásnak tűnne.... nem annak szántam, csak olybának tűnik nekem a hsz-od, mintha a valós életben nem léteznének szép lányok.
Ez azoknak a topikja akik kicsit unjak muvi kepeket, ahol bar a nok gyonyoruek de semmi kozuk a valo elethez.
Ide kernek minde olyan linket ahol amator kepeket lehet talalni.
Olyan kepekre gondolok amin akcio is van, nem csak a nok, bar olyan is johet.
Hajra!
Vannak valahol (biztos vannak csak en voltam bena megtalalni), jo amator szex kepek, parokrol, esetleg tobbekrol, a lenyeg, hogy nemcsak nok, asszonyok lathatoak rajta, hanem az akcio is?
Ja es ingyenes, ugye :)