Én egyik nap egy Diavelt láttam a körúton, képen egyáltalán nem tetszett (szvsz ez a Hnnda is g..ironda amúgy), élőben viszont teljesen vállalhatóan néz ki...
Igen én is így gondolom, de azért futok vele pár kört. Azért is, mert a tulaj ugyan ezt mondta, de én még nem láttam a papirokat("még nincsenek kész"), csak a gépet vizsgáltam meg. Ezen kívül szeretném tudni nem szokott-e becsúszni utólag valami okosság, vámhátralék vagy valami amire nem is gondolok.
Nem a motor részével volt bajom, írtam is, hogy a futómű túl gyenge a feladathoz, bár ha téged nem zavar a felütő teleszkóp, a pattogó hátsókerék, a gyenge fék, akkor tényleg ideális városi motor :-)
Pedig pont de. A város nem a kanyargászásról meg a féktávokról szól. És egy ilyen himbilimbi fuóműves 250 pont a legkirályabb. A 125 is elég lehet, de azzal nem lősz ki bárhol, legalább is amennyi részer itt pesten van, üvegelni kell rendesen...
Tudna valaki tanácsit adni? Megvennék egy amerikából frissen behozott nagymotort. A tulaj levizsgáztatta, állítólag le is vámoltatta stb.. Mi az amire figyelnem kellene, mit kell leellenőrizni? Ha megvannak a dokumentumai(forgalmi, törzskönyv, eredeti forgalmi), akkor vajon ez elég bizonyíték a motor ügyeinek tisztaságára?
Na jó, a fél ár lehet hogy tulzás lenne, de 1MFt felett nekem a 250-es kis Suzuki nem kellene. Nem azért, mert a 250-es nem motor, hanem mert nem ér annyit. Pláne nem úgy, hogy annyiért fiatal Gladiust vagy Transalpot is hirdetnek. Mindkettö takarékos, megbizható és kezes motor, amire az a 250-es jó, ezek még jobbak.
A 250-es szerinted nem motor? Hát nem tudom! boldogult ifjúkoromban nagyon jókat motoroztam 50-es Simsonnal,250-es és 350-es Jawákkal,most nagyobb hengerurtartalmú motorral járok,mint ezek hárman egyuttvéve,mégsem nézem le azt,aki 50-essel jár,mert én is azon kezdtem.