Koszonom a megtiszteltetest.
Szivesen elcsabitanalak benneteket egy-ket jo filmre Pesten,csak az a gond hogy amikor ott leszek nem tudom hova menjek Internetezni!Ez valamikor julius vege fele lesz aktualis.
Meg mindig varom a hireket a Blue Box-rol!!!
Rossz hir. A Corvin multinak szamit. De meg igy is te vagy a legkevesbe romlott kozottunk (Bevallom, en sajnos hetfon a Stern Centuryban feltettem a koronat a buneimre :))) ugyhogy az tiszteletbeli elnoki cim meg mindig jogos. Plane mert maga a topicindito adta.
A Corvin annak szamit?Mert akkor bevallom,egyszer.. Nem nagyon ertem miert mennek olyanokba,en egy hangulattalan moziban,csorgo zacskok mellett nem tudok filmet nezni,elvezni vegkepp nem.
En is atvandoroltam ide hogy egy kicsit tobben legyunk,bar egyenlore nem nagyon tudok erdemben hozzaszolni mert nem vagyok otthon,viszont hetfon megyek:))))) es megigerem mozizni fogok ezerrel. mar nagyon ki vagyok ehezve jo filmekre,es mivel meg eletemben nem voltam multiplexes moziban,ez most sem fog bekovetkezni.Meg tudjatok mondani hogy mi van a Blue Box mozival? Tudom hogy nagyon kenyelmetlen volt,nekem megis az egyik kedvenc mozim.
Chino-san,probaltad mar megemliteni egy-ket mozis-filmes topikban hogy ez is letezik?
Nem, nem kell megijedni, nem kozos mozizast ajanlok. Bar akar az is lehet belole...
Szoval: Szombaton a Szinbadban megnezodott az Agnes Browne cimu ir film. Ismet vigjatek, most egy ozvegyasszony kalandjai. nagyon kalandosnak nem neveznem, viszont realis. Mondhatni eletszagu. Ha nem latnad hogy Dublin, es nem lenne fekete a sor, meg azt is hihetned, hogy ez bizony kishazank valosaga. Majdnem.
Nehez bamit mondani rola, de az utolso 5 perc kivetelevel a film nagyon jo. Nem elborult vigjatek, vannak benne szomoru jelenetek, de ugy osszessegeben nekem tetszett. (a vege miatt minusz 50000pont. Ennyire Walt-Disney-s veget nem kellett volna eroltetni. Meg Tom Jones-t sem.)
Ugyhogy ha van egy szabad delutanod, meg mozizhatnekod is, akkor ezt ajanlhatom.
Sikerult! :-))
Sikerult vegigneznem a Lost Highwayt. Nem volt aramszunet, meg semmi sem.
(bar mellettem ket ifju holgy igencsak elvezettel fogyasztotta a csipszetet, ugyhogy hirtelen eszembe jutott, hatha egy sorrel oket is le lehet beszelni errol, mint Lordit, de mivel mar ugyis a kezukben volt, meg amugy is mar a teremben ultunk, lemondtam az otletrol...)
Ja, szinhely Muvesz, Body Gabor terem.6.sor7.szek 18:45+.
(jo tudom, regi mar, de ne legyunk ilyen 0day sznobok... )
A film is nagyon jo, a zene is. (Engem mindig feldob ha kellemes a zenei alafestes, marpedig a Rammstein itt nagyon jol bejott ala...)
Sam
Amugy valamikor mehetnenk kozosen is...
....es egy EztNeNezdMeg dijas film: 9. kapu. Nagyot akart mondani, de kicsit se sikerult...
Nos nem maradtal le semmirol. Legfokeppen a szerdarol.
Amint olvashattad, Lordi idoben lemondta, Suttyo baratunk, ahogy azt a masik topicbol kivettem eppen egy saslikkal kuzdott, en pedig, mivel nem kaptam megerositest arra vonatkozolag, hogy barki is jonne meg inkabb hazamentem aludni.
De sebaj. Azota amint latod, ajanlottam 2 filmet, amit megnezhettek, illetve biztos lesz meg, amit egyutt nezunk meg...
Ha jól látom a szerdáról már lecsúsztam. Volt valaki?
Újabb javaslatok?
És válaszolok Sam pár kérdésére:
Sűrűség: van úgy, hogy hetente többször, van úgy, hogy hónapokig nem.
Választás: Soxor reklámok alapján, vagy baráti ajánlásokból (ez naggyából 50-50 %-os sikerű), néha csak az olvasott tartalom miatt.
Társaság: rendszerint egy-két barátnőmmel/ommal, volt már, hogy egyedül.
Helyszín: Rendszerint Corvin, néha egyéb megaplex (na jöhetnek azok a kövek:-)), néha meg régi mozik (Az Átrium nagyon jó, főleg az erkélyen, az Árpád híd budai hídfőjénél lévő mozi is klassz és szinte mindig üres, most a neve - szégyen és gyalázat - nem jut eszembe).
Upsz. Megtortent. Tartottam tole mar egy ideje, hogy bekovetkezik... Szoval akkor itt es most elnezest kernek mindenkitol azert a szoert, ami belecsuszott az elozo hozzaszolasomba.
Boccs...
az az igazság, hogy már nemcsak bizonytalanságban tartok, hanem bizonytalan vagyok. tornám lesz este, és nem biztos, hogy odaérnék estére a moziba.
mivel három a magyar igazság, a harmadik mozinézésen már tuti ott leszek.
Beleirtam a mozizast. Sot majdnem be is linkeltem a topicot, de amennyi eszem van kezzel csinaltam a linket, es elirtam a topic szamat... Azota visszasullyedt a topic. De talan valaki meg elolvasta...
van egy elsüllyedt, TALI-NAPTÁR címet viselő topic, aminek célja pont az, hogy a megszerveződő talikról tájékoztassa a nagyközönséget. Sajnos én nem tudok hivatkozást csinálni, de valami nagyokos ezt elintézhetné. Így kedves Hacsek barátom topicja is felszínre kerülne.
(életcélom ui.: naponta egy elsüllyedt topic felhozása)