Keresés

Részletes keresés

FJ_1976 Creative Commons License 2018.07.11 0 0 12766

Olyan van hogy lefutom a védőm beadom lebírkózom bekotrom.

Előzmény: Nyugdijas_szektor (12763)
FJ_1976 Creative Commons License 2018.07.11 -1 1 12765

Szlovákia-Anglia 0-1 és 1-2, Szlovénia-Anglia 0-0 és 0-1, Skócia-Anglia 2-2, Litvánia-Anglia 0-1 a leggyengébb csoportból a kijutás minimál teljesítménnyel.

A tornán a gyengécske Tunézia ellen rangadóba esés, éphogy nyerés. Panama te jó ég. Belgium elleni undorító sakkozás (nehogy a rossz ágra kerüljünk), Kolumbia évek óta a legerősebb ellenfél volt akit kapott Anglia, a sztárocskák eltűntek elől aza bohóc hurrikán beárazta magát. Svédek gyakorlatilag kiégették magukat a meccsre, az is egy futballgyilkos bohócbanda egyébként.

Na ezekre a meccsekre mondják a hasonló korábbi kreált  de focizni nem tudó sztárkarakterek "Hazatért a foci". Milyen foci? Az atlétikát látjuk tőletek évtizedek óta.

Előzmény: Suba Jóska (12764)
Suba Jóska Creative Commons License 2018.07.11 0 0 12764

A labdarúgás csapatsport!  Neymar, CR7, Messi, Suarez, Pique meg tévén nézik az angolokat, mint csapatot. Ezt tzp szintű ember is érti!

Előzmény: Nyugdijas_szektor (12763)
Nyugdijas_szektor Creative Commons License 2018.07.11 0 1 12763

Nézd meg mondjuk Messi gólját Nigéria ellen, utána vegyél elő egy üres A4-es lapot és írd rá azokat az angol játékosokat, akik ezt a helyzetet így meg bírták volna oldani. Rövid lista lesz.

Ha a legjobb 4 mezőnyét nézzük, a franciáknál ott van Griezmann és Mbappé, a belgáknál De Bruyne és Hazard, a horvátoknál Rakitic és Modric. Ezek a játékosok a saját posztjukon minden szakértő szerint a top 5-ben benne vannak a világon, nálam ők mindenképpen világklasszisok. Az angoloknál nagy jóindulattal Kane hasonló kategória (bár szerintem még ő sem).

Előzmény: Green Army (12760)
Fatboy Slim Creative Commons License 2018.07.11 0 0 12762

ugyanígy látom.

nagy csemege lenne egy angol-francia döntő, de érdemtelen lenne az angolok részéről a szereplés

egyébként, döntőben a francia-horvát-brazil trióból számítottam szereplőkre. Spanyol lett volna még a tippem

Előzmény: Nyugdijas_szektor (12759)
ave én Creative Commons License 2018.07.11 0 0 12761

igen, Messi világklasszis. deal with it

Előzmény: Green Army (12760)
Green Army Creative Commons License 2018.07.11 -1 0 12760

ki a világklasszis?

Messi aki még 11-esből sem talált be? 

amúgy egy válogatott sosem volt jó, ha tele volt nagy nevekkel. lásd Lampard vs Gerrard.

komoly játékos, akinek a csapata ott van a BL 4/8 között.

Tottenham, City, MU, Liverpool

onnan pedig elég sok játszik...

Előzmény: Nyugdijas_szektor (12759)
Nyugdijas_szektor Creative Commons License 2018.07.11 0 1 12759

Azt azért tegyük hozzá, hogy nagyon bejött az ágakkal taktikázás eddig. Ma jön az első igazi erőpróba, eddig még nem játszott az angol válogatott ennyire erős csapattal.

Szerintem egyéni képességekben ez a legrosszabb angol válogatott az elmúlt évtizedekben (gyakorlatilag egyetlen világklasszis sincs a keretben, korábban azért akadtak), Southgate viszont nagyon fegyelmezett csapatot hozott össze, ráadásul a VB előtti kapuscserével is belenyúlt a tutiba (bármelyik elmúlt 20 évben beválogatott angol kapus a svédek ellen nem úszta volna meg kapott gól nélkül).

Előzmény: Fatboy Slim (12756)
ave én Creative Commons License 2018.07.11 0 0 12758

nemmmmm biztos, hogy én akarnék játszani egy VB-döntőt a franciákkal. a belgák szerintem simán verhetők a bronzmeccsen, azok már utaznának nyaralni

Előzmény: Nyugdijas_szektor (12755)
Green Army Creative Commons License 2018.07.11 0 0 12757

vitatkoznék, az elmúlt két meccsen messz nem látam a horvátoktól azt hűdenagy kreativ játékot, mint mondjuk az argentinok ellen.

ez egy sorozatterhelés, egész más az 5. meccsen focizni, mint az első kettőn.

egyébként a svédek ellen angol szinten szépen is játszott a csapat...

Kolumbiával pedig minden válogatott, még a franciák is ugyanigy megszenvedtek volna...

Előzmény: Fatboy Slim (12756)
Fatboy Slim Creative Commons License 2018.07.11 0 0 12756

Simán igazad lehet. Ezt támassza alá a 2,55-ös odds is, míg a horvátokra 3,5.

Szerintem már a legjobb 4 is csoda, bár ezen az ágon csak a svédek kiverését tartom eredménynek.

Én úgy gondolom, nincs Modric / Rakitic / Perisic szintű játékosa az angoloknak, nincs az a szintű kreativitás és gyors gondolkodás, ami meg van a horvátoknál. Van cserébe hihetetlenül egyszerű és statikus játék rendkívül sok szürke teljesítménnyel. De valahogy mégis működik a dolog, ami inkább a mezőny kritikája.

Én is lényegesen óvatosabb vagyok, Kolumbia ellen azt hittem, esélye nincs az angoloknak.(És most sem tudom, mi van, ha van James.) Kane-ben lehet bízni

Előzmény: Nyugdijas_szektor (12755)
Nyugdijas_szektor Creative Commons License 2018.07.11 0 0 12755

Szerintem a horvátok készen lesznek, tele vannak holtfáradt 30+-os játékosokkal. Futtatni kéne őket jó sokat és valahogy eljutni a hosszabbításig, akkor lehet az angoloknak esélye.

A franciák ellen persze el fog jönni az igazság pillanata, de ettől az angol válogatottól az ezüst is óriási bravúr lenne.

Előzmény: Fatboy Slim (12754)
Fatboy Slim Creative Commons License 2018.07.11 0 0 12754

Kíváncsian várom a ma estét. Szerintem helyünkre kerülünk

Green Army Creative Commons License 2018.07.09 0 1 12753

ez teljesen sima volt, nagyszerű játékkal....

csak kapkodom a fejem, innentől bármi lehet, 2 vereség, vagy két győzelem is akár:DD

Green Army Creative Commons License 2018.07.05 0 0 12752

hát amikor kiegyenlítettek az utolsó utáni percben, meg amikor kimaradt az angol büntető, úgy voltam vele, hogy csak a szokásos...

de sikerült az ami több korábbi nagy nevekből álló angol csapatnak nem, hogy meg van a legjobb 8.

ettől a válogatottól jóval több nem várható, innen már vállalható a vb, akárm is lesz a svédek ellen.

valóban ez a két játékost le kellene cserélni, Vardynak több lehetőség kellene, nálam ő és Rashford is kezdene, de legalább az egyik.

svédek ellen tényleg 50%, szerintem ugyanazt tudja a két csapat, egy hajszálon fog múlni.

és lehet kreativtásról meg fülön labdát pörgetésről beszélni, de itt már nem ezek a dolgok döntenek, hanem egy jó szöglet, vagy egy 11-es, és ebben úgy néz ki ez a válogatott jó...

Előzmény: Tralfamador Zog (12748)
Fatboy Slim Creative Commons License 2018.07.04 0 0 12750

Sterling teljesítménye értelmezhetetlen. MC-ben a jók közé tartozik.

Előzmény: Tralfamador Zog (12748)
Tralfamador Zog Creative Commons License 2018.07.04 0 0 12749

"The winning penalty was eventually scored by Eric Dier, after the Tottenham man had produced one of the worst substitute performances in living memory. Football eh."

Tralfamador Zog Creative Commons License 2018.07.04 0 1 12748

Pckford és Stonesék hátul olyan kockázatosan passzolgattak többször is, hogy a svédek könnyedén  le fognak csapni 1-2 lassú átadásra az angol box előterében.

Jóval esléyesebbek  a mutatott kompakt játékuk alapján.

Aztán persze lehet, hogy Allinak kijön végre a lépés. Sterlinget, Lingardot el kéne felejteni.

Előzmény: Fatboy Slim (12747)
Fatboy Slim Creative Commons License 2018.07.04 0 0 12747

A poén az, hogy még mindig maradtak olyan szerencsések az angolok, hogy nem valami atomcsapattal kerültek össze. A svédek bőven verhetők, bár nem a mai Anglia számára

Előzmény: Nyugdijas_szektor (12744)
Fatboy Slim Creative Commons License 2018.07.04 0 0 12746

Hasonlóképp látom. Kane-en kívül talán még talán Henderson, bár ő inkább egy nagyon hasznos iparos.

Előzmény: Nyugdijas_szektor (12743)
Tralfamador Zog Creative Commons License 2018.07.03 0 2 12745

mindent elmond Angliáról, hogy két Everton játékossal 8 közé jutottak.

Nyugdijas_szektor Creative Commons License 2018.07.03 0 0 12744

Hát erre nem fogadtam volna, hogy Anglia 11-esekkel nyer egy meccset valaha is. Jönnek a svédek, ellenük még nehezebb lesz gólt rúgni.

Előzmény: Nyugdijas_szektor (12743)
Nyugdijas_szektor Creative Commons License 2018.07.03 0 2 12743

Ha Anglia kiesik, az Lingard miatt lesz. Két ziccere volt, az egyiknél elindul keresztbe neki az egyetlen hátvédnek, a másiknál megpróbált eljátszani egy 11-est lövés helyett.

Kane az egyetlen focista a csapatban.

Előzmény: Fatboy Slim (12742)
Fatboy Slim Creative Commons License 2018.07.03 0 0 12742

Alapvetően csak az eredményben tévedtem. Viszont ez a kolumbuai válogatott essen ki. Rettenetesen antipatikus, amit csinálnak

Előzmény: Fatboy Slim (12741)
Fatboy Slim Creative Commons License 2018.07.03 0 0 12741

Alapvetően egyetértek. Amit nem látok igazán az angol válogatottban, az a kreativitás. És az angol játékosok között nincsenek Ronaldo / Messi / James minőségek. Van nagyon sok robotos és van sok félkész játékos. Lingard pl. egy ilyen. Vagy Ali. Vannak remek meccsei mindkettőnek, de attól tartok, az igazi Jesse olyan, mint amelyik kihagyta minden ajtó-ablak helyzetét az első meccsen. Vagy Ali, aki tavaly nagyot ment, idén meg egy cselbe belebotlik, de próbál legalább úgy lazázni, mint Ronaldo. Ez utóbbi tudása nélkül.

Rashford, Welbeck vagy Loftus Cheek ugyanez. Nyomokban mindegyikben ott van a nagy tehetség, de meccsekre képesek csak villanni. Semmi állandóság, ami a sztárok igazi ismérve lenne.

Igaziból a legtöbbre Hendersont és Kane-t becsülöm. Kane-t nagyon fogják fogni. És nem is fog beadásokat kapni.

A fentiek miatt kap Anglia egy 2-est vagy 3-ast ma este

Ne legyen igazam

Előzmény: Green Army (12740)
Green Army Creative Commons License 2018.07.03 0 0 12740

pedig ha Kolumbia meg van, akkor be lehet masírozni a 4 közé, amire emberemlékezet óta nem volt példa.

mondjuk nem tudni mire képesek, mert nem volt még értékelhető ellenfél eddig, a Belgák elleni B válogatottak csatája nem mérvadó.

Előzmény: Fatboy Slim (12739)
Fatboy Slim Creative Commons License 2018.07.03 0 0 12739

Ez lehet az egyetlen lehetőség, de ott van Cuadrado, vagy Falcao, vagy a sevillás srác, ők tempoban és gondolkodásban fényévekre járnak az angolokhoz képest. Ha meg James játszik, végünk, mint a tanévnek

Előzmény: Nyugdijas_szektor (12738)
Nyugdijas_szektor Creative Commons License 2018.07.02 0 0 12738

Ha James Rodrigez nem gyógyul meg addigra, akár még az angoloknak is lehet esélye.

Előzmény: Fatboy Slim (12737)
Fatboy Slim Creative Commons License 2018.07.02 0 0 12737

Azt azért szögezzük le, holnap nem Anglia az esélyes

Green Army Creative Commons License 2018.06.28 0 0 12736

ahogy nézem, ha a csoportelső kerül a brazil/mnxikó ágra, a 2. helyezett a negyeddöntőben (ha eljut odáig) a svéd/svájc győztesével játszhat...

aztán ki tudja megéri-e taktikázni, ha mexikónak olyan napja van, még a brazilokat is megszorongathatja..

Előzmény: Fatboy Slim (12735)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!