Na igen, ezt én is sejtettem: tök mindegy, mit válaszolsz neki...
getom, majd segítek bg2-ben is (van más választásom? ':)
Azér jó lenne, ha kijönne egy planescape2 valamikor...
Egyébként a BG2 is alakul. Egyre jobb. Valahogy ezzel is elvagyok most. Szerencsére kevesebb benne a csihi-puhi, mint az elődjében (egyelőre).
Na, azér a planescape-t nem közelíti meg:)
megnéztem a shogunt, a tyutyorialt is megcsináltam, nem volt olyan vészes, sőt most már én vagyok a leggazdagabb daimjó japánban, igaz easy fokozaton.
Sz'al ez a játék egy szép kis kör alapú startégia real time csatákkal, a turn based része majdnem olyan, mint a civilization, csak nincs annyi féle lehetőség.
A real time csata meg olyan mint egy hejre kis fogócska, legalábbis most, amíg még az ellenfél gyengébb csapatokkal jön nekem, helyesebben támadom őtet. Semmi mást se csinálok, mint kergetőzöm velük egyik domról a másikra. Lehet, hogy később nem lesz ennyire idegesítő, mert pl. tennap is megtámadtam egy béna sereget, ezek erre kétfelé osztódtak és el ellenkező irányba, a nagyobbik felét szétcincáltam, a másikra meg nem jutott időm, és ott mentem feléjük ötmillió emberemmel, ezek meg fenn vigyorogtak 50-en egy domb tetején és akkor lejárt az idő, és kihozott engem a hülye gép vesztesnek. Sz'al jó lenne, csak nem kellett vón' bele ez a nyamvadt időzített kapcsoló.
Dreambuilder quest megvolt, legalábbis részben, a véremből vagy a bőrömből kellett vinnem valamit a csákónak, eddig rendbe is, azt meg kellett volna mennem a towerba kalickáért, de nem tudtam bemenni, na mondom, kapjátok be, kalickástol, tornyostól, meg dreambuilderestől egyetembe, én húzok ravelhez!:)
Be fogom fejezni, persze, de úgy kiakadtam carceriben, hogy az nem mindennapi... Az a sok kis genya, plusz dilinyós varázslók a tetőről ... plusz már annyira, de annyira játszani akarok a shogunnal:)
Lehet, hogy hétvégén befejezem.
Hali.
Ja, plan, látom, hogy jelen vagy a BG2-topicban is, - de én nem megyek be addig, amíg meg nem lesz a game - az elején vagy valahol?
Mer most már megesküdött a gyerek, hogy MA meghozza.
lászló télleg köcsög, nekem is végigkellett beszélnem vele minden lehetőséget. De szerintem a Dreambuilder quest kell hozzá, Neked volt ilyen? Egyébként a játék Carceritől kicsit bedurvul. Ravel pedig nekem már harmadik próbálkozásra beadta a kulcsot ;D Azér ne felejtsd el a progit getom, szerintem megéri végignyomni. Egyébként ahogy elnézem a tormentben felmutatott haladásodat már csak max 1-2 nap hijja van, hogy végigvidd!!!
carceriben tartok, és kivan a fütykösöm ... Raveltől, ettől a vén boszorkánytól kezdve kész rémálom, ami történik. Most nem akarom lelődözni a poénokat, mert nem tudom, larch hol tart, mindenesetre tennap dühömben leszedtem a gamét:(
Ravel-t 5(!)-ször kellett megcsinálnom, mert a csatánál, amikor ingus elkezdte lődözni a spelljeit, mindig kifagyott, na és persze, van egy baromi hosszú dumálós rész előtte, de úgy, hogy mentési lehetőség nincs, 5-ször kellett végigdumánom a szöveget ravellel. Vazzzzzzzz.
Szerintem egy kis pihenés után folytatom majd, de most inkább megnézem a shogunt. Helyesebben a shogunt és a Jagged allience 2-őt. (Ami nem indul.)
Larch,
shogunnál még csak a tutorialban tartok, mert folyton telepítgetnem kell, mert a 3 közül csak egy fér fel:(
Sz'al a tutorialnak is az elején, de most ha a jaggeddel nem jutok dűlőre, akkor máma shogunozok. Majd holnap, vagy holnapután többet tudok mondani.
Plan, thanks a siege towert, kwisatz haver volt olyan jó, hogy emilben már megküldte a megoldást, de ez a geci lászló a füle botját se mozgatta, úgyhogy hagytam a nyavalyába...
nem tudom :)
valami olyasmi mint amilyennek a diablo kettőnek kellett volna lennie.csak éppen gyengécske a sztori és egyenesebb mint egy vonalzó.viszont a helyszínek,hangok,a szinkron tetszik.bámulom Orsinál (valami hülye báró) ahogy a márványpadlón tükröződik az egész terem,nézem a három vámpírcsaj képét a falon,közben meg hallgatom a halk hegedűszót,így elvagyok.a harc elég nehézkes nincs pause mint a planescapeben 4 karaktert már szinte lehetetlen úgy irányítani,hogy a legjobban ki tudj jönni egy helyzetből.meg hülyék is a társak,simán kigyalogolnak a napfényre.legalább szőnék bele,hogy mazochisták és azért mennek ki,vagy suicid típus vagy nem tudom.2 cd,felrak kb 700! megát.
larcher,
a vampire milyen? Engem is nagyon érdekelne, de nagyon fáztam attól, hogy egy diabló szintű csihi-puhi játékot kapok valami 8 cd-n. Ezért nem próbáltam még ki. Érdemes?
getom,
szerintem pharod megpurcanásával a jellem nem fog változni esküszegéskor (szerintem)...
A siege towerbe való bejutás:
CSAK AKKOR OLVASSÁTOK EL, HA TÉLLEG NEM MEGY MÁSKÉPP:
el kell menni a lower wardbeli market házikóba a pálya közepén és kiszedni a Laszlo gyerekből a kapu kulcsát. Eztán már csak a toronynál kell sétálgatni... (persze lehet, hogy a dreambuilder modult be kell vállalni előbb a foundryban)
Ennyi.
Ami még csúcs a játékban, azok a 9. szintű spellek. Durrogtassátok, ha van ilyen. Iszonyú hangulatos:)
megelőztél és asszem nem is fogom behozni,mert nem bírtam magammal és elkezdtem a vampire the masqueradet és most már tudom miért cseréltem videókártyát.
a siege towerbe már nem emlékszem pontosan hogy kell bejutni,valaki elárulta,hogy nem szabad rágondolni,hogy be akarok menni vagy valami ilyesmi.
a legdespotább játék a planescape sztorija lenne a vampire grafikájával + a dungeon keeper 2 humorával,meg valami autóverseny is kéne bele,de megyek,mert úgy elnyomnék már valami jó spellt.
(a shogun milyen?állítólag a tutorialon se könnyű túljutni :)
De örülök is, mert megnéztem a shogun - total wart - és teccik, és szomorú is vagyok, mert egyszerre csak egyik fér fel a gépemre, és örülök, mert megvan a jagged alliance2 is, ez is tennap jött, de szomorú vagyok, mert ez se fér fel a gépemre, és méginkább szomorú vagyok, mert ennek meg hiányzik valami filé-je , és runtime error van, úgyhogy befejezem ezt a hozzászólást és megyek a baltámmal a csákóhoz, akitől kaptam, felelősségre vonni.
Ja, plan, figyusz, én marha fejjel megesküdtem ennek a pharodnak, hogy senkinek se árulom el, honnan szerzi a hullákat, de most már meghalt, sz'al köt még az eskű? Mert emoricnak, meg egy másik csákónak is megígértem, hogy kiderítem. Sz'al ilyenkor mi fog történni, ha megszegem az esküt, egy fokozattal lejjebb kerülök az alignmentben, vagy mi?
Kösz, plan, sajnos tennap nem értem rá PT-zni, mert családi mozielőadás keretében a galadiátor c. filmklasszikust kellett megtekinteni. De bárcsak inkább tormenteztem volna. Ma meg asszem meg kellene néznem a Shogun - Total War-t, de ehhez le kell szednem a PT-t:( Mert nincs elég helyem:(
Sz'al ... de azért utána rögtön visszateszem. Ma mindenképpen elmegyek undersigilbe, mert most már hatan vagyunk.
Csá.
Ja, jut eszembe, ha leszedem a PT-t, plusz azt a tetű nagy cashe könyvtárát is lekaparom, akkor ugye abból nem lesz bajom? Mert csak a mentéseket tárolnám. Sz'al ujrainstallnál nem fogja hiányolni, ugye? Mer a shogunt mindenképpen meg akarom nézni - a nagy stratégiai zseni már döfkölődzik bennem, és a felszínre akar törni mihamarább:))
Most úgy néz ki, végeztem ezekkel a rossz leánykákkal, egyre erőteljesebben készülök undersigilbe, csak előtte még elindultam a smoldering corpse bárba, hogy megkináljam ingust egy korty vizecskével ebből a kifogyhatatlan kulacsomból, és meg is kínáltam, aszonta most már akkor csak a halál választ el bennünket, oké, mondtam és ebben a pillanatban megszólalt a danubius rádióban a tűzvarázsló c. szám, de komolyan, el nem hiszitek, pont abban a pillanatban, hogy csatlakozott hozzám, oké, mondtam, ez csak jót jelenthet, ezek szerint érdemes volt felvenni ingust, az istenek mosolyognak le rám, és mondom, akkor itt elmentem, (kb. a 260. mentésnél tartok:))) és el is akartam menteni, és mondtam, hogy save (260. ingus joined) és oké, és puff, kifagyott a game. Abba is hagytam, vazz, mérgemben.
Ja, nem bírtam rájönni, hogyan lehet bemenni a siege towerba, most még van itt egy ilyen papírfecnim, amivel bemehetek a foundryba, az ügyvéd csákó adta, meg valami kereskedő is beküldött oda, sz'al a foundryban megoldódik, hogy bemehessek a siege towerba, vagy nem?
Mert ha megoldódik, akkor oké, de ha nem oldódik meg, akkor lécci áruljátok el, hogyan lehet bemenni a towerba, mert nagyon be akarok menni, igaz, nem tudom, miért, nincs rá semmi különösebb okom, de mégiscsak be akarok menni:))