Keresés

Részletes keresés

naiv Creative Commons License 2002.04.27 0 0 1268
Búcsúztatom a 45-óta legjobb kormányt.

Sajnos, a magyar társadalom egy része az eltelt 4 év dacára sem érett meg még annyira, hogy ne válassza vissza a kommunista-AVH-s élcsapattal bíró rablóbandát.
Tegyük hozzá, ebben 4 éves jó kormányzati teljesítmény mellett a koalíció első vválforduló előtti 1 hetes rosszúl felfogott kampánystratégiája is benne volt. Ugyanis kommunistákkal nem lehet uriemberként tárgyalni, hanem csak erővel, mert ezt a nyelvet értik csak.
A választások bonolítását is körültekintőbben kellett volna megszervezni, a kékcédulás hagyományokat a jogutód párt még nem felejtette el...

Minden esetre, ezzel a kialakult többséggel a MASZOP-SZADESZ csapat nem csinál azt, amit akar, és ez megnyugtató.

Abban azért bízom, hogy ez a banda nem tart ki az EU csatlakozásik, mert ezekkel túl sokba kerülne ez nekünk.

Remélem a koala levonta a tanulságokat, nem elég csak jól kormányozni, több erőt és harcosabban kell fordítani a nép "birka" részének felvilágosítására. A Kossúth téri tömeg sok, friss és értelmes arca azért örömmel tölt el, nem hiba telt el az elmúélt 4 év.

Köszönöm az eltel 4 évet és bízom benne nem kell 4 évet várnom a következő 4 évre...

nofene Creative Commons License 2002.04.24 0 0 1267
Nofene, mi van, végre megalakul!? :-)))
Meridian Creative Commons License 2002.04.24 0 0 1266
1994-et akartam volna írni előbb is, de tényleg nem fogom fel ezt ésszel...
Előzmény: naiv (1263)
Meridian Creative Commons License 2002.04.24 0 0 1265
Nem igazán tudok magamhoz térni... szóval egy kétszer(!) megbukott(!!!) csoport alakít megint kormányt? Ennyi idióta van magyarországon????
Hihetetlen, akárcsak 1994 tavaszán...
Méghogy a történelem nem ismétli magát... vagy éppen mégis?
Meridian Creative Commons License 2002.04.24 0 0 1264
Nem igazán tudok magamhoz térni... szóval egy kétszer(!) megbukott(!!!) csoport alakít megint kormányt? Ennyi idióta van magyarországon????
Hihetetlen, akárcsak 1998 tavaszán...
Méghogy a történelem nem ismétli magát... vagy éppen mégis?
naiv Creative Commons License 2002.04.20 0 0 1263
Nem volt még a kommunizmus óta olyan kormány, amely ilyen jó pozícióból várhatja a választás második fordulóját.

Én úgy gondolom honfitársaim élnek a lehetőséggel és megszavaznak egy második ciklust a polgári koalíciónak.

naiv Creative Commons License 2002.04.19 0 0 1262
Természetesen a tulajojnak van pénze,

én csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy a nem befizetett milliárdos ÁFÁ-k ból, kitünően lehet finanszírozni az elhivatott balos morok költségeit pl. a heti hetest(stb.).

Előzmény: alra (1261)
alra Creative Commons License 2002.04.18 0 0 1261
Ok ez rendben van. De azt nemhiszem hogy az én Adómból fizetik Pl. a kamerákat az RTL klubban, ( megvan erre a saját tulaja
Előzmény: naiv (1260)
naiv Creative Commons License 2002.04.18 0 0 1260
Nem,

de azt igen, hogy ebből a pénzből kaptunk volna valami többletet, tehát azt elvették tőlünk.

Látom ezt a kérdést nehezen emelik be sokan, de akkor azt javallom, hirtelen vegyük ki az állami bevételek közül az összes ÁFA bevételt. Nézd meg mennyivel csökkenne a költségvetés pénze, amit természetesen másfajta adóból kellene pótolni.

Ugye mostmár érted!

Előzmény: alra (1259)
alra Creative Commons License 2002.04.16 0 0 1259
"Nos ezzel azt akartam jelezni, ha befolyt volna, a költségvetésbe került volna ez is, amelyből kórház, oktatás, K+F stb hányad keletkezett volna.
Tehát az ország polgárainak ezen szetonjából finanszíroztuk az RTL fickándozását...."
Ha jól értem akkor, ha ez befolyt volna a kültségvetésbe nekem kevesebb adót kellett volna fizetnem? ( nagyon leegyszerüsítve) Ezt azért nem gondolod komolyan?
Előzmény: naiv (1258)
naiv Creative Commons License 2002.04.16 0 0 1258
Nos ezzel azt akartam jelezni, ha befolyt volna, a költségvetésbe került volna ez is, amelyből kórház, oktatás, K+F stb hányad keletkezett volna.
Tehát az ország polgárainak ezen szetonjából finanszíroztuk az RTL fickándozását....
Előzmény: alra (1255)
bormester Creative Commons License 2002.04.15 0 0 1257
Orbán Győző, személyesen?
Előzmény: Törölt nick (1252)
bormester Creative Commons License 2002.04.15 0 0 1256
Nem hiszem, hogy érted, amit beszélsz.
Előzmény: naiv (1251)
alra Creative Commons License 2002.04.15 0 0 1255
"merthogy sok milliárd ÁFA-t elengedtek neki, az adófizetők pénze volt az is."
ezt magyarázd meg a be nem fizetett ÁFA miért az adófizetők pénze, nem a költségevetés adott ki sok milliárdot csak nem volt bevétele, de lehet én vagyok hehe, ez nem dolomitmegrendelés, autópálya, tüzijáték, stb az kiadás az az adófizetők pénze
Előzmény: naiv (1251)
naiv Creative Commons License 2002.04.14 0 0 1254
----- Nem figyelt a választások első fordulójának megfelelő technikai lebonyolítására!

Ezt a hibát csak egyszer lehet elkövetni! Na ja a labdát nem elég 140x a kapuig elvinni, legalább egyszer be is kell rúgni!

Vokrug Szveta Creative Commons License 2002.04.08 0 0 1253
OK, kukába vele.
Előzmény: Törölt nick (1252)
naiv Creative Commons License 2002.04.07 0 0 1251
Nem hinném, hogy nem tünt fel az RTL szellemísége mely pártokat támogatja, tehát:

Bizony az RTL milliárdokat költött az SZDSZ(MSZP) reklámozására, merthogy sok milliárd ÁFA-t elengedtek neki, az adófizetők pénze volt az is.

Előzmény: hujelami (1248)
szasze Creative Commons License 2002.04.02 0 0 1250

"szazmilliardokat csopogtet ismerosok fele"

Namármost ha nem a Németh-kormányra, akkor bizonnyal a Horn kormányra gondolsz.

De akkor hol van itt a logika? Hiszen az SZDSZ is tagja volt annak a kormánynak.

.

naiv Creative Commons License 2002.03.31 0 0 1249
Melyik SZDSZ-t,

ifj Körmös Bauerrel, ifj. Petővel, III/III Demszkyvel, "Nemvert az AVH" szlogenű Kuncze-Eörsi párossal, "patkány" Gönczcel, befírolt Mécs Imrével, "személyi jogon" a Nagy Imre tárgyalásról hallgató "hős" Vásárhelyivel?

Ugyan. Ezeknek a történelem szemétdonbján van a helye. Nem baj, ha van egy liberális párt, de az SZDSZ nem az.

hujelami Creative Commons License 2002.03.31 0 0 1248
Egy ertelmes valaszto nem szavazhat olyan kormanyra aki szazmilliardokat csopogtet ismerosok fele maganbankjan (MFB) keresztul. Egyetlen egy miatt tudjak tartani magukat ezek a gatlastalan koponyegforgatok: a hihetetlen agymosas (gyk. Orszagblamazs kozpont) miatt. Milliardokat koltenek kozpenzbol sajat maguk reklamozasara. Latszik is, hogy hol nepszeruek, ahol csak a kampany jon le es nem annyira gondolkoznak: kis falvaban. Ertelmes szavazo az SZDSZ-t valasztja.
mike81 Creative Commons License 2002.03.31 0 0 1247
Tényleg ez a legjobb kormány.Persze csak ha leszámitjuk a :nagyképű ,pökhendi,arogáns,lenyúló,hazudozó,öngyilkosságra felszólitó képviselőket akik csak a saját érdekeiket képviselik.
naiv Creative Commons License 2002.03.31 0 0 1246
A tiszamenti házak ujjáépültek, jövöre befejezik a gáterősítéseket, jöhet az árvíz.
A duani pedig szép nyugodtan levonult, mint ahogy szokott tíz évenként...
Próbálj néha a saját agyaddal is gondolkodni, ne csak a népszava-népszabóéval...
Előzmény: gabrilla (1230)
naiv Creative Commons License 2002.03.30 0 0 1245
Úgy tűnik,

még az elfogult Szonda Ipsos közvélemény kutatása szerint is az emberek úhy gondolják, ez egy jó kormány, prolongálni kell.

Miért, mert megcsinálta azokat a dolgokat, melyet a listában felsoroltam.

Mellesleg két gyermekem egyetemista, nem fizetnek tandíjat, még csak az egyiknek van nyelvvizsgája, mindketten felvették a diák hitelt, én három gyerek után írom le az adókedvezményt ezek mind apró dolgok tudom és hazudok is biztos, csak hát vegyunk még így pár százezren.

Nem árt ha magolod a listámat, mert meg kell tanuljátok, tartósan ilyesmiket kell akkor majd csinálni, ha egyszer (mégegyszer) kormányra kerültök, de remélem az már egy más generáció lesz, nem a Horn, Medgyessy, Pető, Kovács féle!

Előzmény: gabrilla (1243)
szasze Creative Commons License 2002.03.25 0 0 1244

Ennek igazán örülök.

Az autópályáról írtam egy pár szót. A többit hasonlóan nagy szamárságnak tartom.

.

Előzmény: gabrilla (1243)
gabrilla Creative Commons License 2002.03.25 0 0 1243
Szasze!

A boldog egyetemi éveket már sajna magam mögött tudhatom. Mielőtt beleköthetnél elmondom hogy államilag finanszírozott helyre jutottam be utólagos tanácsodat meg nem fogadva. Bizony ott is kinyitottam a szám. A második diplomámra sajnos várnom kell, mert pillanatnyilag nem keresek sem én sem a párom annyit hogy a félévenkénti 100-150 ezres tandíjat le tudjuk szurkolni. A diákhitelről nem tudok sok mindent engem akkor már nem érintett. Esetleg mondhatnál róla nekem is pár szót, biztos jó dolog, nyugaton már bejött. Mi a véleményed a többi dologról amit írtam?

Előzmény: szasze (1231)
egy korsó sör Creative Commons License 2002.03.25 0 0 1242
Egy ismerősöm többet keres havonta és van 4 gyereke.
Én egyálatalán nem sajnálom tőlük a gyest.
Gondolkozz öreg!
Előzmény: gabrilla (1230)
szasze Creative Commons License 2002.03.25 0 0 1241

630. Bocs.
Előzmény: szasze (1240)
szasze Creative Commons License 2002.03.25 0 0 1240

Szóval akkor nagy egyetértésben sírhatunk krokodilkönnyeket a multimilliomos patikusokért, akik max 650 forintot zsebelhetnek be egyetlen bátkód olvasásért a betegtől, illetve a TB-től.

.

Előzmény: Törölt nick (1239)
Törölt nick Creative Commons License 2002.03.25 0 0 1239
A te szakmádhoz biztosan nem értek! Nem is szeretnék.
Előzmény: szasze (1235)
szasze Creative Commons License 2002.03.25 0 0 1238

Ámbár az is lehet, hogy egy nem túl tehetséges humorista, aki a Szadi hülyeségeit parodizálja.

.

Előzmény: Buda side (1236)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!