Az "egyetemistáknak" eddig egy komolyabb helyzetük volt, ott egy fejesnél Helesfaynak nyújtóznia kellett, de alapvetően uraljuk a meccset. Novákot nem tudom ki találta ki, de óriási pacsi érte!
Nem kérdés, ha valamit akarunk, akkor a Kaposvár-Nagykanizsa kettős ellen 6 pont kell. A probléma, hogy rengeteg olyan meccs van, ahol azért nem olyan meglepetés a pontvesztés és ezeket a meccseket kell leredukálni minél kisebb számra. Ha csak a PEAC-ot levertük volna "idegenben" már vezetnénk is a tabellát. Nem lesz egyszerű, piszok nehéz csoport ez a dél-nyugati most idén. Tavaly sokkal kevesebb jó csapat volt :(
A következő 5 forduló kulcsfontosságú lesz. A közvetlen riválisok mind játszanak olyan mérkőzést, ahol reális esélyük van pontokat veszíteni. Nekünk az iváncsai túra tűnik nehezebbnek, és persze hazai rangadó vár ránk a Kanizsa ellen. Amondó vagyok, hogy ha a 23. forduló után mi vezetjük a bajnokságot, akkor valószínűleg meg is nyerjük. Ha az idegenbeli kaposvári meccs után is, akkor tutira veszem.
Baromi uncsi volt a tegnapi produkció. A végén meg persze megindult a Dombóvár, már vártam, hogy mikor kapunk gólt. Nem így lett, nyertünk, de ez a belengetett ígéretek ellenére nagyon halovány volt.
Finoman szólva sem sziporkázó játékkal nyertünk 2-0-ra. Ha nagyon rosszmájú akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy ennél többre számítottam a csontutolsó otthonában.
Megnéztem az ankét felvételét YT-n, hááát.... sem erről a "tulajdonosi képviselőről", sem Dragónerről nincsenek jó benyomásaim. A részvétel meg kb nulla volt, pedig anno tök jó ankétok voltak nyáron a stadionban (és lehet hogy ahhoz mérem őket :)) Vas Laci maradhat, a másik kettőt instant lecserélném, amint van jobb.
Most látom az instán, hogy le ma szurkolói ankét. Ha tényleg csak ma jelentették be és nem én maradtam le valamiről, az kár, szerintem még a jelen állapotában is érdekelné az embereket, hogy mi van a csapattal.
Azért, ha valaki eljut az ankétra, esetleg írjon pár sort ide is.
Hirtelen nem is tudom, ki lehetne az a 2007-es (vagy fiatalabb) játékos, aki ebbe a rendszerbe illeszkedne. Ősszel Jásper volt jellemzően, de az ő nevét nem láttam az összeállításban.
Simán benne van, hogy nincs igazam, de én most egy kicsit aggódom, hogy túl nagy lesz a mozgás. Ennyi új játékost nem feltétlenül láttam indokoltnak, szerintem jó alap lett volna az őszi csapat az 1-2 gyengébb poszton kívül, és nagyjából össze is értek a félév végére, most pedig ugye Vas Laci lenyilatkozta, hogy teljesen új játékrendszerre is próbáltunk átállni az utolsó 2 edzőmeccsen, szóval én pont hogy 1 hónapja voltam magabiztosabb, és most kezdek elbizonytalanodni, hogy mennyire fog működni a tavasz, de remélem, hogy full vakon vagyok és ez csak
A távozóink közül amúgy Kolos a Haladáshoz került (őt továbbra is sajnálom), ahol másik régi ismerősünk, Kővári Robi is csatlakozott hozzá. Berekali Majoson kötött ki (az egy meglepően erős keret, sötét ló lehet a csapatuk), Csörgő Balmazújvárosban, Somogyi Hódmezővásárhelyen, az ősszel távozó Hleba Mohácson, Gregor Zalán pedig Csákváron, ahol még szintén nem lépett pályára, esetében kezdek kételkedni abban, hogy valóban létező személy-e. :P
Kesztyűs Máté is visszatért, azért elég komoly játékosmozgás volt így télen, és ki tudja ez-e a vége? A keret jobb mint ősszel, lőtávon belül vagyunk lehet reménykedni.
Korábban jeleztük, hogy a 25 éves balhátvéd, Böndi Ádám távozik a BVSC-től. A játékos az elmúlt időszakban az NB III Dél-nyugati csoportjában szereplő, jelenleg a 4. helyen álló PMFC-vel készült, és több felkészülési mérkőzésen is pályára lépett. Információink szerint Böndi meggyőzte a szakmai stábot, így a klub szerződtetni kívánja a védőt, amelynek hivatalos bejelentése a napokban megtörténhet. A PMFC ezzel tovább erősíti keretét.