Keresés

Részletes keresés

Almaital Returns Creative Commons License 2000.09.26 0 0 142
Megint elmesz masfele, nehogy valaszolni kelljen. En azt nem ertem, hogy vajon honnan tudod milyennek kellene lennie egy svabnak (tehat miert hozna rajuk szegyent KT stb). Es ha mar te (allitolagos) kivulallokent igy valami alapjan eldontod akkor, hogy van az, hogy te nem hozol szegyent a sajat magad, allandoan hangoztatott szarmazasodra?

A svábokról az a hír járja, hogy – akárcsak a zsidóság jelentôs, polgáriasodott része (nesze neked SZDSZ = zsidó alaptétel, amit (98) óta oly nagy meggyôzôdéssel sulykolsz, persze SZDSZ-es elvtársaid segédletével) – stabilan jobbközép szavazó. Persze vannak kivételek – az SZDSZ dísz-svábja (megválasztásának körülményei és indokai ismertek) vagy az MSZP-s, zsidó- és cigánygyűlölô, SS-katona felmenôkkel “büszkélkedô” Zuschlag, akinél rasszistább ember a magyar politikai palettán ritkán akad.

A szélsôbalos Lewinfiú és K.T.-t valószínűleg a svábok stabil jobbközép híre bosszantotta fel annyira, hogy elhatározták: nosza, járassuk le a svábokat, hivatkozzunk állítólagos sváb származásunkra. Ha nem tartaná a plebs a svábokat stabil jobbköôzép szavazóknak (ugyanúgy, ahogy a polgáriasodott, a magántulajdon szentségét garantáló pártokat támogató zsidókat), akkor, azt hiszem, Leninfiú is más kisebbséget keresett volna lejáratási célból.

Előzmény: geszthi (130)
Almaital Returns Creative Commons License 2000.09.26 0 0 141
Vagy megint magadbol indultal ki? Hozzal csak egyet is ahol en igy irtam Orbanrol, vgy Madlrol mint te Goncz Arpadrol!

Nem is tudtam, hogy Mádl és/vagy Orbán szintén besúgó volt…

Előzmény: geszthi (131)
Almaital Returns Creative Commons License 2000.09.26 0 0 140
Latom tovabbra is csak annyit tudsz, hogy hangoztatod itt a zsido mivoltodat. Kicsit mar elcsepelt, kicsit mar unalmas, de nyugodtan ird be meg 100x. Nyiss topikot az En, Almaital, zsido vagyok cimmel, de ez tovabbra sem valtoztat azon, hogy
a szarmazasat csak olyan ember hangoztatja allandoan aki valamire fel vagy ki akarja hasznalni, eseteg epp ellenkezoleg provokalni akar vele.
(Nyugi ugyanez a velemeny azokrol akik a magyart/nemetet/angolt stb hangoztatjak allandoan)

Ez jó. A 2500 hozzászólásomból kb. 5-6-ban írtam arról, hogy zsidó vagyok, ez a kretén meg máris azzal jön, hogy ezzel akarom lejáratni a zsidóságot.

Hogy pindiy-t idézzem (Ô számodra elég autentikus, nemde?) Szabó Miklós emlékére-topic (197):

Az embernek ne legyenek előítéletei.


Miért járatnám le a zsidókat? Ahogy pindiy is mondotta volt: aki általánosít vagy elôítéleteket alkot, annak úgy is kell.

Itt is lathatunk egy ujabb utalast a szellemi magassagodra (nagyon nulla lehetsz ha allandoan ezzel jossz. Mi van nem sikerult erettsegit szerezned, vagy mi?).

Azt hiszem, kettônk közül én vagyok az iskolázottabb.

Előzmény: geszthi (133)
Almaital Returns Creative Commons License 2000.09.26 0 0 139
csak szépen, lassan,
akkor talán nyerni fogsz már végre egy partit.

Talán?! Ha nem vetted volna észre, geszthi valahogy nem remekel, ha érveket kell találnia, ill. azokhoz tartania is magát :-)

Előzmény: Big Clinton (138)
Big Clinton Creative Commons License 2000.09.26 0 0 138
Ajjajjajj, Almaital kedves, ha már sakkozol
akkor sakkozzál rendesen, ne így, összevissza
ficánkolva, hol a huszároddal sasszézol jobbra-balra,
hol a futók szaladgálnak keresztül-kasul a táblán,
a király meg kapkodhatja a fejét,
így kb. nyolc gyalogot vesztesz
három lépésből (pedig a gyalog a nyerő, ne feledd!),
a vezéredet meg már rögtön az elején a
tábla közepére állítottad, és csodálkozol, hogy a
sötét gyalogok már körbevették, előlről-hátulól
ostromolják; csigavér, csak szépen, lassan,
akkor talán nyerni fogsz már végre egy partit.

üdv.
B. Clinton, huszáros tanácsaival

ui.
Te, azokat a kiba..tt kurziválásokat, meg fetteléseket
nem lehetne mellőzni? Olyan az egész agymenésed,
mint a Blick címoldala...

Előzmény: Almaital Returns (136)
Almaital Returns Creative Commons License 2000.09.26 0 0 137

Aztan jossz megint itt ezzel a nagy ossznepi szoclib osszeeskuvessel a te szereny es csodas szemelyed ellen. Meg, hogy veled riogatnak, meg szalonkeptelennek mertek nevezni?! Ahhh, mindjart elsirom magam! Azert ne kepzeld mar magad ilyen oriasi fontossagunak!

Nem is vagyok az. Ki mondta? Csupán az Index párszázas olvasói számára létezem, szemben mondjuk az ÉS publicistáival. Az ô körükben viszont sikeresen bekerültem a leginkább gyűlölt jobboldali hozzászólók közé :-)

Vegul csak ugy negyszemkozt, te szerinted az a stilus amit itt muvelsz az szalonkepes? Polgari szalon?

Ugyanaz, mint amit Ti műveltek a Népszava, a Magyar Hírlap, a 168 Óra, az ÉS stb. vélemény-oldalain, csak ellentétes elôjelű kiadásban. A ballib elvtársaid által kifundált válogatott káromkodásokban, anyázásban, fikázásban úgy sem tudnám veletek felvenni a versenyt :-)

Előzmény: geszthi (133)
Almaital Returns Creative Commons License 2000.09.26 0 0 136
A kretén megint megszólalt… bár ne tette volna. Szavaiból csak úgy árad az olvasatlanság.

1, Azert ne legyel mar ilyen bekepzelt! Meg, hogy a szoclibek fo ellenfele lennel?! Ugyan mar ahhoz kellene egy bizonyos szinvonal. Vagy magas akkor ott van Trebitsch aki veled egy napon sem emlitheto, vagy alacsony de akkor meg mitol lenne ellenfel?!

Te szerencsétlen... Trebi nem bunkó. Én az vagyok. Ezért utálnak :-)

Mellesleg, nagyon jól tudom, mit mondanak rám egyesek a PFT-ben. Nem véletlenül mondtam, hogy engem egy emberként utál a ballib oldal.

Es ahelyett, hogy (ugy mint itt) reflektalunk a hulyesegeidre, majd pont a te kedvedert nyit valaki kamunicket, csak azt tudja mondani fasiszta vagy. Es teszi ezt egy allitolagos szoclib a Farkashazy Tivadart parodizalva akit az egesz jobboldal szoclibek tart (meg o is magat szerintem) ! A logikai ugye megint...

Akkor, hogy friss, egy napos példát mutassak, nézzük egy új nick, a jelenleg 17 hozzászólással bíró BLJ egyik elsô hozzászólását Index:rágalmazni csak a kormányt szabad! – (28) . Mit tesz isten, ô is engem baszogat (anélkül, hogy szóltam volna hozzá). Ezek szerint ô is én vagyok? A régebbi, ismeretlenektôl, új nickektôl jövô “baszogatásokat” már ide se másolom – van belôlük épp elég.

2b GA akkor volt az amikor ennek komoly veszelyei voltak! No de ujabb logika kovetkezik, az lehet, hogy 56-ban az volt, meg bortonben is volt erte

Húúúú… a nagy ellenálló… Tudod, te szellemi toprongy, az igazi ellenállókat, forradalmárokat kivégezték 56 után.

Akkor igy egyetlen jobboldali politikus sincs (no egyebkent se sok) ma aki az lett volna.

Melyik jobboldali politikus dicsekszik ezzel, te szerencsétlen?!?

No de tovabbra sem erinti a te behodolasodat. Akkor ott volt TGM, Hodosan, az akkori Orbannal , Fodorral (akkor meg nagy fideszes es barat volt) egyetemben. Akkor hozzajuk merd magad. Pl ok sem nyaltak be a rendszernek...

Na és? TGM és köre eleve dísz-ellenzéki volt. Idézet következik pindyi-tôl a Hogyan búcsúztassuk Árpi bácsit-topicból (475):

Tudod nem véletlenül dolgozhattál a TTI-ben és nem véletlenül volt a TTI az ami volt.
Éppen te és a többiek munkásságát is szükségesnek látták, hogy elérhető legyen, a már 85 után rögtön meg is jelenő stratégiai cél Moszkvában, hogy le kell bontani a rendszert a keleteurópai országokban.
A feladatot szép lassan teljesítettétek anélkül, hogy tudtátok volna az igazi célt.
Tudod nagy hajó lassan fordul.
Profi volt ott a humánpolitika::)))))

Tudod, ki volt akkor a TTI (a kedvedért: MSZMP KB Társadalomtudomány Intézet) vezetôje? Nem fogod kitalálni: Aczél György. Róla mit kell tudni? A díszellenzékiek nagy patrónusa. És, ahogy a nálad “kicsit” világlátottabb pindyi megfogalmazta: Aczél dísz-ellenzékijeinek, ill. a TTI-nek nagy szerep jutott a kommunizmus lebontásában.

3, Van benne valami. A kulonbseg az, hogy a jobboldal szo nelkul elviseli Csurka ilyenten kijelenteseit (ami nyilt, letagadhatatlan), sot ra is jatszik (lasd Kover) allandoan.

A baloldal szóvá tette/elítélte/egyáltalán megemlítette Thürmer elvtársad május elsejei cigányozását?


Masreszt viszont te szoclib politikustol meg utalast sem hallottal OV allitolagos szarmazasara !

1. az SZDSZ/MSZP-közeli Thürmer
2. Farkasházy (lásd: az SZDSZ Demokratikus Chartájának vezére)

4, Ertem. Akkor OV is poltikus es nyugodtan allithato rola az ami. Ha nem utkozik torvenybe utalni a zsido szarmazasra akkor a ciganyra sem. Csak akkor nem ertem mit vered itt magad brutalis brutalis kijelentesein?! Ugyanazt csinalja amit te (csak nem olyan alparian mint te , mert nem lattam tole jelzot, ugy mint budos cigany OV stb).

Gratulálok, ezzel a kis brutális-védô szösszeneteddel a jobbérzésű ballib elvtársaid közül is kiradíroztad magad.

5, Ujabb teny ugye?! Az szdsz zsidopartkent probalja magat feltuntetni...Ja mintha eppen a szelsojobb probalna allandoan ezt rahuzni! Derek mar kert idezetet, hogy mikor es hogyan allitotta be magat ennek az szdsz. Soha!
Ez is qrva ugyes. A sajat mocskotokat rakenni az szdszre! A vegen meg ok lesznek a hibasak hogy ezt allitja roluk Csurka...Ja ha igy mukodnek a dolgok.

Te teljesen hülye vagy. Az SZDSZ-rôl sose mondtam azt, hogy zsidó párt. Éppenséggel Te voltál az, aki az SZDSZ-t a zsidósággal tetted egyenlôvé, amikor amiatt vontad kétségbe zsidó származásomat, mert az SZDSZ-t szídom. Segítek: (98):

    szarmazas hangoztatasa. Megint csak magadbol indulsz ki. Hol irtam, hogy minden zsido vagy jobboldali olyan mint te? Akkor nem is altalanosithattam ugyebar... […] En azt nem hiszem el, hogy te aki allandoan hangoztatja a zsido szarmazasat, meg alpari stilusban utalja az szdszt (akiknel allandoan elohozza/k csak ugy mellesleg mint plussz informacio) az valoban az vagy.

No es meg mindig nem derult ki, hogy ugyan miert kell ezt allandoan hangoztatni?! Netan "onvedelem", hogy az a "zsidopart szdsz tarsasag" ne tudjon beled kotni?

Megint csak te hoztad elô az SZDSZ = zsidóság tételt. Ugyanúgy, ahogy (98)-ban is.

Te jottel es jossz tovabbra is, ilyenekkel amikor mar mas visszavagasi lehetoseged nincs)
Vedd mar eszre te szerencsetlen hulye, hogy te kezdel itt ilyen bunko modon tarsalogni. Nem tudsz mar mibe belekotni, majd amikor ezt szovateszi valaki akkor jossz azzal, hogy a masik ne tegye?

Érdekes, akkor miért hansgúlyoztad ki (98) elsô mondatában a melléütésemet?

(mellesleg legalabb a sajat intelmeidet tartanad be (azt hiszed nem vettem esztere a kialtanira valo utalas. Vagy olyankor nincs mihez tartani magad?!)

A (98) 6. pontjában kár, hogy éppen te vétettél ez ellen a saját magad által felállított szabály ellen (Elutest, elirast nem kritizalunk mert masbol sem allnank ki. Persze ha mas "fogas" nincs akkor ez is megteszi - v.ö. válaszindító mondat).

Előzmény: geszthi (130)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.26 0 0 135
PuPu drága,

aggodalomra semmi ok,
megosztozunk azon a fránya helyezésen!

:))))

Előzmény: PuPu (129)
Big Clinton Creative Commons License 2000.09.26 0 0 134
A valódi nevem: Big Lebovsky,
az oboával jól állok, az oboaszóló
igazi zene a .... ümmm .... a füleimnek.

üdv.
Big Clinton, aki feledékeny

ui.
Mit is kérdeztél?
(Monica kisasszony, kérem hozzon egy kávét!)

Előzmény: PuPu (132)
geszthi Creative Commons License 2000.09.26 0 0 133
Latom tovabbra is csak annyit tudsz, hogy hangoztatod itt a zsido mivoltodat. Kicsit mar elcsepelt, kicsit mar unalmas, de nyugodtan ird be meg 100x. Nyiss topikot az En, Almaital, zsido vagyok cimmel, de ez tovabbra sem valtoztat azon, hogy
a szarmazasat csak olyan ember hangoztatja allandoan aki valamire fel vagy ki akarja hasznalni, eseteg epp ellenkezoleg provokalni akar vele.
(Nyugi ugyanez a velemeny azokrol akik a magyart/nemetet/angolt stb hangoztatjak allandoan)

No de nezzuk e csodas hozzaszolast. Igazan erdekes, hogy ezutan volt meg keped beirni a 119-t.

Itt is lathatunk egy ujabb utalast a szellemi magassagodra (nagyon nulla lehetsz ha allandoan ezzel jossz. Mi van nem sikerult erettsegit szerezned, vagy mi?).
Aztan jon egy ujabb csodas utalas ram, ahol az ember idezojelben van. No kivancsi vagyok ez mire ohajt utalni? En pl. nem tennem ha rolad irnek (no nem sertettel meg, csak en sem akarom, sem a novenyeket, sem az allatokat ezert nem tennem " "-be. Te nagyon is ember ember vagy... sajna )

Aztan jossz megint itt ezzel a nagy ossznepi szoclib osszeeskuvessel a te szereny es csodas szemelyed ellen. Meg, hogy veled riogatnak, meg szalonkeptelennek mertek nevezni?! Ahhh, mindjart elsirom magam! Azert ne kepzeld mar magad ilyen oriasi fontossagunak!

Vegul csak ugy negyszemkozt, te szerinted az a stilus amit itt muvelsz az szalonkepes? Polgari szalon?

Előzmény: Almaital Returns (103)
PuPu Creative Commons License 2000.09.26 0 0 132
Oboával hogy állsz?
Biztosan nem Little Lewinsky a nicked?
:O)))
Előzmény: Big Clinton (128)
geszthi Creative Commons License 2000.09.26 0 0 131
Peldaul?

Vagy megint magadbol indultal ki? Hozzal csak egyet is ahol en igy irtam Orbanrol, vgy Madlrol mint te Goncz Arpadrol!

Aztan arrol is hozhatsz statisztikat hanyszor irtam en le neked, hogy szarhazi, primitiv stb. es viszont.

Előzmény: Almaital Returns (119)
geszthi Creative Commons License 2000.09.26 0 0 130
Szerintem veled komoly gondok lehetnek Almaital.

No nezzuk sorban:

1, Azert ne legyel mar ilyen bekepzelt! Meg, hogy a szoclibek fo ellenfele lennel?! Ugyan mar ahhoz kellene egy bizonyos szinvonal. Vagy magas akkor ott van Trebitsch aki veled egy napon sem emlitheto, vagy alacsony de akkor meg mitol lenne ellenfel?!

Es ahelyett, hogy (ugy mint itt) reflektalunk a hulyesegeidre, majd pont a te kedvedert nyit valaki kamunicket, csak azt tudja mondani fasiszta vagy. Es teszi ezt egy allitolagos szoclib a Farkashazy Tivadart parodizalva akit az egesz jobboldal szoclibek tart (meg o is magat szerintem) ! A logikai ugye megint...

2, Csak szimplan :Bunko barom.

No persze igy mukodik a "logica almaitalica". Ha mar vedhetetlen az egyebkent is boduletes baromsag amit mondunk talaljunk ki ra egy meg nagyobbat! Csak igy tovabb! Aztan meg csodalkozol ha az a velekedes rolad ami!

2b GA akkor volt az amikor ennek komoly veszelyei voltak! No de ujabb logika kovetkezik, az lehet, hogy 56-ban az volt, meg bortonben is volt erte, de 80-ban mar nem volt, tehat nem is volt ellenallo soha. Gratula. Akkor igy egyetlen jobboldali politikus sincs (no egyebkent se sok) ma aki az lett volna. Ez se baj, csak akkor fogjak mar be az allando kommunistazo szajukat, amikor mindegyik szepen benyalt a rendszernek!
No de tovabbra sem erinti a te behodolasodat. Akkor ott volt TGM, Hodosan, az akkori Orbannal , Fodorral (akkor meg nagy fideszes es barat volt) egyetemben. Akkor hozzajuk merd magad. Pl ok sem nyaltak be a rendszernek...

3, Van benne valami. A kulonbseg az, hogy a jobboldal szo nelkul elviseli Csurka ilyenten kijelenteseit (ami nyilt, letagadhatatlan), sot ra is jatszik (lasd Kover) allandoan. Erre mondom, hogy ilyenkor csak teny kozles az, hogy XY zsido. Masreszt viszont te szoclib politikustol meg utalast sem hallottal OV allitolagos szarmazasara ! Igy mig egyik oldalon sajna van ok ami miatt rosszra lehet gondolni e teren, a masikon nincs.

4, Ertem. Akkor OV is poltikus es nyugodtan allithato rola az ami. Ha nem utkozik torvenybe utalni a zsido szarmazasra akkor a ciganyra sem. Csak akkor nem ertem mit vered itt magad brutalis brutalis kijelentesein?! Ugyanazt csinalja amit te (csak nem olyan alparian mint te , mert nem lattam tole jelzot, ugy mint budos cigany OV stb).
Megint csak a logica almaitalica. En nyugodtan allithatok barmit, ezert semmi ok moderalasert folyamodni, de ha valaki ugyanezt teszi OV ellen akkor mar egybol gond van. Ugyes.

5, Ujabb teny ugye?! Az szdsz zsidopartkent probalja magat feltuntetni...Ja mintha eppen a szelsojobb probalna allandoan ezt rahuzni! Derek mar kert idezetet, hogy mikor es hogyan allitotta be magat ennek az szdsz. Soha!
Ez is qrva ugyes. A sajat mocskotokat rakenni az szdszre! A vegen meg ok lesznek a hibasak hogy ezt allitja roluk Csurka...Ja ha igy mukodnek a dolgok.

5b, KT es Lewinfiu esete Almaitallal
Megint elmesz masfele, nehogy valaszolni kelljen. En azt nem ertem, hogy vajon honnan tudod milyennek kellene lennie egy svabnak (tehat miert hozna rajuk szegyent KT stb). Es ha mar te (allitolagos) kivulallokent igy valami alapjan eldontod akkor, hogy van az, hogy te nem hozol szegyent a sajat magad, allandoan hangoztatott szarmazasodra?
Egyebkent ugyesen kihagytad azt, hogy odairtam e stilus miatt a magyarok is szegyenkeznenek, nem csak a zsidok szerintem. Hol van itt ellentmondas te zseni?! Ne terelj, mar megint...

No es meg mindig nem derult ki, hogy ugyan miert kell ezt allandoan hangoztatni?! Netan "onvedelem", hogy az a "zsidopart szdsz tarsasag" ne tudjon beled kotni? Nyugi. a stilusoddal es bekepzelt tenykozleseiddel van a baj.

5c, a kep. Ez a kep nem abrazol ciganyt ! Nincs rajta beoltozve senki ciganynak ! Hol a csudaba lattal te egyetlen egy ciganyt is igy kinezni?! Ne nezz mar itt mindenkit hulyenek csak, hogy a Hocipo (FT) elleni utalatodat ala tudd tamasztani valamivel!
Egyetlen cigany sem oltozik igy. Se magyar. Ez egy hulye kep, annak is van beoltozve.

6, Mondjuk ilyenkor gondolj az allando primitivezesedre. Ha nem venned eszre te vagy az de nagyon. Elhiszem, hogy azt nehez elutesnek ( az bizony komoly nyelvtani hiba, hogy idezzek valakit akit ismersz) irni amikor az ember az u es ú betuket felcsereli (kb 10cm) es erre masba mar nem tud belekotni csak abba, hogy szovatettem azt a bekepzelt dumadat amit megeresztettel (ha nem tunt volna fel ezt nem emlitette itt senki veled kapcsolatban, en sem. Te jottel es jossz tovabbra is, ilyenekkel amikor mar mas visszavagasi lehetoseged nincs)

Vedd mar eszre te szerencsetlen hulye, hogy te kezdel itt ilyen bunko modon tarsalogni. Nem tudsz mar mibe belekotni, majd amikor ezt szovateszi valaki akkor jossz azzal, hogy a masik ne tegye?
(mellesleg legalabb a sajat intelmeidet tartanad be (azt hiszed nem vettem esztere a kialtanira valo utalas. Vagy olyankor nincs mihez tartani magad?!)

De tegyed nyugodtan, ha csak ennyire vagy kepes...

Előzmény: Almaital Returns (99)
PuPu Creative Commons License 2000.09.26 0 0 129
Off
Igen megtaláltak, amint látom...
Félteni kezdem a helyem a népszerűségi listán...
:O)))))
Előzmény: Törölt nick (126)
Big Clinton Creative Commons License 2000.09.26 0 0 128
Na, akkor nézzük azt a fránya klasszikus zenét.
Csak hamarjában:

1. Mi a különbség a szeptimhang és a vezetőhang között?
2. Merre halad (oldódik) a szeptimhang és merre a vezetőhang?
3. Egyáltalán mi az a vezetőhang és mi az a szeptimhang?

Kérem, világosíccson föl minket!
(Van még sok kérdésünk, kb. 1000...)

üdv.
B. Clinton, aki különösen rajong a klasszikus fuvolaszólókért

Előzmény: Törölt nick (126)
Big Clinton Creative Commons License 2000.09.25 0 0 127
Érdekes, magát, drága asszonyom,
Macskaköröm, drága, lépten-nyomon utoléri
a sánta kutya, avagy mégsem?
(Avagy a sánta cica?)
Maga mindig fél lábbal előtte jár? (A cica előtt?)
Magának mindig csak a fránya bizonyíték
a fontos, nem ám az igazság,
ami többnyire független
a bizonyítéktól, ami ugye akár hamis is lehet.
Hej, az az igazságtól független
fránya bizonyíték!
Magácska csak nem úgy gondolja,
hogy ha nem kapják rajta egy hazugságon,
az pont olyan, mintha
igazat mondana?
Csak nem úgy gondolja, Macskaköröm, drága?

üdv.
B. Clinton, aki keresi a maga igazságát

ui.
(A macskaköröm a cica előtt jár,
ezért nem éri utol őt a sánta cica!?)

Előzmény: Törölt nick (113)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.25 0 0 126
Amaital,

attól hogy te tudsz valamit, amit más nem,
nem feltétlenül te vagy a műveltebb, intelligensebb, stb. stb. ...

ui.
van a klasszikus zenét szereti,
van aki a népzenét,
van aki a heavy metalt...
ebből nem kell messzemenő következtetéseket levonni
(engem pl. egy általános iskolás is lazán kenterbe ver heavy metalból és társaiból, de pl. klasszikus zenéből már nem annyira...)

Előzmény: Almaital Returns (124)
PuPu Creative Commons License 2000.09.25 0 0 125
Köszönöm az elismerő szavakat, - megyek, és felvágom a hasam...
Akit az ellenfél dícsér, annak már annyi...
Nomármost, - bár én tudom, hogy a kerék jelkép, - de ez esetben nyugodtan eltekinthetsz attól, hogy túlbonyolítsuk a dolgokat. Nem ilyen megfontolásból viccelődtem.
Egyébként engem, - veled ellentétben nem foglalkoztat ilyen intenzíven, hogy Vityka roma, vagy nem. Mikor először hallottam, természetesen értékeltem magamban a hírt, és arra jutottam, hogy ha az, akkor sem meri majd bevállalni, - lévén a magyar társadalom olyan, amilyen, - és azt is elrendeztem magamban, hogy nem is lenne ez elvárható tőle, ha a politikusi pályán akar boldogulni.
Így aztán " had' essen " alapon kezeli a problémát, és esetenként tesz egy-két didaktikus kijelentést a cigányságról, - had higgyenek a belé szerelmesek, amit akarnak. Ez is teljesen jogos, - politikaiag pedig roppant taktikus, és teljesen indokolt.
A helyzet ilyeténképpen számára csak akkor jelenthetne veszélyt, ha a cigányságot valaki párttá tudná szervezni, vagy valamelyik párt maga mögé tudná állítani, - ebben az esetben Vityesz akár fajtájának árulójaként százezres szavazatveszteséget könyvelhetne el, - de ez a veszély ma nemigen fenyegeti.
Én csak becsülni tudom a szüleit, ha valóban cigány származású valamelyikük, vagy mindketten, - és gratulálni nekik, hiszen ebben az országban egy cigány családnak kitörni és bizonyítani tízszeres energiát követelt akkor is, amikor a mai viszonyokhoz mérten nulla volt a diszkrimináció.
Persze sok mindent meg is magyarázna ez a származás Viktorunk viselkedéséből, -. nem genetikailag determinálva, hanem a folyamatos túlkompenzálásból kifolyvást.
Ha meg nem az, akkor csak símán gyagya...
:O)))
Előzmény: Almaital Returns (122)
Almaital Returns Creative Commons License 2000.09.25 0 0 124
A kerek, mint a ciganysag jelkepe nekem uj, de szerintem mar megint te kombinalod tul a dolgokat.

Sajnos, Neked is csak azt tudom mondani, mint annak idején AmBesten-nek: nagyon durva műveltségbeli hiányt mutat a Kayi Jag nem-ismerete. Olyan, mint ha a KeX-rôl, a Kolindáról, Sebestyén Mártáról, az instrumentális rockot játszó East-rôl vagy a Syrius-ról nem hallottál volna.

A Kayi Jag minden CD- és kazettaborítóján ott van a kerék mint jelkép. Ugyanúgy, mint az Országos Cigány Információs és Művelődési Központ
hivatalos honlapján.

Jdr emlékét felidézendô: Képezd magad, olvass többet! © Feró & Bikini 1984

Előzmény: nagydog (123)
nagydog Creative Commons License 2000.09.25 0 0 123
Sz'al, mivel brutalis minden hozzaszolasa ciganyozza Orbant, ezert ez a hozzaszolasa is ciganyozas kell, hogy legyen. Ha pedig ez a hozzaszolasa ciganyozas, akkor az osszes tobbi is az kell legyen. Ja, igy persze, hogy mindig neked leszen igazad.

A kerek, mint a ciganysag jelkepe nekem uj, de szerintem mar megint te kombinalod tul a dolgokat.

Nagydög

U.i.: Azert, ugye leszaradt volna a kezed, ha nem elvtarsazol egy kicsit?

Előzmény: Almaital Returns (122)
Almaital Returns Creative Commons License 2000.09.25 0 0 122
Latod, errol beszelek. Emlekezetem szerint mindenki ugy ertelmezte az altalad kifogasolt hozzaszolast [brutálisét!], hogy a mi Viktorunk voros, csak igyekszik elleplezni. Te viszont eldontotted, hogy ez bizony ciganyozas, es azonnal zaszlot bontottal a fejet feluto rasszizmus ellen.

Miért, Brutálisnak van olyan hozzászólása, amelyben – kivételesen – nem cigányozza Orbánt? Nem kéne ennyire védeni az elvtársaidat, mert csak magadat járatod le…

Aztan mikor raugrottal PuPu-ra, mert Viktor legifjabb gyermekenek a Kerek nevet javasolta (4. ?). Erre te rogton Orsosra asszocialtal

Sajnálatos tény, hogy nem ismered a cigányság jelképeit. A legfôbb jelképük ugyanis a kerék. PuPu, bármennyire is vaskalapos és szélsôséges, nem buta. Tudta, mi az a kétértelmű fogalom, amely a művelt “vájtfülűek”, a cigányság kultúráját (akár csak a Kayi Jag-on keresztül) ismerôk számára mögöttes értelemmel bír. Kizárt dolog, hogy ne ezért használta volna a kerék fogalmát.

Előzmény: nagydog (121)
nagydog Creative Commons License 2000.09.25 0 0 121
Figyelj, te evolucios zsakutca!

"egyértelmű mondataira célzol, amikben - az egész Index törzsközönségét hülyének nézve - ebben a topicban festésrôl? beszélt?"

Latod, errol beszelek. Emlekezetem szerint mindenki ugy ertelmezte az altalad kifogasolt hozzaszolast, hogy a mi Viktorunk voros, csak igyekszik elleplezni. Te viszont eldontotted, hogy ez bizony ciganyozas, es azonnal zaszlot bontottal a fejet feluto rasszizmus ellen.

Aztan mikor raugrottal PuPu-ra, mert Viktor legifjabb gyermekenek a Kerek nevet javasolta (4. ?). Erre te rogton Orsosra asszocialtal.

A vegkovetkeztetes: Mindenki hulye, csak te vagy helikopter.

Nagydög

Előzmény: Almaital Returns (85)
Almaital Returns Creative Commons License 2000.09.23 0 0 119
Figyeld meg, ha abbahagynád a támadó és mocskolódó dumákat senki nem támadna!
Esetleg vitatkozna normális hangnemben.

Ezt inkább geszthi-nek mondd.

Előzmény: wizes (118)
wizes Creative Commons License 2000.09.23 0 0 118
T. Almaital Returns!
Figyeld meg, ha abbahagynád a támadó és mocskolódó dumákat senki nem támadna!
Esetleg vitatkozna normális hangnemben.
Nna üdv. és béke költözzön szívedbe!
wizes WG.
Almaital Returns Creative Commons License 2000.09.23 0 0 117
Azert beidezhetnel mar valami SZDSZ dokumentumot, vagy politikusanak nyilatkozatat ahol akarcsak erintolegesen is kijelentettek, hogy ok a zsidosagot akarnak politikai celjaikban kepviselni. Ha van ilyen egyaltalan, mint elkulonitheto zsido politikai erdek MO-on. Mert en meg csak utalast sem lattam soha ilyesmire. Tehat maga a felvetesed hulyeseg ab ovo.Osszekevered a Mazsihisszel.

Én sem. Ellenben hihetetlenül tájékozatlan és olvasatlan üdvöskétek, geszthi, kategórikusan kétségbe vonta a származásomat (98., “En azt nem hiszem el, hogy te aki allandoan hangoztatja a zsido szarmazasat, meg alpari stilusban utalja az szdszt (akiknel allandoan elohozza/k csak ugy mellesleg mint plussz informacio) az valoban az vagy. ”) amiatt, mert bírálni merészelem az SZDSZ-t. Kérdésed tehát inkább neki szól.

Előzmény: Derek (116)
Derek Creative Commons License 2000.09.23 0 0 116
"Mert azt mertem mondani, hogy az SZDSZ nem képvisel minden magyar zsidót, illetve vannak olyan zsidók (nem is kevesen), akik nem SZDSZ-pártiak? "

Azert beidezhetnel mar valami SZDSZ dokumentumot, vagy politikusanak nyilatkozatat ahol akarcsak erintolegesen is kijelentettek, hogy ok a zsidosagot akarnak politikai celjaikban kepviselni. Ha van ilyen egyaltalan, mint elkulonitheto zsido politikai erdek MO-on. Mert en meg csak utalast sem lattam soha ilyesmire. Tehat maga a felvetesed hulyeseg ab ovo.Osszekevered a Mazsihisszel.

Előzmény: Almaital Returns (115)
Almaital Returns Creative Commons License 2000.09.23 0 0 115
Tisztelt Amaita Returns.
Nagyon komolyan kérlek fogd már vissza magad személyeskedő, rasszista ... stb. megjegyzéseiddel!
wizes WG.

Személyeskedô? Igen, személyeskedésre (különösen amit geszthi művel) személyeskedéssel válaszolok.

Rasszista? Ugyan miért? Mert azt mertem mondani, hogy az SZDSZ nem képvisel minden magyar zsidót, illetve vannak olyan zsidók (nem is kevesen), akik nem SZDSZ-pártiak?

Előzmény: wizes (105)
Törölt nick Creative Commons License 2000.09.23 0 0 113
Almaital,

akárhogy csűröd-csavarod, Piroska nem a norvég/finn vagy más nyelvek nem ismerete miatt nevezett műveletlennek, hanem azért, mert zöldségeket írtál a DNS vizsgálatokról... mármint hogy bizonyos országokban a bevándorlókat ilyen vizsgálatnak vetik alá... Erre ugyanis nagy valószínűséggel semmilyen bizonyítékot nem fogsz találni, és nem azért, mert bizonyos nyelveket nem ismersz, hanem azért, mert nincs.

a pontos idézet pedig így szólt:

Wendriner Piroska
válasz erre | adatok | e-mail 2000-09-23 08:32:49 (100)

Genetikai vadbaromságod igazolására bevándorlási hivatalok dokumentációját kutattatod másokkal? A genetikusok nem ilyen helyeken szoktak publikálni. És a legritkább esetben norvégül vagy finnül.
Nem csodálom, hogy szakembert (genetikust) nem találsz, aki segítene neked a hülyeséged igazolásában.
Archívumban nem találtál angol, német vagy francia nyelvű cikket? Hát akkor norvégül vagy finnül majd biztos találsz.
Nem kéne olyan szakterületre tévedni, amiről csak hiszed, hogy te ahhoz is értesz, mindenki más meg hülye.

Almaital Returns Creative Commons License 2000.09.23 0 0 112

Nem műveletlen.
Elvakult.

Kösz, ez tényleg jól esett :-)

Előzmény: wizes (111)
wizes Creative Commons License 2000.09.23 0 0 111
Nem műveletlen.
Elvakult.
Előzmény: Törölt nick (108)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!