Most jut eszembe, hogy a HŐR Ezrednél több Csepel 452 és IFA föl volt szerelve kéklámpa-szirénával, köztök az én Csepelem is, de a Szállító Századnál nem kaptunk rá semmiféle kiképzést, mondjuk ott alap volt a PAV1 hivatásos jogsi. Egy srácról tudok aki egy sima B jogsival vezetett egy pk.-i UAZ-t, de az apja volt a századpk. feleségének főnöke. :-) A kéklámpás kocsikkal nyomtuk a KH-t, a karhatalmi készültséget.
Ez még mind semmi mert a 2-es csoportu orvosi vizsgálat ha megvan akkor mehetsz el páv ra ahol pszichologiai és egyéb vizsgálatokon kell átmenni ahhoz hogy bizonyos munkaköröket betölthess soförként,nem annyira egyszerü
Ez is megvan, a 2-es csoportu orvosi vizsgálatot a háziorvos is megcsinálhatja vagy üzemorvos persze elküld az sztk ba pár speciális vizsgálatra,ez szükséges ahhoz hogy C kategoriás elméleti tanfolyamra mehess,amig ez nincs meg addig nem foglalkoznak veled,tehát ahogy látom már nem páv nak hivja de nélküle nincs C kategoria
Rákerestem, B plusz pávval elmehetsz soförnek embereket szállitani mint például a vállalat igazgatoját, van a pávnak egy kategoriája amivel C jogsival szállithatod a saját árudat saját teherkocsival és van a páv másik kategoriája amivel szállithatsz saját teherkocsiddal más áruit vagy soför lehetsz más cégek teherkocsijain,én ugy látom hogy a páv minden esetben kell a C hez és ha ugrik a páv a hivatásos jelleg akkor automatikusan megy a C is. Most nem ismerem az uj szabályokat de feltételezem nem lehet elmenni C kategoriára páv nélkül nem kezdik el az oktatást nélküle,ennek még utána olvasok
Mi autoszerelö suliban a B hez el kellett menni PÁV ra hogy hivatásos legyen,ha nem lett volna nekem C csak hivatásos B akkor két évre kapom a jogsit, hivatásos nélkül 3 év, de a pávval együtt ugrott a C is,fogalmam sincs mennyire kapcsolodik össze az egész de igy lett,most taxis vagy hivatásos soför nem lehetek B kategoriában sem mint például miniszteri soför
Nekem is páv2 volt amit még a szakközépben kaptunk a B mellé hivtásosnak,a C késöbb jött a seregben, a dokinál hogy ne két évre hanem háromra hosszabbitson meg kellett szüntetni a hivatásos jelleget,ezzel ugrott a páv2 és ment a C kategoria is
de az arra, van szaladgálj a városba ovijárat stb. este felrakod teletöltöd
céges Kona városba szinte nem megy lefelé a megtehető táv aztán hazajöttem pályán ahol nincs visszatöltés rögtön esett lefelé.
Nálam most a terve a Passat és a Note lecserélése egy napi járósnak a nejemnek egy Zoéra ha kel egy Pest is bevállalható vele, messzebb már nem mennék arra ott lesz a "hobby" autó egy GT86.
és akkor a B-n kívül minden ugrik ha 101 az orvosi?
Nekem csak B van ahhoz volt 102. a PÁV II. miatt igaz az is korlátozással volt meg taxira és saját TGK-val nemzetköziba vagy csak belföldibe nem is emlékszem.
Sose használtam semmire és amikor 10 év helyett 5évente kellett csináltatni mondtam az üzemdokinak aki mindig csinálta írja át.