Keresés

Részletes keresés

K.Trout Creative Commons License 2000.11.02 0 0 50
A politikai fórum keretein belül asszem a büdös kölyöknél súlyosabb minősítések is elhangzottak már mindkét oldalon, de hogy ne hagyjak senkiben tüskét a T.asztaltársak közül, mert azt nem venném a lelkemre, ezért bocsánatot kérek a büdös kölyök kifejezésért, és módosítom magáról megfeledkezett szemtelen fiatalemberre.

Egyúttal kijelentem, hogy nem a személlyel magával van gondom - nem is lehetne - hanem a képviselők csemetéinek diplomata jogállásával.

Üdvözlettel: Trout.

ps.: Kedves pernahajder, így jó lesz?

Töfröcsó Creative Commons License 2000.11.02 0 0 49
meg nagy lóvék!

én ilyen fiatal suhancként lukas kétgarassal járkáltam.

aztán amikó elkezdtem melózni és volt saját pízem, akkó mentem el a szórakozóba.

és láss csudát! melósként, a saját lábamon állva már viselkedni is tudtam.

az ilyen elkényesztetett kölköket (felénk csak GIZDÁKAT) világ életemben rüheltem.

apuci bevásárolta neki az autót, meg megszórta hétvégére zsozsóval, oszt' ő volt a császár a nagy iccakában!

kérdem én: ha egy ilyen kis büdöslábú megprovokálja a Töfröcsót egy szórakozó helyen, majd ezkövetően gazdagabb lesz Töfröcsó nem kis pofonjával, akkor kinek mutogatja majd a gyiplomátoros utilevelét?

Előzmény: AmBesten (48)
AmBesten Creative Commons License 2000.11.02 0 0 48
És aki 17 éves létére az éjszakát egy szórakozóhelyen tölti!!!! Nincs ez rendjén sehogysem!
Nagy gondok lehetnek abban a családban.
Előzmény: undoc (47)
undoc Creative Commons License 2000.11.02 0 0 47
Bánk önéletrajza szerint három gyermeke van: 22, 17 és 12 évesek.Öthetes Júzernek igaza van, egy 17 éves gyerek az gyerek
Akár keresztet is fürészelhetne.

U.

Előzmény: Moszka (46)
Moszka Creative Commons License 2000.11.02 0 0 46
Bánk önéletrajza szerint három gyermeke van: 22, 17 és 12 évesek.Öthetes Júzernek igaza van, egy 17 éves gyerek az gyerek. De egy 22 éves ? Persze jó pár éve ahhoz vannak szokva, ha apuka Fontos Ember…
Mellesleg a Népszabi nem a politikai, hanem a mozaik oldalon hozza a hírt, tehát szerintem egyelôre a helyén kezelik az ügyet.
emp Creative Commons License 2000.11.02 0 0 45
lehet, hogy kettős a mérce? ezek itt a te szavaid

És mi van a te kölyköddel, K.Trout? Ilyen bunkó módon szólítod a saját fattyadat is otthon?

Előzmény: pernahajder (40)
pindiy Creative Commons License 2000.11.02 0 0 44
Nézd, ha a gombástojás 5letét elveted, akkor csak az lehet, hogy ezek nem műbalhék hanem rendesek és ilyen apróságok eddig is voltak, csak le lettek nyelve nyilván, mostan pedig nincsenek.
Miért, no ez nem baly csak kérdem, oszt most ki nem nyeli tovább, ezt is csak kérdem.
Előzmény: pernahajder (39)
pernahajder Creative Commons License 2000.11.02 0 0 43
Egyetértünk úgy átajjában.

De mégeccer: más az amit gondolok, és más az, ahogy a nyilvánosság előtt fogalmazok. Egyikünk sem ismeri Bánk gyerekeit. Lehet, hogy nagyon rendesek úgy egyébként, de hát egy dizsiben kicsit fölöntöttek a garatra eccer, oszt balhéztak egy kicsit. Ez még nem jogosít föl sem engem, sem téged arra, hogy lekölyközzük itt, nyilvánosan, visszaélve saját névtelenségünkkel.

Előzmény: K.Trout (41)
koka Creative Commons License 2000.11.02 0 0 42
A parlamenti képviselő és a vele közös háztartásban élő gyermekei jogosultak
diplomata-útlevélre, amit maguknál tarthatnak, és – a hatályos szabályozás
szerint – személyazonosságuk igazolására használhatnak is – közölte
érdeklődésünkre a BM adatfeldolgozó hivatalának illetékese. Ez azonban a
családtagok számára nem biztosít mentességet, illetve kivételes elbánást.

A BM illetekese hulyeseget mondott, ami
nem csoda, hiszen nem kompetens. A diplomata
utleveleket ugyan a BM gyartja, de a KM
konzuli foosztalya rendelkezik vele.
A szabalyok szerint a parlamenti kepviseloknek
es csaladtagjaiknak, ill. akit a kepviselo
csaladtagnak nevez, jar a diplomata utlevel,
azonban! A diplomata utlevelet a KM konzuli foosztalyan orzik, es csak a kepviselo kulfoldi
utja elott 1-2 nappal adjak ki, es amikor a
kepviselo visszater, 24 oran belul le kell
adnia. Ja es csak hivatalos utakrol van szo.
A Bahamakra a sajat utlevelevel kell mennie.
A Bank gyerek eseteben tobb eset lehetseges.
1. A hivatalos ut elotti, vagy utani napon tortent
az incidens.
2. A kepviselo nem tartotta be a
szabalyokat, es nem adta le az utlevelet. Ez ellen nem lehet vedekezni, szolnak neki, de ha
leszarja, annyi.
3. A konzuli foosztalyon hanyag az utlevelnyilvantartas, de ezt erosen ketlem, parhuzamosan manualis es szamitogepes nyilvantartast vezetnek, a szamitogepes program
kijelzi, hogy kinel van kint jogtalanul utlevel.
Tudom, mert en irtam.

Csak ossze kellene vetni Bank Attila hivatalos
utjainak, es a diplomata utlevele hasznalatanak
datumait, es lehet csamcsogni. De szerintem ezt a tobbi kepviselovel is meg kellene csinalni, ki tudja milyen tragediat elozhetnenk meg. :-)

koka.

Előzmény: K.Trout (-)
K.Trout Creative Commons License 2000.11.02 0 0 41
pernahajder,
mégeccer, nemérdekel, kifiaborja,de ha egy egész szórakozóhely vendégseregét irritálja a viselkedése, a kiérkező közegből hülyét csinál, majd felhívja képviselő apukát, hogy papa védjél meg, akkor nem fogom tündibündi kiscserkésznek gondolni,
csak egy büdös kölyöknek. Ugyanis nem szeretném, hogy kis országunkban elszaporodjanak a mini Marko Milosevicek
(De ez igaz ugyanígy minden kölökre, aki többet képzel magáról, mint amennyi...)

Trout

Előzmény: pernahajder (35)
pernahajder Creative Commons License 2000.11.02 0 0 40
Háááát, ki-ki saját színvonala szerint. :((
Előzmény: emp (38)
pernahajder Creative Commons License 2000.11.02 0 0 39
Tán máshol volt a gombapörkölt! :))

Nem inkább azoknál, akik a műbalhékat csinájják?

Előzmény: pindiy (37)
emp Creative Commons License 2000.11.02 0 0 38
igazad van, nem jó a büdöskölyök megnevezés, én találóbbnak érzem a bunkó parasztot, pártoktól függetlenül
Előzmény: Öthetes Júzer (34)
pindiy Creative Commons License 2000.11.02 0 0 37
Csak aztat nem értem, hogy mi történ vagy két hete, gombapörkölt volt a kisgazda frakciónál, hogy azóta nem múlik el balhé nélkül nap, elötte meg minden igencsak csendes volt.........tán Lányi volt az egyetlen üde szinfolt.
hajnalpír Creative Commons License 2000.11.02 0 0 36
Ne haragudj, remélem nem értetted félre.

üdv.
Aurora

Előzmény: Öthetes Júzer (34)
pernahajder Creative Commons License 2000.11.02 0 0 35
A diplomata útlevelek használatáról jogszabály rendelkezik. Nem igazán érdekel, hogy ki használhatja. Mindössze annyi előnyt jelent, hogy gyorsabban jut át a hivatalaos formaságokon a rep-tereken az útlevél birtokosa, és nem kell részére vízum. Ami indokolt is, kivált, ha a diplomata útlevélre jogosított a családjával együtt utazik.

Mindenesetre ez nem politikai ügy, szerintem.

A saját gyermekedet nevezhetnéd büdöskölyöknek, ha valami disznóságot csinál, MÁSÉT NEM.

Előzmény: K.Trout (33)
Öthetes Júzer Creative Commons License 2000.11.02 0 0 34
Igen.
Előzmény: hajnalpír (32)
K.Trout Creative Commons License 2000.11.02 0 0 33
Kedves pernahajder,
nekem nem az a problémám, hogy kifia-borja. Függetlenül attól, hogy a határozatot ki hozta, nem érzem jogosnak, hogy egy bármely oldalon álló képviselő gyerekének diplomata útlevele legyen. Az én számomra ez nonszensz. Azért most írok erről, mert számomra most került elő ez a tény.

Mellesleg, ha lenne egy gyerekem, minimum lebüdöskölyközném, ha nem bír magával, és a barátai előtt teszemazt a pozícióm mögé bújva kibújni akarna a felelősség alól.

Nem tudom, Bánk Attila hogyan fog reagálni, kíváncsian várom. Vancsik és Szűrös tudtommal nem próbálta meg mentegetni a gyerekét, aszonták: természetesen nem örülnek neki, hogy a fiuk csinálta, amit, de ezt mondták: vállalnia kell a felelősséget.

Cáfolj meg, ha nem így volt, és elfogadom.

Trout

Előzmény: pernahajder (30)
hajnalpír Creative Commons License 2000.11.02 0 0 32
Te is valakinek a kölyke voltál?:))
(bocs).

Még a végén kiderül, hogy ezt sem
az arrogáns polgári kormány találta ki.
Semmi fantázia nem szorult ezekbe a
hatalommániásokba:)

üdv.
Aurora

Előzmény: Öthetes Júzer (31)
Öthetes Júzer Creative Commons License 2000.11.02 0 0 31
Itt most gyerekekről van szó, uraim. Bánk lánya azt hiszem, 17 éves... Tőlük nem kellene elvárni, hogy felelősséggel tudják kezelni apjuk viszonylagos hírességét...

Mellesleg nekem is járt diplomataútlevél anno. Az még az a szép piros volt....

pernahajder Creative Commons License 2000.11.02 0 0 30
Egyetértenék a 10. hozzászólásoddal, ha ez ügy lenne. De miért ügy, ha egy gyerek a papa pozíciójával próbál villogni, vagy azzal mentegeti magát, ha egyébként csak egy diszkóbeli nagyszájúskodásról van szó? Sajna a legtöbb gyerek ezt teszi.

Igen, a Vancsik ügyről már volt szó. De ott bűncselekményről is volt szó, méghozzá igen veszélyesről. A Bánk-gyerekek ügyében a sajtó csak egy "lufbalmot fúj föl" (Horn Gyula szóhasználatával).

Ha nincs gyermeked, ez vajon feljogosít arra, hogy más gyermekét kölyöknek szólítsd?

Előzmény: K.Trout (28)
barco Creative Commons License 2000.11.02 0 0 29
Elolvastam a topik eddigi beírásait.

Nem tetszik, ez a "saját fattyadat" kifejezés a részedről. Egyrészt személyeskedő, másrészt ha elolvasod alaposabban K.Trout beírásait, ott a "legdurvább" kifejezés a "kölök".

Nem látom a "bunkó módon történt szólítást" sem. Mire gondolsz?
A "saját fattyad" kifejezés szerintem sokkal inkább olyan kifejezés!

De pappg is ugyanebbe a hibába (= személyeskedés) esik szerintem:
" Ktrut sejteti? Nem, kussol. És végül Ktrutnak van kölyke? És így szokta nevezni?"

Most képzeld el, hogy a téma kapcsán valaki a te "kölyködről", vagy "fattyadról" kezdene el beszélni. Nem hiszem, hogy örülnél neki...

Előzmény: pernahajder (25)
K.Trout Creative Commons License 2000.11.02 0 0 28
pernahajder,

olvasd végig a hozzászólásokat. Válaszom a tiedre is a 10. hozzászólás.

Trout

Előzmény: pernahajder (25)
hajnalpír Creative Commons License 2000.11.02 0 0 27
Nyugi. Most a hatalmi arroganci a jelszó.:)
Ugye ilyen eddig nem volt, a fidesz elött
csupa helyes
fidres-bodros kezesbárány ült a nyakunkon.

üdv.
Aurora

Előzmény: pernahajder (24)
Mercurius Creative Commons License 2000.11.02 0 0 26
Lehet, hogy tévedek, de én úgyemléxem hogy Vancsik "kölykének" tényleg volt diplomata útlevele.
Előzmény: K.Trout (10)
pernahajder Creative Commons License 2000.11.02 0 0 25
És mi van a te kölyköddel, K.Trout? Ilyen bunkó módon szólítod a saját fattyadat is otthon?
Előzmény: K.Trout (-)
pernahajder Creative Commons License 2000.11.02 0 0 24
Ha a gyerekek rendalíroztak a szórakozóhelyen, ha vétséget vagy bűntetttet követtek el, megbüntethetők. Nyilván meg is kapják a TÉNYLEGES TETTEIKÉRT azt, amit megérdemeltek.

Ehhez képest egész egyszerűen gyülölködés és primitív, kocsmai szintű politizálás Bánk gyerekeit Kalasnyikov-csempészés példájával összefüggésben emlegetni, már csak azért is, mert ez diplomata útlevéllel is kizárt!

Ja tényleg, és mi van Vancsik fiával és a drogcsempészettel, meg Szűrös fiával, aki viszont valóban valami fegyeverügyletbe bonyolódott?

pappg Creative Commons License 2000.11.02 0 0 22
Nekem kényes? Miért lenne az? Ki nekem a Bánk? Senkim. Namost az okoskodóknak: egyetlen hírforrás nem forrás csak az agymosottaknak. Hírt sokféleképpen lehet közölni: fontos részleteket lehet elhallgatni, kevésbé fontosakat lehet kihangsúlyozni éppen úgy, ahogy azt a hír közlőjének érdekében áll. Nem állítom, hogy a Népszabó ezt megtette csak azt, hogy nekem a Népszabó nem hiteles forrás amióta kiderült, hogy szeretnek interjúkat hamisítani.
De látom, hogy teljesen fellfort a mosott agyvizetek hát állást foglalok: amennyiben az eset úgy történt, ahogy azt a szabó lehozta, akkor a gyereket nevelését újra kell gondolni. Így jó lesz drágáim? Beférek a brancsba?
Előzmény: Töfröcsó (19)
hajnalpír Creative Commons License 2000.11.02 0 0 21
Ez vicces. Akkor a kis Orbánoknak is
van ilyen? Vagy csak 18 éven felül jár:))

Kedves ppapg, nincs itt semmiféle agymosás!
Most úgy kell csinálni, mintha ami eddig is
rendszer volt, azt a fidesz nyújtotta be a
Találmányi Hivatalhoz.:)

üdv.
Aurora

P.s. nem mintha helyeselném, hogy a Bánk gyerekek ilyesmivel revolvereznek, de a "kis" Vancsikot még sokáig nem übereli senki.

Előzmény: pappg (16)
K.Trout Creative Commons License 2000.11.02 0 0 20
Amennyiben az esettel kapcsolatban máshol is megjelenik a hír - pl. a Magyar Nemzetben - el fogom olvasni.

Feltéve, hogy megjelenik...

Trout

Előzmény: pappg (18)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!