Elvileg levett kupaknál már jól láthatónak kell(ene) lennie. A vizirendőrök szerették ezt nézni az ilyen-olyan kupakmatrica helyett amikor még alacsonyabb volt ezekre a lóerőhatár...
Nem tudtam ma megnézni, elég lehetetlen helyen áll a műhelyben. (időm sem nagyon volt rá)
De leszabtam az állványhoz a zártszelvényt, egyéb köcölékeket, holnap hegesztés.
Még nézek rá itthon egy padlódarabot, gyalu, lazur, váz festés és mehet rá a motor. Akkor tudom majd érdemben forgatni, billenteni, átnézni, takarítani.
Azt adták hozzá gyári csomagban Packing List szerint, ami a 20 as Buzukin volt amikor megvettem a Hille Cameo -t. Konkrétan 3x9,25x12 , azaz nem 3x9 7/8x12!! ,nem sok értelmét látom "bevizezniiiii...". Ezt a csigát olyan 800-900Kg ösztömeghez ajánlja a Honda Web oldal.
Állítólag Mohács vagy Baja környékén egy közel 6Méteres es laposaljú ladig "száguldozik" 3x9,7/8x13 as Honda csigával-30póni val. /60-70Km/h / nem tudtok róla pontosabb infót?
Nem ma volt, de a Felső-Tiszán volt úgy, hogy letettem a csónakot Tivadarnál, utánfutót kilakatoltam egy villanyoszlophoz, felmentem vagy 20 km-t majdnem az ukrán határig, és ott aludtam pár napot egy homokpadon sátorban. A csónak, csak simán lehorgonyozva állt a vizen. Volt olyan, hogy a helyi cigányok ébresztettek, nincs ott velük semmi baj. A gondot szerintem a Pestre ingázó "hazátlanok" okozzák. (okozták, mert ma már az sincs)
Ott tényleg annyira kevés a víz, hogy Tiszakóród fölé már nem is tudtam menni.
Az rengeteg pénz, egyik ismerősöm 30 ért vett egy 8 as Yamahát, természetesen tankkal, és új vízpumpával.
Az igaz, hogy kellett már bele egy 2000 ft os termosztát, meg egy hf tömítés is.
Ugyanitt eladó egy Yamaha 2t termosztát 8,10,15,20 stb le /50 c fok/, mert a galád kínai 3500 alatt nem akar ingyen postázni, ezért jobban megérte 2 db ot venni.
ja ertem, a masik reszrol, hogy miert nem solyazok vele itt es ott ... :-( Hat mifelenk sem az autom, sem az utanfutom nem lenne, meg, ilyen helyek vannak erre, pl tiszaroff, igaz a helyeiek az oveiek nem viszik el, de tuti az enyemet meg igen... De vegulis ez is egy jarhato dolog lenne.. NADE : augusztus vegen leall a solyazasi lehetoseg es a komp is errefele, annyira kicsi a viz
nem az a bajom vele :-) En szeretnek csonakazni, meg a horgaszatnal kirakodni 0 csomag pakolassal, a szarafoldre. Az a bajom vele, hogy akiket vinnek, nem jonnek, en meg egyedul mar zsilipelni nem szeretek, mert most is volt, toket kapott be a csonak ott a motor ala, ugyan kiment vele, nem allt le a meghajtas, de siman lehetett volna csunya dolog is belole.. A masik meg unatkozok egyedul. Lehet meg kellene hirdetnem, hogy ingyen elviszek barkit, de ugye a masi dolog meg, h nincs eleg vizszint sem... A mult evben nagyon sok esetben nem tudtam menni sem, mert vege volt a zsilipelesnek kiskorenel :-( Es ez tendencia, siman sokkal tobb ilyen lesz iden is en ugy hiszem :-(
Buktam már ennél többet is életemben, meg aztán Trabanton nőttem föl, így nem sok újat tud nekem mutatni egy 2 hengeres, 2 ütemű. (minden autómat, 40 éve magam szerelem, /motort is/ valószínű, hogy ezzel is megbírkózok)