Keresés

Részletes keresés

cobranco Creative Commons License 2016.09.29 0 0 5681

Aki még nem unja Pádist,itt  egy újabb  kis „szelet” belőle,a tavaly készült túravideóm harmadik darabja elérhető:

 

 

Útvonal:

Glavoj rét-Boga telep-Bulz kő/Piatra Bulzului/-Galbinetta kanyon-Flora rét-Galbina kőköz-Czárán balkon-Saua Bona/1043m/-Bihar hágó/1180m/-Rozsdás árok/Groapa Ruginoasa/-Csodavár/Barlangtúra/

 

Túrabeszámoló:

http://cobranco.hu/turabeszamolo_15bb.html

 

Fotoalbum:

https://goo.gl/photos/UiDLKnDhHt4PDruV9

 

Kellemes időtöltést!

 

cobranco Creative Commons License 2016.09.05 0 0 5680

Üdv mindenkinek.

 

A Pádisi túrafilmem második epizódja megtekinthető,a szokásos sallangokkal/túrabeszámoló,fotók,stb/együtt, az alábbiakban:

 

 

Útvonal:

Felső Bogakör: Varasó ház-Boga párkány-Boga kerítés-Bogakő-Boga katlan/Amphiteatrul  Cetatea/-Boga csűr-Varasó havas-Vf. Varasoaia/1461m/-Varasó tó-Pádis-Mócok temploma/1466m/

Alsó Bogakör: Boga völgy-Schmidl vízesés-Boga kanyon-Bulbuci szurdok-Három Királyok vízesés-Bulz liget....Bulz kő?

 

Túrabeszámoló:

http://cobranco.hu/turabeszamolo_15bb.html

 

Fotoalbum:

https://goo.gl/photos/DiRDRnZ1eMFwjAzq8

 

További videók,képek,túrabeszámolók itt:

http://cobranco.hu/

 

Jó szórakozást!

cobranco Creative Commons License 2016.08.29 0 0 5679

Öt évvel ezelőtt készitettem egy útifilmet az Erdélyi-szigethegység,azon belül is Pádis,túristák által ismert látványosságairól/Csodavár,Galbina-Kőkőz,Szamos.bazár stb./Akkor megfogadtam,ide még vissza kell térni és ami kimaradt, pótolni.

Nos, ez a pillanat tavaly májusban érkezett el.

A többnapos túráról ezúttal is készült videó,természetesen fotósorozat valamint írásos túrabeszámoló is megtalálható mellékletként.

 

 

Útvonal:

0.nap: Nagyvárad-Biharfüred

Túra: Papok feredője-Kereszthegyi nyereg-Golgota rét-Golgota sziklák-Aló völgyi szurdok-Nagy Phaeton vízesés-Kereszthegy gerinc-Mező havas/1625m/-Cserepes völgy-Esmeralda forrás-Ördögmalom vízesés-Dragan völgye-Dragan tó-Jádremete-Lesi tó-Jád völgyi vízesések-Biharfüred

 

Túrabeszámoló:

http://cobranco.hu/turabeszamolo_15bb.html

 

Fotóalbum:

https://goo.gl/photos/QouRpWVjiowBFUwE7

 

További videók,képek,túrabeszámolók itt:

http://cobranco.hu/

 

Kellemes időtöltést!

 

 

 

cobranco Creative Commons License 2015.09.02 0 0 5678

Üdvözlök mindenkit!

Néhány hónappal ezelőtt már publikáltam néhány fotót ízelitőként,nos most itt van a tavalyról visszamaradt túra videós "ősbemutatója":

Útvonal:
Felfelé:
Piros sávú jelzés útvonala: Durau (800 m) - Fantanele menedékház (1220 m) - Fantanele gerinc - Dorobanti sapkája - Panaghia - Toaca csúcs (1904 m) - Meteo - Lespezi csúcs (1805 m) - Dochia menedékház (1750 m)

Lefelé:
Piros kereszt útvonala: Dochia menedékház (1750 m) - Könnyező szikla (Piatra lacrimata) - Duruitoarea vízesés - Vezuri tisztás - Durau

 

Térkép:
http://users.atw.hu/cobranco/terkepek/csalho.2014..html

 

Fotó:
https://plus.google.com/photos/108429527626914127671/albums/6125870956257993297

 

Jó szórakozást!

jakkk Creative Commons License 2015.07.06 0 0 5677

2015. július 18-án szombaton ismét különvonatok indulnak a Lillafüredi Állami Erdei Vasút menetrend szerinti vonatok által nem járt Mahócai szárnyvonalára!

 

Programajánló!

 

cobranco Creative Commons License 2014.08.26 0 0 5676

Üdv mindenkinek!

 

Júniusban Erdélyben jártam, sikerült belőni az egyetlen napot, amikor nem szakadt reggeltől estig az eső és tettem egy „majdnem túlélőtúrát” a Gyergyói havasokban,íme a filmes dokumentáció:

 

 

 

Útvonal:

Békás szoros-Kis szerpentin-Lapos patak szurdoka-Szerelmesek sziklája-Kupás fal-Bardócz tanyák-Bardocz sziklája-Bardócz mezeje-Bernárdiak ösvénye-Görgeteg vápa-Oltárkő-Türelem vápa-Bardócz barlang-Őrtorony-Bardócz fal-Bardócz kilátó-Bardócz patak-Kis Békás kanyon

 

Térkép:

http://users.atw.hu/cobranco/terkepek/egbetoro.2014..html

 

Jó szórakozást!

Sándor Viktória Creative Commons License 2014.04.25 0 0 5675

05. 02. Kriván - Már csak két hely :)

 

http://www.azenkalandom.hu/az-elso-2000-es-csucsod

csaba08 Creative Commons License 2013.11.22 0 0 5674

Kedves Természetjárók, Kedves Sporttársak!

 

Engedjétek meg, hogy figyelmetekbe ajánljak egy meseszép tájat, kellemes és egészséges klímával, kimondottan az aktív pihenés kedvelőinek összeállított programokkal.

Jómagam nem csak egykori aktív túrázó, de nagy természetbarát is vagyok, szeretem a szép és érintetlen természetet, így bátran merem figyelmetekbe ajánlani szívem nagy kedvencét Észak-Ciprust, ahol egyéni vagy csoportos lehetőségek egész évben várják az érdeklődőket.

 

Három különböző nehézségű gyalogtúrás csomagunk egész évben közkedvelt.

A képekre kattintva tekinthetitek meg az egyes csomagok részleteit:

 

    

 

 

Akik kedvelik a kihívásokat és inkább két keréken vágnának neki a meseszép tájnak, azok részére ajánljuk kerékpáros túracsomagunkat:

 

 

 

Az aktív pihenés tekintetében további program csomagokkal is rendelkezünk. A teljes kínálatunkat megtekinthetitek az NCTO HUNAGRY honlapján:

 

http://www.nctohungary.com/sportutak/

 

Valamint a programcsomagokat szervező Észak-Ciprusi Utazási Iroda magyar nyelvű honlapján:

 

http://technotravel.hu/package/

 

Az iroda egyesületek, sportklubok, csoportok részére kedvezményeket biztosít szerződött magyarországi partnerein keresztül.

Csoportok jelentkezése esetén egyedi igények, speciális kérések teljesítésére is van lehetőség!

 

Bővebb információ: eszakciprus@gmail.com , magyarorszag@tehnotravel.co.uk címeken.

 

Túrázzunk együtt 2014-ben a Pentadaktilos hegységben és környékén.

 

Baráti üdvözlettel: 

Csaba

jakkk Creative Commons License 2013.09.27 0 0 5673

...aki lemaradt volna az előző alkalomról és bánja ezt azóta, annak itt az újabb lehetőség:

 

Október 19-én szombaton ismét lesz különvonatozás a lillafüredi kisvasút menetrend szerinti vonatok által nem járt, ám annál vadregényesebb Mahócai szárnyvonalára!

 

A program részét képezi a nemrég megújult Forrás-völgyi tanösvény bejárása, és séta a Vadasparkba, de jó szívvel ajánljuk a sétát Andókútra is, ahol a gyönyörűen felújított erdei pihenőhely kiváló helyszíne lehet akár szalonnasütésnek is. Lesz lehetőség lillafüredi füstölt pisztráng vásárlására is.

 

A rendezvényre már lehet jelentkezni, minden fontos tudnivaló megtalálható itt: http://www.jakadam.hu/99aloldalak/04laev/04-6_ortasteto1310.html

 

 

Előzmény: jakkk (5669)
cobranco Creative Commons License 2013.07.11 0 0 5672

Üdv mindenkinek!

Múlt hónapban Erdélyben jártam és /bár más jellegű volt a program/ sikerült egy nap erejéig egy ottani cimborával bevetni magunkat a vadonba.
Az uticél pedig a székelyföldi Egyeskő és a Nagy-hagymás csúcsa volt.
Az utifilm,minőség terén hagy kivánnivalókat maga után,sajnos számtalan nem várt technikai probléma volt,de remélem azért nézhető lesz:

 

tsapolo Creative Commons License 2013.04.28 0 0 5671

Tisztelt Érdeklődők,sporttársak.

 

Második alkalommal kerül megrendezésre a Ványai Kör elnevezésű nyílt túra. Aki szeretne részesülni a természet nyújtotta élményekből, feltöltődni a túlhajszolt hétköznapok után a síkság, a puszta nyújtotta, erdő kínálta csendes nyugalomból, azt várják a rendezők. 2013. május 18-án (szombaton) városunk határába hívjuk a túrázni, kirándulni vágyókat. Komoly kihívást jelentő terepviszonyokkal nem találkozunk, egy kellemes, kikapcsoló tavaszi sétára számíthatunk. Az alföldi táj, a virágzó kertek, a tavaszi határ is meglepően sok szépséges, esetenként szokatlan, hangulatos látványt tár elénk.

Az Alföld „piramisai” közül megmászhatunk egyet, a Barcé-halmot. Azért ne ijedjünk meg attól sem, ha kisebb árkot kell átugrani. Ami fontos! Mindenki alaposan készüljön fel! Könnyű, de mégis erős ruházat, a tavalyi farmer alkalmas lehet. Strapabíró cipő, amit ne most próbálj ki először. A téli bakancs erre nagyon jó. Két vállas hátizsák, hogy könnyebb legyen. Mi legyen a hátizsákban? Legfontosabb a víz, amiből másfél liter elegendő, négy darab szendvics, esetleg esőkabát. Amit még érdemes hozni, fényképező gép, feltöltött akkuval, távcső, mert nagyon sok vaddal találkozhatsz. A rendezvény ingyenes!

A táv kb.: 22 km. Sikeresen teljesítők oklevelet kapnak. Túra indítása: 8:00 órakor a dévaványai vasútállomásról. Érkezés.: 14:00 óra körül ugyan oda. Útvonal: Vasútállomás – Mezőtúri út (Riszhántoló) – Túrér partja – Mátyás út – Mikszáth út – Pocoskert keleti bejárója – körgát – Makkos erdő – a régi református temető – Szeghalmi út – Tókert széle – Vásárszél út – Szederkert –Temető – Homokbánya – régi vasúti töltés (Alföldi Kék túra útvonal) – Villanykarós dűlő – Barcé - halom – Bogya-telep – Vasútállomás. A túra aszfalt és föld utakon vezet, így könnyűnek nevezhető.

 

Amennyiben részt kíván venni a túrán,kérem szándékát előre jelezni a tsapolo@gmail.com email címen vagy a 06/30-855-75-96 os telefonszámon.

gyuri74 Creative Commons License 2013.04.04 0 0 5670

Tormay Cécile emléktúra - a hazaszeretet túrája

Mátraháza, 2013. április 14.  (vasárnap) 10:00

 

 

 

 Mindig egy szál kardban van a többi kard győzelme
Tormay Cécile: Az ősi küldött 

 

76 éve, 1937. április 2-án, Mátraházán hunyt el Tormay Cécile világhírű írónőnk. Idén nem csak őrá, hanem lapjára, a 90 éves Napkelet folyóiratra is emlékezünk.  A megemlékező túrára mindenkit szeretettel vár a Tormay Cécile Kör.  Kérjük, hogy mécsest hozzanak magukkal.


Program:

9:45 Gyülekező Mátraházán, Hotel Ózon udvarán, a Tormay Cécile emlékoszlopnál

 

10:00 Tormay Cécile emlékoszlop koszorúzása

Beszédet mond: Jobbágy Éva, a Tormay Cécile Kör alapító-vezetője

 

10:30 Túra I. része

Útvonal: Hotel Ózon, Tormay-emlékoszlop -> Kecskebérc -> Szent László-forrás
-> Naphimnusz Park -> kápolna -> Meseház*

Táv: 3 km   Szint: 100 m

*Rövid megemlékezést tartunk Tormay Cécile Meseházánál, amennyiben engedélyt kapunk a magánterületen lévő épület megtekintéséhez.

 

12:00 Túra II. része

Útvonal: Meseház -> Wachter-emlékmű -> Hatökör ura -> Vörösmarty-turistaház -> Mátraháza, autóbusz váróterem  

Táv: 4 km   Szint: 250 m

 

A túra várható befejezése 13:30. A részvétel ingyenes.

 

Túravezető: Szőke György (30/308-4317)

 

Tormay Cécile Kör 

tormayc.webs.com

 

jakkk Creative Commons License 2012.10.10 0 0 5669

Ismét lesz kirándulóvonat a lillafüredi kisvasút kissé elfeledett szárnyvonalára!

 

Az időpont 2012. október 20. szombat

 

Még lehet jelentkezni!

 

Az oda- és visszaút között bőven jut idő kirándulni is, vagy akár egy andókúti sütögetésre is!

 

Tudnivalók és jelentkezés az alábbi oldalon: http://www.jakadam.hu/99aloldalak/04laev/04-3_ortasteto1210.html

 

 

 

 

 

Előzmény: jakkk (5661)
ME* Creative Commons License 2012.09.05 0 0 5668

Sziasztok!

 

Néhányan a Debreceni Egyetem Biológus BSc, MSc és PhD hallgatói szeptember 11-20. között Albániába utazunk. Útlevél problémák miatt 4 hely megüresedett a kisbuszban. Előre láthatóan 100-120 euron körül jövünk ki üzemanyaggal, élelmiszerrel. Ha valaki ráér és van kedve jelentkezzen. A program alább olvasható. Ez lesz a hatodik túránk. 

 

Jelentkezés nálam: Mizsei Edvárd 30/6585087

 

szept. 11.         4:00    Indulás Szegedről

  18:00   Érkezés Dardhë (ez már Albánia) településre, lepény vacsora

21:00   Táborverés Boboshticë után

 

szept. 12         8:00     Homoki vipera és Haragos sikló keresés a táborhely körül

                        11:00   Tovább indulás Ersekë környékére

                        14:00   Érkezés Starjë faluba, ismerkedés a helyiekkel, táborhely keresés

 

szept. 13.        6:00     Mászás a Grammos-hegységben (1300-ról 2000 méterre)*

                        12:00   Görög karsztvipera keresése

                        13:00   Görög karsztvipera megtalálása

                        19:00   Vissza érkezés a táborhelyre

                                                                                  *nem kötelező mindenkinek feljönni.

 

szept. 14.        Pihenő nap, éjszakázás Përmet mellett a termálvizeknél.

 

szept. 15-17.   Gjirokastëri Egyetemen kapcsolatépítés, a többieknek a környéken szabad program.

 

szept. 18.        Sarandë környékén hüllészés – tengerpartozás

 

szept. 19.        Fel Montnegro felé, éjszakázás Ada Bojana-szigeten (itt van az indokolatlanul horribilis mennyiségű homoki vipera).

 

szept. 20.        délelőtt indulás szegedre, kora este érkezés.

 

 

Amennyiben felszabadulna masfél-két nap akkor felmásznánk még a Shëndëlliscë-hegységbe.

 

norbre Creative Commons License 2012.07.27 0 0 5667

köszi, beírtam a kérdést oda is, de már két hnapja nem írt oda senki :) azért hátha.. :)

Előzmény: efemm (5666)
efemm Creative Commons License 2012.07.27 0 0 5666

Van Bükk topik is, ott talán tudják a választ.

Előzmény: norbre (5665)
norbre Creative Commons License 2012.07.26 0 0 5665

sziasztok,

 

nem tudom jó helyen írom-e a kérdésem, de hátha valaki tud infót adni :)

 

Jövő héten mennénk túrázni a Bükkbe, és érdekelne hogy működik-e valamelyik ezek közül, a Garadna-völgy fölött lévő forrásokból?

Felső-forrás

Kaszás-réti visszafolyó

Csókás-forrás

Hárs-kút

 

ha esetleg valaki járt arra mostanában, vagy tudja hogy általában mire lehet számítani (időszakos, mindig van bennük víz stb) ezeknél az kérem ossza meg velem ezt az információt :)

 

köszi

nyomdász Creative Commons License 2012.07.23 0 0 5664

Megy-e valaki Budapestről kocsival az EKE-táborba? Ha igen, van-e esetleg egy személynek és egy nagyobb csomagnak hely költségmegosztásos alapon.  Estleg Szolnok, Cegléd, Békéscsaba, Szeged is érdekelhet.

- ny -

Jamie Lannister Creative Commons License 2012.07.15 0 0 5663

Nagyon nagyon jó, köszönjük. Feléig néztem, este megnézem a másik felét. :)

 

Remélem belefutottál egy medvébe. :)

Előzmény: cobranco (5662)
cobranco Creative Commons License 2012.07.12 0 0 5662

Üdv mindenkinek!

 

Júniusban jártam Erdélyben,s ha már ott voltam,kutyagoltam egyet a sziklákon:Jó szórakozást!

jakkk Creative Commons License 2012.04.14 0 0 5661

2012. május 5. szombat - Kisvasutas kirándulás a Lillafüredi Állami Erdei Vasút elfeledett Mahócai szárnyvonalán!

 

Közel 4 év kényszerű üzemszünet után most először ismét vonat közlekedik a szárnyvonalon!

 

Minden tudnivaló megtalálható itt: http://jakadam.hu/99aloldalak/04laev/04-2_ortasteto1205.html

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

 

gyuri74 Creative Commons License 2012.04.07 0 0 5660

Tormay Cécile emléktúra - a hazaszeretet túrája       
Mátraháza 2012. április 15. (vasárnap) 13:00 


„Mindig egy szál kardban van a többi kard győzelme” 
Tormay Cécile: Az ősi küldött

75 éve, 1937. április 2-án, Mátraházán hunyt el Tormay Cécile világhírű írónőnk. Idén az emléktúra kapcsolódik a Tormay-Napkelet konferenciához. A megemlékező túrára mindenkit szeretettel vár a Tormay Cécile Kör. Kérjük, hogy mécsest hozzanak magukkal. 

Program:
13:00 Gyülekező Mátraházán, a Hotel Ózon Residence udvarán, az országzászlónál.
 

 

13:15 A Tormay emlékoszlop avatása (Az emlékoszlopot - Tóth Péter szobrász alkotását - Faragó László, Gyöngyös város polgármestere avatja fel.)

13:30 Túra 
Útvonal: Hotel Ózon Residence, Tormay-emlékoszlop -> Kecskebérc -> Szent László-forrás -> Naphimnusz Park -> kápolna -> Tormay Meseház
Táv: 3 km Szint: 100 m

15:00 Megemlékezés a Tormay Cécile Meseházánál 

15:20 Túra 
Útvonal: Meseház -> Wachter-emlékmű -> Hatökör ura -> Vörösmarty-turistaház -> Mátraháza, autóbusz váróterem 
Táv: 4 km Szint: 250 m

A túra befejezése kb. 17:20. A részvétel ingyenes, az emlékoszlopra adományt elfogadunk!

Túravezető: Szőke György (30/308-4317)

Figyelem! A Hotel Ózonhoz a Volán buszról a Mátraháza MÁV (Vasutas) üdülőnél kell leszállni. Mátraházáról Budapestre az utolsó busz 17:45-kor indul! Az Ózon Residence Hotelban 9 órától konferencia-megemlékezést tartanak, melyen csak előzetes regisztrációval lehet részt venni. Regisztráció: tormay1konf@gmail.com vagy +36 30/513-9299, részletek a tormayc.webs.com honlapon. Felhívás:
=========
Kérjük, adományával támogassa a Tormay Cécile emlékoszlop mátraházai felállítását. 
Támogatását az alábbi számlaszámra küldheti:
Név: Szőke György
Számlaszám: OTP 11773391-12110890
A megjegyzésbe kérem írja be, hogy "Tormay Cécile emlékoszlop".
További információ: Szőke György, tel.: 30/308-4317, e-mail: gyuri74@gmail.com 

Greg Kapitány Creative Commons License 2012.04.02 0 0 5659

Üdv Mindenki!

 

Mi lenne ha még a Gerecse 50 előtt összegyűlnénk páran, és lesétálnánk a távot fordított irányban?

Valamelyik szombati nap lenne ideális.

Alkapánó Creative Commons License 2012.02.26 0 0 5657

Ha jó (szárazabb, melegebb) időt akartok Pádison kifogni, augusztus és szeptember a jó választás.

 

Igaz, akkor a Glavojon nagyobb tömeg van. Sajnos az utóbbi években már nem csak a megszállott túrázók sátraznak itt, így néha a kellemetlen társaságot is be kell vállalni. Mi már inkább máshol vadazunk.

 

Egyébként megunhatatlan a karsztfennsík és környéke. Hál'Istennek nekünk közel van (150 km), így évente többször kijárunk.

Ilyenkor főleg Biharfüredre szánkózni.

 

Előzmény: cobranco (5656)
cobranco Creative Commons License 2012.02.06 0 0 5656

Üdv mindenkinek!

 

Ha ez egy kirándulós topik,akkor,jelentem,mi voltunk...mégpedig tavaly nyáron Biharban,lófráltunk egyet a Pádisi karsztcsodák birodalmában.

 

Itt a videó:

 

HD 720p

 

Aki még nem volt,ezt ne hagyja ki!

 

ja,és képek is vannak:

 

http://www.youtube.com/watch?v=KxHxeBbrlnk

Jó szórakozást!

Sánta Kutya (SK) Creative Commons License 2012.01.24 0 0 5655

Már majdnem jó helyen vagy! Ez egy kirándulós topic, a teljesítménytúrázókat itt találod:

http://forum.index.hu/Topic/showTopicList?t=9001551

Előzmény: sagit73 (5654)
sagit73 Creative Commons License 2012.01.24 0 0 5654

Sziasztok!

Először is üdv mindenkinek. Azért regeltem ide mert egy ismerősöm ajánlotta (túratársam) hogy ha megyünk valahová túrázni és van üres hely még, akkor itt kereshetek még társat a költségmegtakarítás érdekében.

 

Tehát 20 fős busszal megyünk Január 28-án a Téli Mátra túrára és van 5 hely szabad. Indulás Nagykőrösről Cegléden át.

Akit érdekel az a tsagi73@gmail.com címen, majd ezután telefonon tud velem egyeztetni a részletekről.

Várom a jelentkezésetek...

 

Üdvözlettel

 

S.T.

titkár úr/herics Creative Commons License 2012.01.24 0 0 5653

Mátra Teljesítménytúrázója mozgalom 2012

 

Fontos infók, újdonságok

KEDVES ISMERŐSÖK, TÚRÁZÓK!
(Elnézést kérünk, előző levelünk egy rossz verziót tartalmazott!)

El jött az új év, egy új lehetőség, új kihívás, új feladatok és új túramozgalom! Az elmúlt évben útjára indított Mátra teljesítménytúrázója mozgalom nagy sikert aratott, összesen 162 fő teljesítette a mozgalom három elérhető fokozatát!

A teljesítőknek ezúton is gratulálunk! Továbbá köszönetünket fejezzük ki a támogatóinknak és a rendező egyesületeknek, szervezeteknek, hogy a túrájuk színvonalas megvalósításával hozzájárult a mozgalom, ezáltal a saját rendezvényük sikeréhez is!

Ahogy már észrevehettétek megújult a honlapunk,  a www.ttura.hu,   és ezzel párhuzamosan sok újdonság is bevezetésre került a mozgalom életében, a cél és a mozgalom mondanivalója, eszmeisége ugyan az maradt, mint az előző évben!  Sőt, reméljük, hogy ennek köszönhetően erősödik és egyre több emberhez eljut!

 

Az első és fontos változás, hogy 2012-től már nem csak egyénileg, hanem csoportosan is lehet nevezni a mozgalomra!

 

További fontos változás, hogy nem elég az igazolófüzet birtokában lennünk, awww.ttura.hu oldalon is regisztrálni és nevezni kell, majd év végén itt kell igazolni a teljesített túrákat is! Természetesen az igazoló füzetre továbbra is szükség lesz, mert a pecsételt igazoló-betétlapot majd csatolni kell az elektronikus igazoláshoz! Az igazolófüzet első ízben a Téli Mátra túrán lesz elérhető, 2012. január 28-án Mátrafüreden. (www.matraberc.hu)

 

Fontos, hogy egy e-mail címre csak egy személy regisztrálhat és nevezhet! Valamint az is, hogy pontosan kell megadni a személyes adatokat, mert utána ezeket fogjuk használni az értékelésnél!

Akinek problémát okoz az elektronikus nevezés, igazolás annak továbbra is készséggel állunk segítségére a túrákon a rajtban és a célba, és beregisztráljuk! 

Idéntől kötelező az elektronikus regisztrálás, tehát ez megkerülhetetlen! Erre azért van szükség, hogy leegyszerűsítsük a mozgalom értékelését és adminisztrációját, ez mindannyiunk érdeke!

(Előfordulhat, hogy a regisztrálás után egy hiba üzenet jelenik meg, de ez csak kompatibilitás hiba, ettől még a regisztráció sikerül, és lehet nevezni!) 

A csoportos nevezésből adódóan a csoportokat külön díjazzuk, a csoportos nevezéshez minimum 10 fő nevezése szükséges egy szervezetből!

Az első 10 nevezőnek valamint az első csoportos nevező szervezetnek a Téli Mátrán 500Ft/fő kedvezményes áron biztosítjuk a nevezési díjat!

Nevezésre reggel 07:00-től lesz lehetőség!

Az elektronikusan nevezők is versenybe szállhatnak, mindenképpen az fog számítani, hogy ki fog oda érni a füzetért az első 10 között, valamint kik jelentkeznek első csoportként!

A 11-20 nevező Mikuláscsomagot kap ajándékba!

Keress minket a Mátra teljesítménytúrázója Molinó alatt! 

 

Szívesen látunk minden érdeklődőt egyesületi tagjaink sorában is! Ha szeretsz kirándulni, túrázni itthon és a Mátrában, valamint a környező országok hegységeinek rejtelmeit is fel szeretnéd fedezni, akkor itt a helyed! A részleteket és túráinkat a honlapunkon megtalálod (www.herics.hu)! Ne hagyd ki életed nagy élményét, gyere velünk, mert vár rád a jó hangulat, a kaland és a Mátra!

 

 

dindó Creative Commons License 2012.01.19 0 0 5652

Sziasztok!

Szeretnék segítséget kérni tőletek! Nagyon sokat segítenétek két kérdőív kitöltésével. Nagyon rövidek 5perc alatt kész.

Az első a vidéki üdüléssel kapcsolatos kérdések.

A másodikat azok töltsék ki akik jártak már Dél-Baranyában.

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHZfY3g5MDhUSkdreVM4cGVKWE13NUE6MQ

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dFkwYzEzMWtLV3g4aWsxZ2w2bUlUTVE6MQ

Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget! :)

pygmea Creative Commons License 2012.01.19 0 0 5651

Igen.

Tervezzük 2-3-an.

Előzmény: Büfés74 (5650)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!