Megnyugtatlak: nem. Az összes adatod és tranzakciód Lengyelhonban és Szingapurban van, Mo-on nincs hozzáférés. :o)
Szg: ilyen mélységig nem vagyok benne, de el tudom képzelni. Mindamellett ld. fenn.
Köszi, tegnap voltam számlát nyitni és kicsit ideges lettem, mert az ügyintéző kitöltött egy aláírás kartont, majd odaadott másik hármat, hogy másoljuk át az adatokat, most ő elmegy fénymásolni (500 Ft/dokumentum), nemsokára jön vissza. 35 perc múlva érkezett meg, de csak mert rátelefonáltattunk.
Hát elég kellemetlen szituációk...
A CIB-bel eddig még nem volt gond:o) Ajánlhatom ha váltani akartok... Én most a BB-t gyülölöm... Azok a sztorik sem kismiskák:o(
Tegnap óta nem megy a CitiDirekt...
Mikor javítják meg? Hol kellene panaszkodni?
Pedig eddig egész jó véleményem volt a Citibankról (szintén volt ingbankos vagyok), leginkább a CitiDirekt és az ingyenes pénzfelvét miatt... (...bár a CitiDirektben sok .asp-t látok... Hogy lehet egy bank olyan felelőtlen/amatőr, hogy NT-re tesz internet-banking szervert???)
ING-ből vásároltak meg, ennyit életemben összesen nem kaptam banktól levelet, mint a CITI-től az eltelt 1 hónapban.
Az utóbbi 10 napban kétnaponta egyet, mely szerint az ilyen olyan csoportos beszedési megbízásaimat nem tudják végrehajtani, (villany, gáz, telefon....) hívjam fel őket, és rendeljem el egyediben. Nem tudom őket felhívni, se reggel, se délben, se este. A legjobb eredményem a 4 percesnek jósolt várakozás volt...
Ma délelőtt nyitottam máshol számlát, délután szóltak a cégemtől, hogy a fizetésem is visszajött a CITI-től :-))))))) Desszertnek nem rossz.
Én is ING-es voltam, Átmentem a Citihez, és eddig semmi bajom nem volt velük. Már kipróbáltam a CitiDirectet is, működött, lekötöttem némi pénzt. Az átutalásokat rögtön megjelennek a számlámon (látom a directben) + külön örülök, hogy nem kell állandóan a bankfiókba rohangálni.
De.
Mit gondoltok a CitiDirekt biztonságáról? Én kissé aggódom, hogy a PIN kódom a kártya- meg a számlaszámmal kering a hálón.
Nyugtassatok meg.
Csak megerősíteni tudom Pitrinkó véleményét. A Citibank első lakossági ügyfelei közé tartozom, 1-2 apróságtól eltekintve teljesen meg voltam elégedve a szolgáltatással.
A Citibanknál korrekt, kényelmes és minőségi szolgáltatást kapott az ügyfél. A bankfiókba nem kellett bejárni, telefonon minden gyorsan elintézhető volt. Készpénzfelvételért sem kellett fizetni.
Ha meg folyamatosan tartottál a bankban némi zsetont (akár állampapírban vagy devizában) akkor havi díjat sem kellett fizetni.
Van hitelkártya.
Vittem is néhány ügyfelet a banknak.
Most viszont azon filózok, hogy bezárom a számlámat.
Kiváncsi vagyok az USA-ban megengedhetné-e a Citibank magának, hogy ilyen standard-ekkel működjön.
Tegnap megjött az elso cicibankos kivonatom. Mondhatom, egy zavaros szar az egész. Az csak egy apróka, hogy 25.000,-Ft 25-nek néz ki rajta. Most lehet, hogy én vagyok marslakó, de egy tranzakciós díj sincs levonva a KP felvétek után. Lehet, hogy elo kellene halásznom a bankszla szerzodést valahonnan:-)
Másik: akartam csináltatni hitelkártyát. A telefonos p*csa végigkérdezett mindenrol, már szerintem anyám mellbosége sem ismeretlen elottük. Ügyintézo néhány nap múlva felkeres melóhelyen, én újból leadom neki az összes szükséges infót. Ido telik, jön a levélke, hogy a hitelkérelem elutasítva, ha érdekel, hogy miért, hívjam oket. Csesszék meg, én telefonálgassak, mert ok ennyit nem képesek megtenni a kedves ügyfélnek??? Na mindegy, hívom ezt a trágyadombot péntek éjjel, majd kb. 10-15 perc alatt kiderül, hogy azért lettem elutasítva, mert a mostani helyemen még csak 10 hónapja dolgozom. Mi a frászért nem tudta ezt a legelso telefonos luvnya megmondani már az elején???
Ja és a legfobenjáróbb alakításuk: több, mint egy évvel ezelott (tavaly aug-ban) lejelentettem a névváltozásomat még az ING-nek. Erre megjön a vadi új cikikártya a leánykori nevemre kiállítva. Mondom, sebaj, mejd reklamálunk egy szépet. Próbálom leszedni a kártyust és nem jön. Aztán jön. De levéllel együtt.
Ciki küldi az újabb kártyust már jó névvel. Kártyaszám, minden egyéb tök ugyanaz. Egyszer tudtam használni azt a QRVA kártyát, aztán pedig végképp megadta magát. Hívom a telefonosokat: ez és ez történt (a történethez hozzátartozik az is, hogy eloször fizetni nem sikerült, aztán a felvét sem jött össze). Kérdezi a csóka: hány helyen próbáltam pénzt felvenni. Erre én elmondtam neki a zárójeles fenti szöveget. Erre o: akkor próbáljam meg másik autómatánál is, mert az Euronetek ált. szarok. Itt öntötte el az agyamat a kakika, hogy egy: én OTP autómatával kísérleteztem, ketto: fizetni is próbáltam, tehát ez összesen két tranzakció, két egymástól teljesen független helyen, úgyhogy SOS-ben dughatja a kártyájukat ahová akarja. Úgyis olyan kis lágy és hajlékony ez a kártya és még tokja sincsen, nem fog túl nagy fájdalmat okozni.
Csatlakozom Dokikámhoz. A BACA ugyan jó nevű és megbízható, de a szolgáltatásaik :-(. Jövőre, amikor elkezdődik a beolvadása a Hypo-ba ugyanaz várható, mint a Cikinél.
A Bank Austria egyre felkapottabb, csak nem értem, miért, mert szerintem marha merevek, és gyanúsan méregetik az ügyfelet pl. hitelfelvételnél (jó, ez 2 éve volt, de irreálisan túlbiztosították magukat - 250% ingatlanfedezet, bevételek engedményezése stb.)
és az milyen, hogy megnézem a citidirktbe a számlámat, látom, minden frankó, tényleg elutalták a villanyszámlára valót és ezért nekem nem is kell mégegyszer... (tök jó, hogy előbb néztem meg minthogy teljesítettem volna udvarias kérésüket) aztán szól a csajom, hogy ő most nem bírja megnézni a sajátját, de megmondja a pint, ugyan nézzek már rá az övére is, mi a pálya. jó, mondom, úgyis benne vagyok megnézem. nem megy. az enyémet mégegyszer - az sikerül, az övét újrapróbálom, nem megy. azt írja telefonáljak.
tök jó.
Pitrinko, amit leírtál jelenleg nem áll rendelkezésre Magyarhonban (egyébként egyetértek, ez lenne a minimum - ma is megkaphatod Private Banking szinten a legtöbb nagy banknál, csak min. 30 MM HUF kell hozzá hosszútávon). Amit leírtam az a magyar viszonyokra vonatkozik. Tudom ajánlani a First Bostont vagy a HSBC-t.
mit akarsz, mázlid van,te megtudtad nézni az interneten legalább, én meg nem. :(((komolyan, a Cikibank kezd alámerülni a bivalybasznádi takarékszövetkezet szinvonalának.
Pár napja levelet kaptam a CITItől, hogy sajna a csoportos beszedési megbizások közül néhányat (amiknek kb. egy hónapja járt le a határideje) sajna nem tud teljesiteni, de sebaj, telefonáljak be és adjak ezekre egyszeri megbizást. Nyeltem egy nagyot, de hát nosza. Kedves női hang elmondja, hogy persze ez nem az ő saruk, a jövő hónaptól minden OK lesz, utaljam csak el a pénzeket. Másnap nézem az interneten, hát nekik mégis sikerült elutalni az egyiket. Újabb telefon, csak azért, hogy ismét kioktassanak, hogy ők ebben sem hibásak, náluk minden a legnagyobb rendben van, nincs totális káosz, egyébként pedig próbáljam valahogy felvenni a kapcsolatot az ELMŰvel (villanyszla révén), és tőlük visszakunyizni a pénzem. Hmm
Definiáljuk a szolgáltatási minimum szintet, amit elvárok.
Mindent lehessen telefonon intézni, max 1 percen belül emberi hanggal akarok beszélni, ekkor kék szám is OK. Ha több perc, akkor zöld szám. Worldwide is. (na jó, elvarázsolt országokból collect call is OK, és pár perc is belefér- mondjuk ezt a Cikibank tudja, gyorsabb és olcsóbb is kulföldről mind itthon)
Mindent lehessen neten intézni, 128 bit titkositás, ne kelljen Java appletet hozzá letölteni vagy spec dialupot használni, és menjen firewall mögül is.
Soha se akarok a bankfiókba menni, számlanyitáskor se.
Elnézést. Most nem állok rendelkezésére. Kérem, próbálja újra kis idő múlva.
Ez van ma egész nap.
ráadásul rosszul is van megirva a Java, mert Object not foundot mond néha, de ez nem ügy, de ez má csak szakmai cikizés:)
Engem kurvára nem érdekel, mekkora a klientúra, sőt! Én azért választottam, mert elit bank volt, és kevés klientúra volt, jutott rám idő, kinyalták a seggemet, ezt el is várom, ha csak 1% a folyó kamat.
Sorbanállni jó volt az OTP is, annak mondjuk ugy rossz az e-bankingja, ahogy van, de OK a telefon, jobb, mint most a a Cikibank.
Tudsz egy elit bankot, amelyik szolgáltat a pénzemért? Nem baj, ha drága, de legyen jó.
Tudsz másik olyan bankot, amelyik ugyanekkora lakossági klientúrával és biztonsággal legalább ennyi és ilyen minőségű szolgáltatást nyújt. Ha igen oszd meg velem, megyek én is oda. :-)
Kissé lemaradva, de csatlakozom MGperY-hez. Na nem is minden leányálom, de biztonságosnak biztonságos.
OFF 1 hónapja jöttem el a CITI-től (ott dolgoztam 2 évig) és közelről láttam az átállást. Nem szerettem belülről, de el kell ismerni az értékeit. Nem PR, magánvélemény.
ON
Pitrinkó: A telefonos rendszert nem készítették fel ennyi júzer fogadására :-(, de ha már itt vagy, használhatod a CitiDirectet. Majd' mindent tud, amit telefonon szeretnél megoldani. More info->írj a mail-emre.
Talán annyi, hogy be kellett menni hozzájuk balhézni, hogy az ő hibájukat NE hárítsák a cégre!
A másik pedig, hogy furcsa ha egy bank nem feltételezi, hogy a kártyás (céges) ügyfelek munkaidőn kívül is használják a kártyájukat!
Egyébként a kártyán volt pénz, adminisztratív hiba miatt kerültem hülye helyzetbe. Azt pedig nem szeretem ha egy benzinkútnál majdnem csalónak néznek...
Helo.
Akkor elmondanám, hogy közel 2 éve 100 ezer Ft-ot vettem ki az ING számlámról, amit még aznap délután a betöro elvitt a házamból. Nem érdekes?
Bocsi, ha off voltam.
cucu
"A becsület úgy kívánja, hogy tudjátok: a CITI-s ügyintézo aktiváláskor elég sok személyes adatot is bekér telefonon, ezzel is csökkentve a veszélyt. Ez persze rosszindulatú rokon vagy válófélben lévo gonosz házastárs ellen még nem nyújt 100% védelmet, de kétségtelenül csökkenti az idegen aktiválás lehetoségét"
szerintem inkább 0 esély van arra hogy egy kártyával pinkóddal visszaéljenek , mert ugye aktiválni kell és nem is egyszerűen. a gonoszházastárs inkább másképp szopat meg :)
na mind1 nem reklám, de ha vki westel aranykártyás (ti: 13 hónapig ki tudod fizetni a mobilszámládat) automatikusan kapsz visát , fényképest 100 khuf hitelkerettel. ez a minimum. szerintem ez jó, nekem is van. és hihetetlen kulturált a kiszolg pl a vörösmarty téren. fixre veszem hogy a fehérzoknis csóka nem citibankos volt.
az abm amro számlakivonata egy olvashatatlan szar ! otpjé rulez, de azt nem használom sok mindent nem látni rajta, de az legalább követhető. a citibankos meg kurva sokba kerülhet minek ijen drága papírra nyomtatni ??