Keresés

Részletes keresés

cuda Creative Commons License 2000.10.01 0 0 13
Szevatok,
Hat nemtom, en speciel maximalisan tisztelem Ritat az eredmenyeiert es nagy sportembernek tartom, de mint maganember...hat, kosz nem. Akkor mar vannak sokkal szimpatikusabb sportoloink. Kishugom reszt vett a szegedi vilagbajnoksagon (nem mint versenyzo), es volt szerencseje szemelyesen talalkozni Ritaval, es szegenyt vigasztalni kellet, akkorat csalodott benne, mert szerinte iszonyuan bekepzelt es bunko volt. Persze ez szigoruan maganvelemeny. De en tettem magamban egy olyan kikotest, hogy aki a Vitriol nevu kulturmediatortenelmi musorban akar egyszer is szerepelt, az nalam eleve jelentos hatrannyal indul (mondjuk inkabb nem is indul).
Persze azert mint emlitettem az eredmenyeit tisztelem.
Udv
`cuda
Inner Circle Creative Commons License 2000.10.01 0 0 12
"És azért tett ő már le annyit az asztalra hogy egy rossz nyilatkozat után ne kezdjünk mindjárt fújjogni."

Na igen. Kőbán Rita nem egy ki tudja, honnan szalajtott hisztérika, hanem olyasvalaki akinek szava van, a szavának meg súlya. Tőlem lehet nyolcvankettedik is, én speciel az aranyaira és a legtöbbször hallott, rettentően szimpatikus nyilatkozataira és kimagasló teljesítményére fogok emlékezni. (A kajak-kenu nekem külön kedvencem, valaha én is lapátoltam.)

startrekfan: 17 hozzászólással fikázni egy indexes fórumban... "hisztis picsa", "öreg hústorony", "együtt izzadt, küzdött, szart, hugyozott"... hát ízlések és pofonok, szerintem ő tudja jobban kettőtök közül, hogy mit beszél. Rita az a fajta sportoló aki abszolút nem szívbajos a kamera előtt, befizetnék arra, ha ezt a szemébe is elmondanád. Asszem elég röviden lemosna a pályáról, holott nem a szövegéért fizetik.

Előzmény: Jake Maroc (0)
startrekfan Creative Commons License 2000.10.01 0 0 11
Úgy legyen. Egy elegáns, méltóságteljes bocsánatkéréssel egész eddigi viselkedése megbocsátható lenne.

Így fog tenni? Valószínű...NEM!

Előzmény: Dr.Doolittle (10)
Dr.Doolittle Creative Commons License 2000.10.01 0 0 10
Csatlakozom az előttem szólóhoz, és megmondom őszintén, amikor néztem a lassítást, én is úgy láttam, Rita a többi lányhoz képest iszonyúan húzott. Csak aki sportolt aktívan, az tudja igazán, milyen érzés, mikor az ember szájából kiéneklik a sajtot, pedig úgy érzi, mindent megtett. Ritának pedig nem biztos, hogy lesz még egy olimpiája. Ha megbántotta a többit, elnézést fog tőlük kérni. Nagy sportember. Ne bántsátok.
Jake Maroc Creative Commons License 2000.10.01 0 0 9
Gondolom egyikünk sem veszített el egy hajszállal olimpiai döntőt, amire évekig keményen készült, úgyhogy igazából nem is tudjuk elképzelni azt a keserűséget, amit 1 perccel a döntő után még jócskán lihegve érezhet egy sportoló (nemcsak Kőbán Rita)
MacPhisto Creative Commons License 2000.10.01 0 0 8
Ugyan...egy hét múlva már mi sem fogunk rá emlékezni.
Kőbánnak csodálatos pályafutása volt, egyvalaki volt csak jobb, ugyebár pont Birgit Fischer.Meg tudom érteni, ha ez frusztrálja...
Előzmény: Vajk (7)
Vajk Creative Commons License 2000.10.01 0 0 7
Szerintem itt nem az a baj, hogy leszolta es erosen kritizalta a csapattarsait, hanem inkabb az utana kovetkezo "eredmenye" viszonylatabol nezve tunik enyhen szolva ellenszenvesnek a nyilatkozata. Egy nala idosebb verte el oket.

Bolcsebb lett volnana csucson abbahagyni, most mar mindenki erre fog emlekezni inkabb...

Kataca Creative Commons License 2000.10.01 0 0 6
A bosszúsága részemről érthető

teljesen at tudom erezni :(

A szememben nem csokkent semmit.
Majd 10 evvel idosebb a tobbieknel, es megis o kuzd leginkabb.

Előzmény: Exile (5)
Exile Creative Commons License 2000.10.01 0 0 5
Én se tudom emiatt hibáztatni Kőbán Ritát, biztos vagyok benne, hogy eredményhírdetés után nem ezt mondta volna... Persze elég durva amit mondott, de tényleg csak centikkel maradtak le az aranyról. A bosszúsága részemről érthető ;-)
Lunatic Creative Commons License 2000.10.01 0 0 4
Én ha őszintén magamba nézek, asszem nemhogy
ilyenek mondanék, de még a riportert is a vízbeborítanám jól, és sokkal csúnyább dolgokat mondanék, és egyáltalán nem érdekelne, ha fújolnak rám egy indexes fórumban.....
;-)


L.

Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.10.01 0 0 3
A csapatsportokban gyakran előfordul, hogy valaki hiába tesz meg minden tőle telhetőt, kikapnak. Emiatt nyilván óriási keserűséget érez az adott sportoló. Sajnos a média legtöbbször pont az ilyen érzelmileg labilis pillanatokban csap le az áldozataira.

Nem tudom, Ritának igaza volt-e. Nyilatkoznia azonban ilyesmiről nem lett volna szabad. Hibázott. Emiatt azonban elég ronda dolog lenne őt "lefújolni".

Érdekes párhuzam: az olasz férfi röpisek közül Gravina az eredményhírdetésen levette a nyakából a bronzérmet és zsebrerakta (kifejezve azt, hogy neki mennyit ér a bronz). Ezt a RaiTre adón Andrea Zorzi, egy legenda kommentálta, aki a világ legjobb csapatával kapott ki Barcelonában a negyeddöntőben, és csak ötödikek lettek.

Elküldhette volna a fenébe Gravinát, hogy kinek képzeli magát, stb..., de nem tette. Mentegette és csak annyit mondott, hibázott a fiú. Rita is hibázott, de ezért ne kezdjük el fikázni. Inkább legyünk büszkék rá, hogy van egy olyan sportolónőnk, aki felvette/felveszi a versenyt Idemmel, Fisherrel, Brunet-vel és Borcherttel, az egész világon népszerűsíti hazánkat, és mindenütt tisztelik.

Jó estét Creative Commons License 2000.10.01 0 0 2
Kőbánnak akora az arca mint egy ólajtó!! Ott van Egerszegi, x+1 olimpiai aranyat nyert, és mégis szerény tudott maradni, pedig kenterbe verta a fél világot! oké hogy Kőbán jó, de azért ezt mégsem engedheti meg magának!
Előzmény: startrekfan (-)
BZoltan Creative Commons License 2000.10.01 0 0 1
Sajnos tudomasul kell venni, hogy egy csapat nem attol jo, hogy minden tagja jo. Igengyakori, hogy egy csapat tagjai kulon kulon tok atlagos sportolok megis egyut csodakra kepesek. Ez nem jott ossze Kobannak.
En nem haragszom ra, lehet, hogymeg igaza is van a csapasszamokat, az viszont teny, hogy ezt nem kene ilyen stilusban publikalni. Egyebkent meg o is csak egy ember a csapatbol.. tan helyesebb lenne, ha az edzo mondana meg, hogy hol lehettek volna jobbak...
z
Jake Maroc Creative Commons License 2000.10.01 0 0 0
Hát nem volt egy szerencsés nyilatkozat, ennek alapján inkább úgy tűnik, inkább azért veszítettek mert nem voltak igazán csapat. Mindazonáltal egy csalódott versenyző felfokozott állapotban tett nyilatkozatát szerintem nem kell 100 százalékig komolyan venni. És azért tett ő már le annyit az asztalra hogy egy rossz nyilatkozat után ne kezdjünk mindjárt fújjogni.
Előzmény: startrekfan (-)
startrekfan Creative Commons License 2000.10.01 0 0 topiknyitó
A hisztis p**sa bátran pályázhat a "minden idők legellenszenvesebb hazai sportolója" címre, és csont nélkül nyeri is.

Nem tudom, ki látta, ki nem a nyilatkozatát a kajak 4-es után. Elképesztő volt a csaj. A riporter kérdezte, hogy mi volt a baj, nem bírták, vagy mi történt. Erre ő kb. ezt mondta:

"Én bírtam volna, csak a többiek nem hozták a csapásszámot. Ha én jobban meghúzom, és ők nem, felborult volna a hajó". Meg hogy "ez szégyen", stb.

Szóval kb. a sárga földig lehordta a csapattársakat, akikkel hónapokon át együtt izzadt, küzdött, szart, hugyozott. Undorító!

Az már csak plusz adalék, hogy a két fiatal szöszi kettesben is hozta az ezüstöt, az öreg hústorony (K.R.) meg csak hatodik lett egynéniben. Köteteket mesél...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!