ZONGORATANÁRT KERESEK PÁPÁN! Szeretném folytatni a tanulmányaimat, ezért szívesen vennék magánórákat. Kérem, ha valaki információval rendelkezik ez ügyben, írjon a kriszz54@freemail.hu-ra!
Zeneakadémiát végzett zenetanárnő belvárosi (VI. kerületi) otthonában magánoktatást vállal zongorából. Gyerekek és felnőttek, kezdők és haladók egyaránt jelentkezhetnek. 50 perces órákat tartok 3000 Ft-ért. Magánúton sok éve tanítok zongorát, több művészeti iskolában is voltam ének-zene-, szolfézs- és zongoratanárnő, s jelenleg is tanulok (diploma után) neves tanároktól. Hiszem, hogy a tanulás soha nem érhet véget, s az taníthat jól, aki maga is tanul, zenél, játszik. A szabályokat kölcsönösen betartva jó légkörben szoktak folyni az óráim. Érdeklődni lehet a szablindakrisz@gmail.com email-címen vagy a 06-30-237-72-21-es mobilszámon bármikor. (Ha tanítok, természetesen kikapcsolom, de utána elérhető vagyok.) Üdv: Szabó Melinda
Zongora magánoktatás, Amerikából hazatért jazz zongoratanártól. Ha van kedved megtanulni gyönyörű-szép jazz melódiákat vagy Beatles, illetve, mai pop-rock számokat vagy éppenséggel blues, boogie-woogie, funk, fusion, jazz-rock, latin stílusokban szeretnél zongorázni, szintetizátoron játszani, akkor hívj bátran! Ezenkívül, - igény szerint – zeneelmélet, improvizáció, hangszerelés, és zeneszerzés tanulásra is van lehetőség. Könnyedén, gyorsan, kezdő és haladó szinten egyaránt. Igény szerint házhoz megyek.
21. keruletben (esetleg 10.kerulet, ezek a preferaltak, esetleg ezekhez kozeli is megfelel) keresnek valakit, aki korrekt modon bevezetne a zongorazas rejtelmeibe, ugy 0-rol indulva. :)
Zongora oktatást (klasszikus és jazz mufajban egyaránt!), valamint szolfézs-zeneelmélet korrepetálást vállalok Miskolc területén, hétvégente Vác környékén!. Kezdőknek is! Több éves szakmai gyakorlattal rendelkezem. Az első óra ingyenes! Érdeklődni lehet a zongoraoktmiskolc@gmail.com email címen!
Zeneakadémiát végzett zenetanárnő belvárosi (VI. kerületi) otthonában magánoktatást vállal zongorából. Gyerekek és felnőttek, kezdők és haladók egyaránt jelentkezhetnek. 50 perces órákat tartok 3000 Ft-ért. Magánúton sok éve tanítok zongorát, több művészeti iskolában is voltam ének-zene-, szolfézs- és zongoratanárnő, s jelenleg is tanulok (diploma után) neves tanároktól hangképzést és zongorát. Hiszem, hogy a tanulás soha nem érhet véget, s az taníthat jól, aki maga is tanul, zenél, játszik. A szabályokat kölcsönösen betartva jó légkörben szoktak folyni az óráim. Érdeklődni lehet a szablindakrisz@gmail.com email-címen vagy a 06-30-237-72-21-es mobilszámon bármikor. (Ha tanítok, természetesen kikapcsolom, de utána elérhető vagyok.) Üdv: Szabó Melinda
Üdvözlöm! Balázs János diplomás zongora tanár vagyok,olvastam a hirdetését,hogy zongora tanárt keres. Én a Nyugati Pályaudvar közelében,a Radnóti Miklós utcában tanítok,a hét minden napján,hétvégén is,de.10-21 óráig. Kérem ha szeretne tőlem tanulni,ezen az e-mail címen vagy a +36706324098-as mobilszámon elérhet. Balázs János
Én budán a Kolosy tér közelében, vagy a nyugatinál keresek zongoratanárt. Ha valaki ismer a környéken tanárt, vagy itt lakik és elvállalna, írjon egy mailt a mentol@freemail.hu email címre.
Zongoratanárt keresek Budapesten ( IV,V,VI,VII,VIII,X,XIII,XIV,XV,XVI) vagy Gödöllőn! Amatőr szinten állok, és kész vagyok tanulni. Reális tandíjat vagyok hajlandó fizetni!
Zongoratanárt keresek Kiskunhalason (vagy Szegeden). Én kb 3 évig jártam zenesuliba zongorát tanulni, de abbahagytam... Most viszont rájöttem, hogy nagyon szeretném folytatni.
Ha még aktuális a hirdetésed, szívesen adnék egy próbatanítást a kislányodnak és ha tetszik a módszerem és szimpatikus vagyok Neked is, akkor majd a többit megbeszélnénk személyesen.
e-mail címem: zsoldos.csaba@yahoo.com
a telefonszámom pedig: +3630 631-0445
Ha felkeltettem az érdeklődésed, várom válaszodat.
Zeneakadémiát végzett zenetanárnő belvárosi (VI. kerületi) otthonában magánoktatást vállal zongorából. Gyerekek és felnőttek, kezdők és haladók egyaránt jelentkezhetnek. 50 perces órákat tartok 3000 Ft-ért. Magánúton sok éve tanítok zongorát, több művészeti iskolában is voltam ének-zene-, szolfézs- és zongoratanárnő, s jelenleg is tanulok (diploma után) neves tanároktól hangképzést és zongorát. Hiszem, hogy a tanulás soha nem érhet véget, s az taníthat jól, aki maga is tanul, zenél, játszik. A szabályokat kölcsönösen betartva jó légkörben szoktak folyni az óráim. Érdeklődni lehet a szablindakrisz@gmail.com email-címen vagy a 06-30-237-72-21-es mobilszámon bármikor. (Ha tanítok, természetesen kikapcsolom, de utána elérhető vagyok.) Üdv: Szabó Melinda
Ősrégi ez a topic, nem tudom, még mindig foglalkozol-e zongora tanítással az Árpád-híd pesti hídfőjénél?
Azt hiszem, érdekelne a dolog, szeretném kipróbálni, hogy megtudjam, valóban meg akarok-e tanulni, ahogy most hiszem, vagy csak valami múló szeszélyről van szó.
A nevemre kattintva nem látok semmit... Szóval Zeneakadémiát végzett gyakorlott zenetanárnő vagyok, aki szívesen tanít belvárosi (6. kerületi) otthonában zongorát, hangképzést-magánéneket, szolfézst és furulyát 3000 Ft / 60 perces órákban. Nálam a kor nem számít, felnőtteket és kezdőket is szívesen vállalok.
Ha elnyertem bizalmad / bizalmát, hívj / hívjon bátran!
Felső fokú zongora-ének oktatás diplomás tanártól!Korhatár nélkül! alapoktól felsőfokig kezdőtől haladóig! Személyre szabott órák a nyugatinál minden nap,hétvégén is.Pop rock latin musical jazz slágerek,Klasszikus zene-elméleti oktatás,hangképzés.06706324098
Én /is/ kezdő vagyok; felnőtt, "elsős". Olvastam Varró Margit könyvét (: Zongoratanítás és zenei nevelés) és nagyon tetszett! Miért van az, hogy mindenki elismerően szól róla, de a valóságban mégsem így tanítanak! Kicsit inkább "idomítás" ahogy a zongoratanítás zajlik, és a tanár unatkozik közben.. Én nagyon szeretnék találni valakit, aki ezt a vonalat követi. Az iskolában is tanító tanárok (alapfokúban, én csak olyannal találkoztam eddig) /vajon mind?/ fásultak.
A nevemre kattintva nem látok semmit... Szóval Zeneakadémiát végzett gyakorlott zenetanárnő vagyok, aki szívesen tanít belvárosi (6. kerületi) otthonában zongorát, hangképzést-magánéneket, szolfézst és furulyát 3000 Ft / 60 perces órákban. Nálam a kor nem számít, felnőtteket és kezdőket is szívesen vállalok.
Ha elnyertem bizalmad / bizalmát, hívj / hívjon bátran!