Keresés

Részletes keresés

Excelsior84 Creative Commons License 2011.06.14 0 0 802

Halihó!

Valaki tudna véleményt, vagy referenciát adni az alábbiakról?

http://www.scitecshop.hu/scitec/shop.php?gr=CAT101217204413&op=look&id=PROD091102141641
http://www.scitecshop.hu/scitec/shop.php?op=look&gr=CAT080621104218&id=PROD080714142908

Pozitív és negatív vélemények is érdekelnek :)

Köszönöm

mikiking1991 Creative Commons License 2011.06.06 0 0 801

Sziasztok. Tudni illik rólam,hogy 20 éves 84kg 175 cm vagyok. a Bicepszemen,kezemen,hasamon,mellemen (szóval kb mindenhol) van azért zsir-réteg elég szépen (amitől megszeretnék szabadulni ) :( Hétfőtől - péntekig kinti fizikai munkát végzek. Nem neveznám magam túlsúlyosnak,csak azert van zsirréteg,amitől nem lehetlesz látni az izmokat,ha már ott fogunk tartani.Elkezdtem konditerembe járni,ezzel a programmal :
1.nap : mell ,bicepsz
2.nap : hát,tricepsz
3.nap : váll,láb
4.nap : pihenő
és igy tovabb és igy tovabb,szóval 3 nap edzés 1 nap pihenő. Azt a tanácsot adták nekem,hogy ha a zsirt leakarom adni magamról,kis súlyokkal tornázzak,és sokat. Szóval minden tornára nálam érvényes a következő példa :
Mell : 3 fajta torna,mind3 fajta tornából 4x 13
Eddig sokat ettem ,napi 3-szor kb,de sokat. Amióta edzek (1 hete) azóta 3 óránként eszek és keveset egyszerre (normál kajákat eszek,mnt egy átlagember,). Egyedül reggel eszek picit többet,mert azert reggel 7-től délután 3-ig birnom kell,mert elég kemény munkát dolgozom. Továbbá napi 5 perc futás futópadon,minden nap...
Szeretném a véleményeteket kikérni,hogy a leirtak alapján mi a véleményetek nektek,mint szakértőknek. Helyes ez az edzésprogram? Hogy tudok könnyen megszabadulni a zsirtól ? Mindent megszeretnék TŐLETEK HALLGATNI !!! köszi előre is

milos_t Creative Commons License 2011.03.28 -1 0 800

5.900-ért casein protein, 11.890-ért whey fusion a többi sem rossz ár most!!!!

http://www.muscleteam.hu/Muscleteam_webshop_Peak_TST_otulet.htm

vau1111 Creative Commons License 2011.03.08 0 0 799

Gondolom minimum annyi szükséges, hogy mik a céljaid, mennyi idős vagy, nemed, életkorod, alap fizikai állapotod, sportolsz-e mellette valamit, mióta kondizol, milyen típusú terhelést bírsz, stb, stb.

Találhatsz a neten millió alap edzéstervet, kiindulásnak megfelelnek. Csodát ne várj.

Edzéstervet összeállítani nem egy nagy kunszt, viszont személyre szabni, a megfelelő időben ha kell változtatni, az már komolyabb feladat. Nem hinném, hogy fórumról valóban jó személyre szabott edzéstervet kaphatsz. Ha hajlandó vagy utánanézni, akkor viszont könnyen összeállíthatsz magad is megfelelőt.

Előzmény: Excelsior84 (798)
Excelsior84 Creative Commons License 2011.03.08 0 0 798

milyen infók kellenek?

Előzmény: 1kosska (797)
1kosska Creative Commons License 2011.03.03 0 0 797

Így ismeretlenül? Nulla infóból?

Előzmény: Excelsior84 (796)
Excelsior84 Creative Commons License 2011.02.28 0 0 796

Halihó!

Valaki tudna egy jó/hatékony edzéstervet készíteni/ajánlani nekem?

Zarádi Creative Commons License 2011.02.22 0 0 795

én sem "szedek" semmit, viszont edzés előtt becsúszik egy kis karnitin, most éppen ez:

http://www.profigym.hu/bcaa-folyekony/nutrend-bcaa-l-carnitin-s72880324/?search_vyraz[0]=|n|dimatize&search_vyraz[1]=|n|l-carnitin&search_zvyrazni=true

és reggel éhgyomorra edzek, ezért kell hogy aminosavak is legyenek a zsírégetőben, az izmok leépülésének kivédésére.  Fél óra kardio, utána súlyzók. Szépen megy le a súlyom, 4 kiló január elejétől, ami kb 5--600g zsírveszteség hetente, pont megfelel.

garam.zso Creative Commons License 2011.02.13 0 0 794

Sziasztok!

Nem tud valaki egy jó zsírégeő edzés tervet?

Én nem szedek semmit de már lassan 2 éve edzek.

Szép eredményeket sikerült elérnem de mindig is volt rajtam némi felesleg,most ebből szeretnék lefaragni.

Most 101 kg vagyok kb 6 kiló felesleggel ami inkbább a hasamon van és mellben sem vagyok egy szálkás egyén ami rettenetessen idegesít mert azt nagyon szeretném ledolgozni..............!

Előre is köszi!

És   erő,izom!!!!!! :D

milos_t Creative Commons License 2011.01.15 -1 0 793

Na ez sem rossz!! 1kg creatin 3.900Ft, 1 kg glutamin 7.390Ft.

100% whey protein koncentrátum-izolátum-hidrolizátum plussz BCAA-k és glutamin 3.770Ft/kg áron. Ez nagyon ütős!!

http://www.muscleteam.hu/Muscleteam_webshop_discount_08.htm

BadeJuve Creative Commons License 2011.01.05 0 0 792

Eladók a következő tápkiegek bolti ár alatt:

Gaspari SizeOn 12500Ft
MHP Dark Rage "EPO vérdopping" 12000Ft
Labrada CHARGE! ASF zsírégető 5000Ft
BSN Axis 12500Ft
Muscletech Gakic Hardore 12000Ft
Animal Stak 21pk 10500Ft
Animal Pump 30 Pak 10500Ft
Gaspari PlasmaJet 160 kapszulás 11500Ft

Érdeklődni a hunbade@gmail.com címen!
Személyes átvétel Budapesten és Egerben.

bumika82 Creative Commons License 2011.01.04 0 0 791

Sziasztok

A szénhidrát a protein és zsír bevitellel lehet különböző eredményeket elérni, ki mit akar, próbálgatni kell és figyelni önmagad kinek mi jön be. Sztem mindenkinek más más jön be kisebb nagyobb eltérésekkel, nem vagyunk egyformák. http://alapetkezes.yolasite.com/

Gábor 4635127 Creative Commons License 2011.01.01 0 0 790

Sziasztok! Én körülbelül 3hhónapja járok kondiba és kb van rajtam egy 7kiló felesleg amitől megszeretnék szabadulni úgy hogy közben izmot növelek. Olvastam a Lipotropic Burner nevű zsírégetőről és e mellé lehet e fehérjeturmixot innom egyáltán? És hogy mikor és hányszor  kell inni/enni a zsírégetőt és a fehérjét? Köszönöm előre is a választ!!

Creator32 Creative Commons License 2010.12.15 0 0 789

a fehérje(fokozatos és gyors is) és a kreatin megvan. Valami No fokozót szeretnék, kösz a véleményt. Még a Gaspari Super Pump izgat, esetleg van vele tapasztalatod?

Egyébként nagyon szép eredmény!

Előzmény: Törölt nick (788)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.14 0 0 788

Szia!

Én pontosa ezt szedem, immáron 2 hónapja.

Nekem nagyon bevált. Naponta testsúlyomhoz mérten 8 szemet szedek, napi négy részre bontva. Azaz 4 óránként.

Ehhez ajánlani tudom még a Creatine pezsgőtablettát (a jobb felszívódás miatt adj hozzá egy kis szőlőcukrot is), valamint a ProteinFuel folyékony fehérjekészítményt No és estére, elalvás előtt Casein fehérje port.

Nálam ez hozta a várt eredményt.

Havi 50 dkg tiszta izomnövekedést.

Pedig (kapaszkodj meg!) 48 éves vagyok.

Ha van kérdésed, szívesen válaszolok.

Előzmény: lemonat88 (786)
Creator32 Creative Commons License 2010.11.30 0 0 787

ezt a felkapott energizálót nem próbáltátok véletlenül?  http://www.profigym.hu/nitrix-oxid-no/usp-labs-jack3-d-s109781215

az egyik "független" fórumon nagyon ajánlják, hát nem tudom, valóban érdemes lenne rá beruházni?

lemonat88 Creative Commons License 2010.11.27 0 0 786

Üdv Urak !

Lenne egy kérdésem:

A minap vettem BioTech-es aminosav tablettát, Amino ST2300.

Eszméletlen keserű az íze elsőre, utána átvált olyan elviselhetőre, de az sem az igazi, az előző ST5300-hoz képest.

Ez lehet, hogy normális?

Ezeknek ilyen kesernyés előíze van ?

Más gyártótól még sosem próbáltam hasonlót.

Van-e valakinek valami tapasztalate ezzel a készítménnyel ?

Minden megjegyzés érdekel !

Előre is KÖSZI !

Scwindler Creative Commons License 2010.11.06 0 0 785

Tetszik ez a szombati "jobb kar edzés":)

Előzmény: drag babetta (770)
renegade's Creative Commons License 2010.11.01 0 0 784
" ...A feketén beszerezhetőhöz képest... " Ezt gondold át még egyszer :)

Valaki azt mondta, hogy akinek már szüksége van rá, annak van elég kapcsolata hozzá hogy bármit beszerezzen megbízható helyről, a többiek meg csak bohóckodnak.
Valahogy igaza van, rengetegszer láttam olyat - közvetlen társaságomban is - aki hirtelen nagy lesz és a hozzá nem értése miatt hirtelen kicsi. Az ilyenek csak szimplán közröhej tárgyát képezik... Enni kell, edzeni és tapasztalatokat szerezni...utána jöhetnek ezek.
Előzmény: vau1111 (783)
vau1111 Creative Commons License 2010.10.30 0 0 783
Gyógyszereket és szteroidokat... Amatőr konditermi edzésekhez...

A feketén beszerezhetőhöz képest biztos jobb, de aki ilyenekhez nyúl, vagy reklámozza... Háát, a véleményemet nem tűri el a monitor.

:(
Előzmény: erosjanos007 (782)
erosjanos007 Creative Commons License 2010.10.30 0 0 782
Sziasztok

Engedjétek meg, hogy ajánljak egy oldalt, ahol frankó gyógyszertári gyógyszereket és szteroidokat lehet rendelni jó áron:

http://szteroidbazis.atw.hu

(Nézzetek be, megéri, nem reklámozni akartam, csak ajánlani egy általam is tesztelt oldalt, tudom, hogy sokaknak jól fog jönni!)
renegade's Creative Commons License 2010.10.28 0 0 781
A mell és a bicepsz a legfontosabb, utána pedig a hasedzés...

Szomorú tendencia, de szerencsére az ilyenek hamar feladják.
Előzmény: vau1111 (769)
geri1899 Creative Commons License 2010.10.17 0 0 780

Sziasztok eladnám a képen látható fekpadot 3 fokozatba állitható(ferdepadot is lehet csinálni belőle),45 kg súllyt,170 cm-es kétkezes rúdat,2 db egykezes rúd.

35000 ft

Akit érdekell irjon:geri778@citromail.hu

milos_t Creative Commons License 2010.10.06 -1 0 779

"Én kreatinra, fehérjére, és Nitrixre gondoltam." - írod....

Már ez a mondatod jelzi, hogy hibás az elképzelésed. Valaki mondja meg nekem egy kezdő sportolónak, ráadásul 20 éves srácnak minek kell Nitrix?!?! Először is rendes szilárd táplálkozás. Másodszor, mivel átlagosnál nagyobb fizikai/szellemi megterhelésnek teszed ki a szervezeted, ezért egy nagyon jó és összetett vitamin/minerál komplex szedése bizony fontos.

http://www.muscleteam.hu/Muscleteam_webshop_musclebear_just_for_life.htm
(Zárójelbe megjegyezném ez a termék átlagos embereknek is erősen ajánlott lenne?

Persze ha venné mindenki a fáradságot, hogy el is olvasná mit is tartalmaz, megy alapból foglalkozna a testével, szervezetével, stb.)

Senkit nem beszélnék le a proteinevésről. Még az átlag embereket sem!!! De nem agyon cukrozott lőrét kell inni. Itt is figyelni kell miből, hogyan készült a termék és milyen plussz pl. mikrofrakciókat, stb. tartalmaz. Az valahogy nem megy, hogy tömegelek meg zsírt is vesztek... gondolom nem erre gondoltál?!? Az pedig végképpen felejtős, hogy mivel tudnád ezt a leggyorsabban elérni. Abban az esetben ha a testépítésre, mint sportra úgy gondoltál, hogy hobby szinten, a jelenlegi testsúlyodat csökkentve, de egy kis szálkás testet szeretnél, akkor én továbbra is a minőségi proteinek valamelyikét ajánlanám (felsorolás most kihagyva), és mellé CLA, és carnitin-pyruvate, ez utóbbi esetben árban/minőségben talán ez egy jó megoldás http://www.muscleteam.hu/Muscleteam_webshop_powertec_carnitin.htm

De semmi nem megy máról holnapra! Idő, kitartás, munka.

Előzmény: Noman99 (776)
norberto1 Creative Commons License 2010.10.05 0 0 778
Sziasztok!

A minap találtam egy oldalt ahol olcsón van 1-2 nagyon fasza táplálékkiegészítő. Érdemes megnézni. Az oldal hamarosan bővülni fog.
http://www.tomegnovelo.sokoldal.hu/
vau1111 Creative Commons License 2010.09.21 0 0 777
Egyszerre fogyni és izmot építeni nem fogsz, fizikailag szinte lehetetlen. Az persze egy ideig megy, hogy a fölösleges zsírraktárak szépen leépülnek, és a szervezeted ebből fedezi az izomépítéshez szükséges plusz energiát és tápanyagot, de ahogy elfogy az úszógumi, választanod kell. Vagy izom ÉS zsír felmegy egyszerre és elfogadható tempóban fejlődsz (és utána jön az újabb szálkásítás), vagy nem engedsz fel zsírt, de nagyon lassú lesz a fejlődésed.

Ha 1-3 hónapot saccolsz folyamatos edzésre, szerintem felejtsd el a táplálékkiegészítőket. Igazából arra jók, hogy brutál mennyiségű tápanyagot juttass be a szervezetedbe úgy, hogy ne hányd ki a gyomrod túltöltése miatt. Ha épp fogyni akarsz, ennek pont semmi értelme nincs. Egyél normálisan, változatosan, költsd a táplálékkiegészítőre szánt pénzt minőségi kajára. Egy nagydózisú multivitamin/ásványianyag kiegészítés azért talán nem árt.

Érdemes azt is megnézned, miért hagyod abba az edzést. Ha betegség, lehet hogy túledzed magad, és attól lesz a szervezeted fogékonyabb a fertőzésekre. Az idő és a pénz csak kifogás, se extra idő, se sok pénz nem kell hozzá. Heti 2-3 alkalom alkalmanként 1-1,5 óra időtartammal bőven elég a normális fejlődéshez, ha mást nem sportolsz mellette. Ha meg más mozgás is bejön, heti max. 1, csak tudni kell minőségit edzeni (ez mind hobbi szintre igaz, a versenyzés teljesen más tészta).

Előzmény: Noman99 (776)
Noman99 Creative Commons License 2010.09.21 0 0 776
Sziasztok! Most vagyok 20 éves, minden évben elkezdek kondizgatni, csinálom becsülettel 1-2-3 hónapot és mindig abbamarad betegség vagy pénz vagy idő hiányában.Eddig csak egyfajta Scitec 100% Whey Pro-t használtam, de most van rá keret és szeretnék venni többfajta táplálék kiegészítőt.
Mit javasoltok egy ilyen kezdőnek mint én?
Én kreatinra, fehérjére, és Nitrixre gondoltam.
184centi vagyok, és 85 kg.(felszedtem egy kis úszógumit amióta nem mozogtam...)
Tehát egyszerre szeretnék fogyni és izmot növelni, tudom a legfőbb dolog a táplálkozás, igyekszem betartani a számomra előirt étrendet.
Mivel tudnék leggyorsabban lefogyni és izmot épiteni?
A válaszokat előre is nagyon köszönöm.
drag babetta Creative Commons License 2010.08.18 0 0 775
Igen 16 vagyok! Az egyeltalán nem biztos hogy rámjött volna mert tavasszal meg elégsokat fogytam! Az idei nyaram csak abból állt hogy jól kajáltam jól tréningeztem meg elégsokat pihentem! szerintem ez a 3 dolog kell ahoz h izmosak legyünk!
Előzmény: vau1111 (774)
vau1111 Creative Commons License 2010.08.07 0 0 774
Csak hogy reálisan lásd, nem biztos, hogy csak genetika. Ha suliba jársz, gondolom 14-18 év között lehetsz. Ebben a korban elég aktív a növekedés, lehet edzés nélkül is feljött volna rád kb. 5 kiló.
Előzmény: drag babetta (773)
drag babetta Creative Commons License 2010.08.06 0 0 773
Nekem bevált ! Igazából én még suliba járok és most nyáriszüneten vagyok!
Igazából az egész napom arról szól hogy eszek egész nap este edzek és közbe egész nap szinte semmit se mozgok csak este edzésnél. De a genetika is közrejátszik? ezért könönettel tartozom az ősöknek!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!