Keresés

Részletes keresés

Erwin0220 Creative Commons License 2021.11.18 0 0 12267

Izgató szitu!

Előzmény: Mickey01 (12266)
Mickey01 Creative Commons License 2021.11.17 -2 6 12266

13 voltam mikor mar sokat hokiztam  sokszor a tesom farka jart az eszembe volt, hogy  majdnem at mentem hozzá de mindig vissza fogtam magam. Egy kis baratommal l9gtunk általában aki félös volt az ilyesmi dogoktol igy nem is volt téma. Egy nap mikor nálluk aludtam este mentem fúrödni és az apja rám nyitott mert pisilni kellett neki. Kicsit ittas volt és beszélt ott mindent es közben figxeltem aztan befelyezte a pisit es meg maradt ott beszélgetni. Kisidó mulva felallt a farkam probaltam takarni de elpirultam ö ezt észreveve ki is ment. Kb 1honapig nem is mentem oda. Egy nap at mentem eléggé zúrzavar volt veszekedtek a feleségével aztan le is lépett az asszony este mikor mondtam hogy megyek haza  Laci bacsi kerdezte miert nem alszom ott?  Aztán vacilaltam erre kikisért már elégge sürvedt es az udvaron  kivette a farkat es a kezem ramarkoltatta majd kerdezte hogy biztosan nem alszom ott? Aztan felizgultam es annyit kerdeztem hogy  nem.lát meg senki? Oldalra lepett egy bokorhoz es kerte hogy szopjam kicsit. Aztán nem birtam abbahagyni meg ö sem es elelvezett. Mondta kereszkedjek el masnap és folytatjuk. Masnap estere lementem senki nem volt otthon csak ö gyerekeit lepasszolta es mar várt.  Meg lepett mert azonnal akarta es ujjazott is de kb ejfelfele tudott becsuszni mivel vaskos farka volt. 2honapig csinaltuk aztán közösen begbedz h pihenjúnk

Mickey01 Creative Commons License 2021.11.17 -3 4 12265

Sziasztok az en történetem egessz kiskoromban volt kb 8 eves voltam a tesom aki akkor 13 volt . Vele aludtam sokszor és egy delutan jatek közben magahoz huzott es es nadrágon keresztül mozgott rajtam. Én játéknak veltem de elö vette es kerte , fogjam meg aztan  mondta h este mutatnekem valamit. Eljött az este es be kapatta velem ,de nem izlett aztan kb 3x sikeresen bele ment a szamba. Soha tóbbé nem játszottam vele de elindult valami es a folytatas mar 13eves koromban volt.



medkat Creative Commons License 2021.11.15 -1 7 12264

 

Bár nem meleg történet, de férfi meztelenségről szól, ezért megosztom. 

 

 

Hogyan történt annak idején a sorozás, ugyanis dolgoztam sorozó bizottság mellett egészségügyi alkalmazottként.

 

Az orvosi vizsgálatot 3 férfi végezte két orvos és egy segédszemélyzet abból néha több is. A srácok egy öltöző helyiségben gatyára vetkőztek, majd szólításra egyesével jöttek be. Mielőtt valaki belépet le kellett vetnie a gatyát, és teljesen meztelenül bejönnie.

Végeztünk látás, hallás vizsgálatot súly magasság, vérnyomás mérést, Teljes testi vizsgálat keretén belül a nyak, törzs gerinc, végtagok, megnéztük a járásképet oda-vissza kellett sétálgatni.

A nemi szervek vizsgálata sem maradhatott el, a fiúnak hátra kellett húznia a fitymáját, hogy az egész makkja, és húgycsőnyílása látható legyen, a péniszét fel kellett emelnie, hogy látható legyen a herezacskó, ujjával a golyókat meg kellett emelnie. Majd „hátraarc kisterpesz előrehajolni farpofákat széthúzni” mindig elhangzott, amit csoportos sorozás estén a fiúk egymás mellett állva végezték. Ilyenkor a gát, végbélnyílás, és a herék állása került szemrevételezésre.

 

Nagy létszám esetén csoportos sorozásra is sor kerülhetett, Ebben az esetben a fiúk hármasával, ötösével meztelen járultak az orvosi bizottság elé.

 

Látszott, hogy sokan zavarba vannak, van, aki takargatni próbálta az intimet, de nem lehetett arra rászóltak, meg úgy is meg kellett vizsgálni.  A szorongás a sétálgatáskor már oldódott akkor ráébredtek arra, hogy a meztelen test természetes dolog. Sorozás végeztével a srácok gyakran beültek környékbeli presszókba akkor már jót nevettek rajta mondták, „lányokat is megnézi az orvos, mi miért maradnánk ki.”

 

Van néhány emlékezetes eset, ami még megmaradt.

 

A félénk magas vékony fiú.

Egyszer egy ismerős anya keresett fel a fiával, hogy tudok-e abban segíteni, hogy a fiának nem kelljen sorozáson megjelennie, mondtam, hogy ebben nem tudok segíteni, csak abban, hogy ideiglenesen alkalmatlan minősítést kapjon, hogy most ne hívják be. A fiú szemérmesen megkérdezte, hogy az orvosin azért a gatya, maradhat? Mondtam, hogy előírás a teljes testi vizsgálat ez alól nem adható felmentés, erre kicsit elszomorodott.

Kb. egy hónap eltettével az öltözőből 3 fiú lép a vizsgálóba közöttük ez a srác is, kezét maga elé tartva. Magasságmérésnél mondom vigyáz állás, láttam, hogy kicsi vérpénisze van, de egészséges, mögötte két szem szilva, feneke lapos farpofák között vékony csík, amikor előrehajolt látszódott az ánusza, szét sem kellett húznia. A járáskép vizsgálatnál már szorongása oldódott, az intim vizsgálatnál már természetes viselkedett.

Egyszer később buszmegállóban találkoztam vele kicsit beszélgettünk mondta, hogy jó, hogy túlesett a sorozáson azóta a konditerembe le mer zuhanyozni.

 

A makacs fiú

A sorozás helyszínén egy félhosszú sötétbarnahajú, zakót irattáskát karláncot viselő srác szólít meg, egyetemista srác volt. Igazolást hoztam. Mondtam, hogy adja ide és beviszem. „Nem magával akarok beszélni, a bizottság elnökével!!” Hozzákísérem mondtam. A bizottság elnöke csóválta a fejét nem adhatok felmentést, le fogjuk sorozni, erre a fiú, de értse meg uram……….ezt nem teheti! Sajnálom fiatalember, intett nekem, a fiatalembert kísérje az öltözőbe. Négy másik fiúval együtt behívtam az öltözőbe, mondtam, hogy vetkőzzenek le egészen és jöjjenek be vizsgálatra.

Bejött négy meztelen srác ő meg gatyába. A vezető orvos erre a gatyát vesse le, nem szűzlányok vannak itt. Ez megalázó sérti, az emberi méltóságot!! Ha nem működök együtt megbírságolom, erre a fiú levetette. Nem tudom mit problémázott, széles válla kocka hasa, izmos combok, görög fallosza volt, (rövid vaskos pénisz, nagy fejlett herezacskó) gömbölyű telt sima feneke.Járáskép vizsgálatnál már kicsit mosolygott.Tömzsi makkja volt fitymáját hátrahúzva tartotta az orvos rá is kérdezett erre, hogy mióta, mondta hogy az egyetemi koliba szokott rá többen így csinálják, és meztelen alszanak az orvos hozzátette, nincsen ellenjavallat.

Csak azt nem értem, ha ott más előtt meztelenkedik, akkor itt mit parádézott?

 

A sors később megint összehozott a sráccal kórházba került sérvműtét miatt. A műtéti előkészítést én végeztem. Megismert „elnézést kérek, hogy tiszteletlenül viselkedtem, zavarba voltam.” Mondtam el van nézve. Utasítottam, hogy vegye fel a fürdőköpenyt és jöjjön a WC-be beöntést fog kapni. Minden ellenvetés nélkül jött, felhajtotta a fürdőköpenytbetoltam a csövet a víz bezúdult, ült a WC-re és megvolt a nagytakarítás. Utána mondtam, hogy menjen zuhanyozni. Amikor visszajött a kórterembe a kezembe injekcióval vártam mondtam ez a műtéti előkészítés  része. Tegyem a dolgom válaszolta, vesse le a köpenyt és hasaljon az ágyra, kicsit lehet, hogy feszíteni  fog, lazuljon el.   Majd kibírom aztán arcát kezeivel eltakarta amikor mondtam, hogy bökök pucér feneke megremegett, a tű mélyen izomba ment,halk sóhajtás amikor nyomtam be a fecskendő tartalmát halk nyögés. Aztán hamarosan vitték a műtöbe.

 

A nyitott srác

Többször bejártam az egyetemi könyvtárba sokat beszélgettem a könyvtáros fiúval, aki szintén egyetemista volt. Érdekelték a katonai, egészségügyi dolgok a sorozás is. Mondta, hogy a meztelen sorozás biztosan a diktatúrákban volt, ez jogállamban már ezt nem szabadna engedélyezni.  Válaszoltam, hogy a nyugati országokban is tudtommal így megy, mert ez nem demokrácia kérdése, hanem egészségügyi szakkérdés a férfiak egymás előtti meztelenségével sincsen probléma, mert nyugaton is vannak, közös öltözök zuhanyzók, és ezen sem problémázik senki.

 Utána olvasott és mondta, hogy ez így igaz nyugaton voltak petíciók kormányokhoz Alkotmánybíróságokhoz, hogy a meztelen sorozás sérti a személyiségi jogokat, de ezeket mind elutasították azzal, hogy az egészségügyi érdek magasabb, mint az egyes személyek érzékenysége.

Egyszer mondta, hogy idézést kapott sorozásra. Kérdezte, hogy itt egészen le kell vetkőzni az orvosi vizsgálaton? Igen itt alapos vizsgálat van. Mondta, hogy egy kicsit parázik, minek egy 20 éves fiatal férfinek semmi baja nem lesz, ha alaposan megvizsgálják.

A sorozás napján az öltözőből két másik sráccal együtt bejött a könyvtáros fiú , amikor meglátott kissé meglepődött maga elé kapta a kezét, nem az első  meztelen srácot látom mondtam nincsen takargatnivalód. Jó testfelépítésű srác volt magas fekete hajú, hosszúkás arcú izmos válla mellkasa feszes hasizom, erős fanszőrzet hosszú egyenes pénisz, a pénisz feléig lógó herezacskó, izmos szőrős combok lábak, Járáskép vizsgálatnál fekete szőrős férfias feneke alatt zacsija harangozott, bátran lépkedett minden szégyenérzet nélkül. Az orvos előtt lazán hátrahúzta fitymáját felemelte péniszét, jól behajolt.

Az orvos látta, hogy az iratai között van utalás húgyúti fertőzésre, a doki urológiai gyakorlattal rendelkezett mondta, hogy gyorsan megvizsgálja, herét tapintott, aztán a fenekébe nyúlt megnézte a prosztatáját, rendben volt.

Nem sokkal később a sráccal találkoztam a könyvárba mosolygott mondta, jó túllenni rajta, egyáltalán nem bánta, hogy meztelenül vizsgálták meg, teljesen természetes dolog, hogy a sorozás meztelenül történik. Az urológia vizsgálattal sincsen semmi baja legalább nem kell szakrendelés előtt sokáig várakoznia

bmx 4 ever Creative Commons License 2021.10.01 0 4 12261

Akkoriban elég egyszerűen összejött valóban , felnőttként azért ez már jóval bonyolultabb lenne abban biztos vagyok 

Előzmény: abcd....-i (12260)
abcd....-i Creative Commons License 2021.09.30 0 1 12260

Ha minden történet ilyen egyszerű volna...

Előzmény: bmx 4 ever (12257)
bmx 4 ever Creative Commons License 2021.09.27 0 0 12259

Köszönöm , örülök hogy tetszett :)

Előzmény: v=s/t (12258)
v=s/t Creative Commons License 2021.09.27 0 0 12258

Tök jó volt.

Előzmény: bmx 4 ever (12257)
v=s/t Creative Commons License 2021.09.25 0 1 12256

Te miért nem irod le az első alkalmat?

 

Az itt lévőknél mindenkinél volt "első alkalom", még ha az nem is egy koleszban történt...

Előzmény: bmx 4 ever (12254)
abcd....-i Creative Commons License 2021.09.20 0 2 12255

Van ugy, hogy nem olyan könnyű irni...

 

Ha kitalált a történet, akkor nagyon életszerűnek kell hogy tünjön....

 

Ha (esetleg) saját, akkor meg pláne nehéz..

Előzmény: bmx 4 ever (12254)
bmx 4 ever Creative Commons License 2021.09.20 0 2 12254

Biztosan vannak/történnek csak nem mindenki találja meg ezt a topikot :)

Előzmény: Törölt nick (12253)
Sperma Imádó Creative Commons License 2021.05.29 -2 1 12250

Írj még ilyeneket légyszives

Előzmény: Balintsechzehn (12247)
(b)dismacik02 Creative Commons License 2021.05.12 0 1 12248

Remek a történet és jó lenne, hogyha lenne folytatása is.

Előzmény: Balintsechzehn (12247)
Balintsechzehn Creative Commons License 2021.05.11 -2 10 12247

15 éves voltam, amikor kollégiumba kerültem. Az első nap már szemezgettem egy szép sráccal. Úgy hívták, hogy Márk. Eléggé kíváncsi voltam, hogy kinek milyen lehet ott lennt, milyen lehet másét megfogni, szájba venni. Történt egyik este, hogy elmentem zuhanyozni. Ő ott állt az egyik fülkébe meztelenül. Majdnem elájultam a látványtól. A szép formás vádlija, szép comba, és az igényesen karbantartott farkincája. Ő is rám pillantott. Egyébként már többször is viccelődött (vagy nem) azzal hogy "leszopjalak?".  Ez még így ment egy darabig. Aztán egyik este, zuhanyzáskor odasúgta a fülembe, hogy ma este 23 órakor legyél ott a wc 3-as fülkéjébe. Hirtelen megijedtem, nem tudtam, hogy mit akar. Visszamentem a szobámba és nyugtalanított ez az egész. Onnantól az idő nagyon lassan telt. 22:55-kor elindultam a wc-be szépen-lassan, hogy senki se hallja meg. Benyitottam a 3-as wc fülkébe és ott volt Márk meztelenül. Kérdeztem tőle, hogy minek kellett idejönni. Hirtelen megfogta a jobb kezemet, berántott és bezárta az ajtót. Ketten voltunk ott. Mondta, hogy tudja, hogy szeretnék egy kicsit kalandozni. Hirtelen lehúzta az alsónadrágomat és megfogta a farkamat. Elkezdte huzogatni. Hihetetlen érzés volt. Soha senki nem fogta még meg a dákómat. Érzékiesen, ahogyan kell. Lenyúltam a farka felé és megfogtam. Akkor már mindkettőnké mereven állt. Leültetett a wc-re és elkezdte szopni a farkamat. Azt hittem megőrülök, brutál jó érzés volt. Már majdnem elélveztem, amikor abbahagyta. 

-Szopj le te ribanc! - mondta.

Több se kellett nekem leültettem őt is és egyből bőnyállal bevettem a számba. Még sosem volt fasz a számba, istenien finom volt. Érzékiesen szoptam én is. 

- Elmegyek mindjárt ah, ah - mondta Márk.

Én, mintha meg sem hallottam volna csak szoptam és szoptam tovább mígnem éreztem, hogy megremeg a teste és brutál erősen elkezdi spriccelni belém az istenien finom spermát. Ő kielégült állapotba került.

- Most fejezd be, amit elkezdtél. - mondtam.

Ezzel rá is bukott a farkamra és addig szopott, amíg el nem élveztem. Talán ekkorát még sosem mentem el. Bele a szájába. Ezután megcsókolt. Talán az az este volt az egyik legszebb. Ezután jöhetett a takarítás. Átöleltük egymást meztelenül és még fél órát bennt töltöttünk, beszélgettünk.

 

Legyen folytatás?

(b)dismacik02 Creative Commons License 2021.05.06 -1 2 12246

Van ugye egy topiknyitó komment, aztán következik a 0-s is. Azokkal (és ezzel) együtt 12246+2 hozzászólás történt. Ebből (ezzel együtt) 10983 érhető el.

 

Ez azt jelenti, hogy számszerűen 1265 reakció lett törölve, amely a válaszok 10,4%-a ugyebár. Figyelembe véve, hogy 2000. október 12. napján, vagyis 7431 napja indult a topik, így a napi átlagos kommentszám 1,6482 lenne, de a törléseket figyelembe véve ez a szám már 1,4778 lett.

 

 

Előzmény: Törölt nick (12236)
(b)dismacik02 Creative Commons License 2021.05.06 0 1 12245

Amit itt leírtál, az teljes mértékben igaz! Ha egy kollégium falai tudnának mesélni, akkor nagyon sok olyan titkot elmesélhetnének, amelyet a legtöbben biztosan nem mesélnek vagy mesélnének el.

Előzmény: Jocimanboy595 (12214)
Budaibréé Creative Commons License 2021.04.20 0 11 12244

Hali!

A következő történet középiskolás koromban esett meg velem. Ha jól emlékszem 16 éves lehettem, amikor elkezdett foglalkoztatni más srácok kinézete. A kollégiumban és a tesióra előtt az öltözőben lopva figyelgettem a dudorodó alsónadrágokat és masztizás közben sokszor elképzeltem milyen lehet megérinteni vagy a számba venni más srácok farkát.

 

 A tanév már a vége felé közeledett amikor egy pénteki napon a tanítás után rohantam a pályaudvarra, hogy elérjem a vonatomat. Elégedetten konstatáltam hogy nemcsak hogy elértem a vonatot de még egy ablak melletti helyet is találtam az utolsó kocsiban. Előkaptam a bekészített képregényt és belemerültem storyba. Hogy pihentessem a szemem néha felnéztem vagy kibámultam az ablakon. Kb. az út felénél arra lettem figyelmes, hogy a másik oldalon lévő négyes ülésben egy srác nézeget. Először azt hittem csak beképzelem magamnak. Egyre többször néztem oda és szinte mindig összeakadt a tekintetünk. A sokadik ilyen alkalommal önkéntelenül is elmosolyodtam mire ő egy kacsintással válaszolt. Helyes srác volt, szőke haj, kék szem, szimpatikus arc és nagyjából 2-3 évvel lehetett idősebb nálam. Elkezdett kattogni az agyam, hogy hogyan lehetne összeismerkedni vele. Akkoriban még nem volt internet a telefonokon és ismerkedős appok sem léteztek. A személyes ismerkedésben sem voltak nagy tapasztalataim. Ő bátrabbnak bizonyult, egyre pofátlanabbul bámult és egyre gyakrabban nyúlt a nadrágjához, mint ha igazgatná a farkát. Nekem persze bejött ez a kacérkodás egészen addig, mígnem egyszer csak intett a fejével, felállt, majd elindult a mosdó felé, ami a vonat legvégében volt. Akkor megállt bennem az ütő is, életemben nem voltam még ennyire bepánikolva. Menjek utána? Mi fog ott történni? Mi lesz ha nem tetszem neki? Beszélgetni fogunk csak vagy más is fog történni? Fel vagyok én erre készülve? Hirtelen ilyen és ehhez hasonló kérdések cikáztak a fejemben. Körbenéztem a kocsiban és körülöttem mindenki rémisztően nyugodtnak tűnt. Ekkor összeszedtem magam és most vagy soha alapon felpattantam és elindultam én is a mosdóba. A szívem majd kiugrott a helyéről amikor benyitottam. Beléptem a kis helységbe, bezártam magam mögött az ajtót és mikor visszafordultam akkor láttam, hogy ő már a kezében tartja a farkát. Mosolygott és csak annyit mondott "Örülök, hogy utánam jöttél. Gyere, fogd meg a farkam és húzogasd picit". Amikor megérintettem a fütyijét mint ha áram futott volna át a testem. Gyönyörű szerszám volt, kicsit felfelé kunkorodó közepes darab. Szép egyenletes volt rajta a bőr, nem voltak rajta kidudorodó erek, csak a fehér bőr alatt átsejlő ereket lehetett látni. A szőr már szépen sarjadzott a tövében, ami szintén vöröses szőke volt. Amikor hátrahúztam a fitymáját egy csepp előnedv csillant meg a makk hegyén. Biztos látszott a fejemen hogy elvarázsolt a szerszáma mert megkérdezte, hogy teszik-e a farka, amire én csak annyit tudtam kinyögni, hogy "nagyon", de azt nagyon lelkesen :) Mire kigomboltam a nadrágomat addigra már nekem is állt a farkam, rögtön rá is markolt és elkezdtük egymásnak verni. Összeérintettük a makkjainkat, egymáshoz dörgöltük a farkunkat, szabályosan kardoztunk vele. Hihetetlenül izgató volt és amikor azt hittem ezt már nem lehet überelni határozottan közölte velem, hogy most pedig le fogom szopni a farkát. Engem hidegzuhanyként ért e kinyilatkoztatás, szerintem a túlzott határozottsággal valahol a saját bizonytalanságát akarta palástolni. Engem viszont annyira meglepett, hogy nem is tudtam tiltakozni (és lehet, hogy nem is igazán akartam). A szűk kabinban éppen annyi hely volt hogy a fal mellett lejjebb csússzak és máris szemtől szemben találtam magam a pompás farkával. Kicsit megijedtem, de nagyot nyeltem és elkezdtem nyalogatni a makkját, majd teljesen bevettem a számba és egyre mélyebbre toltam a számban. Érdekes íze volt a faszának és az ágyéka illata is teljesen felajzott. Hamar belejöttem a szopásba. Láthatta rajtam hogy tetszik a szituáció és ez átszakíthatott benne egy láthatatlan gátat. Ráfogott a fejemre és átvette az irányítást. Elkezdte hevesen baszni a számat és csak úgy záporoztak a "Gyere, szopd a faszom", "Vedd be jó mélyen!" és "Szét baszom a szádat, te kis geci!" mondatok. Mire elment a számban addigra már orromon, számon folyt a nyálam, hihetetlen élmény volt. Felálltam letakarítottam az arcomat ő pedig seperc alatt elrakta a farkát és felhúzta a sliccét. Búcsúzóul csak annyit mondott, hogy "Nagyon jól szopsz, cserébe legközelebb meg is duglak". Majd kilépett a kis helyiségből én pedig ott álltam kielégítetlenül, zavarodottan.

 

 Nem tudom mennyi idő telhetett el amíg a mosdóban voltunk, miután visszaültem a helyemre neki már csak hűlt helyét találtam. Arról, hogy mi történhetett a mosdóban azt hiszem csak a velem szemben ülő idős bácsinak lehetett valami fogalma mert rosszalló pillantásokat vetett rám mikor a gondolataimba merülve elmosolyodtam. Soha többet nem láttuk egymást.

abcd....-i Creative Commons License 2021.03.16 -2 1 12243

Le a kalappal! GRAT!

1srac Creative Commons License 2021.03.13 0 3 12242

ÖTÖDIK (UTOLSÓ) RÉSZ

 

A végére nagyon belementem a véleményembe és már nem sztorizás volt.

Aki unta, úgysem olvasta végig.

 

Egyszerűen jó volt leírni, hogy hogyan alakultak nálam és lettem olyan akit ma már nem zavar a melegség és látja, hogy melegként is lehet valaki normális és férfias és milyen sokan azok is.

 

A történetből az a szomorú és veszteség, hogy nagyon sokáig nem tudtam ezeket, így elfogadni magam és dolgokat még sokkal nehezebb volt.

Már jó pár kalandon túl voltam, még akkor sem láttam meg sok mindent.

A valódi történet önmagam meg a világ nem ismerése, a tudatlanság volt és hogy túl későn sikerült sok mindenre rájönnöm.

 

Ha korábban eljutottam volna arra a szintre amire túl későn sikerült és bátrabb is lettem volna, akkor talán a fiatal korszakomból nem csak ilyen élményeket tudnék leírni, hanem valódi találkozásokat is.

Illetve sajnos amikor már elkezdtem élőben is találkozni és szexelni srácokkal, akkor is… hát… nem a melegek normálisabb részével találkoztam és én sem úgy viselkedtem.

 

Ma is rossz érzés visszagondolni, hogy amikor már mertem is cselekedni, akkor is mi mindent nem tudtam még és milyen emberekkel keveredtem össze. Utólag már látom, hogy mennyire szánalmas volt.

A kaland is túl szép kifejezés lenne.

Így aztán hiába találkoztam más melegekkel, lettek konkrét történések, amiket szexuálisan persze piszokul kívántam, éppen nem azt segítette, hogy meglássam, hogy melegként is lehet valaki normális férfi és élhet normálisan illetve lehet nagyon is férfias külsejű, viselkedésű.

 

 

 

Persze ezek mellett még nagyon sok minden alakított, befolyásolt engem meg az életem, de az nem tartozik ide és hosszú is lenne leírni.

 

Így is elég hosszú lett az írásom és a főleg a végén eléggé elkalandoztam.

 

 

Hát őszintén szólva a történetem eléggé messze elmarad nagyon azoktól amiket itt lehet olvasni vagy másoktól hallottam később.

Nem csak az eseménytelenségben.

Ennyiből nem látszik persze, belemenni pedig ebbe már nem akarok, de nagyon sokáig túlságosan elzártan, egymagamban, az életem „másik részétől” elválasztva éltem meg mindent a homoszexualitásból. Még egy darabig akkor is amikor már találkozgattam másokkal szexrandikra.

Szexen kívül nagyon sokáig nem is kerestem mást és annak ellenére, hogy magamban már nem fojtottam el a homoszexualitást, teljesen titokban, kettészakadva éltem meg.

 

Azóta elteltek évek és most már más fiatalok történetét olvasva (akár a régieket visszaolvasva) vagy Budapesten gayfriendly partikon egyetemista korú fiatalokat látva van, hogy veszteségérzés tör rám.

 

Elnézést ha túl hosszú lett és nem eseménydús írás illetve főleg a végén a kicsit negatív érzések miatt, de ha már másfél évtized után úgy döntöttem, hogy leírom ide a fiatalkori élményeim, akkor így lett teljes. A fiatalkori útkereséssel vagy inkább a normális útkeresés hiányával.

 

 

1srac Creative Commons License 2021.03.13 -1 3 12241

NEGYEDIK RÉSZ

 

Valahogy ezután kezdtem merni jobban meleg szemmel nézni férfiakra. Persze pornó esetén ez nem volt gond, de akit bárhol élőben láttam, főleg ismertem, arra nem tudtam, mertem így nézni.

Na az is igaz, hogy ősszel nagyobb városba kerültem, az egyetem miatt és a megszokott közegből kiszabadulva, legalábbis a fantáziám lett bátrabb.

 

 

 

Az első szexuális élmény vagy élmények nagyon meghatározóak tudnak lenni állítólag a későbbiekben is.

Igazából nekem az első szex meg az utána jövők sem voltak meghatározóak és nem azért mert annyira nem voltak jók. Csak talán túl későn jöttek. Vagy ki tudja miért.

Emlékszem rájuk, de nem adtak sokat, nem volt valami olyan élmények amik kulcsfontosságúak. Talán még egy-két hosszabb pornófilm is jobban az volt.

 

 

Viszont talán furcsa olvasni de a leírt két első „élmény” mégis azok voltak.

Talán azért ezek és nem az első igazi szex, mert tinédzser koromban igazi meleg élményeim nem voltak, csak a fentiek.

Mire először találkoztam pasival, már nem abban a korban voltam, hogy az első élmények formáljanak.

 

 

Éveken át, ritkán de voltak olyan álmaim amelyek nyilvános zuhanyzókban játszódtak. (Nem álmodozás, hanem alvás során igazi álom.)

Többször is zegzugos folyosókon mentem és ahogy egyre mélyebbre haladtam egyre több és több meztelen férfit láttam álmomban. Nem kukkolni voltam ott heteró pasikat, hanem ők is szexeltek. Volt amikor kettesével, volt amikor többesben.

Ilyenkor de utáltam felébredni közben. :) Sokáig próbáltam visszaidézni.

 

Különböző elrendezésű, állapotú nyilvános zuhanyzók voltak, hol ilyen, hol olyan jelent meg álmaimban.

Néhány ilyen álomra, bár régen volt, máig emlékszem rá.

 

Ehhez hasonlók voltak a lecsúszó törölközős jelenetek is.

 

Sőt még egy-egy pornófilmen vagy képeken látott dolgok is volt, hogy évekkel később is előjöttek, kívántam valamit, amit online láttam tizenévesen.

 

A nyilvános zuhanyzók világára visszatérve pedig:

A valóságban nagyon az a fiatal voltam, aki nem mert volna bemenni ilyen helyre.

Igaz, nem is kellett, nem csak emiatt nem jártam olyan helyekre, ahol utána ilyen helyen zuhanyoznak, öltöznek az emberek.

De nem kicsit lettem volna megijedve tőle ha kellett volna. Sőt biztos, hogy csak ezért kihagytam volna a programot.

 

Ez természetesen nem a titkolt melegségem miatt volt. Ha totál heteró lettem volna akkor is így lettem volna vele.

Nem csak a homoszexualitással kapcsolatban voltak bennem gátlások.

 

És becsületemre váljék (bár nem eldöntött valami volt), abszolút nem az az ember voltam és ma sem az vagyok, akinek „bezzeg azért kukkolni lenne kedve, az már tetszene ha ő leshet meg másokat”, de ő le nem mer vetkőzni.

Hogy mikről álmodtam és izgatott az más dolog.

 

Azokban az álmokban a szereplők melegek voltak és az egész a szexről szólt.

 

 

Hozzáteszem és nem hazudok, hogy ma is elítélem azokat akik nézelődni járnak ilyen zuhanyzókba.

Megértem, hogy a heteró férfiak, sőt a meleg egy része is (normálisabb része) miért ítéli el.

Persze a heterók is diszkréten csekkolják a másikat, a melegek meg főleg. Oké, rendben.

De szerintem is teljesen jogosan éreznek felháborodást és undort attól a férfiak, hogy egy meleg ezekkel köti össze az edzőtermi öltözők, zuhanyzók világát.

Bár nyilván ilyen helyekre inkább férfias vagy arra törekvő pasik járnak, akár melegek, akár nem. Nem nézelődni akaró taszító külsejű buzik vagy öregek, hiszen konditeremben edzeni kell, itt izommunka folyik. Az uszodák rosszabbak lehetnek. Olyan helyeken nyilván más a felhozatal is. Persze heterókból is.

 

Egyébként a fent leírt élmények, álmok, érzések után talán meg fogtok lepődni, de:

Nagyon elítélem azt, hogy egyes melegek, pornón „élve” minden olyanba mint például zuhanyzó, öltöző buziságot akarnak belelátni, mert a videón nagyon izgató.

Általában ők a sportból, edzésből többre nem is vágynak.

 

A szexuális fantáziák egy dolog.

Más dolog, hogy a valóságban normális férfiként viselkedni nem lehet teher, nem önkontroll, hanem minimum ami természetesen jön.

 

Ma már azt is tudom, hogy a határvonal nem a heterók és a melegek között van ebben a kérdésben sem, hanem a viselkedni tudó, normális férfiak és a taszító úgymond férfiak között húzódik.

Mint ahogy más dolgokban is.

 

Hála Istennek ma már sok meleg is nagyon férfias, külsőre és viselkedésre is. Ma már sokaknál ez alap elvárás önmagától és a másiktól is.

A taszító kisebbség pedig kifelé feltűnőbb és a sztereotípiák abból épülnek.

Sajnos 10-20 éve ezt sokkal nehezebb volt észrevenni. Nem csak a heterók nem látták és akkor talán máshogy viszonyultak volna a melegekhez, hanem sok meleg sem, aki így még nehezebben fogadta el önmagát.

1srac Creative Commons License 2021.03.13 -1 4 12240

HARMADIK RÉSZ

 

Évekig utána még ennyi valós öltözői élményem sem volt.

Tudni kell rólam, hogy nem jártam olyanfajta öltözőben ahol meztelenül látok másokat. Közös zuhanyzóban főleg nem.

A nyilvános zuhanyzóktól inkább féltem volna, én, a nem menő srác, aki titokban homoszexuális voltam. De a saját szexualitásommal kapcsolatban is totálisan összezavart voltam.

Nekem nagyon nagy gátlás lett volna, szégyelltem volna ott magam.

 

A következő években semmilyen homoszexuális élmény sem történt velem a gyakorlatban. Persze miután lett internet otthon egyre több meleg honlapot néztem.

Sportolni, edzőterembe, stb… nem jártam, meztelen pasikat élőben sehol sem láttam és amúgy is élőben inkább zavart, semmint izgatott volna.

 

 

A következő hasonló élmény Horvátországban történt.

Tudom, mai szemmel nézve apróság lesz a sztori szót sem érdemel, de nekem nagy dolog volt, igazi szexuális élmény. Később már azt mondtam, hogy sajnos, hogy ez is annak számított. Ma már egy 18 éves fiúnak is ezerszer több élménye van vagy lehet.

 

Hihetetlennek éreztem, hogy így járhatok. Annyi idős ostoba fejemmel, ezt is szerencsének éreztem vagy nem is tudom minek. 2006 nyara volt. Egy dalmát városban nyaraltunk a szüleimmel és a testvéremmel, akik természetesen nem tudtak semmit ekkor sem arról, hogy meleg vagyok.

Egyik este még világossal a belvárosban mászkáltunk és az egyik tengerparti hotel első vagy második emeleti erkélyén megláttam egy huszonéves izmos nagyon szép férfit törölközőben a dereka körül. Nem akartam bámulni őt, vagyis nem mertem. Másfelé néztem, majd a következő másodpercben újra ránéztem.

Alig hittem a szememnek. Pechére a törölköző véletlenül lecsúszott róla és a város központjában, a szálloda erkélyén meztelenül állt. Hátulról láttam csak. Sajnos.

Gyönyörű pasi volt.

Gondolom mennyire örült neki a srác, hogy így járt. Horvátország népszerű tengerparti üdülőhelyén sikerül egy jó látható helyen erkélyen meztelenül mutogatni magát. Kora este, belváros, tele a környék emberekkel.

Hogy hányan néztek éppen oda azt persze nem tudom, de biztos sokan meglátták.

 

Most így leírni olyan furcsa érzés.

Nevetséges apróságnak gondoljátok biztosan és igazából az is.

Viszont a saját homoszexualitásom felfedezését tekintve valamiért még ez is fontosnak tűnt.

 

 

Ki lehetett ő?

Fogalmam sincs róla.

Neki pedig fogalma sincs róla, hogy 15 évvel később, Magyarországon valaki egy internetes fórumon róla ír. Nyilván sosem fog eljutni hozzá ez, meg hát nem is tud magyarul, ha csak mondjuk nem magyar volt ő is.

Még azt sem tudja, hogy valaki így, ennyire emlékszik rá.

Nekem pedig fogalmam sincs még csak arról sem, hogy melyik országból származott. Az arcát sem láttam. Meg sem ismertem volna másnap sem, nem hogy évekkel később.

 

Ezt is nagyon furcsa így leírni vagy belegondolni. Hogy talán ő már nem is emlékszik erre, de másfél évtized múlva valaki egy magyar fórumtopikban megörökíti az eseményt, ő pedig szereplője lesz.

 

A meleg szexuális vágyaim alakulásában ő is egy lépés volt. De csak azért mert nem nagyon voltak még ilyen élményeim sem sajnos.

 

Nincs nagy csoda. Ha lettek volna intenzívebb vagy személyes élményeim annyi idős koromban, akkor ezeket bizonyára már rég elfelejtettem volna.

A belső káosz mellett ez is benne volt, hogy ilyen hatással volt rám ez.

 

Továbbá, hogy sosem voltam olyan helyen ahol más meztelen férfit láttam volna. Totál idegen volt ez nekem.

És ezt most nem csak meleg fiúként mondom, hanem úgy simán fiúként, még ha valaki nem is hiszi el.

 

A szexuális irányultságom totál zavaros volt és minden titokban, egymagamban történt, ami a melegséget illeti.

Sok éven át nem feküdtem le férfivel illetve senkinek nem beszéltem arról, hogy meleg vagyok.

 

Később persze ez megváltozott, főleg a szexpartnerek száma ugrott meg.

Ma meg már nagyon nem vagyok az aki a fantáziájára van rászorulva.

De akkor még teljesen más volt.

 

Nem csak bátorságom nem volt semmi, hanem azt sem fogadtam el, hogy meleg vagyok.

 

A két történet között éppen a középiskolás évek teltek.

Semmi élmény nem történt velem azokban az években, csak az internet (többek közt ez fórumtopik) és a fantáziám maradtak.

 

De az álmaim, vágyaim is elég kötöttek voltak, amiben biztos benne volt az is, hogy kisvárosi közeg a kétezres évek elején, közepén.

Nem csak módom és bátorságom nem volt cselekedni semmit, hanem a gondolataim, vágyaim is túlságosan befolyásolta ez a közeg. Egyébként egyáltalán nem volt „rossz” közeg, csak az évszámokat illetve a kisvárosi milliőt kell nézni és mindenki értheti.

 

A homoszexualitást annyi idős fiatal fiúknak el kellett ítélniük, kb. kötelező volt.

Illetve a másik az, hogy a férfias viselkedéshez sokkal jobban hozzátartozott egyfajta olyan keménység ami könnyen lebuziz mindent ami nem ilyen. Annak ellenére, hogy a város jóhírű középiskolájába jártam, ahol erőszak, bűncselekmények abszolút nem voltak, sőt sokkal több lány volt mint fiú.

 

1srac Creative Commons License 2021.03.13 -1 4 12239

MÁSODIK RÉSZ

 

Az első eset amikor egy meztelen férfit látva egyértelmű volt számomra, hogy tetszik a teste, egy konkrét férfi teste, kívánom, kb. 14 évesen volt egy strand öltözőjében történt. 2002-ben volt, azt hiszem. Vagy esetleg 2001-ben, az is lehet, nem vagyok már benne teljesen biztos.

Pontosan vissza tudok emlékezni apró részletekre is, de erre nem.

 

Nem kicsit szégyellős fiú voltam.  A strandok öltözője kellemetlen volt, főleg ami nem kabinos volt. (Bár kb. sosem voltam ilyenben.)

Éreztem már, hogy a férfiakat kívánom, de konkrét férfi eddig nem tetszett meg azt hiszem illetve nem gondoltam olyan férfira akit ismertem vagy legalábbis élőben láttam. Emiatt volt igazán meghatározó.

Ezen a nyáron viszont a strand öltözőjében megláttam egy 30 év körüli férfit. Tudni kell, hogy voltak kabinok is az öltözőben, de ő nem ment be, hanem középen a padra ledobva a cuccait öltözött át. Én nem így tettem, csak mielőtt bementem a kabinba láttam meg.

Ő vajon miért ott öltözött? Szándékosan vagy csak úgy?

Jó pasi volt. Nem az a full izmos, mai értelemben vett férfias test, inkább átlagosan izmos, semmi felesleg, valamennyire szőrös felsőtestű. Pedig akkoriban éppen a szőrtelenített test volt a legtrendibb.

Az pedig akkoriban tényleg ritka volt az amit ma lehet látni, hogy az átlag férfiak is legalább valamennyire edzenek. De főleg a kondis testalkat még ritkább volt. Kétezres évek eleje volt, mint írtam.

Semmi buzis nem volt benne, az akkori kor és a mai kor véleménye szerint is férfias volt.

Az is biztos, hogy ma egy, a homoszexualitással viaskodó fiatal srác könnyebben lát jó pasit és veheti észre, hogy tetszenek neki.

 

 

Este volt, már visszafelé öltözött ruhába, amikor egy kis időre egyedül maradtunk az öltözőnek a közös nyílt részében.

Nekem hátat fordítva tolta le a fürdőnadrágját és láthattam a fenekét.

Valamennyire sportos volt és nem túlságosan, de szőrös. Máig emlékszem rá és vonzónak tartom. Akkor hirtelen meglátni, hát nagyon tetszett.

 

Hogy ki volt, rendszeresen járt-e oda vagy bármi, nem tudom. Akkoriban mi a családdal nem sokszor, de párszor jártunk erre a strandra. Nem szerettem, de mentünk.

Hogy kivel volt, bártnővel, párral, haverokkal, én nem tudtam. A strandon nem láttam őt korábban, de hát nagy strand végül is.

 

Látni őt viszont gyönyörűség volt, nekem, a melegséggel küzdő fiatalnak.

A szép férfi hátsók máig be tudnak indítani, azóta már persze volt is részem sok mindenben, de akkor a látványa is nagy dolog volt.

Az öltözőben amikor épp nem voltunk egyedül összenéztünk. Annyira furcsa érzés volt nekem aki annyira félt az ilyenektől. Jóképű volt, férfias, 30 körüli ami a mai fejemmel fiatal, de akkor nem úgy tűnt.

Nem azt mondom, hogy rám mosolygott, de barátságos volt a tekintete, arca. Nem hinném, hogy tetszettem neki, inkább csak egy jó fej idősebb férfi egy fiatalabb kölyökre mosolygott rá.

Annak idején, főleg vidéken, a férfiassághoz kb. kötelező volt, hogy kemény legyen valaki, más férfiakkal nem ilyen, mert akkor nem elég férfias. Azért írom le így, mert ma már ebben nincs semmi többlet, hogy egy férfi egy másikkal ilyen. Totál heterók is. De akkor vidéken ez nagyon nem így volt.

Persze most nagyon sarkítottam, én is tudom, de szerintem érthető a lényege.

 

Az érzéseim pedig, hát…

Furcsa volt az egész. Megmagyarázhatatlan. Valami olyat éreztem, hogy nem csak szexuálisan kívánom, hanem idősebb férfi közelsége is jó lenne ő vele. Tudom, teljesen irreális, hiszen nem ismertem abszolút, de ilyeneket éreztem. Tini fiútól ez nem annyira érthetetlen.

Ő volt az első konkrét férfi akiről elkezdtem szexuálisan fantáziálni. Addig csak úgy bele a vakvilágba.

Nagyon tudatlan fiú voltam akkoriban, lehet, hogy az életkorában is tévedtem és fiatalabb volt, meg másokban is, de az biztos hogy ő tetszett, nem is kicsit.

Ezután az eset után késő este már otthon sokat gondoltam rá, ahogy lehajolt, úszódnadrágot levette. Gyönyörű férfi volt. Nem mutogatta, de láttam lehajolva. Láttam a fenekét, testét, mozdulatait. Az arca jóképű férfias volt.

Egy-két nap múlva éjszaka nem csak álmodoztam, hanem szó szerint vele álmodtam.

Előtte homoszexuális álmom nem is volt, úgy emlékszem és meg is lett a hatása. Álmomban elélveztem.

De az első igazi meleg álmodozás konkrét férfival kapcsolatban is hozzá kötődik.

Sokat gondoltam erre a fiatal férfias jóképű srácra, aki előttem vetkőzött meztelenre, akinek láttam a fenekét, testét.

Amik az említett álmomban voltak azokból meg a vágyaimból gyúrtam magamnak fantáziát.

Pontosan magam sem emlékszem, hogy mennyit álmodtam valójában az alábbiakból és mit tettem hozzá utólag.

 

Máig előttem van az az öltöző helyiség, a közös résszel és a kabinokkal. Kékre festett fából készült kabinok, funkcionalista, nem valami szép öltöző. Ahogy a korábbi időkből ott maradt.

Ketten voltunk csak és összenéztünk, valamilyen szöveggel tudatta velem, hogy ő is akar engem. Pár szóból is felfogtuk, behívott egy kabinba.

Arra nem is gondoltam, hogy bárki esetleg bejön az öltözőbe és amikor majd kijövünk észreveszi, hogy együtt voltunk egy fülkében.

A fülkében aztán letolta a fürdőnadrágját és feltérdelt a padra.

Szűk fülkék voltak, a pad az ajtóval szemben volt, éppen a fülke hátsó fala mentén. Tulajdonképpen ha feltérdel valaki, a fenekét nem is nagyon tudja hátratolni, mert annyira előrehajolni nem lehet.

Amennyire tudott térdelve hátra nyomta a hátsóját és hagyta hogy közelről megnézzem. Megfogtam. Érdekes volt megérinteni egy finoman szőrös, valamennyire izmos férfi hátsót.

Széthúztam és láttam a nyílását. Kinyalni vagy ujjal hozzáérni nem mertem. Intim higiéniában nem voltam túl tájékozott akkor még.

Sok mindent nem csináltam a fenekével, csak hozzáértem, megmarkoltam, símítottam, széthúztam és gyönyörködtem benne.

 

Nem emlékszem, hogy mi hangzott el, viszont apró részletek máig eszembe jutnak ha visszagondolok rá.

 

Utána különböző verziókban sokszor elképzeltem még ezt a sztorit.

 

Ez volt az én első homoszexuális élményem.

Talán nem tartjátok igazi élménynek, hiszen nem történt semmi, de egy lövött, a saját szexualitásában totál bizonytalan tini fiúnak ez már valaminek számított.

1srac Creative Commons License 2021.03.13 -1 4 12238

Üdv!

 

Megosztom veletek az első élményeim. Több részbe bontom, mert nagyon hosszú lesz, de remélem azért olvasható.

 

2004-ben, 16 évesen lett otthon internetünk. Akkor vagy következő évben, tehát nagyon régen, találtam rá erre a topikra.

Nem tudom már hogy kerültem ide, de valamiért ha meleg sztorikat akartam olvasni, mindig ezt nyitottam meg akkoriban. Nem is kerestem máshol, igazából eléggé leragadtam. Még másik fórumtopikokat sem kerestem itt.

Mondjuk nem is sokszor akartam történeteket olvasni, itt pedig elég sok volt akkoriban is, tehát nem kellett ráunnom.

Ez volt az első honlap a neten ahol a homoszexualitással úgy találkoztam, hogy mások történeteit olvashattam. A képek és videók hiába lehetnek izgalmasok, ez életszerűbb volt. Nagyon furcsa volt azt olvasni, hogy más emberekkel milyen meleg élmények történnek.

 

 

Később még évekig megnyitottam időnként, de az elmúlt tíz évben már alig. Részben azért mert sok jobbnál jobb honlapot találtam illetve történetek kevésbé érdekeltek, mert egyre inkább élőben akartam magamnak történeteket. A partnerkeresők honlapok vagy alkalmazások érdesebbek lettek. :)

Mostanában néhány esemény miatt sokat gondolok vissza az első időkre és úgy érzem, hogy jól esne leírni. Nem volt kérdéses, hogy ide írjam.

 

Végülis az akkoriban olvasott történetekre is igaz, amikről most szó lesz.

Az elsők mennyire meghatározók.

 

 

 

 

Igazából mindig is éreztem, hogy a férfiakhoz (is) vonzódom bár sokáig nem volt semmi élményem, főleg igazi szex. És nem is mondtam ki magamnak, hogy ki vagyok.

Azt talán mondani sem kell, hogy a 2000-es évek elején, közepén vidéken tizenévesen törvényszerű volt, hogy az ember titkolja.

Ennél is fontosabb volt, hogy én sem tudtam magamban elfogadni, hogy mi vagyok.

 

Remélem nem lesz visszatetsző, hogy többször említem, hogy annak idején vidéken milyen volt a közeg. Nem panaszkodni akarok vagy túlságosan hibáztatni, ezek egyszerűen tények és kulcsfontosságúak.

Nem tagadom, hogy bele is akartam illeni ebbe a közegbe, én is elítéltem a buzikat, meg a buzis dolgokat. Igaz amit akkoriban gondoltam, tudtam, ugyanaz volt amit a heterók zöme is gondolt a melegekről. A sztereotípiák. Azok ma sem tetszenének nekem sem, csak akkor még nem láttam, hogy nem minden meleg olyan, sőt!

 

 

Előre szólok, hogy amikor az első élményeimről írok, nem arról lesz szó, hogy valakivel én szexeltem. Helyette arról, hogy tinédzserkori, fiatalkori sajátos érzésekről. Így is szexuális jellegű.

Valójában éppen ezeket akarom leírni, mert egyszerűen jól esne.

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.11 -1 2 12236

Előbb lemaradt, hogy elég beszédesek a számok:

Az utolsó hozzászólás sorszámából és a cím alatt lévő összes hozzászólás számából látszik, hogy több mint 1200 hozzászólás lett törölve az évek során. Igaz, húsz év alatt.

Az összes hozzászólás több mint 10%-a!

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.11 -1 4 12235

Az elmúlt hetekben több mint 150 hozzászólást töröltettem ebből a topikból, újakat és régieket egyaránt.

 

Voltak köztük

-mindenféle képek, akár gusztustalan, taszítók is

-partnerkereséses

-reklámok, hirdetések

-trágárkodások

-vagy csak teljesen off hozzászólások.

 

Ez a topik koleszos meg mindenféle fiatalkori meleg szexuális élmények megosztására jött létre!

 

A törölt hozzászólások egy része máshol biztosan elfért volna, de ez nem arra van.

 

 

A jövőben ha bárki ide nem illő hozzászólást talál, nyugodtan jelentse itt:

https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9217926

 

 

bibali Creative Commons License 2021.02.09 0 0 12233

Dehogy felejtette el! Ezt nem lehet. 😊

Előzmény: Elafne (12228)
Elafne Creative Commons License 2021.01.06 0 15 12228

Ez valós:

Középiskolában, a kollégiumban, a legjobb haverommal délutánonként nem kellett tanulószobában lennünk, mivel jó tanulók voltunk, hanem a szobában tanulhattunk. Persze nézegettünk szexújságokat, aztán egy idő után már úgy, hogy közben ki is vertük magunknak. Később nyilván több izgalomra vágytunk, és áttértünk arra, hogy egymásnak is kivertük. Valahogy még ma is érzem a farkának a lüktetését a kezemben, nem volt igazán kőkemény, de eléggé méretes volt. Aztán (és ebbe mai fejjel hihetetlen belegondolni) kitaláltuk azt, hogy amikor közeledtünk az elmenéshez, akkor gumit húztunk a farkunkra, és a másikunk szopással fejezte be a dolgot.

Érdekes, hogy miután összeházasodtunk, megmaradt a kapcsolat, összejártunk a párjainkkal, sokszor néztünk együtt pornót, közel volt a négyesezés megvalósulása, de valahogy nem jött össze. Aztán ő elvált, és utána a hármasozás összejött. Nem sűrűn, de azóta is jár hozzánk, de köztünk, férfiak között nem történik soha semmi.

Egyszer megkérdeztem tőle, hogy emlékszik-e a kollégiumi dolgokra, és azt mondta, hogy ő már el is felejtette. Szóval úgy tűnik, hogy mindketten túlléptünk ezen a dolgon. Nekem talán annyi maradt, hogy, ha látok a neten egy-egy hatalmas, borotvált farkat, akkor az eszembe jut, hogy azt talán nem lenne rossz megfogni...

Előzmény: Törölt nick (12227)
Törölt nick Creative Commons License 2020.12.12 -1 0 12222

Sziasztok! :)

Törölt nick Creative Commons License 2020.10.05 0 2 12216

na olyat itt nem találsz.... :-))))

Előzmény: Faszallitoszipiszopi (12215)
Jocimanboy595 Creative Commons License 2020.09.14 0 6 12214

Nem is tudhatod, hogy mennyi mindent tudnának mesélni a kollégiumok falai, hogyha tudnának beszélni. Már csak azért sem, mert nagyon sokáig úgy voltak a kollégiumok megoldva, hogy csak fiú vagy csak lány lakójuk lehetett (és nem csak egy adott szobának, hanem egy adott épületnek/épületrésznek), így végképp kihozhatta azokat a szituációkat, amelyeket a legtöbbször örökre titokba tartanak az érintettek vagy éppen álnéven és álnevekkel osszák meg évtizedekkel később ezeket. Lehet, hogy ezért van ennyi. A fiatalok más témát képviselnek.

Előzmény: FckLabels [erotikus blog] (12213)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!