Keresés

Részletes keresés

murray Creative Commons License 2018.01.19 0 0 21864

írtam lejjebb! ELITE PARK!

az lesz a tó körül , milliomos sportolóknak illetve az elit rétegnek!   

HÉVvel járás? szatyorcipelés az ósanból a sportpálya mellett?  ingyenes fürdés a környéken? na ne röhögtess..költözz el innen mert csak hánynak tőled, csóró  paraszt vagy 

 

a gerendai megvette fél kalászt /és óbudát és kiszolgálja őt a polgármester -pár hónap és vége a lopásnak-meg a polgárőr banda akik vacsiúj autókkal járkálnak  tó körül vasárnap reggel kilenckor bazdmeg. hogy ne menj be a tóba. ezt látom

 

Előzmény: Zollerbá (21863)
Zollerbá Creative Commons License 2018.01.19 0 1 21863

Nincs pénz a HÉV megálló környékére, nyilván a polgármester elvtárs/úr már nem jár tömegközlekedéssel, meg persze a képviselők sem, úgy néz ki mint egy 80-as évekbeli ukrán vidéki állomás!

A brutális fa kivágás folytatódott a Sport utcában, a teljesen egészséges fák kivágásával.

Nyáron van pénz 3X2 fő,reggel 7-től este 21 óráig szolgálati autóval őrizni az Omszki tavat, nehogy valaki bokáig be merjen menni a tóba, persze 8000/ nap mehetsz vizisíelni!

A rendőr a polgárőr küldi a népet a fizetős strandra, most meg ezt olvasom!

Nagy dolgok készülnek a Lupa-tónálA Magyar Triatlon Szövetség és a Lupa-tó (melynek negyedét tavaly vette meg a budakalászi önkormányzattól Gerendai Károly) közötti megállapodás alapján nemzetközi edzőközpontot és mix váltó versenyhelyszínt, illetve egy fedett multifunkcionális komplexumot, Nemzeti Triatlonközpontot hoznak létre - számolt be az mfor.hu.

A Lupa-tónál versenyuszoda, kerékpárpálya, kardió és erőnléti edzőterem, magaslati ház, benne edzőmedencével, futópadokkal, kerékpár-szimulátorokkal lesz. A költségekre nem válaszolt a szövetség. Egyedüli támpont a szövetség sportág-fejlesztési stratégiai, melyben azt írják, az új edzőközpontok és professzionális versenyhelyszínek 6 milliárd forintból valósulhatnak meg. A Lupa-tó 25 százaléka 2017 februárjában került Gerendai Károly tulajdonába, amiért 118 millió forintot fizetett./Miközben a 100%-át lekerítették a helyiek elöl!!!

Előzmény: dunaihajós (21862)
dunaihajós Creative Commons License 2018.01.18 0 0 21862

Sziasztok!

Megígértem, hogy többé nem írok ide, de hazudtam. Nem tudom betartani. És nem én vagyok az első és második "hazugság ügyben".

A korábban leírt "Átmeneti segélyemről" csak annyit, hogy a mai napig nem kaptam meg (???)

Közben átolvastam a helyi történéseket, elsősorban a decemberi közmeghallgatást. Örülök, hogy nem mentem el (sokan mások is örülhetnek), az egészségem többet ér. Sajnos semmi újat, más, innovatív hozzáállást nem tapasztaltam a jegyzőkönyv alapján. Az önkormányzati testület (önmagát nem hivatalnak tartva, de mégis úgy cselekedve) 28 éve csak azt mondja mit nem lehet, nem azt mit, hogyan lehetne az itt lakók érdekében. Érdekes kivétel a jegyzőnk, aki értelmes, hozzáértő, de van realitás érzéke is.

A hivatali alkalmazottakat megkövetem - bár nem értek egyet azzal, hogy " xar fizetésért xar meló jár" -, de egyetértek a jövedelem követelésükkel, tényleg xarul vannak fizetve. Talán kevesebb pénz kellene, vagy semmi a többi foci pályára, a többi "királyi"-"császári"-"felcsúti" beruházásról nem is beszélve. Olvastam a jegyzőkönyvben, hogy Budakalászon diktatúra van. Ez így nem igaz. Magyarországon van újkeletű diktatúra. Budakalász csak csatlós.

 

S még valami, előttem szóló Lacinak:

Természetesen nem a településre haragszom, szeretek itt élni, csak azokra akik nem fogadtak be.

Üdv!

Előzmény: dunaihajós (21858)
László13 Creative Commons License 2017.12.25 0 0 21861

Az indulat, soha nem jó tanács-adó. Lassan fél évszázada, hogy itt élek. Ezen idő alatt, nagyon sok történést átélhettem, amelyek között, akadt ami elfelejtendő is lehetne. Arról nem szólva, ki mindenkit ismerhettem, az új-kori történésünk, - történéseit, ....mindez több fejezetet is magában foglalatoskodva. És talán, nem is az utca legtávolabbi részén megélve. Mindez, némi mindezek, ami történt és történik, egy kissé sem fordított és fordít szeretett településem ellen, ismerve és tudva, az emberek - lakótársaim döntően nagy többsége, tisztességes és becsületes. Egy országot,- a hazát, szülő és lakóhelyünket, soha nem szabad azonosítani  a mindenkor hatalmaival, azok mennek - buknak, eltűnnek, de az ország, a települések és a városok, maga az egész táj, a teljes múltjával együtt, az mindenkor ott marad. Azt nem lehet leváltani.  

dunaihajós Creative Commons License 2017.12.25 0 0 21860

Nagyon sajnálom, amit most leírok, de...

40 évig éltem Angyalföldön, ott megbecsült polgár voltam, pedig kb. 135000 ember él ott, nem csak 10000. Budakalász nem fogadott be, innentől én sem "őt". Nem írok többet, ennyit erről a "városról".

László13 Creative Commons License 2017.12.23 0 0 21859

Néhány óra, és a szeretett ünnepnapja, a szent - karácsony elő-este, minden év legszebb este, a várakozás szent-este tölti be otthonunk és családunk világát. A szeretet ünnepe, az mindenki járandósága, ami nem a talmi tárgyak sokaságát kell, hogy jelentse, tiszteletet és szeretetet az ember felé. Megértést, figyelmességet, ha szükséges segítséget azok felé, akik erre rászorulnak. Az adventi időknek már ebben kell, hogy el-teljenek, ha ezt mindenki komolyan gondolná, sőt tenne is ez érdekében. A tapasztalás nem mindig ezt mutatja, sokak életében, ez is az igazságtalanság, a szomorúság ideje, amit az érzéktelen és figyelmetlen elkövető, egyik szent-helyi összejövetelen sem képes vezekléssel nem meg történté tenni.   Wass Albert szavait idézve, "..... súroljátok fől lelketek, csillogtassátok kedvetek, legyetek újra gyermekek, hogy emberek lehessetek." 

dunaihajós Creative Commons License 2017.12.23 0 0 21858

Nagyon sajnálom, hogy ÜNNEP-rontó leszek. De ki van verve a biztosítom.

Némi előinfó, 63 éves vagyok, munka nélkül, pedig sok évet dolgoztam végig 12-16 órán át naponta. Aki tudja a nevem, megtalál például az IMDB film-média web oldalon, 8 címen. Ennyit magamról.

Karácsony előtt kértem rendkívüli segélyt - ilyet csak 3 havonta lehet kérni - meg is ítélték 3000Ft-ot. Két héttel ezelőtt, de máig nem kaptam meg, vagyis ezt a nevetséges segélyt sem tudom elkölteni egy karácsonyi vacsorára (magamnak).

EZ BUDAKALÁSZ!!!!

Annak az alkalmazottnak a nevét nem írom le, aki nem utalta a segélyt, mert beperelhet személyiségi jogait megsértése miatt. De nálam megbukott.

Az önkori is megbukott, ha csak 3000Ft-ot tudott rám áldozni, gratulálok.

Innentől durva leszek:

A polgármesterünk egy hivalkodó "hímpáva", semmire nem alkalmas. A "városunkat" egy "zugügyvéd" vezeti, hideg fejjel, érzelmek nélkül. Sajnálatos, hogy a másik alpolginak nincs semmi szava. Amihez ért(ene), ahhoz most nem is engedi a kormány.

A jegyzőnk egy értelmes, de frusztrált ember, aki inkább rendőr lenne, mint hivatalnok. Ne parádézzon egyenruhában hétvégén, nem ez a dolga.

Itt most befejezem, mert nem akarok senkit bántani, végig menni a képviselőkön, többeket kedvelek is.

De nézzen magába mindenki, főleg akinek ez a megválasztott dolga lenne, EZ NORMÁLIS????

döbrönte Creative Commons License 2017.12.16 0 0 21857

Kedves Budakalásziak!

 

Ma nagy élményben volt részem!

A kézilabda csapatunk itthon játszott a Balatonfüredi csapattal.

 

És NYERTÜNK!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

És ami legalább ekkora öröm volt, hogy végre igazi kézilabda MECCS HANGULAT VOLT!

 

Öröm volt együtt szurkolni a budakalászi szurkolókkal, ami véleményem szerint a csapatnak is lendületet adott a mérkőzés során!

 

Köszönöm mindenkinek az élményt, és bízom benne, hogy ezután is együtt szurkolunk a csapatnak

döbrönte Creative Commons License 2017.12.10 0 0 21856

Kedves Budakalásziak! 

Szeretnék megosztani Önökkel egy "élményt" Valószínű nem tudja mindenki, hogy Budakalásznak van egy NB1-es kézilabda csapata. Be kell valljam, hogy Én nem vagyon nagy kézilabda rajongó, de a férjem imádja, leginkább a női kézilabdát. Amikor megtudtuk, hogy a városnak is van csapata, úgy éreztük - bár Mi csak gyüttmentek vagyunk -, hogyha itthon játszanak ki kell mennünk szurkolni Nekik.

Nem minden település tudhat magáénak egy NB1-es csapatot.

Mi már két itthoni mérkőzésen voltunk, és meg kell mondanom, hogy nagyon elszomorítottak az ott tapasztaltak.

Az hogy a város polgármesterét, vagy képviselőtestületének egyetlen tagját sem lehetett ott látni,- legalábbis az általam látogatott alkalmakkor - az sajnálatos, de hogy a város lakossága sem képviselteti magát kellő létszámmal, az elkeserítő.

Az ellenfél csapatainak szurkolói - tegnap Komló - autóbusszal érkeznek és megtöltik a vendég szektort,síppal, dobbal, énekszóval biztatják a csapatukat.

A házigazda csapat saját csarnokában pedig az a néhány Kalászi szurkoló néma csendben nézi végig a játékot.

Én nő létemre egyedül fújom a dudát és kiabálok. Rajtam kívül tegnap egy nyolc év körüli kisfiú buzdította a fiúkat kiabálásával.

Az is sajnálatos, hogy a város illetékesei nem hírdetik, reklámozzák a mérkőzések időpontját, pedig van egy egész jó kis honlapja a városnak, ahol helyet adhatna a csapat mérkőzéseinek, eredményeinek.

 

Szóval egy szónak is száz a vége, KÉREM A KEDVES BUDAKALÁSZIAKAT HOGY MINÉL NAGYOBB SZÁMBAN JÖJJENEK KI A MECCSEKRE!!!!

 

Jövőhét szombaton 6 órakor Balatonfüred jön hozzánk.Kérem jöjjenek buzdítani a fiúkat!

László13 Creative Commons License 2017.11.19 0 0 21855

Azt amit, a kedves lakótársunk panaszában megosztott velünk,  vis maior lehetett, ami valószínűleg a közüzemi rendszerek elöregedése miatt egyre több esetben fordulhat elő. A jármű forgalom a település mellék-utcáiban is jelentős mértékben gyarapodott, és ezek többségének az útszerkezete, azok teherbírása,  anno építése esetén, nem a mai 20 tonnás teherautók forgalmára lett készítve. Döbbenetes kihívás és már jelenség, a mellék-utcák látható süllyedése, a burkolatok repedezettsége, sajnos mindez is, egy folyamat hatása lehet. Egy a számomra is kedves egyesület, aki talán a holnapra is gondolva szóró-lapokat juttatott  el a település lakó részére, gondolatokat - véleményeket megfogalmazva, várva többek - sokak hozzá-szólását az ügyben, itt ezen még nyúgva - talán egyszer ébredező oldalra is feltehette volna. Sajnos, a magam véleménye, akik sok-évtizede koptathatom a hazai és a külhoni közlekedés közútjait, véleményem szerint ezen forgalmi viszonyok között, a közúti lámpa fontosságát nem kérdőjelezem meg, és sajnos függetlenül több mindentől, az elkerülő út fontosságát, még akkor is szem-előtt tartva, ha  egyszer, majdan, az M0 körgyűrű építése elkezdődik, sőt, a megépülésének felavatási ünnepnapja is meg-fog történni. Aztán, ezen nem a legfiatalabb korosztály, gyermekeinkkel együtt, megéljük -e azon  bőlcs- emberi, tudat-hasadást, ami a mai közúti járműforgalmat, több egyéb, sőt igazi reformokkal, szabályozni lesz képes, hát erre jóslatom sajnos nem lehet. Pedig, talán ez lenne az, amivel ezer és ezer-egy gondot csökkenteni lehetne.    

sanyooo1 Creative Commons License 2017.11.16 0 0 21854

Megint elzárták a vizet bejelentés nélkül! 

László13 Creative Commons License 2017.11.10 0 0 21853

Ha megemlítjük, ha beszélünk róla, sokkal több mint a hallgatás, a látszólagos bele-egyezés. Nagy előre-lépésnek, pozitívumnak tartanám, ha az egyebek mellett, arról is hallhatnánk okos és tanulságos érveket, jobbító szándékú véleményeket, ami ezen megnövekedett közúti forgalom hatása, mit is jelent az emberekre nézve. Hiszen ezen sok-százezres, sőt még annál is több jármű által kibocsájtott  tucatnyi anyag, mit is jelent az átlagember szervezetére nézve. Hiszen, a közúti forgalom nagyobb része, itt hazánkban, közvetlenül ember-közelségben zajlik, szinte karnyújtásnyira mindannyiunktól. Kisebb és nagyobb közeli régiónk bőven jeleskedhet olyan szakemberekkel, sőt tudós elmékkel, több-száz egészségügyi szakember lakó,- és honfitársainkkal, akikben ezen talán lelkiismereti gondolatok is megszülethettek volna. Mit jelenthet a közúti fejlesztések elmaradása, ilyen mértékű el-odázása, emberek  ezreire, száz-ezreire, millióira nézve. Talán egyszer megszólalhat olyan emberi hang, azon lelkiismeret, ami még ma várat magára ?   

dunaihajós Creative Commons License 2017.11.09 0 0 21852

Szia!

Ennek a közlekedésnek már ezer vérző sebei vannak. Tudjuk miért, nem csak a környezet szennyezés okán. Ugyanakkor a mai hatalom súlykolja, hogy a húzó ipari ágazat a gépkocsi gyártás. Nálunk.

Tiszteletem minden itt munkahelyet adó vállalkozónak, de egyik sem karitatív intézmény, és nem Magyarországnak gyárt autót. Sőt!!!. Nálunk nincsen autó gyártás több mint 70 éve. Ennyi, mégha kicsit demagóg is lettem volna.

 

Előzmény: László13 (21845)
dunaihajós Creative Commons License 2017.11.09 0 0 21851

Szia!

Ez több mint 40 éves terv - nem csoda, hogy nem tudod, hiszen nem is éltél még akkor - de eddig sosem mert belevágni senki, inkább a stadion építéseken lehet sokat lopni, vagy a felcsúti kisvasúton. De semmi illúzióm, hogy korábban a másik "bagázs" nem lopott az útépítéseken (M3 és M1 tovább építés).

Előzmény: Törölt nick (21843)
Törölt nick Creative Commons License 2017.10.27 0 0 21850

Akkor a solymáriak példáját követve Budakalász kérhetne az alatta futó régi Szentendrei útra egy járdát... Jelenleg nem lehet rendesen besétálni Békásra....

Előzmény: qwertz77 (21849)
qwertz77 Creative Commons License 2017.10.27 0 1 21849

Törölt nick Creative Commons License 2017.10.27 0 0 21848
Előzmény: Törölt nick (21843)
murray Creative Commons License 2017.10.26 0 0 21847

szomorú bizony, mert Solymár nem akar úgy járni mint Kalász.

bár sokan használják "nyugati körgyűrűként" az M7-Budakeszi- szépjuhászné-Remete-Solymár-Üröm-Kalász/Békás vonalat . néha én is mikor áll minden. 

 

kicsit nem értem. 

Előzmény: Törölt nick (21846)
Törölt nick Creative Commons License 2017.10.26 0 0 21846

Elég szomorú...

Előzmény: murray (21844)
László13 Creative Commons License 2017.10.26 0 0 21845

Sajnos a szinte mindenben egyenruhát öltött fejlettebb és kevésbé fejlett világunk több mindenben megegyező érdekeket gyakorol. A jármű gyártás, forgalmazás szintje, sajnos kissé érthető okokból, soha nem látott szintet ért el, és ezen folyamat csak fokozódást mutat. Aztán, hogy ez mit is jelent, sőt követel meg a ma emberfiától, szinte mindannyiunktól, nem is beszélve a természettől, az ma még közel sem tudatosult az átlag-emberfiában. Több esélyes a csapda, ha utakkal, közlekedési infrastruktúrával kiszolgáljuk ezen folyamatot, akkor is ismeretes ma már minden, ha nem,- annak ma talán még több károsultja - szenvedője lehet. Egy tény, ami ma itt  /és szinte az egész országban / sőt  teljes vén-európa útjain zajlik, a holnap-után kára lehet. De legyünk kissé önzőek magunkhoz  /ez ma nem nehéz / gondoljunk magunkra, mert segíts magadon, akkor talán fentről is segíteni készek... Ha lehet, a település szolgái, mindenki aki anno fogadalmat fogadott,  a fidesz költekezési programjába próbálja ezen, néhány tucat milliárdos beruházást be-könyörögni. Ezen összeg, többekhez képest szerénynek is található, talán még a fontossága sem kérdőjelezhető meg. Ezen kívül, ha már lúd, - legyen kövér, jó lenne a közösségi tömegközlekedés reformjáról is beszélgetést kezdeményezni. Mert bármi is fog majdan történni, a holnap, és a holnap-után közúti tömeg-közlekedésének erre is építeni kellene.           

murray Creative Commons License 2017.10.26 0 0 21844

várható volt hogy Solymár megfúrja a projektet. 

akkor egy darabig annyi. 

Előzmény: Törölt nick (21843)
Törölt nick Creative Commons License 2017.10.25 0 0 21843

Ajaj, kicsit agyadra kezd menni a kormányzati fikázás.... Ahogy Hiller Pisti is megmondta, ez több kormányzati cikluson áthúzóddó projekt.

 


some update:
https://bpiautosok.hu/csuszik-az-m0-bovitese-tobb-sebbol-verzik-projekt-messze-meg-az-utepites-kezdete/

Előzmény: dunaihajós (21841)
László13 Creative Commons License 2017.10.06 0 0 21842

Az M0-ás út folytatása ismeretesen az egyik legfontosabb közúti beruházás lett volna már hosszú évek óta. Nem csak Budakalász érdekében, hanem országosan is, hiszen ez közügy lenne már, ami ha,... akkor feledésbe is került volna. Csak, hát a ha, és ez mögött mi is húzódik meg, azt döntse el a Gondolkodó. Csak arra ne gondoljon, hogy mind ez anyagi források hiányában, hiszen sok tucatnyi egyebekre meg akad néhány száz, és száz-milliárdnyi forint, ami fontosabb az országot irányító ZRT-nak. A tegnapi,- mai, és a holnapi közúti zsúfoltság nem csak "szépség-hiba", egy nem kellemes látvány a színhelyekre nézve, hanem sajnos több egyéb hozadékokkal is szolgál, ami a lelket támadva, a testben is kellemetlen alakulásokat is okoz. De, ismét megnyugodhatunk, ismét kedvező híreket halva, unokáink már talán mindezt meg is élhetik. Mi történhet  a "holnap-utáni " megvalósulásig, türelem és bizakodás, hiszen ezt már régen megszoktuk.          

dunaihajós Creative Commons License 2017.10.05 -1 1 21841

Köszönöm az infót. De lehetek szkeptikus? Ez a szakasz sok évtized óta nem készül a nehézségek miatt. Két gondom van vele:

1. Csupán kormányzati hazugság, mint sok minden az elmúlt években, már kampány van.

2. Ha mégis igaz lenne, ki, milyen minőségben készítené el és mennyit lopnak ki belőle? Aminek utána nagyon súlyos következményei lesznek.

De szeretnék optimista lenni.

Üdv.

Előzmény: Törölt nick (21840)
Törölt nick Creative Commons License 2017.10.03 0 0 21840

Azt hiszem ennek minden lakos örülni fog:

 

http://www.origo.hu/auto/20171002-jo-hir-jott-az-m0-srol.html

dunaihajós Creative Commons License 2017.10.01 0 2 21839

Minden szavaddal és annak minden betűjével egyetértek.

Nem tehetek róla, hogy maximalista vagyok, mindig jobbat szeretnék, a legjobbat.

Szerencsémre egy olyan hivatásom lett, munkám és "élvezetem", amiben ez a mentalitás természetes. Csak egy példa:

Mikor fél éves gyakornok voltam, elcsesztem valamit a filmforgatás előkészítésében, ezért leállt a forgatás, a rendező Maár Gyula őrjöngött. Jobb ötletem nem lévén odaálltam elé, hogy: "Gyula, ezt elq-tam. bocsánat" (sok millió forntos baki volt). Nem mondom, hogy azonnal reagált, de néhány perc múlva, lenyugodva felszólított mindenkit, hogy folytassuk, biztos van amivel lehet. A slussz poén, hogy néhány nap múlva vele jött a neje: Törőcsik Mari a muszter vetítésre és mikor összefutottunk a folyosón Gyula bemutatott minket egymásnak, és ezt a kommentárt fűzte hozzá: "Pista barátom az, aki volt annyira tökös, hogy elém állt, mert elcseszett valamit". Ezek után voltam náluk vendégségben és nagyon szép emlékeket táplálok. De...

Ezek után mindig ilyen mentalitással találkoztam és magam is így cselekedtem, mindenki hibázhat, csak idejében ismerje el és kérjen elnézést. Rögtön mindenkinek megbocsátottam, hiszen nem a felelős megtalálása, nem az eltusolása vagy menekülése a fontos, hanem a közös projekt legjobb megoldása. Aki ezért tevékenykedik, az a partnerem.

Bocsánat a hosszú szövegért, de nem sikeredett rövidebbre.

Uff.

Előzmény: László13 (21838)
László13 Creative Commons License 2017.09.28 0 1 21838

Édesanyanyelvünk ismerete alapján, személyeskedés és bántás-mentesen szinte minden gondolatunk, véleményünk kifejezhető. Ebben a döbbenetes világunkban, ahol az ember mellett, a természet java is szinte halálra van ítéltetve, csak Mi polgárok, bármely település lakói, a civil emberek társadalma, képes ezen magunk teremtette káoszt némileg megszüntetni. Ha már a település vezetői nem látták és látják át, ami helytelen, amin így vagy úgy de képtelenek ellene tenni, ha marad részünkről az így is jó, akkor ki, és kik lesznek képesek azt, azokat a gondokat megszüntetni, ami soha nem látott és tapasztalt, ezen és a környező településeken is. Ha az orvos, a tanár, a gondolkodó civilek mellett, az értelmiség sem hallatja a hangját, nem emeli fel a kezét, hogy ne tovább, csendben meghunyászkodik, akkor milyen lesz a ma utáni, a holnap jövője ? Nem vették ott észre, hogy réges-régen, megtelt ezen település, hogy a jármű forgalom, ma mindent maga alá temetett. Hogy 10 ezer ember részére, nem csak ház-hely kell. Van itt is képviselő - testület. Kiket képviselnek, kiket képviselhetnek ? Azon közel 10 ezer embert, lakó-társat, akik a választásuk és a befizetett jelentős  adó-forintjuk alapján, már régen nem a természetet, a csendet, a nyugalmat és a biztonságot kapják, hanem.....Magam még hosszú évtizedeken keresztül megélhettem azt, ami sajnos ma már csak történelem. Ismerősök, barátok sokasága távozott el közülünk, akik a ma valóságára a messzeségből tekintve, azt hiszem nem szívesen jönnének vissza, ezen mai földi paradicsomba. 

dunaihajós Creative Commons License 2017.09.27 0 1 21837

Sziasztok!

Köszönöm a linket, nagyon tanulságos. Természetesen lenne véleményem, de...

Nem írom meg, mert sok bírálatot fogalmaztam meg, mindet jobbító szándékkal, hittem, hogy lesz rá fogadó készség. Nem volt. Sértődés, epe hányás volt, és elment a "bosszú állásig". Erre nekem semmi szükségem, ezért csak "külső-belső" szemlélődő vagyok.

Néhány kérdés azért felmerül bennem:

Megnyugtató lenne, hogy ennyire vigyáznak ránk, de muszáj ilyen nyíltan csinálni?

Mennyibe kerül nekünk ez a "Rendészet"?

Jogilag megállja a helyét, hogy nálunk egy "rendész állam épül"?

Arányban áll a létszám a lakosság számával?

Természetesen nem várok választ és csak örülni tudok, hogy nálunk még nincsen kisvasút, kevés a politikai reklám tábla, stb.

De a csendes többségnek van véleménye, mégha ide nem is írja le, mint én sem.

Előzmény: molaren (21832)
murray Creative Commons License 2017.09.25 0 1 21836

kamu duma magasfokon, nettó hűlyeség. rengeteget úsztam az omszkiban, aki hűlye az mindenhol hűlye. érdekes a vizisízőkre nem veszélyes a víz?  cél egy  Elite park. 

 

ez olyan mint a Luppa.  Amig nem volt eladva egy tömeggyilkos bányató, mihelyst megvette a gerendai, körbekerítették, beleboritottak két plató sódert és onnantól kristálytiszta plázs lett.  

így van: PÉNZ, kurva sok pénz ami keni a zsebeket a legmagasabb szinten. 

 

a focipályás szállóról nem tudtam. gondolom összefüggésben  lesz hogy lezárják az átjárót az ósanhoz hátul. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: molaren (21835)
molaren Creative Commons License 2017.09.24 0 1 21835

Nesze semmi, fogd meg jól ...

A tó, mint az előző poszt írója pontosan leírta, ma egy ELIT PARK lett, kevesen járnak oda. Nagy részét beépítik - valamilyen szállót húznak fel a focipálya felőli részre is. Régen is voltak gondok, igen, fulladtak bele emberek - érdekes mindig kiderült, h ittas férfiak voltak az áldozatok - a Balatonba is rengetegen belefulladtak, akkor azt is be kell zárni, oszt jónapot. Viszont volt ÉLET a tó körül, minék volt a tó! 

Itt megint a PÉNZ, PÉNZ és a PÉNZ, semmi  más, nem az emberek, a "város" polgárainak érdeke dominál. Ez van, ez lett Budakalászból. Minden másra ott a Master Card :(

Előzmény: László13 (21834)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!