Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
Nem tudom, mikor láttam ilyen rém gyenge csapatot, mint a Kozármisleny és ennyi technikai hibát mindkét oldalon...
Persze a 6-0-át nem kell megmagyarázni, örömteljes eredmény, de ez olyan volt, mintha valami negyedosztályú csapat ellen játszottunk volna! Közeledünk a vége felé és (bár nem számoltam utána) , de ha csak itthoni meccseket megnyerjük és idegenben minden másodikat, akkor simán meglehet a feljutás, de ma alapvetően Hidi Sanyi és Ulbrík játszott olyan szintem, ami az nb1-ben értékelhető lenne... Írnám Tóth Milánt is, mert 2 év után először ért bal lábbal a labdához és gól lett belőle, majd megcsinálta a lövőcselt és visszagurított Ulbríknak, szóval ez a két értékelhető megmozdulása volt, de nem akarok "károgni", mert mégiscsak 6-0 lett, de ez az eredmény (vagy legalább a 3 gól különbség) elvárható lenne szinte minden meccsen, igaz az is ritkaság, hogy kirúgásból odapasszolja a védő a labdát a játékosunknak...
Na! Ezért nem ir már ide senki, mert ilyen 6 elemivel rendelkező , mint te itt van. Akinek csak a durva, mocskos beszédre futja. Aki csak erre képes annak au IQ szintje - 300!
De tudod mit! Mostantól naponta fogok írni! És remélem azok is akiket az ilyen ember tart vissza mint te.
Harom klasszisunk van ez Joska , Milan es Boti. Nemeth ,ahogy regebben is irtam "The fiatal" aki helyetkovetel ero csatarban. Kincs. Jatszatni jatszatni jatszatni. Mert, az o posztjan a meret a lenyeg. Ot latom a kovetkezo Martin kent is.
Bebizonyosodott, hogy nincs akkora technikai fölényünk a mezőnyhöz képest, ami pótolná a futást és az erőszakosságot. De az is lehet, hogy soha nem is volt...
Engem - is - kitiltottak. De - hozzáteszem - nem a Vasas kocsmai írások miatt. Viszont annyi mindent elmondtunk már a csapatról az évek alatt, hogy lassan nincs mit hozzàtenni.