Keresés

Részletes keresés

Pivi Creative Commons License 2000.06.21 0 0 37
Tervezem, hogy hozzáfogjak. Csak előbb még be kell fejeznem a Suikoden 2-t.
gabee1 Creative Commons License 2000.06.20 0 0 36
Újrakezdtem a játékot, mert meguntam a végén a Deus labirintust. Most terminátor képzésben részesítem Fei-t,Bartot,Citant. A képzés eredményeként mindenki az x,x kombónál tart, és még csak most megyek kiszabadítani Margie-t.
Játszottál már a Vagrant-tal, vannak benne utalások a Xeno-ra. Pl.: Yggdrasil's Tear tárgy.
Előzmény: Pivi (35)
Pivi Creative Commons License 2000.06.18 0 0 35
Hmmm, fejlesztőhely? Nem igazán van szükség ilyenre, az egész játék alatt max 1 órát(!!!) fejlesztgettem, és azt sem volt muszáj...
Amúgy Grahf<>Fei... Ez a történetből majd még kiderül később...
gabee1 Creative Commons License 2000.06.18 0 0 34
Kösz a választ! Probléma megoldva, delikvens kinyiffantva. Amúgy a történet kissé zavaros ezzel a mindenki majdnem mindenki más dologgal nem?(pl.:Ghraf=Khar=Fei) Amúgy hol van olyan fejlesztő hely, ahol a játék legelején jól fel lehet fejlődni? (mondjuk mint Fort Condor környéke az FF7-ben)
Előzmény: Pivi (33)
Pivi Creative Commons License 2000.06.17 0 0 33
gabee1: Kérlek szépen ez az a szörny, ami nálam elég rendesen kifagyasztotta a VGS-t... Vagy 10x kellet újra nekiesnem. Nade hogy kérdésedre válaszoljak: Van egy olyan támadása, ami felezi a HP-idet, AZ ÖVÉVEL egyetemben! Addig ne támadd, amíg le nem robbantja magát eléggé ahhoz, hogy egy ütéssel kinyírd (nekem asszem 4x-ri felezése után volt ez az alkalom).
gabee1 Creative Commons License 2000.06.17 0 0 32
Sydney férfi. Ez biztos. Az más tészta, hogy egy kicsit nőiesen viselkedik, de hát mit vársz egy 'varázslótól'. Nem épp harcos alkat. Amúgy a Gamefaq-n a Zy féle leírásban hivatkozik az analyse adataira, pl.: Wyvwern Queen: megütni képtelenség, viszont azt írja, hogy az analyse szerint az IQ-ja 13(=nagyon gyökér), ezért spellekkel ki lehet fektetni. Apropó Sephiroth. Én pont így definiáltam Sydney-t Dironnak mikor a játékról kérdezett. Még az öltözékük is hasonló.
Más: a Xenogears-ben Mahanonban hogy a bánatba lehet lenyomni az a tatu-szerü főellenséget, minden támadásom után visszagyógyít 16.000-t!?
Előzmény: Stein_ (31)
Stein_ Creative Commons License 2000.06.13 0 0 31
Ha már Vagrant, akkor egy hülye kérdés:
Sidney fiú, vagy lány? (lánynak kissélapos, fiunak kissé lányos (már a többiekhez képest))
Mellesleg meglehetősen hasonlít egy bizonyos Sepirothoz :)
Stein_ Creative Commons License 2000.06.13 0 0 30
Hello!

Nekem is sikerült beszerezni a Vagrantot, és nagyon tetszik. Ilyen grafikot még nem nagyon láttam PSXen (persze nem is játszom vele sokat). A gond az csak az, hogy nekem otthon nincs gépem, és a VGSel nem igazán akar együttműködni :( néha el se indúl, vagy szar a grafik, vagy fagy). Amúgy hatórai játék után (térkép 23%) már mentek a 10-es chainek. (max, asszem calami 16)

Ejnye, hát nem olvassátok a helpet a játékban?
DP: Ha eléri a nullát, akkor a fegyver fele akkorát sebez.
PP: Ha a maximumon van, akkor a fegyver fele akkorát sebez.
Ha harc módban vagy, akkor folyamatossan csökken a DP (még ha nem is kaszabolsz).
Hja, Risk csökkentésére milyen módszerek vannak a pihin és a löttyökön kívűl? (türelmetlen voltam és elfogyott a cumó...) Mondjuk folyamatossan 100as riskel is lehet sebezni, mert az elő ütés Miss, a második 0, a harmadik 1 és így tovább. Egy 14es chainnel már 12 a vége. Ezt háromszo eljátszva az elején még el lehet boldogulni a kisebb ellenfelekel (tovább meg nem játszottam).
Az analyse, lehet, hogy nem adatokat szolgáltat, egyszerűen csak Ash tudja, hogy hogy kell megvágni az ellent és nagyobbat üt. (mintha a leírás is valami olyat mondana, hogy az ellenség gyenge pontjait ismerhetjük meg vele)
Egyébként elég faramuci egy felépítésű egy játék, már ami a fegyver és Ash statisztikáját illeti...

gabee1 Creative Commons License 2000.06.10 0 0 29
A fegyvered majd' minden ütéssel fejlődik. A kristályok a fegyvered specializálásához nagyban hozzájárulnak. Van egy rendsz. amit a faq-n sem értenek teljesen. Ennek kb. az a lényege, hogy ha fejlődik a Human affinityd egyel (vagy bármely másik, a lényeg hogy mindig az alatta levők csökkennek), akkor az egyel és kettővel alatta lévő csökken. Pl.: levágsz egy Crimson Blade-t, kapsz egy human+1-t, viszont a beast-1, az undead-1(asszem ez a második a human után)
(Ha több kérdésed is van, akkor esetleg kérd el a Dirontól az ICQ címemet, aztán hatékonyabban megbeszélhedtjük a tapasztalatainkat.)
Előzmény: Salamon7 (28)
Salamon7 Creative Commons License 2000.06.10 0 0 28
Hogyan lehet fejleszteni a fegyvert? Találtam már gyémántokat vagy kristályokat, azzal? Ez a DP még mindig nem világos. Az új fegyvereknek magasan van és van egy olyan chain ability, amelyikkel DP-t szedhetünk el.
Előzmény: gabee1 (27)
gabee1 Creative Commons License 2000.06.10 0 0 27
Amúgy a Fandango-t soha nem szabad eldobni, mindig tovább kell fejleszteni a tapasztalata miatt.Az én Wakizashim (apropó nézd meg a Faq-n a leírást, mert le van írva az összes fegyver típusból melyik a legjobb+hogyan kombináld össze őket) is a Fandango-ból fejlődött ki. Még egy jó tipp: minden ellenfél típusra legyen egy fegyvered, mert a mindenes fegyvered mindenből közepes értékkel fog rendelkezni, ami a vége felé elég húzós harcokat eredményezhet.
gabee1 Creative Commons License 2000.06.10 0 0 26
A DP állítólag Damage Point, ami ha eléri a maximumot, akkor a fegyver hatékonysága felére csökken.
Előzmény: Salamon7 (25)
Salamon7 Creative Commons License 2000.06.10 0 0 25
nekem is csak azért 15, mert megpusztulnak :)) (na jó, persze, hogy nem) De ha nem támadó cuccut chainelt, akkor lehet (HP, MP visszatöltés) Mondjuk én a támadást csak az MP visszatöltésére használom, amúgy visszanyomom az ellenfél sebzéseit. Egy-egy komolyabb csata alatt 100 a riskem, így mindíg hibázok. Ha meg nem, akkor 4-5 a max sebzésem (komolyabb ellenfeleken). Tök röhej volt még az elején, hogy kard nélkül álltam szembe az ellennel, és még úgy is megvertem :))Egyébként ezt az analyse-t én sem értem. És azt tudod, hogy mit jelent a fegyvereknél a DP? Még mindíg az alapfegyverrel nyomulok, és már 0 ez az érték.
Előzmény: gabee1 (23)
Pivi Creative Commons License 2000.06.10 0 0 24
Hááát, szerintem pedig Deus az egyik legkönnyebb főellenség volt az eddigi játékokban... Miután mindegyik gömböt leszedtem, utána már piskóta volt... Az a csaj meg ami utánna jött... Vágtam rá 5 Kishin-t, és megfeküdt (mondjuk Deus meg 4-től... :)

Most jel pillanatban a Tactics-ot szándékszom befejezni.

gabee1 Creative Commons License 2000.06.10 0 0 23
Állítólag az eddigi chain rekordot egy japán san tartja 40 chain-nel (nem tudom mi bírta ki ezt a sorozatot, arról nem is beszélve, hogy a risk-je az egeket verdesheti) , de a Gamefaqs-en valaki 44-el kérkedik. Most kezdtem a harmadik végigjátszásomat, már nem is kell chain, nyakonvágok valaki, az meg padlót fog. Amúgy Guildensternt a második végigjátszásomban három ütésből padlóra küldtem ( Dark Angel formában). Apropó tudod hogy kell analyse-olni az ellenfeleket? Castolni tudom, de az értékeket hol nézhetem meg?
Előzmény: Salamon7 (20)
Zsige Creative Commons License 2000.06.10 0 0 22
Pivo! Nem vagy normalis!
:))

Szal vazz nekem egyszer is elek volt mert mar Deus a vegen enyhen el volt tulozva...olyan nehezen vertem meg meg sok szerencsevel...
Nem igaz hogy a jatekban nem akadok el sehol es akkor az utolso ugy van hogy egy bol megoli az egyik karakteremet....szal rulez!
gyerekek VH2 rulez vazz!

Pivi Creative Commons License 2000.06.10 0 0 21
Hehh, nem tévedtem, valóban a végén jártam. 56 órámba tellett, de úgy, hogy még a titkok felét fel sem kutattam... Hihetetlen hosszú játék, asszem újrakezdem... :)

Nameg befejezem a régóta fébehagyott FFTactics-ot.

Salamon7 Creative Commons License 2000.06.09 0 0 20
csak kerüljek már oda. kezdenek kicsit idegtépően hosszúak lenni a csaták. viszont fejlődöm chainben, 15 a rekordom, és 10-et megbízhatóan produkálok :P
Előzmény: gabee1 (17)
Zsige Creative Commons License 2000.06.09 0 0 19
Szal most hogy a FFT nem tetszet szereztem Vandal Hearts et es vegig nyom,tam es asztan ma elsz meg remelem a 2 es:))
Pivi Creative Commons License 2000.06.08 0 0 18
Hmmm, szerintem a Xeno sztorija vetekedik a Tactics-éval... Olyan fordulatos, hogy az ember nem győzi kapkodni a fejét, ki kicsoda, mit miért tesznek, stb...

Most már nagyon közel lehet a vége, mert nagyon emlegetik, hogy ez lesz a 'Final Battle'. Ideje gyúrnom a Vagrantra... :)

gabee1 Creative Commons License 2000.06.08 0 0 17
Nézd csak meg, ha nem akarsz megőrülni!(pl:Snowfly Forest, Iron Maiden B2)Mindkét pálya wraparound-s, tehát elmész a jobb oldali folyosón, és mondjuk kilyukadsz ugyanannak a szobának a másik oldalán ( az IM B2-ben blokkoljék a térképet)
Előzmény: Salamon7 (16)
Salamon7 Creative Commons License 2000.06.08 0 0 16
kösz, majd ha elakadok megnézem. (remélem nem fog kelleni :)
Előzmény: gabee1 (15)
gabee1 Creative Commons License 2000.06.08 0 0 15
Én az ismerkedésemet a Square-rel (szerintem a legjobb kiadó, szerintetek?) az FF7-tel kezdtem.Aztán jött a FF8, Parasite Eve, FF Tactics (hosszasabb tanulmányozást kíván a részemről), Xenogears( ebből még igen csak az elején vagyok), VAGRANT STORY.
Gyerekek ez a Vagrant az egyik legjobb Square játék, le a kalappal előttük! Ahogy a Diron már említette egyszer már végigvittem, most fogom másodjára végig vinni. NAGYON JÓ!!
Salamon ajánlom figyelmedbe az általam eddig látott legjobb végigjátszást a Gamefaq-on, azon belül is a Zy Nicholson félét. Nagyon jól leírja az egészet. Eddig egy nagyon apró hibát találtam benne (iránytévesztés), amúgy tökéletes. Nagyon nagy segítség.
Mindenkinek ajánlom a Vagrant Story-t a figyelmébe.
Salamon7 Creative Commons License 2000.06.08 0 0 14
Há' nem véletlenül maradt az ki. Annak az FF topikban a helye.

Nagyon megy ez a Vagrant. Végre valami akció a sok olvasás után :) Bár fika vagyok a 4-es max chainemmel. Azt vettem észre, hogy vannak komolyabb ellenfelek, akiken ilyen 4-5 (0-1) az általános sebzés, aztán megy egyszer csak 70-et üt valamiért. (így volt ez annál a szellemnél is) Most ezt lehet szándékosan is, vagy magától nyomja ilyen hülyén?
Ja, volt benne egy rohadt nagy poén is. Besorolt az alapján, hogy hány másodperc alatt csináltam meg egy logikai feladványt, nos a Game Designer kategórába kerültem a táplálékláncán. (ez szerintem annyit tesz, hogy béna vagyok mint állat)

Előzmény: PMiS (12)
Stein_ Creative Commons License 2000.06.08 0 0 13
Én csak belekukkantottam az FFTbe, de miután a második csatában levertek, úgy döntöttem, hogy ez hosszabb elemzést követel... Majd nekiesek valamikor.
Előzmény: PMiS (12)
PMiS Creative Commons License 2000.06.08 0 0 12
Huhh, most látom csak....:
A felsorolásból (az elején) kimaradt a Final Fantasy Tactics! Ejnye, ejnye....

Csak annyit róla, hogy a sztorija mindent ver (jó-jó, kivéve a FF7-et), és benne van Cloud... továbbá össze lehet futni egy ismerős kislánnyal az egyik városban, aki csak ennyit mond: "Nem veszel virágot? Csak egy gil" ...
...És vitatkozhatnánk azon, hogy Delita gonosz volt-e vagy sem, meg ilyesmik...:) Tényleg nem játszotta senki? Na neeee.....úgyse hiszem....Ha tényleg nem, akkor siessetek, mert nyakunkon a Chrono Cross, meg a FFIX-JAP ....

Előzmény: Salamon7 (-)
Catman Creative Commons License 2000.06.08 0 0 11
Pivi: hat, asszem elobb az FF7-et fejezem be, aztan majd johet a CT... Csak mostanaban eleg keves az idom, pl. 10 perc mulva vizsgam lesz... :)
PMiS Creative Commons License 2000.06.08 0 0 10
HáHá

Nos, ha lenyomod a szellemet, akkor meglesz a földrengés is, ne aggódj... És kinyílik az ajtó is... Azt meg nem nehéz lezúzni, csak oda kell menni hozzá, és ütni...

A chaint naná, hogy lehet turbózni, a lényeg az, hogy mindig másikat kell rátenni. Elvileg lehet a végtelenségig is nyomni, azonban Ashley néha ütemet vált, és mondjuk 20+ nál már eléggé a reflexeidnél kell lenned... (az overall rekord, állítólag 22)

Up the irons!

Előzmény: Salamon7 (8)
Pivi Creative Commons License 2000.06.07 0 0 9
Hmmm, nekem valahogy a Vagrant nem jött be annyira. Jó játék, csak... Na mind1, Xeno után lehet, hogy mégis belerágom magam fejbúbig.

Ja, Xeno-ról jut eszembe: Most voltam egy olyan csatában, ahol az összes körmömet lerágtam. Na nem azért mintha nehéz lenne, hanem a szörnynek, amivel harcolok, van egy olyan támadása, amivel KIFAGYASZTJA a játékot!!!!!!! Ezt nevezem én fatális csapásnak! :) Legalább 10x kellett resetelnem, mire volt egy olyan harcsorozat, amiben nem alkalmazta ezen támadását...

Catman: A Chrono Trigger nagyon jó, az egyik legjobb Square játék, amivel játszottam. Ha érdekel, elküldöm, megvan CD-n az FF4-5-6-al együtt.

Salamon7 Creative Commons License 2000.06.07 0 0 8
Nos játszom a Vagrantal (is) és komoly gondjaim vannak :(

Kb. másfél óra után vagyok (ez 4%) és épp egy fantom szerű izét kéne lenyomnom(?), de 1 perc múlva eltűnik. Aztán még van két ajtó, ami nem nyílik, valami földrengést emlegetett az emberem. Szóval? Hogyan tovább?
Meg mi az hogy 9 chaint nyomsz egyszerre? (PMiS persze, asszem ő/te játszik/ol vele komolyabban egyedül) Nekem jó, ha támadás/beszívás után vissza-akciózik. Lehet ezt turbózni?
Ennyit még a két ff alatt sem gyógyítottam, mint itt. (...milliószor mondtam már, hogy ne túlozz...) És varázsolni hogy kell? Vagy azt később tanulom meg?

egyenlőre ennyi.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!