Inter Bécsújhelyen van a Fischaparkban, az eisenstadti az nem inter ha jól tudom, de hogy mi a különbség azt nem tudom én sem. Eisenstadtban Eurospar van
Kedves szilvy35! Én is nagyon szívesen olvasnám a te tapasztalataidat, ha vannak, ill. ha lesznek. Hasonló helyzetben vagyok, mint te. (Szeretnénk költözni, Kelet-Magyarország, 3 gyerek :) )
KÖSZI A VÁLASZT ! VALÓBAN TARTALMATLANNAK TŰNHET KÉRDÉSEM. CSUPÁN ÁLTALÁNOSSÁG ÉRDEKELNE. TÖBBNYIRE 2 SZOBÁS LAKÁS AMI EGYEDI FŰTÉSES ÉS LEHETŐLEG JÓ KÖRNYÉKEN . ÁLLÁST ILLETŐLEG VENDÉGLÁTÁS- SZAKÁCS . Röviden ennyi. Az estleges válaszokat köszönöm SZAKY71
Fel szeretnék énekelni egy számot Sopronban, úgy, hogy azon javítsanak is egy kicsit. (Ahogy ezt szokták ilyen helyeken.) Hol van erre lehetőség Sopronban?
SZiasztok ! Információt kérnék a Városról. Helyiek ,ha tudnátok a városról pár infót adni.- Hol érdemes lakást venni ? -munka lehetőség ? A nyáron szeretnénk felköltözni .Az esetleges infókat előre is köszi. SZAKY 71
Sok-sok gratuláció a Városvezetésnek a gyalogosátkelőhelyek lámpáinak átállításáért, de az új parkolóhelyek felfestéséért az alig járható utcákba pedig külön grat. Igy akarják beszoktatni az embereket a fizetősbe?
Sopronba készülünk a Dél -alföldről (Csongrád megye- Makó város) költözni férjemmel és három gyermekemmel, van már sok elképzelésünk, de igazából nem tudok személyes véleményt és tapasztalatot kérni, mert nincs soproni illetőségű ismerősünk. Írtad, hogy Te is Kelet Magyarországról költöztél Sopronba, szeretnék érdeklődni, hogy hogyan indultál el? Munkahely, lakás stb. És hogyan sikerült a beilleszkedés?
Aki hasonló helyzetet élt át, vagy esetleg most van ilyen elgondolása szívesen meghallgatom a véleményét. Segítséget előre is köszönöm, üdvözlettel
Fertőhomokon örököltünk egy nyaralót, és el szeretnénk adni. Mesze lakunk Soprontól, nem használjuk. Valakit biztosan érdekel a környéken, szerepel egyébként egy ingatlan-közvetítő adatbázisában, és internetes hirdetési oldalakon is.
Ha esetleg van köztetek valaki, aki találna rá vevőt, 3% jutalékot ajánlunk fel.
Azt nem tudom, mert az én 3 mm-es hajamnak nem nagyon kell mesterfodrász, azonban a Fözö Gábor és a Lang Zoli is jó srácok, és tudom, hogy nyertek mindenféle fodrászversenyeket már ...
köszi szépen a segítséget:) akkor meglátogatom ezt a fodrászatot, úgyis közel van (2utcára:) ) most már csak az a nagy kérdés, hogy Fözö vagy Láng :D
Azt nem tudom, mert az én 3 mm-es hajamnak nem nagyon kell mesterfodrász, azonban a Fözö Gábor és a Lang Zoli is jó srácok, és tudom, hogy nyertek mindenféle fodrászversenyeket már ...
jah :) emlekszem egyszer amikor Sopronban voltam, egy ilyen osztalytalalkozo félén... és az egyik ex osztalytarsam meselte hogy a huga a Főző-láng szalonban recepcios..... lazan megkerdeztem.. mi az valami edénybolt? :)))) hát ez van ha nem updatelt az ember..de allitolag tenyleg jok :)
Munkát nézz, a Szuperinfóban,Soproni Hírsztárban(az egyik csütörtökön a másik pedig péntek du. már fent van a neten),Workania. és nyugatrmk oldalain.Mindegyiknek van netes változata is.Ha vendéglátós vagy ker. szakmád van érdemes figyelni, az üzletek kirakatra elhelyezett hirdetéseit, pl. a belvárosban vagy a plázában.Sopron önkormányzatának honlapján, az apróhirdetés részben ingyen hirdetést adhatsz, fel hogy munkát keresel.Sok sikert és szerencsét!