2002-es évjárat 213.000Km,2013 óta van nálunk, mi 135.000km-el vettük.
Amivel foglalkozni kell, két küszöb cserére szorul, műszaki vizsga lejárt, kötelező szerviz,
már régóta nem használjuk, de teljesen üzemképes, esetleg valakit érdekel, szívesen küldök képeket, vagy ezen a számon 06-30-454-8349 elérhet. Ára: 350.000,-Ft.
Szia!-érdeklődj konkrétan szerelőknél,jó szerelőnek nem kihívás.Legyen hozzávaló hibakód kiolvasója és legyen türelme szerelni--ez időigényes lehet-,meg kell fizetni-/hozzáférés/
Kedves Fórumozók! 3 éve rendelkezek 2006-os 2,2 CRD (150ps) PT-vel. Eddig nem volt gondom az alkatrészbeszerzésekkel, mára azonban lett. Tudtok megbízható, gyors, olcsó (stb.) alkatrészforrást, bontót? Jelenlegi gondom: fenti autóhoz alsó motortartó bak. Segítségeteket előre is köszönöm!
Köszönöm a segítséget! Hmm szerelő! Na olyan még nem volt amit egy kis segítséggel ne oldottunk volna meg. Egyébként most is ez történt. A gyújtáskapcsoló rommá szedtem és kiderült hogy a kapcsoló elektromos részébe egy spiáter villa forgatja a műanyag kapcsolót. Tehát a műanyag kikopott. Ebay-en van ilyen (15 nap és már itt is van), addig lazára hagytam a kapcsoló lehessen mozgatni és az autó már indul is. Jöttek a hibakódok! Beszívott levegő hőmérséklet jeladó kiszed, 24 fokon ellenállás megmér, 8 kOhm. A táblázat szerint ez nem jó. Irány Unix megvesz újat. Berak, változás nem történt, de nincs hibakód. Napokig jártunk benzinnel semmi baj! Tegnap bekapcsoltunk a gázt az autópályán, motorhiba megint. Gáz kikapcsol, nem kell!! Motor hiba elmúlik! Most ott tartunk, hogy gyújtáskapcsoló megjött, kicseréltem és láss csodát hibátlan. Vagyis majdnem Az irányjelző jobbra indexeléskor sokszor nem marad fent. Nem baj egy kis wd40 és már jó is. Igen 3 napig. Tehát egyenlőre itt tarunk!:)
Múlthét szombaton sikerült hozzájutni a 2006-os pt cruiser-hez. Sajnos az első órában sikerült a gyújtáskapcsoló hibával szembesülni. A második meglepetés, hogy ilyen gyújtáskapcsoló égen-földön nincs. A mai nap további meglepetést tartogatott. A következő hibakódokat dobta: p1654, p0172, p0113, gyakorlatilag egyszerre. A P0172 kód már benne volt. Jelenleg rángat, 3000-es fordulatnál elveszi a teljesítményt. A számított teljesítmény 60% fölé nem megy (wow-al néztük) és nekem egyébként és gyengének tűnik. Lehet tudni, hogy miért csinálja? Segítségetek előre is köszönöm!