Keresés

Részletes keresés

kataboci Creative Commons License 2006.07.27 0 0 387

nagyon sajnálom, hogy nincs már meg.

üdv

K

Előzmény: Törölt nick (386)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.25 0 0 386
Sajnos már nincs meg a mű, egy véletlen baleset folytán kitöröltem. Kérek mindenkit, ne írjon többet ezügyben.

Üdvözletem: Ilmatar
Ropoli Creative Commons License 2006.05.31 0 0 385

Hali!

 

Ha valakinek megvan digit formában James Redfield A mennyei látomás elküldhetné nekem köszi!

 

ropi007@inmail.hu

ArmaGedeon Creative Commons License 2006.03.22 0 0 384
Aki olvasott a neten korrekt, hiteles kritikát e könyvről (ill. a többiről), az bemásolná nekem ide? Köszönöm!
HGéT Creative Commons License 2006.02.28 0 0 383

Szia Ilmatar!

 

Ez a mondatod

 

"Mivel történésznek készülök, könnyen ellenőriztem a történelmi tényanyag hitelességét, a felsorolt eseményeket. Megnyugtató, hogy megbízható forrás a mű, semmilyen csúsztatást, ferdítést nem tartalmaz."

 

felkeltette az érdeklődésem! Lehetőség szerint megosztanád velünk a tényanyag kutatásod eredményeit, elsősorban a Kéziratra vonatkozóan? Szerintem mindanyiunknak jól jönne egy kis megerősítés! :-)))

 

Válaszod előre is köszönöm!

 

Üdv.:

 

HGéT

Előzmény: Törölt nick (382)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.31 0 0 382
Üdv, "Átutazók" !

Örömmel látom, hogy olvastátok, megértitek, használjátok, amit a könyv ad nektek. Most pár szót írok saját tapasztalataimról....

Kb 4 éve került először a kezembe ez a könyv. Belelapoztam és úgy éreztem, egyszer még hasznát veszem majd. De erre még nem jött el a megfelelő idő. Úgy gondolom, még tapasztalnom kellett az elolvasásához sokmindent, látnom kellett, éreznem, hallanom. A 4 év során a 10 felismerésre sikerült ráébrednem, sőt, nem egyszer meg is fogalmaztam. Mindössze bizonyságot kerestem, támpontot, hogy tudjam, jó úton haladok. A napokban megszereztem az írást, A mennyei próféciát egy éjszaka alatt elolvastam. Amit azóta érzek, leírhatatlan :) Mostmár biztos vagyok magamban, a világban betöltött szerepemben, feladatomban. Jelenleg a folytatást olvasom, A tizedik felismerést. Reggelre végzek vele :)
Nem vagyok híve a feltétel nélküli elfogadásnak, a passzív, bólogatós útválasztásnak, sokkal inkább a keresésnek, az önálló gondolatoknak, az intuícióknak, a pozitív gondolatoknak. Mivel történésznek készülök, könnyen ellenőriztem a történelmi tényanyag hitelességét, a felsorolt eseményeket. Megnyugtató, hogy megbízható forrás a mű, semmilyen csúsztatást, ferdítést nem tartalmaz.

Az életem egy ideje megváltozni készült, illetve : megváltoztatni készültem...Ennek a folyamatnak most fontos részévé vált a mű elolvasása, értelmezése, gyakorlati megnyilvánulásai.

Akinek nincs meg, nem tudja megszerezni, írjon emailt (ilmatar@vipmail.hu), azonnal küldöm, word dokumentum formátumban a 2 kötetet, a zsebkönyvet, vagy kivonatát.

Bárkivel szívesen beszélgetek a tapasztalatokról, gondolatokról, melyeket az olvasási élmény váltott ki :)

Minden szépet és jót kívánok nektek! :)
D'Aerosmith Creative Commons License 2005.12.15 0 0 381
Sok szerencset. En is eszrevettem mar valami hasonlot.
Előzmény: jeffi (380)
jeffi Creative Commons License 2005.09.22 0 0 380
Én hamarosan elkezdem az újraolvasását az 1. kötetnek, majd utána tudok értekezni felőle. Most éppen Richard Bach-tól olvasom az Illúziók-at, abból 1-2 fejezet van hátra, aztán kezdem a Mennyei próféciát. Reggel, utazás közben olvasok többnyire, este, ha van kedvem, akkor viszont mást olvasok, egy-két naponta előveszem a Kryon IV-et, melynek alcíme Az ember Isten társaként. Abból alig a fele van hátra, lehet érdekes témákra akadni benne, és érdekesmód, gyakran, amit épp olvasok, válasz arra, ami napközben történik velem. Az Illúziók regénnyel is volt ilyen tapasztalatom.
Egyébként mostanában jöttem rá, hogy 10 éve csináltam olyat, amivel ártottam másoknak, amit részben önmagam kifejezéseként is próbáltam tenni, de nem gondoltam bele, hogy tényleg helyes-e, és most velem történik ahhoz hasonló, de amint rájöttem, hogy a régebbi dologra válasz, hogy talán énmagam választottam most ez a helyzetet, már valamivel jobban érzem magam, nem olyan kellemetlen az egész, mint előtte. Megpróbálom megbeszélni az illetőkkel, akik ezt most okozták, nyugodtan, higgadtan, hiszek benne és próbálom is elképzelni, hogy lehet változtatni.
Előzmény: Tibcik (379)
Tibcik Creative Commons License 2005.09.21 0 0 379
Tudni szerepném valamit arról, hogy mi igaz a könyvből és mi nem. Épp most olvastam el. Amúgy jó könyv csak az érdekelne mit mondoot erről a kórmány. Küldjetek valamit erre a címre ha írtatok nekem választ: tibcik@gmail.com
jeffi Creative Commons License 2005.08.19 0 0 378
Enyém ez az ezoterikus e-book oldal, és tavaly tervezgettem a MP Gyakorlati útmutatót feltenni, de egyrészt egy normál könyvhöz, regényhez képest komplexebb felépítése, valamint magánéleti elfoglaltságok miatt elmaradt.
Most, hogy megjelent újra, nem valószínű a digizése részemről, mert nemrégiben, a lapom Ultraweb-ről letörlése következtében is, megfogadtam, hogy új kiadványokat nem rakok ki, csak olyanokat, amik korlátozott példányban vagy egyeltalán nem érhetőek el a webes boltokból.
Ha esetleg mégis kikerülne ilyesmi, akkor csak regisztrált userek számára lesz elérhető a siteomon, illetve lehet, hogy csak idézeteket ragadok ki a művekből.
A Shambhala titka is ugyanezen okokból halasztódik, mivel az is tervbe volt véve.

Egyébiránt, ha valaki megcsinálná, vagy fellelné valahol, bátran elküldheti nekem, kirakom ebbe az Ezo E-Book Tár-ba.
Előzmény: Xi (376)
kittee Creative Commons License 2005.08.12 0 0 377
Köszi, de én már sokszor megnéztem azt az oldalt, de ott csak ajánlott könyvként szerepel és nem letölthető változatban. Ha van valami más ötleted, akkor légyszi írd meg! Előre is köszi:)
Előzmény: Xi (376)
Xi Creative Commons License 2005.08.12 0 0 376
Előzmény: kittee (375)
kittee Creative Commons License 2005.08.09 0 0 375
Sziasztok:)

Nem tudja valaki, hogy honnan lehet letölteni a Mennyei prófécia (Gyakorlati útmutató) című könyvet .txt vagy.doc formátumba? Előre is köszönöm:)
Xi Creative Commons License 2005.08.08 0 0 374
Xi Creative Commons License 2005.08.08 0 0 373

Sziasztok,

 

biztosan jelent valamit, hogy az IRA letette a fegyvert.

(ezt a múlt héten hallottam a rádióban)

 

Kicsit elbizonytalanított, hogy a neten nem találtam meg a hírt.

 

Üdv

Xi

Pavuk Krisztián

jeffi Creative Commons License 2005.08.05 0 0 372
Megint linkhelyesbítés. Valamiért a fórumos linkbemásolgató engine a felviteli ablak alján néha kibontja a már elküldött linkek egyikét, és utána természetesen nem linkelődik ki, amit akarok. Nem tudom, miért töltetik újra az oldalt, biztosan meg lehetne oldani javascripttel, mint pl. a sg.hu-n...

Tehát itt vannak a Mi a csudát tudunk a világról? c. filmes cikkek, kritikák.
Előzmény: jeffi (371)
jeffi Creative Commons License 2005.08.05 0 0 371
A Fókusz Online Könyváruház hírlevele kiemelten, speciális webcímmel hozza az új Redfield megjelenéseket:
www.fo.hu/redfield

Más téma. Látta valaki a "Mi a csudát tudunk a világról? (What the Bleep do we (k)now?)" című filmet? Szerintem ez is hasonló, mint a Redfield movie, amit várunk.
<a href="http://jeffi.fw.hu/link.php?action=search&seekid=Mi a csudat tudunk a vilagrol" target="_blank">Itt</a> van pár cikk, kritika e filmmel kapcsolatban.
Az Uránia mozi vetíti még aug. 10-ig a port.hu mozikeresője szerint.
Én, mivel nem szoktam moziba járni, szerintem megvárom a dvds kiadást, remélem elérhetővé teszik pár hónapon belül.
Előzmény: jeffi (369)
jeffi Creative Commons License 2005.08.05 0 0 370
Az előző hozzászólásbeli könyvajánló rovat linkje helyesen itt.
Előzmény: jeffi (369)
jeffi Creative Commons License 2005.08.05 0 0 369
Újra kapható számos James Redfield könyv, bár az előző kiadásokhoz képest jóval drágábban.
Most az Alexandra Kiadó nyomta újra az 1. és a 3. regényt, valamint a kapcsolódó magyarázó, gyakorlatos köteteket, nemrégiben meg a Magyar Könyvklub jelentette meg a 2. regényt.
Be is linkeltem a címgyűjteményes oldalam Könyvajánló rovatába ezeket, de rákereshettek az említett kiadók lapjain is.
kraki Creative Commons License 2005.07.29 0 0 368
Jé tényleg. Milyen fülek vannak a szemeden, vagyis hogy milyen szemfüles vagy.
Előzmény: kunkorcsiga (367)
kunkorcsiga Creative Commons License 2005.07.25 0 0 367
Hol a 359-es??? Így nem értek semmit! (amúgy sem, ámde így frappánsabb)
lehellke Creative Commons License 2005.07.18 0 0 366

Zajlik a tenger?

 Eléggé felvertek a hullámai a kedélyeknek,  a 2 ezredév fordultával, (Millenneum) s máris, kezd kevésbe csapdosni, tajtékozni, mert senki nem akar ugy élni, hogy mint a mennyek - országaiba, nem történik semmi?

 Ugye értitek, hisz a jó hir = nem történik semmi, ballagunk az örök béke - nyugalom országai felé, ami ha a célunk, máris ott vagyunk, s itt se történhetne semmi ami hir, de: kelle a jó hir? Nem, s kell a kin - bajos habok hullámainak csapásai s inkább a halál örökös armegedonai,  mint halálra unni magunkat, a mennyekbe, ami mégis inkább egy állapot, a Földanyánk, azzal a magzattal, lenne állapotos? 

 U.S.A. s anglia talán francia a 1 s 2 wilágháboru győztesek, digtálhattak volna békét, azaz nagyon egyszerü, mint példásan önnálló - önellátó független  országok, utat mutathattak volna a többieknek, (talán Kina) na ez volt az ő adottságuk, akik nemcsak azzal rendelkeznek ami az övék, hanem a gondolatainkkal is, mert mitől félhet az, aki 1000 -zer, tudja lepusztitani minden életet a föld - sineárjáról azUrig,  aztán az anglók igaz csak 500 - zor, a franciák is, igy neme minden kivánságuk, teljesült, mig most ki lesz a király? ugye végül is, csak 1 király lehet, mert Isten = Király?

 

Törölt nick Creative Commons License 2005.07.18 0 0 365

figyelmetekbe ajánlom:)

 

 

lelkivilagunk@primlista.hu

 

levelezőlistát

mindenkit szeretettel várunk:)

lehellke Creative Commons License 2005.07.09 0 0 364

Kedves krakikám s kedves mindenki!

 Remélem nem bántottalak meg, maradt bennem egy kis keserü, hisz mig lesz ez a világ, addig leszt füst és gáz, meg gázolás, értem gáz? Annyira komolyan ne vegyük ezt a játékot, hogy rosszat mernünk kiváni bárkinek, mert nem tettszik neki minden amit a másikok mondanak vagy gondolnak? S ha mindenkit éltettni akarunk, hogy találja meg amit keres,boldoguljon,  de önmga, s öngama erejéből, senkit se akarunk se megölni, se mgbántani akkor biztosak lehetünk benne, -- na itt a biztos, -- minket se tudnak, s nem tudom ezzel kielégitő választ adtam? Amit irtál, van benne igazság, de a végit is tudom, na a végit pontosan tudom, s közbe, a lehell betöltve, meg itt is fogok rólla beszélni, nos ami mindennél biztosabb, egy megmarad, mit Jézusért tettél! Csak egy Jézus van, s mindenki csak saját maga, ha az előbbit batartja, s akkor a Jó Atya aki fent van, most Jézusunkhoz vezet, ugy mint engemet, s magad kell hogy meglássad, meggyőződjél mindenről, tehát az hogy tudni akarod, jogos!!!

 Szent a béke, s kellemes 7végét, mindenkinek!

Előzmény: kraki (362)
kraki Creative Commons License 2005.07.08 0 0 362

Nem, több ponton nem értek egyet veled, s néha hazugnak érezlek...

Tenmagadat hintáztatot a sanyarúság hintaján. Meddig, de meddig libben a mérleg nyelve erre, meg arra-amarra? S hallga csak,te balga, az istenek beszarva. Stb... 

Előzmény: lehellke (361)
lehellke Creative Commons License 2005.07.08 0 0 361

Időjárás kutatók?

 tudnunk kellene tudni olvasni a jelekből s történtekből? szó van az idők beteljesedéséről, s ez után ez s ez fog követkeni?

 kétség hozzá nem férhet, s itt nem szertnék olyan szemszögbe kerülni, hogy bármit is tehetek ellenük, vagy értük, aminek történni kell, az megfog történni, hisz láncreakcziós minden, s minden láncszem ugy van összekötve, elszakitani nem lehet, aztán ugyis minden moczanat, akci s reakció, s nehéz követni, mi válthatta ki a másikat, de hogy izráelnak, fontos szerepe van a végidőkbe, nem lehet nem meglátni?

 a kérdésem csak az, de itt 0000 ponton közelitek meg mindent, ami Jézus mert 0000 Ő az idő, s tér többet, na ha a zsidóság s az összes wallások s izmusok 0000 felé igyekeznek, de figyeljetek, akik nem, azok ugyis 0000 lesznek?

 figyelitek a nagyok vitáját?

kraki Creative Commons License 2005.07.05 0 0 360
Mondasz valamit...
Előzmény: lehellke (359)
D'Aerosmith Creative Commons License 2005.07.01 0 0 358
Ez csak az emberre igaz. Nyulnal nem tudom, hogy mukodik.
Előzmény: kunkorcsiga (347)
kunkorcsiga Creative Commons License 2005.06.29 0 0 357
De hogyan tanítsam meg a vaddisznósültet beszélni? Nopláne kedveskedve??
Előzmény: kraki (356)
kraki Creative Commons License 2005.06.29 0 0 356

Csigus-csigus, miért nem kötögetsz inkább? Vagy a konyhában szorgoskodnál, egy jó vaddisznósűlttel kedveskedve uradnak és parancsolódnak (Kraki), ahelyett, hogy kuruzslással bosszantod fel a szent inkvizíciót. (Ha eddig nem figyeltek volna fel a vajákoskodásodra, majd én buzgó hitfi módjára jelentem.)

A máglyan már nem hivatkozhatsz arra, hogy most fáj a fejed!

Előzmény: kunkorcsiga (355)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!