nem éppen tibetkékről beszélgetünk éppen most, lehet, hogy rám is szólnak majd, de ezt még elmondom. Nem véletlenül akadtam rá erre a telepre. Jan Goodall könyeit és tevékenységét az internetről már több éve ismerem. Amikor Budapesten járt, meghallgattam előadásait, évente egyszer-kétszer írok neki és az a fajta, mondhatni világviszonylatban, közszereplő, aki válaszol. Tagja vagyok a magyarországi Rügyek és Gyökerek Egyesületének és így kerültem kapcsolatba a menhellyel és formálisan így van egy lovam.
BOGLÁRKA Boglárka Kora: 6 éves Neme: kanca Bemutatkozás: A másik gyönyörűséges, szöszi haflingi az Alapítványnál. Genetikailag sajnos ő sincs rendben. Úgy került ide, hogy nem is tudott ráállni a mellső két lábára, patáit behajlítva a térdén járt. Patkót kell hordania olyan talajon, ahol normális esetben nem lenne rá szüksége. Megdöbbentő, hogy születési rendellenességéből adódó szenvedését hogy tudta elnézni hónapokig tenyésztője, anélkül, hogy kezeltette volna. A menhelyre kerülve, másfél éves masszírozás és gyógynövényes kezelés (és gyógypatkó, gyógykovács) eredményeképpen ma már egészen jól tud járni, de lovaglásra nem alkalmas. Eleinte nem bírta a hosszas álldogálást, és inkább térdelt. Nem szeret a többiekkel vágtázni, vagy orra esik ilyenkor, vagy csak nézi a többieket. Elfogadja így az életet, állapota ellenére boldog, sőt igazi bohóc. Mindenből viccet csinál, betegségét nem hátrányként éli meg. Csupa szív és melegség.
http://www.janegoodall.hu/lovakeletrajza
sajnos a képet nem hozta át, de megtekintheted a fenti honlapon. Mint örökbe fogadó gazdi, anyagilag hozzásegítek a tartásához. Majd elmegyünk meglátogatjuk, Panka biztos élvezni fogja, mert a Várból lejövő pacikat is csodálattal nézi és főleg azt kedveli, amit elpottyantanak.
Pankának van egy Boglárkája aki paci:)) Mint örökbefogadó mit kell csinálni? Lehet menni simizni répát vinni lovagolni? Képet hozol róla vagy inkább róluk! ? Gratula az új családtaghoz !
Pankához hasonló lovat?:)) No erre kíváncsi vagyok, megyek és megtekintem! Gratulálok az örökbefogadószülőnek:))))))) Panka mit szólt hozzá? Van egy virtuális tesója!:)
Örömmel újságolom, hogy örökbe fogadtam egy Pankához hasonló szöszi szőrű lovat az Örbottyán-i telepen: neve Boglárka, 6 éves kanca. Tekintsétek meg a honlapjukat: http://www.janegoodall.hu/fogadjorokbeegylovat