Hát ez érdekes. A regisztráció lezárása után engem egyből elhajtott, hogy Magyarországról nem lehet használni a szolgáltatást. Aztán trükköztem, Dániát jelöltem meg országnak, az SMS-t azóta is várom, amiben az aktiváló kódot küldik.
Szóval én kétlem hogy sikerült a regisztrációd.
A másik pedig az, hogy én nem nevezném ezt ingyenes SMS küldésnek, ha összesen csak 2 darabot lehet küldeni. Még annyit sem ér, hogy vesződjön az ember a regisztrációval.
Igenis lehet Magyarországrol regisztrálni csak az a bibi hogy 2db sms-t lehet ingyen küldeni aztán kiírja hogy:Insufficient Credits,az az vásároljál Credits-et. Ennyit az ingyenességröl
A segítségeteket szeretném kérni. Valaki visszaél a telefonszámommal és a nevemben elég kellemetlen sms-eket küldözget. A telefonomat korábban ellopták, a számom maradt a régi, tehát valaki simán tudott regisztrálni a nevemmel. A kérdésem: ismertek-e olyan ingyen sms küldő programot, amelyik kiírja a fogadónak az én számomat? (a 777sms-ről tudom, hogy ilyen, van ennek pannonos verziója?) Bajban vagyok és ötletek híján és nem akarom, hogy másoknak és környezetemnek ebből kellemetlensége származzon. Előre is köszönöm a segítséget!
Nem biztos, hogy ez a megfelelő topik, de nem nagyon tér el a témától, ezért itt teszem fel a kérdést: Tudja valaki, hogy egy orosz mobilszámra mennyibe kerül egy sms? (+7922-vel kezdődik)
Pannon Praktikum csomagom van, 7200 ft-os kártya, ha ez számít...
(A Pannon oldala nem ment, természetesen ott próbáltam először megnézni.)
Rendben van a kábel és a teló! Találtam egy progit (Logo Manager Pro Suite 2.2.1) ami 1M, egy pillanat alatt használatra kész és működik is! Csakhogy demo. Nem enged mindent. Szóval egyszerűsödött a kérdés: Logo Manager Pro Suite install valakinek?:) (illetve bármi, _működő_ alternatíva)???
Ha már rá van dugva az a mobil egy soros kábellel a PC-re, akkor vagy úgy lehet belőle modem, hogy a PC (illetve a rajta levő rendszer) automatikusan felismeri, mint modemet (plug and play), vagy fel kell telepíteni hozzá egy modem drivert.
Nekem nem kell, hogy ingyen legyen csak valaki árulja már el hogy a csudába lehet a PC-re soros kábellel rákötött 6310-esemen keresztül egy csoportnak SMS-t küldeni? 1. Oxygen-nel próbáltam, nem értek hozzá vagy nem jó a verzióm.
2. Nokia Data Suite nem akarja a telefont sem rendesen látni, küldeni sem tudok.
3. MS smssender modemet keres, de hogyan lesz a telefonomból modem? Meg nem lehet megadni egyszerre több számot sem...
Zeki meliyk ingyen sms küldő az amelyikről 50et lehet küldeni? Eddig 1 oldal volt ami működött nekem,de az is fizetős lett. Arról akarhányat lehetett küldeni.
sziasztok!kipróbáltam a nokiaprogramok.hu-n az ingyenes sms-küldést, és kizárólag csak az általam regisztrált számra vagyis az én személyes telefonszámomra hajlandó elküldeni sms-t, sehova máshova nem küldi el. nem tudja valaki véletlenül hogy ez miért van? előre is köszönöm ha valaki válaszol.
A "777-et" én is olvasgattam, és én sem találtam rajta, de gondoltam, én vagyok a h*. Azt meg, hogy 4 évvel ez előtt mi volt, meg hogy mi van most, ilyen tekintetben - hát bevallom, nem követem ennyire az eseményeket...