Keresés

Részletes keresés

légüres tér Creative Commons License 2006.12.08 0 0 475
Sziasztok!

A Tatabányai Tescoban szerettem volna több egyéb dologgal együtt megvásárolni egy fej Lollo salátát, mely ugyan már kissé fonnyadt volt, de teljesárú. Úgy gondoltam, hogy a ma esti vacsimba azért még jó lesz.
A pénztárnál az a meglepetés ért, húsz perc alatt sem sikerült kideríteni az árát. A pénztárban a saláta képe felett nem volt kód, a lapozóban nem szerepelt.
A pénztáros kényszeredetten telefonálgatott össze-vissza, aztán nagynehezen kapott egy kódot, mely a friss, csomagolt salátáé volt.
A lolló a polcon szereplő kiírás szerint 259 Ft, a csomagolt friss saláta 335 Ft-os áron szerepelt.
A férjem közölte a pénztárossal, hogy ez a kód sem jó amit beütött, mert nem azt a terméket írja ki a pénztárgép amit mi szeretnénk megvásárolni, erre a pénztáros fennhangon közölte, hogy mit képzelünk mi, nem nála kell reklamálni, hanem a vevőszolgálatnál. Erre kértük, hogy a beütött helytelen tételt törölje ki, mert azt az összeget nem fizetjük ki ezért a salátáért.
A pénztáros teljesen fel volt háborodva, hogy mit is képzelünk mi.
Nos ha valaiknek oka van a felháborodásra az a vevő, aki nem tudja megvásárolni amit szeretne és nem a saját hibájából...
Nem vagyok hajlandó a vevőszolgálatot terhelni egy fej saláta ügyével, amikor kígyózó sorok állnak ott folyamatosan.

Végezetül annyi: kedves hölgyem aki december nyolcadikán 16.51-kor 005-ös kasszában dolgozott, Önnek is kívánok Békés Boldog Ünnepeket és olyan kellemes élményeket, melyek a továbbiakban hozzá segítik ahoz, hogy ember módjára viselkedjen a vásárlókkal. Remélem, hogy tisztában van azzal, hogy mennyire szerencsés, hogy a Tescoban dolgozhat és nem valamelyik multinál kell rugót akasztgatnia, bár azután, ahogyan viselkedett, lehet, hogy jobban járna mindenki, ha kerülné az emberekkel való közvetlen kapcsolatot.
CUKIJANI Creative Commons License 2006.12.05 0 0 474
SZIA .A TESCOHOZ MENNÉK DOLGOZNI CUKRÁSZNAK ÉS ÉRDEKELNE HÁNY ÓRÁT KELL DOLGOZNI ÉS MENNYI A FIZU DÉLUTÁNI ESETLEG ÉJSZAKAI PÓTLÉK,VASÁRNAPI DUPLA PÉNZ,ÉTKEZÉSI HOZZÁJÁRULÁS STB,VAN-E?     ELŐRE IS KÖSZI A VÁLASZ:EGY MASZEKNÁL ROBOTOLÓ DOLGOZÓ.
Előzmény: Tikeee (456)
Wormie Creative Commons License 2006.11.20 0 0 473

Épp ma volt egy beszélgetés a TV2-n, Dömölky Líviával, az FVF élelmiszer osztályának vezetőjével. Azt mondja, ilyenkor azonnal vissza kell vinni, és beírni a vásárlók könyvébe. Másképp nincs nyoma.

Persze nem tudhatom, milyen messziről mentetek oda. Nyilván anyagilag nem éri meg még 2x 20-30 km-t autózni, ha nem helybéliek vagytok. De hangsúlyozta a hölgy, hogy aki megteheti, adjon nyomatékot, vigye vissza, és legyen nyoma!!!!

Lsd. tegnap Napló-beli disznóságok...

Előzmény: Benelek (472)
Benelek Creative Commons License 2006.11.19 0 0 472

Sziasztok!

A családdal elmentünk a TESCO-ba (Eger), emlékezetesre sikerült a vásárlás!

Ismételten sikerült átrendezni a polcokat, csak hosszas keresgélés után találtuk meg a feleségemmel a keresett termékeket néhány kivétellel, mert a lassan már kilométeres sétákat meguntuk.

Hazaérve ért a meglepetés, a kért felvágott felső és alsó szelete volt csak az általunk óhalytott. A köztük lévő még csak nem is hasonlított a karajszeletekre, mivel kör alakú volt, kicsit zöld, fura szagú, valószínűleg új korában valamilyen sonka lehetett. Ezután a téliszalámit is azonnal megnéztem, és a kicsomagolt sajtot is. A szalámi alja teteje volt friss, a középen lévők erőssen sötét színűek, és szárazak voltak. A sajt a trapistának valamilyen új változata lehetett :-((, mivel igen erőteljes ECET szaga volt.

Természetesen a kukában végezték a termékek (TESCO gazdaságos= TESCO tanulságos)!

 

Satinette Creative Commons License 2006.11.11 0 0 471

 

 

Sziasztok, Tesco...

ezt a pofátlanságot, amit ma csinált a TESCO (Campona), csak Mo-on engedhetik meg, azt hiszem...

 

Ma este ide mentünk vásárolni, agyobb bevásárlást tervezve.

Köbö másfél órán át nézekődtünk, válogatttunk, vásárolni akartunk már karácsonyra, díszeket, ajándékokat, mindenféléket.

 

A pénztárnál is elég sokáig rakodtunk, tele volt a bev.kocsink.

 

Amikor kipakoltunk, mosolyogva közölte a pénztáros kislány, hogy sajnos, van egy rossz híre, nem tud adni ingyenes zacskókat, csak 50 ft-ért műanyag zacskót.

Tudjátok, azt a fajtát, amibe alig raksz valamit, és valahol szétszakad.

 

Ránéztünk a kirakott árumennyiségre, és azt mondtuk, nem.

 

Kértem a főnököt és a vásárlók könyvét.

 

1. Évek óta megszokott dolog, hogy kapjuk a kis vacak műanyag izéket, tehát mi nem hoztunk magunkkal semmit.

 

2. Amikor bementünk a Tesco-ba, SENKI nem figyelmeztetett, hogy most éppen pénzért kell megvennük a zacsikat.

 

3. Még akkor sem szóltak, amikor a pénztárnál kirakodtunk.

 

Ezek nálam elvek.

Igen, van 5-600 ft-om zacskókra, ha már 50-60 ezret otthagyok,  de erre ne KÉNYSZERÍTSENEK,  akkor megoldom másképp.

Vagy legyenek a zacskók is visszaválthatók, mint az üvegek....

 

Természetesen hívtam a főnöknőt, ifjú lányka elrebegte, hogy egyszer már kiraktak egy táblát a bejárathoz, hogy nem jár az ingyen zacskó, de a főnök bevetette velük. Mondtam, okos főnök, akkor vele szeretnék beszélni.

 

Érdekes módon, mire a beszélgetésünkben idáig jutottunk, és több érdeklődő is helyesen bólogatott, továbbá feltartottuk a sort, illetve közöltük, hogy akkor üssék be a pénztárgépbe, és utána majd lesztornózzuk, amit nem tudunk kézben elvinni, valahogy minden pénztárba visszakerültek az ingyenes tescos zacskók. Igen rejtélyes módon....

 

Tudom, bunkóság volt ezt csinálni, hiszen ugyan már, mit nekem 600 ft, de nem.... ezek elvek...

 

És azokat sajnálom, akik előttünk megvettek több vacak zacsit, mert valami reklám volt rajta, 50 ft-ért...

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2006.10.08 0 0 470
Az angyalföldi (Váci úton van a Gyöngyösi u. és az Újpest-Városkapu metrómegállók között) Tescoban dolgozott már innen valaki? Ha igen, milyen tapasztalatai vannak?A választ előre is köszönöm.
légüres tér Creative Commons License 2006.10.02 0 0 469
Ma is lehetett fotózni, a cég által csomagolt szalámi zöld volt. és az eladó feje is, amikor odanyújtottam szegénynek, hog ugyan nézze már meg... ja és a szalámi ki volt rakva a mindenki által jól megközelíthető hűtőpultba... A szavatossági ideje még nem járt le...na erre varrjunk gombot!
Előzmény: légüres tér (468)
légüres tér Creative Commons License 2006.09.29 0 0 468
Tegnap a Tatabányaiban is zöld volt egy szép nagy csirke a csomagolás alatt, a hűtöpultban. Lefotóztam, hát kell valami emlékeztető, nehogy máskor is ott akarjak husit venni...
Előzmény: Radix (467)
Radix Creative Commons License 2006.09.29 0 0 467
Just for the record...

A tegnap a pécsi régi teszkóban vett hús büdös.

Hívom ÜSZI-t, hölgy elismeri, hogy egyik szállítmányukkal volt némi probléma. Leteszem a telefont, és rádöbbenek, hogy nem az a városbeli teszkót hívtam, ahol a húst vettem. Ezek szerint ez teszkós típushiba. Anyád!
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.25 0 0 466
:)
Előzmény: városlakó (465)
városlakó Creative Commons License 2006.08.12 0 0 465

A Békés Megyei Hírlapban olvastam:

 

Kétheti nyitva tartás után kikerült a zárva tábla Békéscsabán, a Lencsési úti Tesco áruház ajtajára. Az üzlet érvényes működési engedély nélkül fogadta július 17-e óta a vásárlókat.

 

http://www.bmhirlap.hu/index.php?apps=cikk&d=2006.08.02&r=1&c=532015

Törölt nick Creative Commons License 2006.07.24 0 0 464
Évekkel ezelőtt, évekig vidéken éltem, egy meglehetősen felkapott faluban. Abban az időben még csak egy kicsi és egy nagy ABC-je volt a falunak, tehát nem nagyon lehetett válogatni, hogy hová megyünk vásárolni. Rólunk annyit kell tudni, hogy szinte mindehová együtt járunk a párommal, volt idő mikor még dolgozni is:)
No a történet annyi, hogy amikor oda költöztünk, akkor az első bevásárlásnál még nem tűnt fel, de a másodiknál már igen, hogy az egyik csemegés kislánynak igencsak megakadt a szeme az én drágámon. Persze volt min:) Szép barnabőrű, barnahajú hűséges kutyaszemű fiatalember volt:)
Nos a kiscsaj ahányszor csak bementünk a boltba, mindent eldobott ami a kezében volt és rohant, hogy bármilyen módon a hites uram közelében legyen:)
Pici gyermekünk volt, így nem annyira örültem a legyeskedésnek, aztán egyszer csak eszembe jutott valami...., mert már nagyon kellemetlen volt, hogy a kolléganők a boltban szóltak is a lánynak, ha beléptünk az ajtón, hogy vegye észre a férjem.
Szóval elballagtam a falu egyetlen virágboltjába és kértem a boltost, hogy kössön nekem egy szép hófehér liliom csokrot délután 4-re. A gyönyörű virágcsokorral elballagtam az ABC-be a lehető legnagyobb délutáni forgalom közepén, a boltvezetőt megkértem, hogy szóljon ennek a kislánynak, hogy keresem, jöjjön ki a raktárból, aztán a falusiak előtt jó hangosan átadtam neki a csokrot és megköszöntem, hogy ennyi figyelmet szentel az én féjuramnak.Aztán sarkonfordultam és a megrökönyödött falusi nénik-bácsik között otthagytam:)
Nem tudom mi történt, de már másnaptól sosem láttam többet sem az ÁBC-ben, sem a faluban a kislányt.
Bocs, hogy Off.
Előzmény: chyy (463)
chyy Creative Commons License 2006.07.24 0 0 463

:):)Az a húsis sztori tetszett!!!Mármint a hozzáállásod!!!Ha az én páromat szemelte volna ki magának,azt hiszem,olyanokat beszóltam volna,hogy lett volna oka utálatosnak lenni!!!Bár azért biztosan én is a páromat küldtem volna húsért,sokban megkönnyítette volna az életemnek ezt a részét!!!:):)

 

Törölt nick Creative Commons License 2006.07.22 0 0 462
Nálunk pedig nagyon segítőkész volt a husis pultban az eladócsajszi. Alig, hogy megjelent a férjem a pultnál , a csaj azonnal eldobott mindent a kezéből és szaladt a páromat kiszolgálni. Nem bánta, hogy hányan álltak a sorban még előtte:) Én nyugodtan állhattam a sorban 10 perceket, pillantásra sem méltatot.

Mostanában nem látom ŐT. Lehet, hogy más férjét is fixírozta és az rosszabbul tűrte?:)
Sajnálom, mert megint sokat kell várni a kiszolgálásra:(
Előzmény: Konnektororrú (461)
Konnektororrú Creative Commons License 2006.07.22 0 0 461
Bocs, de azt, hogy a "kiszolgálás" finoman szólva sem illethető ezzel a névvel - ezért is tettem idézőjelbe - hogyan menti fel és indokolja az szerinted, hogy a vevő milyen surmó? Leszarom, hogy a másik vevő mekkora tahó, és azt is leszarom, hogy a dolgozónak mi a problémája, én kiszolgálást akarok, és ha nem kapom meg, akkor kekec leszek. Az "eladó" törődik az én problémáimmal? Egy francot, pedig van elég belőlük. Hát akkor én mit törődjek az ő gondjával-bajával, amikor nem irgalmas szamaritánuskodni megyek, hanem vásárolni, amiben ő nemhogy segítene, hanem épp hogy akadályoz. Képzelhető, hogy ÉN, mint vállalkozó mennyi munkát kapnék, ha a reménybeli ügyfelekkel úgy beszélnék, mint aki a seggéből rántotta elő őket, csak azért, mert éppen rossz napom van, és felhúzott egy másik ügyfél!! Napokon belül felkopna az állam! A bolt és személyzete azért van, hogy kiszolgáljon engem, pont. Ha meg balkáni, tahó vevők vannak - és nem köll külön bizonygatni, van szemem, látom magam is, hogy van egy csomó -, akkor nem kussolni kell, és a következő vásárlón levezetni az indulatot, hanem hívni a biztonságiakat, hogy vágják ki úgy, hogy a lába nem éri a földet.
Tikeee Creative Commons License 2006.07.21 0 0 460

Teljesen igazad van :-).

csak már nem egy fórumon olvastam ijen dolgokat ésa kissé felhuztam magam.

De azt leszögezném hogy mint eladók és vásárlók között is vannak olyanok kik nem igazán nevezhetők embernek.És igazából nem is a fizu itt a gond mert végső soron ne panaszkodjon senki mindenki magának választja az életét és az életformáját és ha normálisan él akko betudja osztani azt a tescos fizetést is. a hozzá állásban nem ez játsza a meghatározó szerepet legalábbis nállam.:)Azt csak pl.-nak hoztam fel.

 

De a meghatározó az az nállam, hogy jön 2 , 80 éves vénasszony az utóbbi fél órában és kér 20-25 dkg császár szalonnát és 1-2 dkg-al több lesz levágatya mégegyszer elfordulok magamban mondom amit gondolok vissza fordulok szépen elköszönök röhögök egyet és ha ez már ez eljátszódik naponta töbször akkor kissé elvesztem a fejem.

Vagy épp a hölgy kér fél kiló kolozsvárit és nem sikerül teljesen egyenesen levágnom Ezt nem lehetett volna egyenesen ezt nemkérem és elmegy ha sz@ar a kés nemtudok mit csinjálni belehet jönni le lehet vágni magának. Egyébkén valószinü az árral volt problémája azt megértem ha azt mondja akkor egy szó nélkül vissza rakom és ennyi.:)

chyy Creative Commons License 2006.07.21 0 0 459

Bocsi,még annyit,hogy természetesen tudom,hogy nem feltétlenül szakképzett embereket alkalmaznak,és rájöttem arra is,hogy sokan (tisztelet a kivételnek) illemtan órára sem jártak.Semmi bajom nem lett volna a tegnapi eladóval,ha nem szemtelen vigyorral az arcán és olyan modorban társalgot volna,mintha éppen a haverjaival dumálna a téren (bár velem a barátaim nem szoktak olyan sítlusban beszélni,de hagyjuk).Drága a szakképzett munkaerő,rendben.Ebben az esetben   egy vásárlói tájékoztató,amelyen közlik,hogy egyben legót is vettél és legyél kedves összerakni otthon,nem kerülhet olyan sokba.Az eladó pedig ha kedvesen közli,hogy"bocs,nem értek hozzá,nem az én asztalom",akkor nem vívta volna ki,hogy ócsárolva beszéljek róla.

Édesapám könyvárus volt hosszú ideig,iskolásként nyaranta nekem is kellett segíteni,amolyan nyári munka gyanánt.Engem apukám arra tanított,hogy akármi van,a vevő az első.Nem vághattam pofákat,amikor mind a 158 cmet bevetve letornásztam a legeslegfelső könyvet a kirakatból és a kedves vevő mosolyogva közölte,hogy köszöni csak érdeklődött.Nem szólhattam be,amikor kb.úgy bánt velem némelyik,mintha írni és olvasni sem tudnék.És jelzem én sem vagyok szakképzett,csak ha muszáj tudom magamra eröltetni némi jómodort és kedvességet.Azzal azért sokminden megoldható.

chyy Creative Commons License 2006.07.21 0 0 458

Természetesen egyetértek,és általában nem szoktam az eladókon felhúzni magam,részben mert nem ők irányítják az áruházat,részben pedig a barátnőm szintén eldóként dolgozik egy másik üzletláncnál és mesélt bizony kacifántos dolgokat a vevőkről.Ahogy látom,a fórumon is főleg az üzletláncot ócsárolják és nem az eladókat.Azt azonban szögezzük le,hogy akármennyit is kell szaladgálni,akármennyire is kevés a fizetés,akármilyen hülyék is egyes vevők,az eladó nem viselkedhez úgy minden vevővel,mintha az vágta volna fejbe a műanyag palackkal,vagy a csirkehússal.Mert sokszor az az érzésem,hogy zavarok,amikor valamelyik eladóhoz fordulok.Én tanárként dolgozom és bizony ugyanaz az eladó (nem csak a Tescóban,hanem bárhol),aki korábban azért volt utálatos,mert keveset keses,sokat szaladgál és beszólt neki egy vevő,ő elvárja,hogy az ő gyerekével hímestojásként bánjak az iskolában.Vágjak jó pofát a szemtelenségéhez,ha nem tudja a tanagyagot,ne adjak már egyest,mert szegény zseni,csak éppen ez a féléve nem jön össze...És ha esetleg emelt hangon próbálunk kicsiny csemetéjével valamit megértetni,akkor pedig "ne menjen pedagógusnak,aki nem tud bánni a gyerekekkel" mondatot vágják a fejünkhöz.És ha Pistike felhúz,nem adhatok Jucikának is egyest,mert ugye nem ő érdemli meg.Szóval lássuk azért a másik oldalt is.A vevő is ember,ő is dolgozik,családja van,sokat szalad,keveset keres,főnök,ügyfél,szülő,stb cseszegeti és amikor este 7-kor beesik a Tescóba nem biztos hogy még úri modorát is kifogástalanul meg tudja őrizni,ha az eladó az alább leírt kedves modorban válaszolgat.

 

Természetesen a helyi lap ás a panaszkönyv is csak addig játszott főszerepet a gondolataimban,amíg el nem párolgott valamilyen szinten a haragom.Mára kialudtam.A "bicaj",nevezzük így itt pihen a szobában,sógorom pedig hozza a szerszámokat és reméljük ma már használni tudjuk a gépet...:)

Tikeee Creative Commons License 2006.07.21 0 0 457

Meg egyébként arra már rég rájöhettél volna hogy az ijen áruházakban nem fognak neked szakképzett embereket tisztelet a kivételnek alkalmazni mert azt nemtudnák megfizetni.jobban mondva nem akarják.

 

meg amugy is ha elolvasod az fizu emeléses papirod akkor már elmegy a kedved az egész melótól.

mert megköszöni "E" az egész éves jo munkád és emel max. 3000 ft-ot a fizudon.

Tikeee Creative Commons License 2006.07.21 0 0 456

Sziasztok!

 

Már annyi becsmérlő és ócsároló fórum témát láttam a tescoról és a dolgozóiról hogy  már kezd kicsit idegesíteni.

 

Még csak 20-on éves vagyok de meg van a véleményem.

úgy csináltok mintha mi nem is lennénk emberek. a "kerékpáros" ügy valamijen szinten jogos. De ha bele gondoltok abba, hogy van amikor mijen létszámmal dolgozun mi egy nap akkor szerintem nem igazán lennétek a helyünkben.Mert én például van úgy hogy örülök annak ha haza érek és az ágyat keresem annyira fáradt vagyok.Én pulton dolgozom de a vásárlók többsége azt hiszi hogy az mijen egyszerü pedig nem egy leány álom. Amikor a nap vége felé rájössz arra hogy ma sincs kilométer hiányod mert épp magadban voltál a pulton 2 fős létszámmal dolgoztad végig a 8 órát.

 

A másik szerintem undorító hogy csak a dolgozókat piszkáljátok, nézzétek meg néha a "kedves" vásárlókat is. Egy példa:

 

Amikor a " Hölgy " kezéből repül a kiló pulykamell és épp a kolléganőm melkasán landol mert nem volt hajlandó felszeletelni a sajt vágó "késsel" a sajtot.

És akkor mond ezt " Köszönjük szépen a vásárlást a viszont látásra és mosolyogj".

 

vagy,

 

Három sorban álnak a vásárló mert ő onnan kér szólsz neki hogy áljon be a sorba és közli hogy kapdambe.Majdnem mondtam neki hogy vegye elő hölgyem és mutassa meg hogy kell. De ezt nekünk nem szabad.

Meg hasonlók. Amikor ott zabálnak és azt már nem hiszem hogy kifizetik.

 

vagy,

 

nincs elég ingyen szatyor a kasszánál és a kis kínai mivel nem kapott elég szatyrot ezért alapból hozzá vágja a kasszás fejéhez a fél literes üdítőt.

 

Ennyit a vásárlókról.

 

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2006.07.20 0 0 455
Nem hiszem, hogy jó ötlet lett volna a városi laphoz írni, mert nem érdekli különösebben az ujságokat az ilyesmi, hiszen ma ebben az országban nem sokan dolgoznak a tanult szakmájukban. Igazad van, de szerintem meg kellett volna maradnod a panaszkönyvnél, bár megkockáztatom, hogy elképzelhető, hogy azt a szerencsétlent rugatod ki, akinek egészen más feladatköre van, csak éppen a főnöke arra utasította, hogy menjen segíteni, mert a hozzáértő esetleg valóban nem volt elérhető.Sok esetben nem a melós a hibás, hanem az, aki nem képes a kellő hozzáértésű és mozgósítható létszámot kiállítani.
chyy Creative Commons License 2006.07.20 0 0 454

Sziasztok!Örülök,hogy rátaláltam erre a fórumra...:) A biztonságiőrökről annyit,hogy tudtommal kötelesek nyílvánosság előtt elnézést kérni (párom 2 diploma és egy idegenvezetői oklevél mellett a személy-és vagyonőrit is megcsinálta) a szabályzat szerint.Ez persze egy kisvárosban nem könnyíti meg a helyzetet,hiszen,ha a pénztár mellől elhurcolnak azt biztosan látja az elsős tanitónénim,a gimis padtársam és vagy 2 szomszéd család.Mire ugye az irodában kiderül,hogy tévedés történt,és kijönek bocsánatot kérni,addigra más "szemtanúk" állnak a sorokban...Ennek ellenére egy bocsánatkérés valamelyest enyhíthetné a sérelmet.És emberibb is lenne.

 

Eddig is voltak gondjaim a (dunaújvárosi) Tesco-val,de ma tényleg betelt a pohár.Abba  a hibába nem esem,hogy higgyek a feltüntetett áraknak,így mindent az árleolvasóhoz hurcolok.Vidám dolog.Ma felbuzdulva a 40%-os akción elmentünk párommal és húgomékkal bicajt venni.Hosszas könyörgés után a sportosztályra szólítottak egy munkatársat,aki lehet,hogy az épületben sem volt,vagy gyermekkorában nem tanították meg neki hibátlanul a saját nevét,mindenesetre nem jelent meg a kerékpároknál.Újabb percek elteltével megjelent egy fiatalember a barkácsosztályról,lazán letegezte a csapatot (ez különben nem zavarna,csak a modor bántott kissé),majd közölte,hogy itt vannak a kerékkpárok,egyik jobb mint a másik (bár a különbséget az egyes kategóriák között nem tudta megmondani).Arra a kérdésre,hogy összeszerelik-e vagy nekünk kell ezt otthon megtenni,közölte,hogy természetesen nekünk.Mindezt olyan természetesen,mintha legalábbis egy 600 db-os Puzzle-t vettünk volna.A lapos kerekekhez annyit fűzött,hogy fogjunk egy pumpát az áruházban és pumpáljuk fel!Véleménye szerint nem fognak ránk szólni,ha a pumpának nem lesz baja...

Mindent összevetve a fiatalember annyit értett az áruhoz,mint kb a tárkonyos pulykaragu elkészítéséhez egy kínai szakácskönyvből.A modora döbbenetes volt,bár ez feltehetően életkori sajátosság,lehetett kb.19 éves.Felháborító azonban,hogy a korábban szólított eladó nem jelent meg a munkahelyén,amikor szólították.

 

Most már sajnálom,hogy a családom "ugyan,ne húzd fel magad!" felszólításának engedve nem írtam a panaszkönyvbe.Ezt más ilyen esetben nem fogom elmúlasztani,abban az esetben,ha még egyszer odatévedek vásárolni.A panaszkönyv helyett azt hiszem a városi laphoz fogok egy levelet írni,talán leközlik.

 

 

MIHALY1963 Creative Commons License 2006.07.19 0 0 453

Happy End

 

Tisztelt Cím !

 

Tegnap kaptam levelet a Tescotól amiben elnézést kértek amiért így alakult a vásárlás.

Azért nem adták a terméket az olcsóbb áron mert még nem ütötték be a pénztárgépbe ??!

Mindegy, a lényeg a levél.Mellékeltek 1 db. 5000.-forintos vásárlási utalványt is.

 

Tisztelettel : Mihály József

Törölt nick Creative Commons License 2006.07.15 0 0 452
Igen! Hosszú évekig dolgoztam a vagyonvédelemben. Szomorú tapasztalatom van bőven, nem irígylem a kollégákat. Sajnos a mostaniaknak sem a képzésük, sem a munkakörülményeik, sem a fizetésük nem EU-s, bár ezt elmondhatnám lassan az összes szakmáról:(
Azt gondolom, hogy ma ebben az orszában nem jó pályakezdőnek, kismamának, és 40 fölöttinek sem lenni. A többiről már nem is teszek említést:(
Előzmény: joxy (450)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.15 0 0 451
Sajnos lehet, hogy az én diplomás informatikus fiam is oda kényszerül, mert már a 100. önéletrajzot küldte el és nem kapkodnak érte.Miért értéktelenedett el ennyire a diploma?
Előzmény: Törölt nick (449)
joxy Creative Commons License 2006.07.13 0 0 450
És azt tudtátok, hogy az őrök nagy réssze be sincs jelentve? 400ft -körüli órabérben dolgoznak havi 300 órákat.
Előzmény: knight01 (447)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.13 0 0 448
Sajnálatos módon az utóbbi 10 évben felhígult nagyon ez a szakma is. Talán valahol érthető is, mert nem hiszem, hogy agyoniskolázott emberek napi 12-16 órát ott állnának egy ilyen helyen azért az éhbérért amit kereshetnek vele.
Előzmény: knight01 (447)
knight01 Creative Commons License 2006.07.13 0 0 447

Fasza hely a tesco, tényleg...

Egyszer bementem pár percre, üdítőért meg zsömléért. Fizetés után odajött két faszkalap biztonsági őr, hogy menjek velük ellenőrzésre. A kapu NEM csipogott, vagy ilyesmi. Mondom, jól van, mivel nem loptam semmit. Bementünk egy helyiségbe, ahol kipakoltam a zsebeimet, de ugyebár semmi nem volt nálam azon kívül amit kifizettem. A majom erre elkezd pofázni hogy van róla egy videofelvétel hogy eltettem egy üveg unicumot. Mondom, mutassa a felvételt. "hát azt maga nem nézheti meg"

Elkezd telefonálni, hogy "hát nem találtunk semmit..."

Az okos nő operátor visszaszól a telefonban, hogy, "hát akkor mondja meg hol tette le"

Mondom, akkor az nincs rajta a videofelvételen hogy hol tettem le? Erre a faszkalap még elkezd pofázni hogy hát, "volt ott még valami túrórudi is, meg ez meg az, maga úgyis jobban tudja"

Mondom: anyád. Írt egy papírt, hogy nem találtak semmit nálam. Ebben kb. 10(!) helyesírási hibát fedeztem fel.

Kérdésem: "ha megtalálom az összes hibát, jöhetek még egy kört? ":)

És kb. 1,5 óra baszogatás után némi anyázás mellett jöttem is kifele. Ekkor jártam utoljára a tescoban.

 

Ilyen pofátlanságot az életben nem láttam. Ilyen esetben általában elnézést szokás kérni, nem? Egy bunkó, paraszt, írni nem tudó, 4 osztályos majom nevez engem tolvajnak úgy hogy semmit nem csináltam és nem is találtak nálam semmi lopott dolgot...

MIHALY1963 Creative Commons License 2006.07.12 0 0 446

 Hali !

 

 Megjött a válasz (ma írtam nekik, hogy miért nem kapok választ ).

 Íme:

 

Tisztelt Uram!

 

Az ügyeletes igazgató hatáskörében dönthet ilyen esetekben.

Az esetet kivizsgáltuk és a döntését helyesnek találta a jogi osztály.

 

Üdvözlettel:

 

Czibula Veronika
Honlapfejlesztő specialista
Tesco Globál Áruházak Zrt.

 

Hát nem aranyos ?

 

De nem hagyom annyiban.

 

M.József

MIHALY1963 Creative Commons License 2006.07.12 0 0 445

 

 

 Hali !

 

 Még mindig nem kaptam választ, de most megint írtam a HATALMAS TESCO-nak.

 

 Mihály József

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!