Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2000.03.01 0 0 54
Igen, hát sajna jelen miniszterelnökünk is abban a tévhitben szenved, hogy a politikusok olyan baromi fontos emberek.

Szerintem pl. a parasztok (finomkodóknak: földművesek) sokkal fontosabbak. Nélkülük minden önhitt nagyfejű éhenhalna.

Előzmény: Derek (48)
andredia Creative Commons License 2000.03.01 0 0 53
Sziasztok!

Örülök ennek a topicnak.
Az ismétlésnek a beharangozójától kifordul a gyomrom. A beszédet nem láttam, gondoltam nem nézem meg, mert bár a vérnyomásom alacsony, a gyormrommal nincs mindig minden rendben. Valahogy-mint mindenki- mégis ismerem a lényeget.

A választási program pedig választás után már úgysem ér semmit. Szerintem választás előtt is csak szlogenekre van szükség, aprócska tőmondatokra: adócsökkentés, munkahelyek stb. Aztán jöhet a mellveregetés, a lényeg úgyis a hatalom.

Halál Bika Creative Commons License 2000.03.01 0 0 52
Na, már erre sem emlékszem.
Melyik is volt a Bokros?
8-<
vagy
8-{
Előzmény: Halál Bika (51)
Halál Bika Creative Commons License 2000.03.01 0 0 51
Azért az mégsem járja, hogy egy ilyen korszakalkotó program csak úgy eltűnjön.
Tegnap órákig kerestem a neten.
Nincs kedve vkinek egy www.politikarchivum.hu-t csinálni? Beszállok in fos mérnöki szaktudásommal.
Azért az mégsem járja, hogy pár év múlva már csak megfakult HVG-ken láthatjuk :-< Bokrost, Orbánt és Torgyánt összeborulva... Vagy úgy sem, és akkor csak a fénysebességgel torzuló kollektív emélezetünk őrzi meg ezeket a dolgokat. Meg a könyvtárak és archívumok, ahová soha nem fogok eljutni, mert én már örökre hozzáragadtam ehhez a géphez.
Előzmény: KAYA Ibrahim (49)
KukacAV Creative Commons License 2000.03.01 0 0 50
Kedves Süni!

1. A 40-es IQ-jú háziasszony szavazata is annyit ér, amennyit a tiéd vagy az enyém. Sajnos az is igaz, hogy a 40-es IQ-jú szappanopera-mániás hölgyekből van több. Ők szavaznak - közvetve ugyan - vízlépcsőről, oktatáspolitikáról, az egyház kis vagy nagy szerepéről, sőt, még a tv műsorokról is, a távirányítójukkal. Lehet, hogy még senki sem talált ki jobbat, de nekem EZ a fajta demokrácia nem tetszik teljesen...
2. Megengeded, hogy ne legyek ballibes és ugyanakkor úgy érezzem, hogy OV szájbarágós, négy-öt szóból álló vérciki mértékben megtervezett és kicentizett kioktató beszédstílusa nem nekem való? Utoljára Lenin beszélt így a munkásgyűléseken - ez történelmi tény, de most csak azért írtam le, hogy a magadfajta harcsabajszú vérmagyarok (liberálisból átalakult konzervatív öregurak) felhúzzák magukat... - látod, én is tudok ostobán vagdalkozni, nem csak a te oldaladon állók. Tényleg, ha nem tetszik az a köpönyegforgató nyikhaj, akkor mi már csak eltérő oldalakra kerülhetünk?
3. Melyik hozzászólást olvasva érezted úgy, hogy szét kellene verned a billentyűzetet?

Előzmény: Rsüni (36)
KAYA Ibrahim Creative Commons License 2000.03.01 0 0 49
Ne szomorkodj, hogy eltünt a választási progtram. Olyan gyorsan úgy sem tudnál pipálni, mint amilyen gyorsan teljesülnek azok (Szájer szerint).:-)))
Előzmény: Halál Bika (47)
Derek Creative Commons License 2000.03.01 0 0 48
"Szóval vannak ilyen sajátos figurák, akik közjogi méltóságként merik feltételezni, hogy mondanivalójuk netán érdekli az
embereket. "

Hat ne feltetelezze, ne azt akarja , hogy az o mondandoja erdekelje az embereket, hanem az emberek velemenye erdekelje ot. Ugyanis azert tettek arra polcra, hogy az emberek velemenye erdekelje es nem azert, hogy az o velemenyet hallgassuk orrba szajba. Neki hivatalbol kotelessege odafigyelni az emberek velemenyere, viszont senkinek nem kotelessege odafigyelni arra,hogy o mit mond. Ez mar csak igy van egy demokraciaban.

Előzmény: Okos Mikulás (39)
Halál Bika Creative Commons License 2000.03.01 0 0 47
Én ellenzéki létemre nagyon örülök, hogy megint leadják. Vendégség miatt nem tudtam megfelelő figyelmet szentelni miniszterelnökünk szavaira (túl nagy volt a hahota), de most végre felveszem vidióra!
És akkor megint értékelhetük az országértékelést. Köszönöm az ismétlést! Nagyon tudom értékelni!

Megvan vkinek a Fidesz eredeti választási programja? Sajna azt is megismételhetnék, mert költözködéskor eltűnt a kukában (nem kellett volna olyan súlyos dolgokat beleírni, Ovi!).
A fiatal demokrata oldal meg kissé öreges színezettel újászületett, és áldott jó programjuk eltűnt, nincs sehol...
Most hogyan pipáljam a teljesült pontokat?

Előzmény: Rsüni (36)
Derek Creative Commons License 2000.03.01 0 0 46
"Nofene, Mercurius, te meg csak keringesz a Napod körül..."

Ja , ma meg nem vette be a Kovacscsillapito tablettajat ezert kezd duhongove valni. Meg aztan valahogy igy probalja ellensulyozni kedvenc Orbanjanak az egyugyuseget, hogy most Kovacsra ugat.Dehat a kutyak is vonitanak a holdra , de ez a holdat abszolut nem izgatja.

Előzmény: nofene (45)
nofene Creative Commons License 2000.03.01 0 0 45
Nofene, Mercurius, te meg csak keringesz a Napod körül...
Mercurius Creative Commons License 2000.03.01 0 0 44
Janicsár, húz vissza a gazdáid szoknyája alá :).
Előzmény: KAYA Ibrahim (43)
KAYA Ibrahim Creative Commons License 2000.03.01 0 0 43
El tudnád mondani, a saját szavaiddal, hogy mit keres ebben a topikban Göncz Árpád, Horn Gyula és Szekeres Imre. Ők is országértékelő beszédet tartanak orrba-szájba?
Előzmény: Okos Mikulás (42)
Okos Mikulás Creative Commons License 2000.03.01 0 0 42
Göncz Árpád szilveszteri beszédét megismétlik. Minden évben Január 1-én 00:01 perckor...

1. Engem érdekelt, de nem tudtam megnézni, és nem is vettem fel. A Napi MAo-ban aztán elolvastam. Tetszett. Különösen az a rész, amiben a jó és rossz én kérdéséről beszélt. Tudod, melyik az a rész? Örülök, hogy újra leadják és ezúttal meg fogom nézni. Biztos én voltam az egyik nyilatkozó, nem? :-)

2. Dumálni se tud mindenki, ugyanis Horn Gyula se tudott.

3. Szekeres Imre meg százszor jobban tud, mint Orbán Viktor.

Beszédet mondani azért lényegesen nehezebb.

Neked nem tetszik amit csinál, ezért amit mondhat se lehet igaz. Vagy fordítva?

Előzmény: Ariel (41)
Ariel Creative Commons License 2000.03.01 0 0 41
okos miki!

nekem feltunt...
Bar meg nem lattam pl. goncz papatol megismeteltek volna mondjuk februar elsejen a szilveszteri udvozleset.

ami pedig a 40-es iq-t illeti a reklam utan en kezdetem ugy erezni magam, hogy en vagyok 40-es iq-ju (nem tudom, lehet hogy telleg annyi, meg sose mertek), mert nem pisiltem magam ossze az oromtol hogy ujra musorra tuzik _es_ a lenyeg, hogy a _nagy sikerre valo tekintettel_.
hazudtak!
akit erdekelt az megnezte akkor, arrol nem beszelve, hogy a politikus olyan allatfajta, aki ha 2x megkerdezik ugyanabban a temaban biztos, hogy mindketszer mast mond.

mellesleg engem nem erdekel mint mond OV, hanem mit csinal. Dumalni mindenki tud.

Előzmény: Okos Mikulás (39)
Tappancs Creative Commons License 2000.03.01 0 0 40
Láttam élőben, láttam a hiradókban, láttam az ismétlést és láttam az összefoglalót az akkori HÉT-ben. Meg évvégén a politikai összefoglalóban. Nem striguláztam, de immunitásom ellenére jókora dózist kaptam a műsorszámból. Nincs archívumom vagy naplóm, ahol utánanézhetnék, de legalább 5-ször láttam.
Előzmény: barco (38)
Okos Mikulás Creative Commons License 2000.03.01 0 0 39
Bátorkodnék közbeszólni az Orbán Viktor ellenes charta éves közgyűlésén, ha nem baj.

Nem tudom ,feltűnt valakinek-e a tény, hogy Orbán Viktor, Magyarország - tudjátok az ország amiben éltek - miniszterelnöke.

Hogy segítsek: Göncz Árpád pedig köztársasági elnök.

Szóval vannak ilyen sajátos figurák, akik közjogi méltóságként merik feltételezni, hogy mondanivalójuk netán érdekli az embereket.
Persze tudjuk, hogy ez nem így van, az embereket alapvetően a Ti véleményetek érdekli, csak az a gaz diktatúra elnyomja a szabad véleményt.

Azt is megértem ,hogy jól emlékeztek arra, hogyan működött a kommunista köztájékoztatás és valahogy egyből beugranak a régi reflexek ha valamilyen döntés hoz az MTV. Nehéz elképzelni, hogy máshogy is lehet.

Azt pedig csak halkan mondom, kedves Ariel, hogy a 40-es IQ-val rendelkező háziasszony szavazata is pont annyit ér, mint a tied. És a 40-es IQ nem bűn. A rosszindulat viszont az.

barco Creative Commons License 2000.03.01 0 0 38
Kedves Tappancs!

Ugye azt nem mondod komolyan, hogy egy hónappal később elővették a dobozból és újra levetítették az egész temetést???

Előzmény: Tappancs (37)
Tappancs Creative Commons License 2000.03.01 0 0 37
Már vagy egy fél éve egyáltalán nem nézek tévét, de ha ehelyett megint Brezsnyev-temetését sugároznák, akkor megint képernyő elé ülnék. Pedig azt is láttam párszor annakidején.
Rsüni Creative Commons License 2000.03.01 0 0 36

Elhiszem, hogy szokatlan a ballibnek az, hogy Magyarországnak olyan miniszterelnöke van akinek beszédeire kiváncsiak a polgárok. Talán elsőként azért, mert értelmesen tud beszélni és nem kell hozzá fordítógép. Azt is elhiszem, hogy ez bosszantó tud lenni. De azt már nem hiszem el, hogy ezért darabokra kellene verni a billentyűzetet.
Abelard Creative Commons License 2000.03.01 0 0 35
SKing!
Ez Romániában tényleg nagyon bejött, lehet, hogy a vége is?
Kolozsváron élő barátaim 2 éves kislánya úgy hívta a Kárpátok géniuszát, hogy tv-bácsi, mert mást nem is látott a tv-ben. Én meg csak nőttem fel a nagy műveletlenségben, tv híján akkor hallottam először Sztálinról amikor meghalt, másodikos voltam. Kellett állnunk 1 percet. Megkérdeztem a tanítóbácsit, hogy ki az a Sztálin, mert a faluban olyan nem lakott. Zavarában azt felelte, hogy egy nagy ember. Mire egyik osztálytársam megkérdezte: beférne ide az osztályterembe? Azóta is minden "nagy ember" ravatalát olyan osztálytermnyinek képzelem.
Előzmény: Törölt nick (8)
nori Creative Commons License 2000.03.01 0 0 34
Annyiban maradhatunk, hogy Gyulus Tv-s sajtótájékoztatói gyalázatosak voltak, de ez nem mentség a mostani TV-vezetés kormány felé tett "finom" gestzusára
Előzmény: evda (32)
barco Creative Commons License 2000.03.01 0 0 33
Viszont ha most remixelés nélkül egy az egyben leadjáka február eleji lózungost, akkor az azt is jelenti, hogy február hónap folyamán a legkíválóbb csúcspolgár egy jottányit nem változtatott országvéleményén, nem fedezett fel egyetlen egy ici-pici biztató jelet a gazdaságban (tőzsde, monetáris politikai lépések, infláció, upgrade), nem küzdött le egyetlen hétfejű sárkányt (vasutassztrájk, cián, kuratóriumok) sem. Mintha nem is lett volna február. (talán a szökőnap lett kivetítve szökőhónappá).
Mert azt azért nehéz elképzelni, hogy pártunkkormányunk végighenyélt egy egész hónapot említésre méltó esemény nélkül.
Kár, hogy már teljesült mind a negyven választási pont. Eljött az uborkaszezon-kánaán, a megérdemelt láblógatás ideje?

evda Creative Commons License 2000.03.01 0 0 32
Azért nem bánnám, ha az akkori ismétlésről mondanál valamit, mert én nem emlékszem
ilyenre. MTV 1, főműsoridőben biztosan nem. És az legalább csak egyszer egy hónapban volt, nem minden héten szerdán a rádióban+ a tévék.
Előzmény: cirmos (18)
iudex Creative Commons License 2000.03.01 0 0 31
Hát azzal, hogy megkérdezte, szabad-e olvasni neki Lagzi Lajos megtekintgetése helyett. Mondtam vóna neki azt, hogy igen? Így is eléggé túlművelt. Ha még biztatom is, még a végén elbízza magát. :)
Előzmény: nori (30)
nori Creative Commons License 2000.03.01 0 0 30
Szegény George Sand, ezt mivel érdemelte ki?
Előzmény: iudex (27)
zsazsu Creative Commons License 2000.03.01 0 0 29
nem,dehogy.fel vagyok vértezve.
Te viszont nem,de paranoia ügyében nem vagyok illetékes .
:))
Előzmény: PuPu (26)
zsazsu Creative Commons License 2000.03.01 0 0 28
Má' akartam mondani - tőkjó ez a kék.Nehéz?
Seggnyalásban egyetértünk,gombnyomásban is?
Előzmény: Halászkirály (25)
iudex Creative Commons License 2000.03.01 0 0 27
Nem. Neked a Koóstolót IS meg kell nézni.
Előzmény: George Sand (23)
PuPu Creative Commons License 2000.03.01 0 0 26
Csak nem hamvas lelkedbe gázolék?
Nem kő oda kés + putyka, - elég a síma kis sunyi egzisztenciális fenyegetés is.
És akkor még a kollégiumi eszme elkötelezettjeiről nem is beszéltünk...
És hát ugye mazo nem vagyok, - kapcsolgatok majd, amíg csak fel nem tűnik a másik csatornán a rendőr a gumibottal: Kapcsolgatunk, kapcsolgatunk?...
:O)))
Előzmény: zsazsu (24)
Halászkirály Creative Commons License 2000.03.01 0 0 25
Biztos vagyok benne, hogy nem Viktorinox "parancsára" nyomják le megint a beszédet, hanem az MTV "újdonsült" vezetősége jeleskedik most is. Nyílván hálából. Meg seggnyalásból.
Maga a Magyar Televízió nem tehet semmiről, hiszen minden politikai ciklusban más-más volt a vezetőség. Itt egyértelműen az elnökség és azok a bizonyos főszerkesztő urak a főkolomposok. Na meg a kuratórium.
Sajnos senki se tanul a múltból. A Televízió örök, viszont a kurátorok múlandók.
Előzmény: zsazsu (20)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!