Mindenki hülye, csak az FLP-ügynök helikopter. .-D .-D
Egy képzett dietetikus nyilván nem ért semmit a szakmához, bezzeg a hétvégi bégetős-tapsikolós rendezvényen magasan képzett (Galyatetőn volt a szeánsz... :-D) műkörmös jucika, vagy kazánkovács józsibácsi aztán rohadtul ért hozzá..... :-D :-D :-D
Neked egyébként mi a tanult képesítésed...???
Már csak azért is kíváncsi lennék rá, mert látszólag nagyon értesz a témához, és azonnal lefikáztad a szakembereket....
(a ködpiszkáló blog szerzői a Szegedi egyetem farmakológiai intézetének tudományos kutatói, gondoltam szólok.... :) )
Üdv! Igen, jól gondolod segített, és nem csak nekem, és az igazsághoz hozzá tartozik, hogy nem csak ez. (Vörös szőlőmag őrlemény is sokat nyomott a latba) Ismerősömnél Leukémiát diagnosztizáltak , hazavágták a szervezetét minden csuda szuper dologgal, amit kórházba kaphatott, (kemo) és azt mondták, hogy ennyi sajna nem tudnak már többet tenni. Teljesen leépült már a szülei etették, itatták és a párja. Na ez után kezdtek a szűk család az orvosok tudta nélkül napi 15-17.000mg C- vitamint adni, és szőlőmag őrleményt.(A kezelések után, nem közben, miután a legutolsó kezelést követő 6 hónapban teljesen leépült, mint szellemileg, mint fizikailag) Igen, ők adták, azért mert magától már nem volt képes enni. 3 évvel később gyógyultan újra munkába állt, elvette a párját feleségül, és 2 hónappal ezelőtt, meg is született a kisfiuk. :)
Elolvastam... Többet is, mint ezt az egyet. Sosem értettem, hogy egy olyan ember, akinek hatalom van a kezében(jelen esetben az ismerettsége, azon keresztül az írásai) miért alkot véleményt olyanról amiről fingja sincs, és az általa belinkelt hivatkozások ugyan akkora ökörséget írnak, mint amiről ír. Azt meg végképp nem gondoltam, hogy a dietetikus(ebben is rossz) már orvos is. Pont az ilyenekkel van a baj, akik ferdítenek. Az ilyen embereket kerülöm, mint a büdös zoknit. Dietetikus, blogger, szociális munkás(nem én találtam ki tessék utána keresni)... Ez ugye stimm.. Akkor mit ugat bele PL ebolába, bármibe... Nagyon fontos megjegyeznem, hogy VAN használható infó az írásaiban a sok oldalból pár mondatban, de bicskanyitogató ahogy elbagatelizál, véresen komoly dolgokat és az, hogy szánt szándékkal félre vezet ő is.(nem az általad linkelt c vitaminos cikkjével kapcsolatosan írom!!).... Nagyjából annyira hitelesek az írásai, mint az általa néhol belinkeltek közül, a nagy baromságot írók.(igen, ilyen is volt) Számomra régen hiteltelen olyan, aki az indexen is publikál, meg kodpiszkalo nevű fizetett oldalon, ahol vannak orvos félék is.:D:), De !! Hangsúlyozom! Ennek ellenére el fogom olvasni a többi cikkét is, mert lehet, hogy pillanatnyi elmezavarában össze hordott pár ökörséget, és talán ír értelmes dolgot is. Vannak kételyeim..
És amibe a hibába te is beleestél (gyógyszermaffia...)
Zárszó
Erre az írásra nehéz megtalálni a megfelelő kifejezéseket. Gyakorlatilag rendes szerkezete sincsen. Bedobja az ebola és a C-vitamin szavakat és ezzel garantált is a nagyszámú megtekintés, megvan a "nézettség". De ha alaposabban elolvassuk, igazából egyik területről sem mondott semmi érdemlegeset. Elszór pár közhelyet a C-vitaminról (de azok is tele vannak tévedésekkel), meg mellé tesz pár tekintélyes(nek tűnő) embert, hogy legyen súlya a cikknek. És itt vége.
Természetesen adottak a szokásos kellékek, a gonosz, profitéhes gyógyszermaffia, ami el akarja titkolni a világ leghatásosabb, univerzális gyógyszerét (igen, ez a C-vitamin), ami bármikor, bárkit meggyógyít bármiből. Jelen van a meg nem értett feltalálók örök vigasza: "ha nem fogadják el az ötletedet, akkor biztos igazad van". Éppen csak kimaradt a szokásos konteó, miszerint az ebola egy titkos kormányzati laboratóriumból szándékosan a lakosságra szórt biológiai fegyver (de a cikk kommentjeiben már előjött).
Csak remélni lehet, hogy nem veszik komolyan az olvasók.
Nem nehéz rájönni arra sem, hogy szokás szerint egy tiszta C-vitamin promóciós cikkel állunk szemben.Az írás gerincét az a tétel adja, hogy sok Nagyon Híres Ember, illetve Népszerű Könyv azt mondta, hogy a C-vitamin jó. Természetesen egyetlen korrekt forrást sem hoz fel annak alátámasztására, hogy az aszkorbinsav bármilyen pozitív hatással lenne a vérzéses lázak kezelésében (mert ilyen források nincsenek). A felhozott érvek pedig nevetségesen nem a témához kapcsolódnak: pl. miért lenne jobb gyógyszer a C-vitamin csak azért, mert Dr. Thomas Levy „doktorált jogból is”?
A parlagfű allergiám az pont nem volt 4+. A házi por, mogyoró, laktóz intolerancia, és a tej volt durva. Örülj neki, hogy javult az állapotod, és figyelj oda továbbra is, az egészséged miatt.
Üdv! Először? Senki, és semmi. Senkinek semmit. Amikor ennek esélyét adtam , vissza éltek vele, vagy megvezettek. Manapság a kapott információt, vagy információkat amit kapok(vagy nem kapok) igyekszem a számomra fontos szempontok alapján mérlegelni, és annak tartalmának utána járni, és dönteni.
Kettős vakteszt nélkül a saját tapasztalat semmit (NULLÁT) ér.
Nekem is volt maximális +-es parlagfű allergiám, aztán 50 fölött szépen kimúlt. :-) Pedig a legdurvább években már csak egy kapa földet kívántam magamnak 2-3 hónapon keresztül .....
És se akkor, se azóta egy grmm plusz-vitamint nem fogyasztottam, és semmiféle táplálékkiegészítőt nem engedtem magamhoz...
Nem, orvossal nem kontaktáltam azóta, amióta elmondták, hogy milyen gyógyszert kell szednem,(ennek 7-8 éve, és sok sok-sok vizsgálatot követően) életem végéig, és milyen bajaim vannak, és azóta folyamatosan javult az állapotom mióta nem követem a javaslataikat, és nem szedem a gyógyszereiket(ez már azért 6-7 éve tart, szóval bőven írhatom, hogy magamon segítettem.) több 4+ os allergiám volt, étel, pollen, és kereszt allergiák. Ma ott tartok, hogy elmentem vérvizsgálatra, és azt mondták, hogy nincs allergén a szervezetemben, azokat az ételeket, mértékkel tudom fogyasztani, amiből akkor egy pici került az étrendembe, és azonnal kalciumot kellett kapnom, hogy ne fulladjak meg. Ma, meg fogyaszthatok ezekből, természetesen mértékkel. Viszont az első 3 év az keserves volt, mert semmit nem szedtem be ami gyógyszernek minősül. Rizikósnak tartottam az akkor felírt gyógyszerek kidobását, de megtettem, és nem is bántam meg. Nem is fogok velük semmiben kontaktolni mert sajna nem bízom bennük. A Hippokratészi ( Hippocrates) eskü az mára már smafu, nem támogatom a fizetett gyógyszermaffiát:D Vitamint gyógyszertárban soha nem veszek, és nem is fogok. Ameddig az allergiám nem múlik el, addig ezt a c vitamin mennyiséget eszem, mihelyst elmúlt, vagy a számomra elfogadott mértékre sikerült csökkentenem akkor majd csak kúra szerűen fogok többet fogyasztani. Más vitamint nem fogyasztok ilyen mértékkel, csak a C-t, és természetesen nem ebben merül ki a napi étrendem. Mivel télen is sokat sportolok szabadban, szeretnék étrend kiegészítőt ami tudom, hogy jó(persze maradna a háztáji zöldség, gyümölcs, de azt kevésnek gondolom) Nem, nem dőltem be semmilyen vitamingyártónak sem, :) Folyamatosan igyekszem tájékozódni, és konzekvenciákat levonni, így jutottam el ide, hogy ennyit fogyasztok. A napi átlag folyadék mennyiségem tiszta vízből, az kb 3-4 liter, + különböző teák, és kávé. szóval azért figyelek a folyadék bevitelére is, ezek a számok nyáron emelkednek. Mármint a folyadékbevitel. Szerintem a vitamin bevitele azért nagyon erősen függ egy bizonyos élet stílustól, nem lehetne általánosítani. Gondolnád, hogy PL egy olyan tök egyszerű aprósággal, a körülötted lévő emberek napi életminőségét javítanád, ha rá tudnád őket venni, hogy ne legyenek dehidratáltak? A fejfájást sokszor ez okozza. Nem, senkinek nem dőltem be, és nem nézek tv-t:)
Orvos mondta neked, hogy milyen és mekkora vitaminhiányod van...??
Vagy esetleg bedőltél a vitamingyártók marketingjének...?, Nyilván nekik az a céljuk, hogy mindenkivel elhitessék, hogy többkiló vitamint kéne magukhoz venni...
Igen, tudom:) köszi:) Esetleg még valami? nem tudok napi 15 kg narancsot, almát répát, gyömbért, halat enni... Mert nagyjából télen a napi vitamin szükségleted szinten tartásához kb ilyen arányban kéne gyümölcsöt, zöldséget, és egyéb vitamingazdag ételt enni. Én naponta c vitamint 6-8000 mg-ot eszem kb egy éve,(ez mennyi gyümi lehet? :D) és az az allergiám kezd elmúlni, amire azt mondták orvosok, hogy életem végéig gyógyszert kell szednem rá. Ja és gyakorlatilag csak az elején szedtem gyógyszert, kidobáltam mindent. Szóval?:)
Viszont az oldal témájához vágna egy kérdésem. Fogyasztok táplálékkiegészítőket, és az volna a kérdésem, hogy milyen természetes alapú vitaminokat tudnék fogyasztani. A marketingszöveg nem érdekelne, úgyhogy ügynökök kíméljenek, ismerem az amway-t és az flp-t is, van amit fogyasztok tőlük, de a termékek között vannak szarok, amit jó drágán adnak ráadásul. Az, hogy drága egy dolog, de az kifejezetten zavar, amikor egy nyamvadt izzadásgátlóban is ugyan azok a szar összetevők vannak, mint bármelyikben(aluminium) ez csak egy példa volt (Amway) A Krémjeik is szarok. Az Flp Csinál hasonló disznóságokat? Tőlük csak egy-két dolgot próbáltam. Kérem a marketing maszlag kihagyását, mert úgy is észre veszem a terméken ha rossz, és mielőtt megvenném úgyis megnézném az adott termék összes összetevőjét:) Ja és nem érdekel a "levédett" légterük sem, ismerem a történeteket, és le###om, meg el sem hiszem. Esetleg ki milyen terméket javasolna fogyasztásra. ( Csak Természetes alapanyag kizárólag, és nem csak a napi 20 kg narancsra, és répára gondolok :)) Van egyáltalán hiteles táplálékkiegészítőket, termékeket áruló tényleg tiszta termékekkel foglalkozó cég, bolt stb? Étrend kiegészítők érdekelnének, mert egyéb termékeket már találtam. Válaszokat előre is köszönöm. .Üdv mindenkinek
Üdv mindenkinek:) Csak egy apró hozzászólás:) Bár csak részben jön a témához:) Barack Obama is Béke Nobel díjat kapott, (és ő megkaptam, nem csak jelölték rá)pedig a legnagyobb folyamatos konfliktust kereső országot vezeti. A Díj átvételekor gyakorlatilag aktív háborúkat viselt országa. Hivatalba lépésekor azt kamuzta a világnak, hogy mekkora béke párti, erre kapott Béke Nobel díjat, mert milyen sokat tesz az emberiségért. Annyira jól sikerült a manőverezése, hogy sikerült egy hivatalosan is elismert 3.háborút kierőszakolnia a fegyverkereskedő haveroknak, és akkor még a nem hivatalos sunyi háborúikról még nem is beszélt senki.(Ez alatt azt értem, hogy nem mindig közvetlenül ők háborúznak, hanem az ellenségük ellenségét támogatják pénzel, fegyverrel, és egyéb gyógyító csodafegyverrel, mögöttes szándékkal) Nagyjából ennyit a nagy világban kiosztott bármilyen díjak hitelességéről. Akkor sem hiszem el, ha előttem adják át. Tiszteletem mindenkinek.