Egy régi játéktermi játékot keresek, amiben egy nyuszit lehetett irányítani, aki hólabdákat dobált, ezzel "lefagyasztotta" az ellenfeleket, hógolyót csinált belőlük, és úgy gurította el őket. Voltak potionok is, amitől gyorsabban szaladt, vagy nagyobbat dobott, stb.
Egy régi játékot keresek. Egyik barátom írta nagyjából körül, mit is keres. 3D-s volt. Ilyen golyót, fa golyót és vagy vasgolyót kellett benne gurigatni ide oda. Felhők felett játszódott az ügyességi játék. Állítólag voltak benne ilyen féreglyukak vagy mik. Ha leesett a golyó, akkor lezuhant a mélybe a felhök között. És ilyen bobpálya szerűségben haladt a golyó...
Hát nem tudom ismerős e valakinek. Ha tudnátok segíteni, ha csak egy oldal cím, ahol ilyesmi játékok vannak, azt megköszönném, párat már átnéztem képek alapján, mert sajnos a játék címét nem tudjuk.
hy all volt régen egy autós játék, kicsit futurisztikus volt, át lehetett fordulni az autóval, szóval mind2 oldalán tudott menni, rakétákat meg iesmiket lehetett felvenni és az ellenfélre lövöldözni, ha megtudnátok mondani a címét sokat segítenétek, köszi
Üdvözletem! Én is keresnék egy játékot, de nagyon régen játszottam vele, így nem emlékszem rá nagyon. Amik megmaradtak bennem: Talán egy kutyát "vezettem", és egy házban voltam. Voltak tárgyak, pl.: fejsze, boros üveg. Azokra kellett rákattintani és felszedni, majd valahol máshol felhasználni őket. Sajnos csak ezeket tudom információ gyanánt adni, amik nem éppen használhatóak, de azért hátha..
Ha pont azzal a verzióval akarsz, ami a filmben volt, akkor szedd le a MAME emulátort, és a lapról amit belinkeltem el lehet jutni a letöltésekig, ott a Pang (word) verziót.
Ez az a béna labdás játék. Pang vagy mi. A fickóval kell lent mászkálni és csak felfele tudsz lőni. Ha eltalálsz egy labdát akkor két kisebb lesz belőle. Összes platformra létezik 1000 klón. Még mobil telefonra is.
feltehetoleg barmilyen videolejatszoval lehet ilyet. vlc playerrel mindenkepp (video menu, snapshot), a media player classic szinten tudja. (kozben beneztem a wikire meg az imdb-re, de nem emlitik a jatekot.)
Van egy 1995-ös, Isten hozott a babaházban (Welcome To The Dollhouse) című film. Ebben 36 perc és 37 perc között a főszereplő lány játszik egy játékautomatán.
A Bomberman játéknak egy verzióját keresem, az is lehet, hogy nem ez volt a játék címe, csak hasonlított a Bomberman-re.
Annyiban különbözött ez az alapjátéktól, hogy voltak benne szellemek is, amelyek szabadon lebegtek a pályán és ha hozzáértél egyhez, meghaltál. Így nehezebb volt a játék, mert nem csak az ellenfeled bombáira, hanem a szellemekre is figyelned kellett.
Egy régi játékot keresek, talán még emlékeztek rá. Térképen játszódó, körökre osztott stratégia volt, amolyan Rizikó-szintű. A grafikája rajzfilmszerű volt, és az országokat különféle sajtfajták és az őket megszemélyesítő kis sajtdarabkák jelképezték. Nevük is volt, pl. Ricky Ricotta, stb.
Nem tudjátok mi volt a címe, és honnan lehet leszedni?
Stone Age nagyon szépen kivitelezett játék! Emlékszem a végén a high score táblát 1 óráig bámultam. Szép gradient naplemente, a háttérben ősmadarak sziluettjei repkednek.
Na szóval,én az internetről ahogy írtad le töltöttem a Cool Spotot és a meg adott instrukciókat figyelembe véve, be írtam a chet kódókat / pauzáltam meg nyomtam a p betüt A-k-ig leütöttem egy betűt,de nem csinál semmit a kód/.Kérlek írd le te hogy csinálod?? Köszönettel!