Keresés

Részletes keresés

TZAL Creative Commons License 2002.07.03 0 0 591
b. Még csak a negyedik hónap elején tartunk, úgyhogy nem látszik még :)
Előzmény: banjus (590)
banjus Creative Commons License 2002.07.01 0 0 590
én is igy gondoltam:) azt is lehet tudni, hogy dédunoka lányod vagy fiad lesz? vagy az a) titok, b) te sem tudod még c)nem is akarod tudni amig meg nem születik. a helyes válasz megjelölendő:)))
na legyetk jók, jó éjt:

Banjus

Előzmény: TZAL (589)
TZAL Creative Commons License 2002.07.01 0 0 589
Nem, én eleve a dédunokával indítok :)
Előzmény: banjus (583)
banjus Creative Commons License 2002.06.28 0 0 588
emberek! megvan a szigorlatom, úgyhogy köszönöm mindenkinek, aki drukkolt nekem, nagyon jól csinálta:)) rach még jó, hogy fagyi parti este a kútnál:) már alig várom. a feedbackete meg inkább hagyjuk...
mindnenkinek jó nyarat és sok pihit:

Banjus

Előzmény: Rachela (587)
Rachela Creative Commons License 2002.06.27 0 0 587
Hmmm, banjuskám, azért azt te is tudod, hogy az előkészítő hét nem annyira a láblógatásról szól, bár speciel idén úgy érzem így a hét végére, hogy tavaly sokkal többet dolgoztam, mint idén, bár idén is beálltam a Negeves team-et erősíteni, annak ellenére, hogy csak Galilba jövök :( Vicces volt, hogy megint kint gyártottuk a peulákra a kellékeket a BD (gyk.: Beit David) előtt, és a többi korcsoport madrichjai újfent körbesajnáltak minket...
Összességében véve egyébként tök jó volt ez a hét, több olyan foglalkozás volt, amin újat tanultunk, mint tavaly, bár volt olyan is, ami többünknek nagyon nem tetszett. Hoppá, kezdek átmenni "public feedback"-be, úgyhogy asszem lassan befejezem. Banyus, drukk-drukk, aztán második turnus fagyi, jó? :) Puszik nektek,

Rach

Előzmény: banjus (586)
banjus Creative Commons License 2002.06.27 0 0 586
De jó neked:) valamelyik turnusban is lent leszel? vagy csak lábat lógázol az előkészitő héten? én bezzeg holnap vizsgázom:( na legyetek jók, minden jót szarvason mindenkinek, meg aki nincs ott annak is! puszi:

Banjus

Előzmény: Kenny23 (585)
Kenny23 Creative Commons License 2002.06.27 0 0 585
banjus nem apa anya lesz:))) amugz itt ülök szarvason és épp nem csinálok semmit!!!! Annyira jó érzés:)))
Kivánok mindenkinek jó nyarat és szarvason jó munkát és pihenést!!!!
üdv Kenny23
Előzmény: banjus (583)
banjus Creative Commons License 2002.06.17 0 0 584
Rachela: most lebuktattál:)) ln j-vel irom a nevem... na nem baj. szóval köszi a szurkolást, de nem jött össze, igy ezennel tudatom mindenkivel, hogy NEM MEGYEK ELŐKÉSZITŐHÉTRE:( szólna valaki fricinek is? bár remélem megkapta már az üzeneteimet.
sansan, igen kint szoktunk lenni a kútnál, akkor engedjük ki a gőzt, de mi leginkább csak beszélgetünk rachelával, mivel se nem dohányzunk, se nem iszunk:) mi csak fagyizunk, de azt minden este. rach. 2. turnus fagyi parti? remélem:))

na jóéjt:

Banjus

Előzmény: Rachela (581)
banjus Creative Commons License 2002.06.17 0 0 583
Tzal! csak nem apa leszel?:) mazel tov:)))
Előzmény: TZAL (578)
sansan Creative Commons License 2002.06.14 0 0 582
És biztosan láttuk is egymást,mert én is láttam,mikor éjjel ott ültök és nagyokat beszélgettek,sörözés,cigi(benzinkút.-)))))
Előzmény: Rachela (581)
Rachela Creative Commons License 2002.06.13 0 0 581
Különösen az esti-éjszakai órákban járok ott.

Mi is :)

OFF
Banyus, nagy kalappal a holnapi szigorlatra!
ON

Komárom, azért lehetnél bőbeszédűbb! :) Vizsgákkal hogy állsz? Ki jön előkészítő hétre? Nekem ha minden jól megy, 19-én van az uccsó vizsgám, aztán VAKÁCIÓÓÓÓÓÓÓ!!!! Már alig várom...

Előzmény: sansan (580)
sansan Creative Commons License 2002.06.13 0 0 580
Nem a kútnál dolgozon,de szoktam ott tankolni.Különösen az esti-éjszakai órákban járok ott.
Előzmény: banjus (577)
komarom Creative Commons License 2002.06.12 0 0 579
Sziasztok! Hát ez a fórum még él?????
Remélem Szarvason találkozunk!

Kiskomárom

TZAL Creative Commons License 2002.06.12 0 0 578
Naszóval, Szász Judit mostanában otthon ül és babázik. Néhány hetes lehet a babája :) Akkor találkoztam vele, amikor mentünk a zasszonnyal ultrahangra :)
A Mariann Szigeti Mariann és már nagyon régen nem jár a Szputnyikkal, aki még nagyon messze van a 30-tól, mert fiatalabb nálam és én is messze vagyok a 30-tól.
Rov, miért kellett volna szólnom? Tudtam én, hogy te nem tudod, mit jelent héberül a nicked és tudtam én, hogy téged ez zavarhat?
banjus Creative Commons License 2002.06.10 0 0 577
ok! bár úgy tűnik nem leszünk lent annyirt mint terveztük:( legalábbis én nem:( de majd szólunk. te a kútnál dolgozol?
Előzmény: sansan (576)
sansan Creative Commons License 2002.06.10 0 0 576
A múltkor megtudtam a táborban,hogy van ott is net.Ha itt vagytok azért üzenhettek.:-)))))
banjus Creative Commons License 2002.06.05 0 0 575
nyertél...
Előzmény: jung (574)
jung Creative Commons License 2002.06.05 0 0 574
Lulubi! Segits nekunk! Banjussal azon tanakodunk, hogy chanich vagy chanicha voltal Szarvason?
Jung
Előzmény: lulubi (569)
banjus Creative Commons License 2002.06.02 0 0 573
igen jung jó is a múlt idlzls, nem igaz? lulubi, vannak régi cimlistáim, rajta vagy valamelyiken? na jó, nem kinozlak tovább.
furcsa volt "beletúrni" abba a mappámba, amiben a régi szarvason szerzett papirokat és egyéb kincseket tárolom, úgy mint cimlisták, csoportlisták, aztán különböző egyéb lapok, meg ilyenek, füzetek... vannak emberek, akikre nagyon is emléxem, de vannak olyanok, hogy nem tudtam volna megmondani, hogy egy csoportban voltam velük vaéaha is. pedig elég jó memóriával rendelkezem. viszont a legtöbb ember nagyon rég nem láttam, igy talán a múlt homélyéba vesznek, de ha találkozom velük, akkor megismerem őket. ja és mint tudjuk az emlékek idővel megszépülnek...
szóval lulubi van esélyed, hogy őrzök rólad emléket... jung, ezek szerint viszont együtt voltam a barátnőimmel is, nem csk veled. jó ti golánosok voltatok... akkor talán rajta vagytok valamelyik régi képen, majd elviszem egyszer, ha találkozunk valamikor:)))
na legyetek jó.
rov most a többséghez tartozol. milyen kint lenni? tudsz már rendesen héberül? remélem... kár hogy nem jössz, nem lesz aki éjszaka a kútnál beszélget velünk, vagy bent a számtech szobába, igy kitől kapok majd üzit a szarvas timesbe:( na nem baj, érezd jól magad kint.
puszi mindenkinek.
rachela előkészitő hét? már alig várom...
Előzmény: jung (572)
jung Creative Commons License 2002.06.02 0 0 572
Rov:
Csak en erzek osszefuggest a hozzaszolasod es az ICQ-s uzenetvaltasunk kozt? Bar a szamomra kincset ero ma este megtalalt cimlista nem lelkesitett be ennyire latszolag... Banjus segitsegevel megtudtam, hogy 93 2-es turnusban voltam lenn, es az azota ikertestveremme fogadott baratommal egyutt voltunk ott, akire nem is emlekszem abbol az idobol.
Udv
Jung
Előzmény: rov (571)
rov Creative Commons License 2002.06.02 0 0 571
Sziasztok!

Na vegre, 5-szorre eszembe jutott a jelszavam!

En mar reg nem szoltam hozza, de most megjott a kedvem. Itt csucsulok Izraelben mar 3 honapja (Kenny23 meg ideiglenesen a lakasomban), es kicsit az az erzesem tamadt, hogy be kell neznem Szarvasra.

Ugyan lulubi kerdeseihez nem nagyon tudok hozzatenni, mert en mint tulkoros madrich tavaly voltam eloszor gyerekturnusban. Iden meg nem is megyek, mert eppen itt novesztem a... hebertudasom 'zraelben.

Apropo nyelvtudas. Megtudtam, hogy "rov" azt jelenti heberul, hogy "tobbseg". Kenytelen leszek nevet valtoztatni, mert tudtommal nem oda tartozom. TZAL miert nem szoltal???

Lenyeg a lenyeg, legyetek ugyesek, irjatok meg egy kicsit Szarvasrol, aztan hajra nyar!

A.

banjus Creative Commons License 2002.05.31 0 0 570
Igen lulubi, emléxem rá. kb. egy hónapja találkoztam vele, de szerencsémre nem ismert meg. a közgázon 3. éves, ezt onnan tudom ,hogy egy barátom évfolyam társa és együtt voltunk amikor találkoztunk vele.
kiket ismerek még? misura emléxel? ő pl. oda jár ahova én, vele is nagy ritkán összefutok az egyetemen. építész lesz ha minden igaz.
aztán nézzük csak ki van még? nem tudom, nagyon sok mindenkire emléxem. pl. bartók andris, aztán a kárpáti laci, meg volt kérpéti peti sőt robi is, de egyiknek sem volt köze a másikhoz. gáti tomi, pető gábor, a csoportjukban is voltam egyszer:) lányok közül is sok mindenkire. meg vannak régi cim listáim is. voltunk egy csoportban? nah a többit majd mélben:) puszi mindenkinek, aki most nem ir és nagy kalappal a vizsgázókank:) nekem sikerült a matekom:)))
Előzmény: lulubi (569)
lulubi Creative Commons License 2002.05.31 0 0 569
Haho!
Koszonom banjus a mailt,2 perce irtam Neked valaszt!
En is emlekszem a Szputnyik baratnojere,a Mariannra.Nem tudom,most kivel jar....nem is erdekel.:-0
szoval kiket ismerek meg(nehez nevekre emlekzenem),de eszembe jutott meg egy:Lichtmann Agi.Valakinek mond ez a nev valamit?
banjus Creative Commons License 2002.05.30 0 0 568
Szió lulubi!!!

szóval voltál 2. turnusban is? én is sőt arra is emléxem, hogy szpitnyik vöröshajú barátnőjét mariannak hivták:)))
ha régi arcokra "vágysz" akkor tényleg érdemes majdbálba jönni, mert arra jönnek az emberek, meg lehet, hogy 5. turnusba, de másra nem nagyon. még szarvasra sem:(
rachelám, még nem irtam meg a ppaulát, de ma voltam matek szigorlaton, és ez fomntosabb volt, mint peulát irjak. de pénteken megirom, már társaságot is szereztem hozzá, de ha karasz, még beleférsz a keretünkbe:)
lulubi kiket ismersz még? én elég sok embert, ezért kérdezem.
na legyetek jók, millió puszi, meg jó éjt:

Banjus
ps. jung bots, hogy elirtam a nickedet, tudod szokás hatalma, de azért magadra ismertél:)))

Előzmény: lulubi (565)
jung Creative Commons License 2002.05.29 0 0 567
Miután UJS Szarvas csak egy van, ezért abba a társaságba nehéz bekerülni. Egy lehetőség van csak rá: Le kell jönni! :))
Purim bál rendszeresen a Dagály utcai müv. házban van, Chanukka bál meg mikor hol. Info nálam... Mint még sok nyári programról... De ez itt nem a reklám helye. azért csak check it: www.ujs.hu -érdemes néha felnézni, az összes szervezet összes programja fenn van.
jung
Kenny23 Creative Commons License 2002.05.29 0 0 566
sziasztok, hmm lehet hogy ez már akkor volt amikor én már 2. turnusos golanos madrich voltam, szal semmi gond mert én sem emlékszem ám minden hanichomra (aldott szenilitás:))) nya most csak ennyi tölem.
üdv Kenny23
lulubi Creative Commons License 2002.05.28 0 0 565
Sziasztok!
Nocsak,nocsak,a vizsgaidoszak ellenere itt talalom magamat...:-)
Szoval,kedves fenyop.,lehet,hogy voltal Glilban a madrichom,de sajnso mar nem emlekszem ra(reg volt...).Azt viszont tudom,hogy a Koltai Robi volt a madrichom,de ha jol emlekszem,akkor egy lannyal.
Akartam meg kerdezni,az otodik turnussal kapcsolatban(teljesen beindult a fantaziam...evek ota nem torodtem Szarvassal,aztan megtalalom ezt a topkiot es nosztalgia,visszamehetnek,meg hasonlok...
Szoval anno Golanos koromban azt tapasztaltam,ha mar volt az adott turnusnak osszeszokott tarsasaga,akkor oda nem volt egykonnyu "bejutni".Magyaran le sem ...-tak az embert.Ezert vacilalok,mert mar tobb eve nem jartam Szarvason,es nem akarom magam kellemetlen helyzetbe hozni(tudom,hulyeseg,csak egy lany lehet ilyen,stb...).
Na mindegy.Akartam meg kerdezni,hogy Purim ill.Chanuka balokat hol tartjak?
Ja es meg egy par ember,akikrol ha van infotok,megkoszonom:Timku Ilcsike,Vago Norbert,Szemere Dani.Koszi!!!
Rachela Creative Commons License 2002.05.27 0 0 564
Sziasztok! :)

Először is éljen-éljen-éljen hogy még mindig él a topik, és szia lulubi! Én is rettentő rég nem írtam, most meg még ugye jön az a nyives vizsgaidőszak is, de ha minden jól megy, június 19-én befejezem, aztán 21-én irány az előkészítő hét! :)
lulubi, a tábor honlapja azért hiányos, mert teljesen átalakult az utóbbi hónapokban, és elvileg júni elsejétől lesz működőképes. banjus, te már megírtad a leadandó pejulát? Nekem fogalmam sincs, mikor írom meg, mert 31-én és 4-5-én vizsgázom, úgyhogy nem nagyon érek rá mostanság...

jung Creative Commons License 2002.05.27 0 0 563
Bár a Young nick foglalt volt az Indexen, azért az info valóban nálam van az 5. turnusról. Tehát: kb 80-100 fitala, 18 es 30 közötti életkor, összeszokott társulat, kevésbé összeszokott társulat és újak keveréke, kitűnő alkalom a kapcsolat újrafelvételére, régi ismerősök újrafelfedezésére új ismeretségekre. Idén mindössze 5 nap lesz, augusztus 28 és szeptember 1. között rengeteg programmal, kitűnő szorakozás, ugyanakkor lehetőség a tanulásra is! Több reklám priviben, ha érdekel :)
Jung
Előzmény: lulubi (561)
Kenny23 Creative Commons License 2002.05.27 0 0 562
sziasztok! ezer éve nem szoltam hozzá ezért most irok egy keveset;-) szal a szputnyik nem lehet 30 éves mert akkor én 32 lennék kb. de nem vagyok annyi:))) Szal max 25 év körüli de lehet hogy már lassan 26. Lulubi ha galilos voltál a negyedikben akkor lehet hogy én is voltam anno a madrichod, bár ez nem bizti. Én sokáig a Koltai Robi társa voltam. Ha emlékszel rá akkor valoszinüleg rám is emlékszel:) Nya most be is fejezem ezen rövid irásomat:) Bye és mindenvizsgázonak egy kalappal!!!
üdv Kenny23
Előzmény: lulubi (560)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!