Nagyon egyoldalúvá vált a játék, rohadtul senki se bír legyőzni engem, szóval na. De valami retekteli kilátásba helkyezése is vót valamikó. Szerintem lehetne nálam az irodában. :) Van szolgálati á.víz, narancslé, kávé, tea, vaníliás karika meg sósmogyi. Menne az empéhárom, lehetne írni a fórumba, sőt, ha valaki akar, segíthet havi jelentést írni... :)))
Nem az íróasztalon szokott, hanem valamelyik betűn, és olyankor előfordul, hogy valaki kap egy olyan emailt tőlem, hogy:
"jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk"
Szasz zizi!
Ha tudnád, milyen közel áll az igazsághoz az, amit mondsz itten... :)))
Amúgy kockás a múltkor mintha retektalit emlegetett volna, csak úgy, teoretice. Azzal mi van?
Nyuszka!
Te rábíznád egy bébisintérre a Kisnyuszit? Különben is, azt ma már nem sintérnek, hanem gyepmesternek mondják. Mondd szépen gyermekgyepmester.
Köszi, van már. Amúgy én most nem állhatok versenybe veletek, mert ugye 4 órában elvileg, igaz azt bármikor, viszont akkor lehet, hogy este 9-kor kezdem és akkor az nem ér. Vagy igen?
Szasztok!
Amióta utoljára szóltam, majdnem minden éjjel nyertem volna. Szánalmas pocok módjára hajtom itten a mókuskereket. Mert ilyen vagyok. Na. És még nincs vége... Pá.
kockás: valamelyik plázában (talán europark... vagy Pécs?) láttam egy ablakra ragasztható igazi plüss kockásfülű nyúlt. Egyszer régebben kerestél ilyet, nem?
Képtelenség veled versenyezni, Les cimbora, így meg sem próbálom :-)))
No azért nem kell megijedni, a RETEK SÖRREL project majd csak 18 óra tájékán kezdődik, addig csak a vágy mardos :-D