Keresés

Részletes keresés

ALIEN(tm) Creative Commons License 2001.07.20 0 0 98
Nekem bejott a Matrix. Lehet, hogy igénytelen vagyok:)
A bizonyosokat nem olvastam...
Előzmény: johnnybravo (97)
johnnybravo Creative Commons License 2001.07.20 0 0 97
jah. nekem is. Ezért kérdeztem.
Előzmény: martin576.hu (96)
martin576.hu Creative Commons License 2001.07.20 0 0 96
Jómagam olvastam WG-t, hosszasan értekeztem Ajkai Örkénnyel is a témáról (az egyik - igen profi - WG fordítóval), de a Mátrix továbbra sem jelent nekem többet egy látványos sci-fi-nél. Lemaradtam valamiről?
Pivo Creative Commons License 2001.07.20 0 0 95
Márton: ;-) (kénytelen voltam elsőre, mert csak egy alkalom volt!)

Kenchi: Mint azt mondottam vala, az Intercomnál (az a hazai forgalmazója) néztem meg a sajtóvetítésen. Mások nem ott látták, hanem letöltötték a netről, ugyanis teljesen nyilvánvaló volt, hogy egy nappal az amerikai bemutató után fenn lesz egy nagyon komoly kézikamerás felvétel. (Többek között ezt a kérdést próbáltam diszkréten körüljárni, amikor tovaris Hirisovnak azt javasoltam, hogy egy multiplexben nézze meg.)

A Mátrix-téma kapcsán pedig örülök, hogy ide kizárólag zsenik járnak, bár fenntartom azt a nézetemet, hogy a világon talán egy kicsit többen vannak azok, akik NEM olvasnak William Gibsont, mint akik igen.

johnnybravo Creative Commons License 2001.07.20 0 0 94
Kicsit menjünk már bele ebbe a Mátrix témába plizz. Mert nem biztos hogy én akkor tényleg megértettem a filmet ha Pivo azt mondja hogy nem egy egyszerű akciófilmről van szó némi sci-fi beütéssel( mert hát az trendi dolog). De most komolyan. Megjegyzem elég sok Gibsont meg Lem-et meg Asimov-ot meg sci-fit olvastam. Szóval az biztos hogy ezek nélkül nem sok mindent értettem volna, de hát mi olyan nagy durranás a Mátrixban ?
Előzmény: Drifter (90)
ALIEN(tm) Creative Commons License 2001.07.19 0 0 93
A matrix tok erthető, bar 1 dolgot nem értettem:
Beultetik a poloskat Neoba, de minek?
Egy virtuális 3D rendszerben, ahol mindennek meg van a pontos helye (kulonben honnan a fenebol tudna a matrix, hogy ki mit lat) igy mindenkinek a helyet tudjak, sot azt is, hogy mit csinal. Egyszerüsítve: mint egy jatekban. Olyan nincs, hogy a progi nem tudja, hogy egy player epp lő/vezett/varazsol/üt/golt rug stb.
Ja meg a tomb raidert sem lattam, mert aki latta csak szidta, mertolyan mint a jatek: lara kills all!
Salamon7 Creative Commons License 2001.07.19 0 0 92
Sid van benne (ha nem is Cid, bár én mindkettőt úgy ejtem :P)
Wedge és Biggs meg érdekes lenne, ha jól tudom azt még a Star Wars-ból vették kis sárga barátaink.

szinkronnak nem örülök. drifter, nem szedtétek mán le valhonnan? ehh... csak a biztonság kedvéért ugyebár.

Előzmény: Drifter (90)
kenchi Creative Commons License 2001.07.19 0 0 91
Hol lehet megnézni a filmet. Csak az amcsiknál vetitik. Kimentetek?
Drifter Creative Commons License 2001.07.19 0 0 90
Hümm... Lehet, hogy bennem van a hiba, de szerintem aki egyszer is a kezébe vett egy Stanislaw Lem írást pár perc erejéig, az egyedül azt nem érti, hogy a többiek számára mi olyan érthetetlenül furfangosan csavaros a Mátrixban. (Ha a "vonalas-telefon-kell-mindenképpen-ahoz-hogy-visszamenjek" dolgot nem számítjuk (Bár szerintem ez meg magas Amcsi mobil percdíjak miatt van))

FF_Movie: Egyedül attól félek, hogy túlságosan is az Alienshez fog hasonlítani (a trailerben bizony elég sok ilyesfajta jel található), a chocobók és a Cid/Biggs/Wedge stb. karakterek hiánya nem fog nagy gondot okozni :) ... Mellesleg a magyar fordítás annyira nem vészes, szerintem nem nagyon lehetett jobbat kitalálni, tekintve a magyar moziba járó nagyközönséget. Bár én az "Utolsó Agyrém" címmel illettem volna, a t. ferdítők helyében.

Bár ha szinkronizálják, az nem jó jel. Ez valószínűleg azt jelenti, hogy a Shrekkel, meg a Zéahangyával, meg a Tojsztorival veszik egy kalap alá... Előre félek a hidegfutkosástól a hátamon, mikor a moziban surrounban megszólal mondjuk Grúber Hugó, hogy: "Nos, maga szerint Dr. Ross egy kém?" ... Lehet, hogy kénytelen leszek megnézni egy jó kis origi screenert...

martin576.hu Creative Commons License 2001.07.19 0 0 89
Olybá tűnik...
kenchi Creative Commons License 2001.07.19 0 0 88
Már bocsi, hogy beleszolok (elvégre ez egy fórum), de ti már láttátok a FF filmet???
martin576.hu Creative Commons License 2001.07.19 0 0 87
László, tényleg, te hanyadikra értetted meg?
Pivo Creative Commons License 2001.07.19 0 0 86
Na és? Igen csodálkoznék, ha a világon túl sokan lennének, akik a Mátrixot elsőre megértették - az FF-film pedig azért nem annyira bonyolult...
Előzmény: martin576.hu (85)
martin576.hu Creative Commons License 2001.07.19 0 0 85
Lesznek páran, akiknek 3x kell majd megnézni a filmet, hogy 1x majdnem megértsék a sztorit. Egyébként tényleg jó, de inkább látványos...
Pivo Creative Commons License 2001.07.19 0 0 84
Dear Hirisov,

Aggodalmad a film kapcsán szvsz teljes mértékben alaptalan. Múlt pénteken volt szerencsém az Intercomnál megnézni, és szerintem iszonyú jó! Azt mondjuk enyhe túlzás lenne állítani, hogy "a játék alapján készült", mert tök semmi köze azokhoz (csak a "legfontosabbakat" említve: a Földön játszódik, emberek a főszereplői és - horribile dictu! - NINCS BENNE CHOCOBO...!), de a hangulata az tényleg FF.

Hogy a történet bárgyú lenne?! Yikez! A Dr. "Doolittle 2." és a "Tök állat" c. filmtörténeti remekművek társaságában volt megtekinthető - hát izé... Meglehet, hogy az átlag amerikainak és Réz Andrásnak esetleg nem tetszik, mert még sohasem hallottak a Gaia-elméletről, de bízz bennem: a "Harc szelleme" (lol... úgy látszik, a magyar cím kitalálói is átlag amerikaiak) a legjobb mozi, ami számítógépes játék nevét viseli.

Az ugyan kicsit ijesztő, hogy szinkronizálni fogják (szerintem sokkal jobb lenne feliratosban), de mindenképpen nézd meg, és lehetőleg egy multiplexben.

Előzmény: hirisov (82)
ALIEN(tm) Creative Commons License 2001.07.19 0 0 83
nem remeket letsz, eddig mag csak 1x jatszottam neten CS-al.
Előzmény: hirisov (82)
hirisov Creative Commons License 2001.07.14 0 0 82
Üdv!

Van itt valami ami mellett nem mehetünk el szó nelkül...BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KARELL GOTT! :)

Final Fantasy filmre én is kivéncsi vagyok, vajon megszületik-e az els? olyan film, amit szgépes játék alapján gyártottak, és még jó is (nem csak szódával-elmegy mint a legtöbb ilyen adatpáció). Sajnos az els? benyomások szerint nem ez a helyzet, kint a kritikusok eléggé lehúzzák. Az animáció az remek (maya rulez), de a történetet bárgyú azt csiripelik. Nagy kár lenne, mert az FF játékok ebben igencsak etalonnak számitottak. Sebaj, bizzunk benne hogy megint az a helyzet hogy a Nagy Testvérek nem értenek meg vmit ami jó (végülis Hofit se értik, mégis jó az). ALIEN te a #quake3.hu-s ALIEN vagy, vagy én látok már rémeket?

Pivo Creative Commons License 2001.07.12 0 0 81
Megérzés... (Nomen est omen.) :P
Előzmény: Edea (78)
Diron Creative Commons License 2001.07.12 0 0 80
Hát,hát..ahhoz képest nuku hozzászólás a Final Fantasy topikban:)))
Na mindegy,film király lesz:)
johnnybravo Creative Commons License 2001.07.12 0 0 79
Fórum >> Gamez >>
SEGÍTSÉG!! Gond: Final Fantasy 8

Mondjuk innen ? :)

- egyébként azt hiszem ez volt mindig is CoVboy álma : az egyik olvasó megválaszolja a másik kérdéseit, így ezt a megtakarított időt is kedvenc tevékenységeire fordíthatja.

Edea Creative Commons License 2001.07.12 0 0 78
Pivo bácsi! Honnan tudod, hogy FF rajongó vagyok? :) Honnan tudod, hogy várom a filmet?
Előzmény: Pivo (72)
Pivo Creative Commons License 2001.07.10 0 0 77
Öööö, a múltkor írtam itt neki valamilyen topicba, hogy ne menedzselgessen, mert esetleg nekem is kedvem támad hozzászólni egy-két okosságához. Úgy globálisan - ennyi. (Mellesleg szerintem nem "képezünk konkurenciát egymással".)
Előzmény: ALIEN(tm) (74)
johnnybravo Creative Commons License 2001.07.10 0 0 76
Gondolom jó. :))
Előzmény: ALIEN(tm) (74)
hirisov Creative Commons License 2001.07.09 0 0 75
arre a hölgy im-igyen szóla:
"- Dehogynem, csak még elöbb ki akarom olvasni az elite leirast, de asszem elkavartam a 462. részt valahol.
- ne is mond. Hány pontod volt hancu iq tesztjén?
- 15.001
- Yikess :))
- De a kicsi piros gömböly?s kérdést nem tudtam. Mekkérdeztem Dadát, de csak valami ófinn közmondást dörmögött az órra alatt.
"

ALIEN(tm) Creative Commons License 2001.07.09 0 0 74
Lenne 1 ?-em, ha ezt nem veszi CoV "rámászásnak":
Martinnal milyen a viszonyotok, így, hogy konkurenciát képeztek egymással?
Iwo Creative Commons License 2001.06.29 0 0 73
...mire a srác:
"akkor nyilván nem fog érdekelni a pc programozástechnika gyűjteményem sem."
Pivo Creative Commons License 2001.06.29 0 0 72
Az élet kegyetlen. Esetleg a Final Fantasynél talán majd több szerencséd lesz... :)
Előzmény: Edea (71)
Edea Creative Commons License 2001.06.29 0 0 71
Biztos azért mondta az újságos, hogy még nincs, mert akart mozijegyet kapni, és azt akarta, hogy én lemaradjak róla, egyel kevesebb vetélytárs. Sikerült is neki, mert tényleg lemaradtam. :(
Előzmény: Pivo (69)
Pivo Creative Commons License 2001.06.25 0 0 70
...mire a lány:
- Hát ezt speciel a Nyina Vasziljevna Mgtsz-ben kaptam, szakmai gyakorlaton, tőlük csak egy halom olyan CD érkezett, amit viszont nem is rendeltem meg...
Előzmény: johnnybravo (68)
Pivo Creative Commons License 2001.06.25 0 0 69
Hát ez érdekes, hogy ilyeneket beszél az újságos, amikor ugyebár rendszeresen a JÖVŐ havi dátummal jelenünk meg az egyes hónapok közepén...
Előzmény: Edea (65)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!