Sajnos, a magyar társadalom egy része az eltelt 4 év dacára sem érett meg még annyira, hogy ne válassza vissza a kommunista-AVH-s élcsapattal bíró rablóbandát.
Tegyük hozzá, ebben 4 éves jó kormányzati teljesítmény mellett a koalíció első vválforduló előtti 1 hetes rosszúl felfogott kampánystratégiája is benne volt. Ugyanis kommunistákkal nem lehet uriemberként tárgyalni, hanem csak erővel, mert ezt a nyelvet értik csak.
A választások bonolítását is körültekintőbben kellett volna megszervezni, a kékcédulás hagyományokat a jogutód párt még nem felejtette el...
Minden esetre, ezzel a kialakult többséggel a MASZOP-SZADESZ csapat nem csinál azt, amit akar, és ez megnyugtató.
Abban azért bízom, hogy ez a banda nem tart ki az EU csatlakozásik, mert ezekkel túl sokba kerülne ez nekünk.
Remélem a koala levonta a tanulságokat, nem elég csak jól kormányozni, több erőt és harcosabban kell fordítani a nép "birka" részének felvilágosítására. A Kossúth téri tömeg sok, friss és értelmes arca azért örömmel tölt el, nem hiba telt el az elmúélt 4 év.
Köszönöm az eltel 4 évet és bízom benne nem kell 4 évet várnom a következő 4 évre...
Nem igazán tudok magamhoz térni... szóval egy kétszer(!) megbukott(!!!) csoport alakít megint kormányt? Ennyi idióta van magyarországon????
Hihetetlen, akárcsak 1994 tavaszán...
Méghogy a történelem nem ismétli magát... vagy éppen mégis?
Nem igazán tudok magamhoz térni... szóval egy kétszer(!) megbukott(!!!) csoport alakít megint kormányt? Ennyi idióta van magyarországon????
Hihetetlen, akárcsak 1998 tavaszán...
Méghogy a történelem nem ismétli magát... vagy éppen mégis?
én csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy a nem befizetett milliárdos ÁFÁ-k ból, kitünően lehet finanszírozni az elhivatott balos morok költségeit pl. a heti hetest(stb.).
de azt igen, hogy ebből a pénzből kaptunk volna valami többletet, tehát azt elvették tőlünk.
Látom ezt a kérdést nehezen emelik be sokan, de akkor azt javallom, hirtelen vegyük ki az állami bevételek közül az összes ÁFA bevételt. Nézd meg mennyivel csökkenne a költségvetés pénze, amit természetesen másfajta adóból kellene pótolni.
"Nos ezzel azt akartam jelezni, ha befolyt volna, a költségvetésbe került volna ez is, amelyből kórház, oktatás, K+F stb hányad keletkezett volna.
Tehát az ország polgárainak ezen szetonjából finanszíroztuk az RTL fickándozását...."
Ha jól értem akkor, ha ez befolyt volna a kültségvetésbe nekem kevesebb adót kellett volna fizetnem? ( nagyon leegyszerüsítve) Ezt azért nem gondolod komolyan?
Nos ezzel azt akartam jelezni, ha befolyt volna, a költségvetésbe került volna ez is, amelyből kórház, oktatás, K+F stb hányad keletkezett volna.
Tehát az ország polgárainak ezen szetonjából finanszíroztuk az RTL fickándozását....
"merthogy sok milliárd ÁFA-t elengedtek neki, az adófizetők pénze volt az is."
ezt magyarázd meg a be nem fizetett ÁFA miért az adófizetők pénze, nem a költségevetés adott ki sok milliárdot csak nem volt bevétele, de lehet én vagyok hehe, ez nem dolomitmegrendelés, autópálya, tüzijáték, stb az kiadás az az adófizetők pénze
Egy ertelmes valaszto nem szavazhat olyan kormanyra aki szazmilliardokat csopogtet ismerosok fele maganbankjan (MFB) keresztul. Egyetlen egy miatt tudjak tartani magukat ezek a gatlastalan koponyegforgatok: a hihetetlen agymosas (gyk. Orszagblamazs kozpont) miatt. Milliardokat koltenek kozpenzbol sajat maguk reklamozasara. Latszik is, hogy hol nepszeruek, ahol csak a kampany jon le es nem annyira gondolkoznak: kis falvaban. Ertelmes szavazo az SZDSZ-t valasztja.
Tényleg ez a legjobb kormány.Persze csak ha leszámitjuk a :nagyképű ,pökhendi,arogáns,lenyúló,hazudozó,öngyilkosságra felszólitó képviselőket akik csak a saját érdekeiket képviselik.
A tiszamenti házak ujjáépültek, jövöre befejezik a gáterősítéseket, jöhet az árvíz.
A duani pedig szép nyugodtan levonult, mint ahogy szokott tíz évenként...
Próbálj néha a saját agyaddal is gondolkodni, ne csak a népszava-népszabóéval...
még az elfogult Szonda Ipsos közvélemény kutatása szerint is az emberek úhy gondolják, ez egy jó kormány, prolongálni kell.
Miért, mert megcsinálta azokat a dolgokat, melyet a listában felsoroltam.
Mellesleg két gyermekem egyetemista, nem fizetnek tandíjat, még csak az egyiknek van nyelvvizsgája, mindketten felvették a diák hitelt, én három gyerek után írom le az adókedvezményt ezek mind apró dolgok tudom és hazudok is biztos, csak hát vegyunk még így pár százezren.
Nem árt ha magolod a listámat, mert meg kell tanuljátok, tartósan ilyesmiket kell akkor majd csinálni, ha egyszer (mégegyszer) kormányra kerültök, de remélem az már egy más generáció lesz, nem a Horn, Medgyessy, Pető, Kovács féle!
A boldog egyetemi éveket már sajna magam mögött tudhatom. Mielőtt beleköthetnél elmondom hogy államilag finanszírozott helyre jutottam be utólagos tanácsodat meg nem fogadva. Bizony ott is kinyitottam a szám. A második diplomámra sajnos várnom kell, mert pillanatnyilag nem keresek sem én sem a párom annyit hogy a félévenkénti 100-150 ezres tandíjat le tudjuk szurkolni. A diákhitelről nem tudok sok mindent engem akkor már nem érintett. Esetleg mondhatnál róla nekem is pár szót, biztos jó dolog, nyugaton már bejött. Mi a véleményed a többi dologról amit írtam?
Szóval akkor nagy egyetértésben sírhatunk krokodilkönnyeket a multimilliomos patikusokért, akik max 650 forintot zsebelhetnek be egyetlen bátkód olvasásért a betegtől, illetve a TB-től.